February 16, 2020 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 5
  PM


  16 February 2020 05:30 PM

  THY ART IS MURDER
  Special guests: 
  Carnifex
  Fit For An Autopsy
  I Am
  Døre kl. 17:30 / show kl. 18:30
   Thy Art Is Murder er deathcore med noget på hjerte, og har inspireret og udfordret publikum over hele verden – det være sig som hovednavn; til genrefestivaler såsom Download, Grashop, Hellfest og Summer Breeze; eller som support for Slayer, Killswitch Engage, Parkway Drive og Architects.
  Tidligere har det været organiseret religion, der har stået for skud, når bandet har fattet sangskriverpennen, men på den seneste udgivelse, ’Human Target’, er det anti-intelektualisme og dødsangst, der langes ud efter. Titelsangen handler eksempelvis om kinesisk organeksport til rige patienter. En handel, som WHO har påpeget, ikke kan lade sig gøre med frivillige donationer alene, når man ser på, hvor mange transplantationer der er tale om. Også den amerikanske højrefløj og Donald Trump får et skud for boven med singlen ’Make America Hate Again’ fra samme album.
  Bandet blev dannet tilbage i 2006 og har udgivet 5 studiealbummer. I hjemlandet Australien er de det højest rangerende eksttremmetalband, for de er de eneste af slagsen der nogensinde har været på top 40-listen down under.
  Med på turneen der rammer Amager Bio 16. februar, bringer Thy Art I Murder Carnifex, Fit For An Autopsy og Iam.
   

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 6
  PM


  16 February 2020 06:00 PM

  Engelske Monuments spiller progressiv metal med elementer af groove-metal. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.
  Monuments er et ud af to bands (Tesseract er det andet), der opstod i kølvandet på opløsningen af de britiske djent-pionerer Fellsilent. London-baserede Monuments startede som John Browne (Fellsilent) og Josh Travis’ (Tony Danza Tapdance Extravaganzas) sideprojekt, inden det udviklede sig til en fuldt turnerende og indspillende enhed.
  Gruppens debutalbum fra 2012 “Gnosis” fik international anerkendelse med dets kombination af djent-riffs og ekstremt komplekse melodier. I 2014 udkom deres andet album “The Amanuensis”, og de fulgte op med det tredje “Phronesis” i 2018 – deres mest innovative album til dato. “Phronesis is definitely a turning point,” udtaler Browne og fortsætter: “The production is better, the songs are solid, and it’s brought us back together again after a difficult few years. I believe the record is solid and I’m excited for everyone to hear it and hopefully enjoy it.”
  Beslægtede navne
  Periphery
  Tesseract
  The Contortionist
  Vildhjarta

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...