February 13, 2020 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 6
  PM


  13 February 2020 06:00 PM

  280 kr. i forsalg / 285 kr. i døren
  Døre kl. 18 / Show kl. 19
  ___
  Da  ABBATH -Official- offentliggjorde at han forlod Immortal, sendte det store chokbølger gennem den ekstreme metalverden. Den ikoniske frontmand havde længe stået som frontmand for den norske black-scene, og interessen var derfor stor, da han vendte tilbage med sit selvbetitlede band Abbath i 2016.
  Nu er den norske iskæmpe tilbage igen med et nyt line up og en ny udgivelse, ’Outsider’. Albummet er tightere og har en bedre lyd, men frem for alt hører man et Abbath, der er er vokset kreativt. Der er selvfølgelig steder der nikker ærbødigt til den isnende arv fra Immortal, men Abbath trækker også på en melodisk påvirkning fra NWOBM som sender musikken i nye retninger.
  ’Outsider’ udkommer 5. juli, og til vinter drager Abbath på en turné der rammer København og Amager Bio 13. februar.
  Med på turneen bringer han både Vltimas og 1349: 
   
  1349 (Official) er som Abbath også et black metal-band fra Norge. Det blev dannet i 1997 på resterne af Alvheim og fik for alvor vind i sejlene, da Satyricons trommeslager Frost kom med i 2000. Navnet ”1349” er i øvrigt taget fra dét år, hvor byldepesten ramte Norge.
   
  VLTIMAS er en supergruppe sat sammen af nogle af medlemmer fra den ekstreme undergrunds mest kredible bands. David Vincent fra Morbid Angel står i front med Rune Eriksen fra Mayhem ved sin side. På trommer finder vi Flo Mounier fra det Montreal-baserede tech-dødsband Cryptopsy.
   

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  13 February 2020 06:00 PM

  STARSET 19. FEBRUAR 2020 PUMPEHUSET
  Billetpriser: 250 kr. + gebyr
  Billetsalget er startet via livenation.dk og ticketmaster.dk.
  Starset bringer deres filmiske rock til Pumpehuset 19. februar.
  Det visionære musik- og mediekollektiv, Starset, har annonceret udgivelsen af deres nye album, der lander 13. september 2019. Der er dog endnu ikke blevet oplyst nogen titel på der kommende album der er efterfølgeren til ’Vessels’ fra 2019. Samtidig oplyser bandet at de drager ud på en europæisk headline tour, hvor de kommer til Pumpehuset 19. februar.
  Bandet der beskriver deres lyd som filmisk rock kommer fra Columbus, Ohio. De har konstrueret en detaljeret myte omkring dem selv, hvor de insisterer på at de blev rekrutteret af Dr. Aston Wise fra Starset Society til at sprede opmærksomhed om videnskabelige fænomener, der er blevet ignoreret eller skjult fra offentligheden; Primært transmissioner fra stjernekonstellationen Ophiuchus.
  Den samlede Europa tour kan ses i nedenstående:
  08.02 Nottingham Rock City, UK
  09.02 Glasgow Garage, UK
  11.02 Manchester Academy 2, UK
  12.02 Bristol SWX, UK
  13.02 London Shepherds Bush Empire, UK
  15.02 Paris La Machine, France  
  16.02 Esch-Sur-Alzette Rockhal, Luxembourg
  17.02 Hamburg Markthalle, Germany
  19.02 Copenhagen Pumpehuset, Denmark
  20.02 Oslo Vulkan Arena, Norway
  21.02 Stockholm Klubben, Sweden
  23.02 Berlin Kesselhaus, Germany
  24.02 Warsaw Proxima, Poland
  25.02 Prague Rock Café, Czech Republic
  27.02 Budapest A38, Hungary
  28.02 Vienna Simm City, Austria
  29.02 Munich Backstage Werk, Germany
  02.03 Milan Alcatraz, Italy
  03.03 Zurich Dynamo, Switzerland
  05.03 Cologne E-Werk, Germany
  06.03 Antwerp Trix, Belgium
  07.03 Amsterdam Melkweg, Netherlands
   

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  13 February 2020 06:30 PM

  MudMusic går LIVE på BETA med årets MudCrew.
  Den 13. februar 2020 præsenterer MudMusic fem up-coming, talentfulde bands og artister fra Fyn, som inddrager publikum i intense liveoplevelser inden for både rock, elektronisk pop, nordic hardcore og pop/rock!
  Aftenens bands og artister er genremæssigt vidt forskellige - men de har én ting til fælles: De er alle up- coming fra det fynske vækstlag og byder på masser af talent, ambitioner og potentiale til at være de næste store navne på de store musikscener.
  Oplev:
  Fanny Wree  // Dyster elektronisk pop
  Lara // Alternativ pop/rock
  Dead Witch // Nordic hardcore
  Juna // Elektronisk pop
  David Mølhede & Rundt Omkring // Dansksproget rock

  MudMusic:
  De to fynske spillesteder Musikhuset Posten og Kansas City er gået sammen om et nyt, talentudviklende initiativ for det fynske vækstlag. I løbet af tre et-årige forløb, udvælger en jury bestående af anerkendte brancheaktører de mest lovende up-coming bands på Fyn, som med den rette hjælp har potentiale til at kunne løfte sig til den professionelle musikscene og skabe fantastiske publikumsoplevelser. Gennem workshops, clinics, showcases og koncerter, ruster MudMusic sit MudCrew til den danske musikbranche, udvider deres netværk og skaber base for fantastiske koncertoplevelser for både artister, arrangører og ikke mindst publikum!

  www.mudmusic.dk
  www.facebook.com/mudmusicdk
  www.instagram.com/mudmusicdk

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 7
  PM


  13 February 2020 07:00 PM

  The Doors Alive (UK) - af mange udnævnt som 'The Worlds No. 1 Tribute to The Doors'  lægger igen vejen forbi Danmark. Første besøg var forrige år, hvor de imponerede de mange billetkøbere og på utallige opfordringer om at komme tilbage, annonceres nu en lille række nye koncerter i Danmark. Denne gang kan man forvente sig en endnu dybere visuel forestilling. 2017 var halvtredsåret for The Doors’ selvbetitlede debutalbum hvilket blev fejret og markeret verden over. Den høje autenticitet The Doors Alive præsterer er ikke set i sådanne klasse siden Jim Morrison gik bort i 1971 og med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tribute orkester rejst rundt i hele verden i over 10 år og genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rockband fra Californien. Det er sket med mere end 1000 forestillinger i lande så forskellige som Chile, Libanon, Slovakiet og Kroatien. ”The Doors Alive is the closest thing to the Doors I’ve seen... Sometimes they sound more like the Doors than the Doors..” Doug Cameroun, Assisterende Road Manager, The Doors ’68/69. The Doors Alive er ikke bare en koncert, men en forestilling hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippiekulturen for alvor satte sindene i kog.
  Hør de orignale The Doors her:
   

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...