March 27, 2020 - Club Dark Jump to content

Events happening today

 1. 6
  PM


  27 March 2020 06:30 PM

  Love Shop-sanger Jens Unmack har to gange de seneste år taget ud på vejene med soloturnéer, hvor han – kun bevæbnet med stemme, guitar og ekko-maskine – har afsøgt de områder i sit eget og Love Shops sangkatalog, hvor et rockband sjældent kommer. Det har været intime, smukke og dramatiske koncerter, hvor musikkens bagland, melodierne, og ikke mindst Unmackʼs lovpriste sangtekster har taget hovedroller. Ikke i almindeligt tilbagelænede singer/songwriter-greb, nej, usminket, skrøbeligt og direkte kommunikerende.
  Nu inviterer Unmack sine Love Shop-medsammensvorne Mikkel Damgaard på keys og Mika Vandborg på elguitar med ind i dette medrivende univers, og de tre tager Danmark rundt under navnet Love Shop 3. Forvent en medrivende aften i selskab med Love Shops fornemme sangkatalog, hvor også Unmacks solosange vil være repræsenteret.

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 7
  PM


  27 March 2020 07:00 PM

  Zeppelin Rock Bar fylder 6 år og det skal fejres! 
  Det bliver en benhård aften uden så meget pis. Vi sørger for GRATIS øl, måske endda et shot eller to til jer og så forlanger vi, at i kommer og hygger jer! 
  Eske vil med hans kompagnoner fra nær og fjern bestyrer pulten og give jer svar på, havde der er blevet hørt mest på Zeppelin de sidste 6 år. Det bliver selvfølgelig krydret op med hits fra alle verdenshjørner. de hits du kender og efter 5 øl ikke kan stoppe med at synge med på.
  Mere info følger om aftenen, men vi kan garantere en aften i den fantastiske afdeling. 
  Vi advarer mod at balloner, øl og djævlehorn kan forekomme! 
  Vi håber i kan hive jer selv afsted mod Vesterbro Torv og feste med os! Vi ses! 

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  27 March 2020 07:00 PM

  Hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage! 
  Tilbage i 1989 - før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik - begyndte bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum. Et af verdens største rockbands gennem tiderne, Led Zeppelin var hårdt savnet af mange rockfans, da bandet stoppede med trommeslager Jon Bonhams død i 1982. Og faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jam blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte.
   
  10 år senere, i 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. Indtil en hvis Frederik spurgte om gruppen ville optræde til Rock’n’Royal, en stor fest forud for sit bryllup med Mary Donaldson. Og i 2007 i Pumpehuset overraskede Kronprinsen igen ved at springe op på scenen og medvirke på et af numrene!
   
  Her i 2019 har bandet så 30 års jubilæum! Og det er samtidig 50 år siden, Led Zeppelin udsendte deres debut-album. Det skal ikke gå ubemærket hen og hvorfor stoppe mens legen er god?
   
  Bandets oprindelige sanger Alex Nyborg Madsen har valgt at stoppe, men efter virkelig mange opfordringer fra både publikum og spillesteder har bandet besluttet at fortsætte med ny forsanger.
   
  Denne nye sanger er ingen ringere end Thomas Carlsen. Thomas er den arketypiske frontfigur og en fremragende rocksanger med masser af energi, som i forvejen kender og elsker Led Zeppelin repertoiret. Thomas er et livsstykke på en scene og kommer helt ud over kanten!
  Henrik Tvede - guitar
  Martin Schwerin - guitar
  Carsten Neumann – bas
  Benjamin Fischermann – trommer 
  Lars Mitch Fischermann – trommer 
  Thomas Carlsen - vokal
  Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00
  Pris 190 kr. + forsalgsgebyr - Ved indgangen 210 kr.
  Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  27 March 2020 07:00 PM

  Så er der endnu en chance for at høre Advocacy live! Kom til Emergenza fredag d. 27 marts, og lad os udfolde vores progmetal for dig!
  Billetten koster 110 kr i forsalg.
  Kontakt Peter Locher, Søren Kjeldsen, Andreas Bek eller Peter Juelsgaard for at betale og modtage den fysiske billet.
  Billet kan også købes til højere pris i døren.
  Vi ses til anden runde!

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 3. 8
  PM


  27 March 2020 08:00 PM

  Slangens magt giver sig til kende i ORM’s soniske udtryk - en lyd, der besidder lige dele af både det storslåede og det direkte, af det simple og det komplekse. 
  Musikken inkorporerer episk, melodisk black metal og dennes nordiske melankoli med et rocket, swingende udtryk, der via sin nærværende pondus giver metafysikken kropslighed og menneskelig form. 
  Musikkens sanselige nærvær fører lytteren ind i et parallelt univers og en evig tid, hvor himmel og jord er uløseligt forbundet, hvor krop og ånd hører sammen, og hvor mennesket tager sig i agt for slangen, for guderne, for elementerne og husker på, at alle universets enkeltdele hører sammen og har hver deres ufravigelige plads i den evige cyklus, som er fødsel, livet og døden.
  Aftens starter vi op med Killing & Lipid - alt i alt et stærkt line up til en metalaften. 

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  27 March 2020 08:00 PM

  ★ STRAWBERRY SLAUGHTERHOUSE [DK] + SUPPORT ★ 27. MARTS @ HIGH VOLTAGE ★ 
  High Voltage er stolte over at kunne præsentere Strawberry Slaughterhouse på vores seje lille scene, i anledning af det genopståede danske pop punk 'n' roll bands release af helt nyt og længe ventet materiale. Denne aften kan meget vel blive udsolgt, så vent ikke for længe med at købe din billet og bemærk at der er to billetyper. 
  ★ STRAWBERRY SLAUGHTERHOUSE [DK] ★
  Et af 90’ernes mest interessante danske rockbands, Strawberry Slaughterhouse, udgiver første nye udspil med EP’en 'Heart of Cheapness'. Det første singleudspil er allerede på gaden med sangen: 'PleasureCruising.' som du kan se og høre her:  
  bit.ly/2RkC5xn
  Bandet, der eksisterede mellem 1992-99, nåede at udgive to album og optrådte bl.a. 2 gange på Roskilde Festival. Alle singler blev 'Ugens Uundgåelige' på P3, og 'Cool, Calm and Collected' var en af de mest spillede sange i radioen. De blev Grammy nomineret, spillede et utal af udsolgte koncerter i både Danmark og udlandet. I 1995 spillede de 70 koncerter i DK alene. Bandet havde i sin tid stor mediebevågenhed og ikke mindst en masse dedikerede og trofaste fans.
  Det er 3/4 af det originale band der står på scenen på High Voltage og kan høres på den nye EP. Ny bassist er Mads Dammann som har en fortid i bandet The Hitchcocks.
  Support denne aften vil blive offenliggjort snarligst.
  ★ ALMINDELIG FORSALG & 'GULD BILLET' ★
  Bemærk at der er to bilettyper at vælge imellem. Du kan købe en 'Guld Billet' hvor der medfølger den nye EP på vinyl og en t-shirt for kun 100,- mere end den ordinære billetpris. Bluserne findes i størrelserne S-XXL og vil blive udleveret ved billettjek.
  Vi snes og spred ordet! 🔥🖤
  ENTRÉ 150,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  27 March 2020 08:00 PM

  Tuborg musik sponsorerer gratis éntre + en gratis øl til de 30 første! 
  Billetter købes for kr. 75,- + gebyr i 2019
  Billetter købes i forsalg 105,- + gebyr
  Pris i døren 150,- 
  Dørene åbner kl. 20:00
  Koncertstart kl. 21:00
  H.E.R.O manifesterede sig i den danske rock-kulisse og på radiobølgerne med nummeret Superpowers tilbage i 2014. Siden har de været på arena tour med Dizzy Mizz Lizzy.
  H.E.R.O. supportede Slash til 2 komplet udsolgte koncerter i Tokyo og Osaka - og skal retur til Japan i november/december og spille deres første headliner tour. 
  Debutalbum udkom 26. April på Mermaid Record/Sony Music og Sony Music Japan. Albummet runder 1 million streams på Spotify om et øjeblik. 
  Har ligget 4 uger som nr 1 på den japanske radio chart med singlen “Superpowers” Ingen andre internationale navne har gjort det i år. 
  Sidst men ikke mindst skal nævnes, at HERO har Johan Wohlert - kendt fra Mew - med på bas. 
  GAFFA SKREV:
  H.E.R.O. følger deres japanske eventyr op med "Hope". Se musikvideoen her.
  https://www.youtube.com/watch?v=aNunDWzQv0s

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark

  27 March 2020 08:00 PM

  Red Warszawa er et quizband.
  Det eneste spørgsmål i quizzen er: hvor mange typer herpez har Red Warszawa?
  Eneste korrekte svar: dem alle!
  Vær med når Red Warszawa igen slipper galskaben løs til koncerten på Tapperiet fredag den 27. marts!!
  www.rw.dk
  Fredag 27. marts kl. 21:00
  Dørene åbner kl. 20:00
  Ståpladser
  Forsalg: 150 kr.
  Billetpris i entréen: 170 kr.

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  27 March 2020 08:00 PM

  Fredag d. 27. marts er der dømt stemningsfuld og stilfærdig dommedagsmusik, når :Of The Wand & The Moon: Official vender tilbage Loppen efter otte år med en intim solokoncert og support fra Den Sorte Død, der udgøres af de dystre projekter Offermose og Angst.
  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  Entré: 90 kr. (inkl. gebyr)
  Forsalg: http://bit.ly/wandmoonloppen
  Døre: 21.00 // Koncertstart ca: 22.00
  http://loppen.dk/kalender/wand-and-moon-den-sorte-dod
  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  Som tidligere medlem af Saturnus har Kim Larsen (ikke at forveksle med den afdøde nationalskjald) en glorværdig fortid bag sig på den danske metalscene. Siden 1999 har Larsen dog med jævne mellemrum udsendt en række stemningsfulde album med apokalyptisk neofolk under projektet :Of The Wand & The Moon:.
  Den gennemgående baggrundsfarve i musikken er sort, hvor der på tydelig vis trækkes tråde til den gothiske metal-scene. Med fjerlette strøg finder mere lyse nuancer dog hele tiden vej ind i lydbilledet og skaber en nærmest positiv tone midt i al denne nordiske melankoli. Det er mystisk, men på makaber vis også smukt.
  Sidst :Of The Wand & The Moon: lagde vejen forbi Loppen, var det i kølvandet på albummet The Lone Descent, der også førte projektet til Roskilde Festival i 2012, og efterfølgende har fået en næsten ikonisk status indenfor neo-folk. Nu vender :Of The Wand & The Moon: endelig tilbage til Loppen til marts, hvor Larsen giver en intim solokoncert med Offermose og Angsts fælles ritual, Den Sorte Død, som support.
  Dybt inde i Sveriges mørke skove kastes depressive besværgelser af hjemsøgende toner, der frembringer billeder af underjordiske landskaber og tilsynekomster af uhyggelige ånder.
  En ensom silhuet vandrer uendeligt gennem solløse ørkener og ulmende ødemarker. Dybe ekkoer buldre fra fjerne bjerge og frigiver en beskeden sky af stadigt skiftende former. Den ruller hen over landet og sluger alt op i dens vej. Intet undslipper Den Sorte Død, så flygt forgæves eller giv dig hen, når ritualet ruller ind over Loppen d. 27. marts.

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...