January 18, 2020 - Club Dark Jump to content
 • Banner.png

 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 3
  PM


  18 January 2020 03:30 PM

  HOLA GHOST and THE HAUNTED HORNS spiller til ferniseringen af kunstnersammenslutningen CORNERs årlige udstilling på Sophienholm Slot.
  Koncerten starter præcis kl. 16.30.
  Kom i god tid og nyd udstillingen, slottet og de flotte omgivelser.
  Koncerten er for alle.

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 5
  PM


  18 January 2020 05:00 PM

  For at fejre årets Tornvang Open Air festival forløb over al forventning og for at sige mange tak til vores uundværlige team af frivillige, vil vi d. 18. januar holde et brag af en fest!
  Stedet bliver BETA House i Grenå. 
  Der vil blive holdt et lukket arrangement for vores frivillige om eftermiddagen, men når klokken rammer 18.00, vil der være åbent for alle der har lyst til at høre noget tråd og skabe sig tosset i baren. 
  Der vil være FRI ENTRE til arrangementet, så der er ingen undskyldning for ikke at dukke op og hygge sig, sammen med en masse andre heavy hoveder. 
  De 3 bands man vil kunne opleve denne aften er Hoppepude, Sick Lore og Hellmaze. 
  Dødsmetallerne fra HOPPEPUDE blev gendannet for nylig og spillede bl.a. en super fed koncert til Midwinter Meltdown i Randers i starten af året. De smadrer igennem på de skrå brædder, hvor deres aggressioner og vildskab oser ud i hele lokalet. Man kan ikke andet end at lade sig rive med og fyre den af sammen med de 4 spillelystne gutter. 
  https://www.facebook.com/Hoppepude8900/
  SICK LORE fra den anden side af Storebælt tager udgangspunkt i thrash metal, men blander også en del andre elementer ind i deres univers. På vokalsiden får man både ren vokal og råb, og lyrikken kører i de mere samfundskritiske afkroge, hvor de hårdtslående toner bakker op om deres statements. Live er bandet en svedig omgang, hvor trommehinderne får nogle seriøse prygl.
  https://www.facebook.com/sicklore.dk/
    
  HELLMAZE fra Viborg området er et forholdsvis nyt band, men tæller medlemmer som alle har spillet i diverse andre metal bands igennem årernes løb. De gør sig i melodisk thrash metal, man kan svinge håret til og skråle med på, og deres iørefaldende musikalske håndmadder passer perfekt til en masse kolde bajere! Forvent et glimt i øjet og et par flade to go! 
  https://www.facebook.com/HellMaze/

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 3. 7
  PM


  18 January 2020 07:00 PM

  Guns 2 Roses fra London er en af verdens største, bedste og mest succesfulde Guns N’ Roses tribute-band. De er som de eneste anerkendt og anbefalet af Guns N’ Roses selv og har jævnligt optrådt med hele fire forskellige medlemmer fra det ikoniske rockband. Guns 2 Roses og Guns N’ Roses har sågar samme manager i USA.
  Guns 2 Roses leverer den ultimative Guns N’ Roses-oplevelse, hvor både lyd og udseende er en knivskarp gengivelse af de rebelske rockguder fra Los Angeles. Showet er eksplosivt og energisk, og fans kan glæde sig til alle de udødelige klassikere leveret med stor nerve og lidenskab. You Could Be Mine, Paradise City, Sweet Child o’ Mine, Don’t Cry, Welcome to the Jungle og alle de andre klassikere bliver blæst ud over scenekanten, perfekt anført af branchens bedste ”Axl Rose”.
  Hør de originale Guns N Roses her:
   

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  18 January 2020 07:00 PM

  Live: Puke Wolf ⨳ Regarding Ambiguity ⨳ Demersal
  Entré: 80 kr. 
  Dør: 20.00
  Start: 21.00
  ⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳
  PUKE WOLF
  Puke Wolf er en trio, der spiller post-hardcore/ screamo. Live medbringer bandet en nerve og inderlighed, der sender en række udbrud af numre ud til publikum. Alle tre vokaler brager igennem på hver deres måde og musikken har fokus på en katarsis oplevelse - det må godt gøre ondt. Puke Wolf finder inspiration i blandt andet At The Drive-In, Deafheaven og europæiske screamobands. 
  LYT: https://pukewolf.bandcamp.com/
  ⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳
  REGARDING AMBIGUITY
  Regarding Ambiguity er et københavnsbaseret band, hvis lyd er både voldsom og melodisk. I deres korte levetid har de indtil videre udgivet debuten ”Flayed” og en split med deres søsterband, Disillusionist. Regarding Ambiguity har med sikkerhed bragt Danmark tilbage i ”the skramz game”.
  LYT: https://regardingambiguity.bandcamp.com/
  ⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳
  DEMERSAL
  Demersal er et blackened hardcore/screamo band fra Odense/København, der forholder sig til sorg og meningsløshed gennem aggressiv performance. Musikken bevæger sig mellem kaotisk, ekspressiv hardcore og postrockede, melankolske passager, hvor teksterne formidles gennem vokaler, der både fremstår stærke og skrøbelige. 
  LYT: https://demersalofficial.bandcamp.com/
  ⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳
  Artwork: Stine Engelbrecht

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  18 January 2020 07:00 PM

  Vi kommer tilbage til fantastiske Aarhus som det absolut sidste show på vores Super Human tour. 45 shows på 5 måneder. Vi tør godt love et sammenspillet Siamese og en aften hvor festen vil være på højsædet. 
  Bandet har spillet europa tyndt men det er faktisk bandets første Aarhus show i to år. Vi håber på rigtig mange dejlige bekendte, venner og musikfans til en pisse fed aften på Atlas.
  Billetsalg og support bands vil blive annonceret løbende, så hold jer endelig opdateret ved at trykke deltager ♥
  Kys fra Siamese.

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  18 January 2020 07:00 PM

  Horned Almighty:
  I anledning af det nye album ”To Fathom the Masters Grand Design”, som indspilles sommer 2019, er det atter på tide at cementere bandets ry og rygte som et intenst og massivt liveband! Siden den uhellige undfangelse, er det blevet til 5 studie albums, diverse split udgivelser, samt en live udgivelse. Med det sjette album kan Horned Almighty fejre 17 år med død, elendighed og dommedagshymner! Det nye album byder på det mest varierede materiale i bandets historie, dog uden at fornægte dets karakteristiske lyd og formel. Et konceptalbum om evidensen af ondskab, baseret på historiske fakta. Fra den menneskelige psyke til naturens kræfter, som er ubarmhjertig, uden anger og medfølelse.
  Horned Almighty har bevist at de ikke er noget søndagskor på en scene og har spillet adskillige koncerter og på flere festivaller herhjemme, såsom Metal Royale, Metal Magic og Copenhell, United Metal Maniacs i Tyskland og været på europatour med Glorior Belli i 2011. Musikken er bevidst skrevet for at ødelægge alle grænser på en scene, knuse alle doktriner og regler med deres "Don't give a shit" udgave af black metallens ækle kunst og som et bevis på alt hvad der er ekstremt! 
  https://www.youtube.com/watch?v=FMUw3TewKbg
  https://hornedalmighty.bandcamp.com/
  https://www.facebook.com/hornedalmighty
  Med sig medbringer de to af de pt mest spændende navne i samme sorte genre, nemlig:
  Genfærd:
  Dannet i 2014 med formålet at skabe deres egen unikke bud på black metal, karakteriseret ved en intens atmosfære og et melankolsk lyrikunivers. Efter udgivelsen af det selvtitlede debutalbum i 2015, har Genfærd markeret sig som et af de mest intense nye navne på den danske black metal scene og udgiver ligeledes nyt album i 2019! På kort tid har Genfærd høstet meget liveerfaring og deltog bla. I WOA Metal Battle i 2018.
  https://www.youtube.com/watch?v=w0v-DhU5sTc
  https://genfaerd.bandcamp.com/album/genf-rd
  https://da-dk.facebook.com/GenfaerdBM/
  Wulfaz:
  Wulfaz er en splinterny black metal-duo med rødder i den jyske metalscene. Med melodiske akkordprogressioner flittigt tremolo-picked på guitaren og den både rå og svævende vokal fra trommeslager og sanger, giver det indtrykket, at Wulfaz består af mere end summen af bandets dele. På scenen bliver publikum draget med ind i den specielle konstellation, som Wulfaz formår at manifestere. Dette sker først og gennem et kompromisløst og fængende liveshow! Bandet spiller deres materiale med stolthed og stort engagement og henvender sig direkte til de fremmødte med en kærkommen og til tider ironisk distance til hele universet. Bandet udgav tidligere på året debut EPen ’Eriks kumbl’ og har allerede haft et særdeles travlt koncertår!
  https://www.youtube.com/watch?v=iuWqGow0yOg
  https://wulfaz.bandcamp.com/releases
  https://www.facebook.com/wulfazdk/

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  18 January 2020 07:00 PM

  Traditionen tro kommer Die Herren forbi Gimle til januar - denne gang med showet ”RockU2”. Og ikke nok med det - da Roskilde slet ikke kan få nok af Die Herren, spiller de både fredag og lørdag! 
   
  Die Herren har altid det ultimative mål, at gøre hver koncert til noget specielt. Den næste Die Herren koncert skal være den bedste Die Herren koncert! De vil gøre en forskel for publikum!
  Die Herren står ikke på scenen for deres egen skyld. De er der for publikums skyld - det skal være publikums aften! Det er publikum der skal forvente at blive beriget. Det er publikum der skal forvente at få en oplevelse med hjem. Det er publikum der skal opleve et veloplagt, velforberedt og velsmurt Die Herren. Die Herren og U2´s musik har fulgtes ad siden 1991 – og mere end 2000 koncerter vidner om, at det har været et meget stærkt og holdbart makkerskab.
  ”RockU2” bliver Die Herrens måde at udtrykke en stor og dybfølt tak til både U2 og til det helt unikke og vedholdne publikum som har været med de mange år, Die Herren har været en del af den danske live-scene.
  Det bliver igen en koncert med energi og power – og publikum inviteres som altid inden for i Die Herrens univers, og opfordres til at blive en del af det!
  U2´s sange virker allerbedst live. Det er der, de virkelig viser deres store styrke, og kommer til sin ret, og som gør, at de stadig, selv efter snart 40 år, kan bevæge og gøre indtryk på mange mennesker.
  Die Herren har i kraft af sine mange år med sangene bevaret U2´s ånd, men givet dem deres eget udtryk og egen identitet, så man behøver bestemt ikke være den store U2-fan, for ikke at få en ægte koncertoplevelse med ”RockU2”.
  ”RockU2” bliver alle de største U2-sange fra de sidste 40 år. Præsenteret med Die Herrens særlige humor, drive og musikalitet.
  Die Herren Rocks And They Will RockU2!
  Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.
  -------------------------
  Lørdag den 18. januar 2020
  Dørene åbner kl. 20.00
  Koncertstart kl. 21.00
  Pris: 235 kr. 
  Billetter via Gimle.dk
  Hør de originale U2 her:
   

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 4. 8
  PM


  18 January 2020 08:00 PM

  ★ SCORPIONS TRIBUTE [DK] ★ 18. JANUAR @ HIGH VOLTAGE ★
  Suveræne SCORPIONS Tribute - DK er tilbage på High Voltage og det glæder vi os til! 
  Vi kender alle sangene; de uimodståelige, tidløse arena rock hits, og uforglemmelige ballader. Den meget genkendelige stemme, de brølende og skrigende guitarer. Hvem kan ikke huske: Rock You Like A Hurricane, Wind Of Change, Still Loving You, In Trance, Big City Nights, Blackout? 
  Vi taler selvfølgelig om de tyske hardrock giganter: SCORPIONS!
   Igennem de sidste fem årtier, har de ikke alene formået at servere en hård og sprød mur af fangende Rock, men deres fejende og smukke ballader, har også i den grad, sat scenen i et poetisk lys. 
  Nu findes der endelig et tribute band som har påtaget sig den enorme opgave at spille disse sange, på de danske scener, store som små, og spille dem som de skal spilles, med kærlighed, ægthed og inderlighed.
  Selv den mest inkarnerede SCORPIONS fan kan ikke høre forskel når lead guitaristen Niels Alex Larsen, som forresten også spiller i bandet Statement, fyrer det ene fede “guitar lick” af, efter det andet og gengiver de klassiske “Matthias Jabs” solo’er med legende lethed. Rytme guitaristen Jesper Steen Noachsen, står også stærkt i billedet, og lægger, med sine “chops” et fundament som er “Rudolf Schenker” værdigt. Sangeren Dagfinn Joensen, som nogen måske genkender fra det danske AOR/Hardrock band Fate, leverer en overbevisende vokal performance, som kun ganske få kan gøre ham efter. Det eneste der “mangler” er Klaus Meine’s tyske accent. Sammen med trommeslageren Tino Gerner Bissøe, og bassisten Jan Weincke, som begge to, også spiller i Black Sabbath Tribute, er bunden lagt for en stærk koncert oplevelse, hvor alting går op i en højere enhed, og alle de gamle Rock klichéer får lov til at leve sit eget liv. 
  Bandets live show er primært bygget op omkring det klassiske “World Wide Live” album som udkom i 1985, men der er også plads til både nyere og ældre sange. 
  Kom med på en rejse igennem tiden, og oplev 50 års international rock historie! Fortalt og udført, med kærlighed til musikken, og kærlighed til SCORPIONS! 
  Vi snes og spred ordet!  🖤🦂⚡️
  ENTRÉ 100,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

  Event details


  Club Dark Partners Calender 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...