January 17, 2020 - Club Dark Jump to content
 • Banner.png

 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 4
  PM


  17 January 2020 04:00 PM

  Kom og hyg med os til en uformel test koncert med Servants of the 
  Horde. 
  Vi chiller, drikker bajer, høre musik og spiller vi vores materiale 

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 7
  PM


  17 January 2020 07:00 PM

  Black Sabbath Tribute, Deep Purple Jam og AC/DC Power Jam
  Der er dømt headbanging og svedig luftguitar, når ikke færre end tre bands yder tribute til Heavy Metal-genrens ypperstepræster.
  Vi kan med stor fornøjelse endnu engang byde velkommen til Oliver Weers, som er frisk på en ordenligt omgang Deep Purple Jam! Så smid alt hvad du har og kom til Vershuset og hør det nye Deep Purple Jam Feat. Oliver Weers – kendt fra sin x-factor-deltagelse for nogle år siden.
  Dørene åbnes 20.00
  Pris 200 kr. + forsalgsgebyr - Ved indgangen 220 kr

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  17 January 2020 07:00 PM

  Siamese kommer for en stund til det sønderjydske til Danmarks dejligste spillested Sønderborghus!
  Efter et par succesfulde shows, senest i september 2018 til Danish Demolition er Siamese klar til at stå på egne ben og spille deres melodiske heavy ud over højtalerne. Vi håber på en kæmpe fest som de andre år! Det bliver pisse sjovt
  Billetsalget kommer op asap. Ligesom supports vil blive offentliggjort løbende. Hold øje her ♥

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  17 January 2020 07:00 PM

  Traditionen tro kommer Die Herren forbi Gimle til januar - denne gang med showet ”RockU2”. Og ikke nok med det - da Roskilde slet ikke kan få nok af Die Herren, spiller de både fredag og lørdag! 
   
  Die Herren har altid det ultimative mål, at gøre hver koncert til noget specielt. Den næste Die Herren koncert skal være den bedste Die Herren koncert! De vil gøre en forskel for publikum!
  Die Herren står ikke på scenen for deres egen skyld. De er der for publikums skyld - det skal være publikums aften! Det er publikum der skal forvente at blive beriget. Det er publikum der skal forvente at få en oplevelse med hjem. Det er publikum der skal opleve et veloplagt, velforberedt og velsmurt Die Herren. Die Herren og U2´s musik har fulgtes ad siden 1991 – og mere end 2000 koncerter vidner om, at det har været et meget stærkt og holdbart makkerskab.
  ”RockU2” bliver Die Herrens måde at udtrykke en stor og dybfølt tak til både U2 og til det helt unikke og vedholdne publikum som har været med de mange år, Die Herren har været en del af den danske live-scene.
  Det bliver igen en koncert med energi og power – og publikum inviteres som altid inden for i Die Herrens univers, og opfordres til at blive en del af det!
  U2´s sange virker allerbedst live. Det er der, de virkelig viser deres store styrke, og kommer til sin ret, og som gør, at de stadig, selv efter snart 40 år, kan bevæge og gøre indtryk på mange mennesker.
  Die Herren har i kraft af sine mange år med sangene bevaret U2´s ånd, men givet dem deres eget udtryk og egen identitet, så man behøver bestemt ikke være den store U2-fan, for ikke at få en ægte koncertoplevelse med ”RockU2”.
  ”RockU2” bliver alle de største U2-sange fra de sidste 40 år. Præsenteret med Die Herrens særlige humor, drive og musikalitet.
  Die Herren Rocks And They Will RockU2!
  Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.
  -------------------------
  Fredag den 17. januar 2020
  Dørene åbner kl. 20.00
  Koncertstart kl. 21.00
  Pris: 235 kr. 
  Billetter via Gimle.dk
  Hør de originale U2 her:
   

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  17 January 2020 07:30 PM

  125 kr. i forsalg / 150 kr. i døren
  ___
  Som et af Skandinaviens mest fængslende, mystiske og eksplosive live-acts, har Smash Into Pieces med grundlæggeren The Apocalypse DJ blevet kendt for at fange publikums opmærksomhed live såvel som på de sociale medier med en potent blanding af metal og EDM.
  Fra at springe faldskærm over at stråle med sine parkour-moves til at redde verden, er blot nogle af Apcalypse DJs hverdagsaktiviteter.
  Nu gæster den internationalt prisvindende svenske rock-eksportvare BETA i København med et eksklusivt liveshow. En scene de har stået på før, da de i efteråret var med Takida på turné.
   

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 3. 8
  PM


  17 January 2020 08:00 PM

  ★ THE CULT JAM [DK] ★ 17. JANUAR @ HIGH VOLTAGE ★
  Suveræne THE CULT JAM er tilbage på High Voltage og det glæder vi os til! Bandet er i topform og et af de absolut bedste tribute bands i landet og materialet fejler bestemt heller ikke noget! 
  Vi snes og spred ordet!  🖤⚡️
  ENTRÉ 100,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

  Event details


  Club Dark Partners Calender 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  17 January 2020 08:00 PM

  Forsalg: 100,- kr. (ekskl. gebyr)
  Dør: 120,- kr.
  Dørene åbner kl. 20.00
  Guns 2 Roses - Guns N' Roses Tribute Band
  Guns 2 Roses fra London er uden sammenligning verdens største, bedste og mest succesfulde Guns N Roses tribute-band! De er som de eneste anerkendt og anbefalet af Guns N Roses selv og har jævnligt optrådt med hele fire forskellige medlemmer fra det ikoniske rockband! Guns 2 Roses og Guns N Roses har sågar samme manager i USA!
  Guns 2 Roses leverer den ultimative Guns N Roses-oplevelse, hvor både lyd og udseende er en knivskarp gengivelse af de rebelske rockguder fra Los Angeles. Showet er eksplosivt og energisk og fans kan glæde sig til alle GNR’s udødelige klassikere leveret med stor nerve og lidenskab!
  You Could Be Mine, Paradise City, Sweet Child o’ Mine, Don’t Cry, Welcome to the Jungle og alle de andre klassikere bliver blæst ud over scenekanten, perfekt anført af branchens bedste ”Axl Rose”!
  Med hele seks USA-turnéer og adskillige turnéer i lande som Indien, Japan, Dubai og Mexico har Guns 2 Roses opbygget sig et globalt publikum! Og I land efter land i Europa har Guns 2 Roses banket lokale GnR-tributes af banen og sat en helt ny standard! Nu er turen endelig kommet til Danmark!

  Event details


  Club Dark Partners Calender 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...