January 16, 2020 - Club Dark Jump to content
 • Banner.png

 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 6
  PM


  16 January 2020 06:30 PM

  Doktorens succesfulde bankoaftener fortsætter!
  Denne gang med en festlig og hjertevarm gang vinterbanko i en kold tid!
  Masser af lækre præmier fra bl.a. Universal Music Danmark, Mighty Music, Jack Daniel's, Jägermeister, Moondrop Records, Target Group, "SEX BEAT RECORDS", Club Dark, Tuborg m.fl.!

  Event details


  Club Dark Partners Calender 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 7
  PM


  16 January 2020 07:00 PM

  Mongolske The Hu spiller en helt særlig slags folkmetal, såkaldt hunnu rock, der skabes med hjælp fra traditionelle mongolske instrumenter og strubesang. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.
  The Hu, der blev dannet i 2016, frigav i efteråret 2018 musikvideoerne til "Yuve Yuve Yu" og "Wolf Totem" på YouTube. De to videoer er tilsammen blevet set ikke færre end 41 millioner gange. "Wolf Totem" strøg tilmed til tops på Billboards Hard Rock Digital Songs-hitliste i april 2019 . En bedrift, intet andet mongolsk band før har præsteret. "Yuve Yuve Yu" opnåede en syvendeplads på samme liste, mens "Wolf Totem" sågar blandede sig på Billboards Hot Rock Songs-hitliste, hvor den debuterede på en 22. plads.
  Senere på foråret 2019 mødtes The Hu med Mongoliets præsident Khaltmaagiin Battulga, der lykønskede bandet med dets succes og takkede gruppen for dens promovering af landet. I juni 2019 udgav bandet en lyrik-video til tredjesinglen "Shoog Shoog", og efterfølgende drog gruppen på en turné over det meste af Europa. I august landede musikvideoen til fjerdesinglen "The Great Chinggis Khaan". Debutalbummet "The Gereg" udkom i september 2019, hvor The Hu ligeledes drog ud på deres første USA-turné.
  Beslægtede navne
  Heidevolk
  Tengger Cavalry
   

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 3. 11
  PM


  16 January 2020 11:00 PM

  Demersal
  Demersal er et blackened hardcore/screamo band fra Odense/København, der forholder sig til sorg og meningsløshed gennem aggressiv performance. Musikken bevæger sig mellem kaotisk, ekspressiv hardcore og postrockede, melankolske passager, hvor teksterne formidles gennem vokaler, der både fremstår stærke og skrøbelige. Efter udgivelsen af debut EP'en, 'To mend a yellow wound', har Demersal været på flere turneer rundt i Europa bl.a. i selskab med Hexis, Telos og italienske O. I starten af 2020 udkommer debutalbummet 'Less', som omhandler et gradvist svindende håb i medmenneskeligheden frem til et punkt, hvor menneskelig interaktion, forhold og værdier virker betydningsløse.
  https://www.youtube.com/watch?v=P-FDpOi_7V4

  Puke Wolf
  Puke Wolf er en trio, der spiller post-hardcore/ screamo. Live medbringer bandet en nerve og inderlighed, der sender en række udbrud af numre ud til publikum. Alle tre vokaler brager igennem på hver deres måde. Musikken har fokus på en katarsis oplevelse - det må godt gøre ondt. Der inkorporeres ofte lydbidder fra film og nyhedsudsendelser - en slags fjerde vokal - for at skabe et provokerende lydbillede. Puke Wolf har tidligere spillet med LLNN, Halshug, War of Destruction, HIRAKI og kollapse, og finder inspiration i blandt andet At The Drive-In, Deafheaven og europæiske screamobands. 
  https://www.youtube.com/watch?v=BHfhv2iRC3I

  Regarding Ambiguity 
  Regarding Ambiguity er et københavnsbaseret band, hvis lyd er både voldsom og melodisk. I deres korte levetid har de indtil videre udgivet debuten "Flayed" og en split med deres søsterband, Disillusionist. Tilbage i maj inviterede Closer Regarding Ambiguity med på deres første tour. Dette gav bandet muligheden or at spille den meget prestigefyldte "Miss The Stars Fest", som det eneste danske band nogensinde. Regarding Ambiguity har med sikkerhed bragt Danmark tilbage i "the skramz game".
  https://www.youtube.com/watch?v=ktjg44Y19Fw

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...