March 26, 2020 - Club Dark Jump to content

Events happening today

 1. 6
  PM


  26 March 2020 06:00 PM

  Superguitarist, sangskriver, producer og medindehaver af det legendariske MEDLEY STUDIE. Kendt som den ene halvdel af det danske guitarfænomen ELECTRIC GUITARS og mangeårig guitarist for Mike Tramp. Turnéer og livejobs med bla. Anne Linnet, Sanne, Jesper Binzer og Marco Mendoza. Ja selv D.A.D har han været afsted med, da han i en periode varetog bassen for sygdomsramte Stig Pedersen.
  Og nu er Søren så klar med hans nye soloalbum om hvilket han siger:
  "...Det her er et livsprojekt. Jeg har altid haft den her type plade i mig. Jeg ved godt, det ikke er særligt hipt, men nu skal den bare ud. Det er min hyldest til en periode i 80´erne med Topgun og Miami Vice. Det er mere den slags temaer, end det er pral..."
  Albummet der har fået titlen ´Guilty Pleasures´ udkommer  11. oktober, men allerede nu kan man høre og se numrene ’City Of Angels’ og ´Birdfeeder´.
  Liveshow og Clinic
  Som lidt ekstra guf for aspirerende ´superguitarister ´ og andre interesserede med billetter til aftenens koncert, vil Søren umiddelbart før hvert arrangement afholde en clinic. Her vil han fortælle om iværksættersiden af at være prof. musiker. Hvad det kræves af dig som sideman. Sammensætning af udstyr og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor gæsterne har mulighed for at stille spørgsmåll.
  Clinic med Søren Andersen afholdes kl. 17:00
  Koncert med Søren Andersen afholdes kl. 20:00
  Alt i alt er der her lagt op til en musikalsk oplevelse i særklasse.

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark
 2. 7
  PM


  26 March 2020 07:00 PM

  "Quiet is the new loud" siger Love Shop-sanger Jens Unmack - og det har været udgangspunktet for hans solokoncerter de seneste par år.
  Rockbandets bagkatalog har ved Unmacks hænder gennemgået et stilskifte er blevet til mere nænsomme, intime og dramatisk smukke koncerter. Især Jens Unmacks lovpriste tekster har fået lov at spille hovedrolle i dette Love Shop-setup, hvilket bestemt ikke gør oplevelsen mindre god.
  Unmack besøger Turbinen i foråret, og han har allieret sig med sine Love Shop-medsammensvorne Mikkel Damgaard, der er producer og pianist, og Mika Vandborg, der spiller elektrisk guitar. De kalder sig Love Shop 3, og du kan allerede nu godt begynde at glæde dig til en medrivende aften, der også præsenterer Unmacks solo-sange.
  Love Shop 3 / Turbinen, Randers
  Dato: Torsdag 26. marts 2020
  Turbinen kl. 20.00
  Dørene åbner kl. 19.00
  Siddepladser. 
  Pris: 295,- inkl. gebyr

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  26 March 2020 07:00 PM

  300 kr. i forsalg / 305 kr. i døren
  Døre kl. 19 / show kl. 20
  ___
  Hammerfall er et af Sveriges store power-metal-bands, som både har sans for melodi og kontant leveret energi. Bandets musikalske rødder er solidt plantet i 80'ernes metal-lyd, defineret af bands såsom Judas Priest og Manowar, med en særlig vægt lagt på det storladne.
  Bandet blev dannet tilbage i 1993 i Göteborg. I en tid hvor grungen var på sit højeste, holdt de den metalliske tunge lige i munden og var med til at definere Göteborg-scenen. Det var et musikalsk miljø som dannede grobund for den melodiske dødsmetal, der med tiden blev genredefinerende for en hel metalverden.
  Seneste udgivelse er 'Dominion' fra 2019 og er det 11. studiealbum i rækken.
  “In a lot of ways, this album is classic HammerFall,” fortæller guitaristen Oscar Dronjak. “We didn’t set out to make a sequel to a previous album. Instead, it’s a mix of the strengths from all of our records and everything that has led us to this point. You’ll continue to be surprised the more you listen; it’s something I’m very happy with.”
  Hammerfall har været igennem flere ændringer af bandets medlemmer. De har gæstet Danmark flere gange, både på Roskilde Festival, Vega, Copenhell samt selvfølgelig Amager Bio.
  Billetter fra 18. december kl. 10
   

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark

  26 March 2020 07:00 PM

  Billetpriser: 375 kr. + gebyr
  Billetsalget starter fredag 11. oktober kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. 
  Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale: Torsdag 10. oktober kl. 11.00 til 11. oktober kl. 10.00 (23 timer).
  Læs mere på www.livenation.dk 
  THE JESUS AND MARY CHAIN PLAY DARKLANDS
  26. MARTS 2020
  DEN GRÅ HAL
  Oplev legendariske The Jesus And Mary Chain i Den Grå Hal når de tager sange fra deres skelsættende ’Darklands’-album med på tour. 
  The Jesus And Mary Chain står stadig stærkt og er et af popmusikkens sidste enigmaer. Præcis ligesom punk-musikkerne, der inspirerede dem, forbliver de ”udskud i musikkens verden”, og selvom deres navn var synonym med kaos i 80’erne, så var de, og er stadig, ”the best” som medstifter Jim Reid altid har understreget.  
  Der er gået 35 år siden brødrene Jim og William Reid første gang afdækkede den mørke magi, som de havde brygget i deres soveværelse i den skotske by East Kilbride. Det var en bryg der bestod af whiste noise, hvisken, Spector-rim, sort læder og en masse mørke. Deres ankomst skar igennem mainstream popkultur som et barberblad og skabte en berusende lyd som var gruppens helt egen. 
  Selvom debutalbummet fra 1985 ’Psychocandy’, der har Bobby Gillespie på trommer og Douglas Hart på bas, ofte hyldes som gruppens vigtigste milepæl, så blev det Reids modige, intense og dystert romantiske efterfølger som stjal de fleste tog til sig: ’Darklands’, der udkom i 1987, understregede brødrene voksende selvtillid og modenhed, men også deres sans for selvstændighed. På ’Darklands’ finder man ’April Skies’, hvilket er deres største hit, ’On The Wall’, som er en af Reids’ første kompositioner, samt ’Nine Million Rainy Days’, en neurotisk kærlighedssang der bliver blødgjort af en ironisk reference til Rolling Stones’ ’Sympathy For The Devil’. 
  The Jesus And Mary Chain beviste med deres seneste album ’Damage And Joy’ fra 2017 at de står skarpere end nogensinde før. Når de indtager Den Grå Hal til marts bliver det dog med klassikeren ’Darklands’ som omdrejningspunkt, og publikum bliver taget med på en nostalgisk rejse tilbage noget af det mest banebrydende punk-rock fra 80’erne. 
   

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...