March 28, 2020 - Club Dark Jump to content

Events happening today

 1. 1
  PM


  28 March 2020 01:00 PM

  Det bliver mega heavy når Onkel Reje og Brille finder læder, nitter og tryllestavene frem og tryller sig igennem et show med langhårede gæster og tvivlsomme personager. Det ene magiske nummer kommer til at overtage det andet. Imellem sangene, kendt fra Onkel Rejes programmer på Ramasjang, dukker der figurer op som børnene også vil genkende, og optræder med numre som både er magiske til at grine af. Der bliver heavy, røg og masser af grin. En magisk fest dine børn ikke vil gå glip af.
  Medvirkende
  Onkel Reje: Mads Geertsen
  Brille (og en masse andre figurer): Brian Lykke
  Lilly: Lilly Lykke
  Roadie Niller: Niels Böttcher
  Dora The Sayer og Onkel Rejes lækre assistent: Pernille Skafte
  Onkel Rejes Heavydansere: Børn fra Powerhouse Entertainment
  Undgå kø kom i god tid.
  Numm. pladser.

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark
 2. 6
  PM


  28 March 2020 06:00 PM

  Det nye, danske rockband Kúlu folder et brusende og indtagende drama ud i fuldt flor.
  ➤ HQ åbner: 19.00
  ➤ Koncertstart: 20.30
  ➤ Forsalg: 40 kr.
  ➤ Entré i døren: 60 kr.
  ➤ HQ Resident DJs: 23.00-05.00
  KÚLU:
  Med udgangspunkt i postrock og støjrock har kvartetten Kúlu kreeret et skarpt lydbillede på en EP, der oser af autoritet og overbevisning. Dette er lyden af fire musikere, der ved nøjagtig hvad de vil, hvilket manifesteres i fire sange, som skaber et dragende, dramatisk og smittende musikalsk udtryk, man vender tilbage til for at gå opdagelse og finde ny betydning i teksturerne og nuancerne.
  'Toiling' pendulerer mellem distorted bas og ringlende guitarer; de smægtende korstemmer i 'Lonely Running Man' vidner om fire pophjerter, der banker kollektivt; 'Jove' blænder op for bandets fornemmelse for brusende melankoli; 'Stranger' er en tour-de-force i fremdrift og dynamik, når det congolesiske percussioninstrument likembe supplerer de energiske trommer mod slutningen.
  Bevidst om deres veldefinerede udtryk, er Kúlu heller ikke blege for at genreprofilere sig selv med betegnelsen quiescent noise. Guitarist og sangskriver Daniel Buchwald forklarer: »Vi er altid omgivet af lyde og selvom der er helt stille i et rum, vil der altid være noget, der rumsterer et sted. Nogle gange er lydene helt tyste, andre gange er de voldsomme og man omsluttes totalt. Der er hele tiden 'quiescent noise' tilstede i verden og omkring os.«
  Denne quiescent noise-dualitet maksimeres af meditative, ambiente guitardroner og støjflader, der forenes med dynamiske og eksplosive trommerytmer, hvorover den ekspressive vokal folder sangenes lyriske drama formfuldendt ud.
  Kúlu er:
  Asger Techau (trommer)
  Daniel Buchwald (guitar, bas, keys)
  Dennis Winterskov (vokal, keys)
  Søren Sunding (guitar)
  Torben Guldager (bas, keys)

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark

  28 March 2020 06:30 PM

  LAMB OF GOD + KREATOR
  “STATE OF UNREST TOUR”
  FORUM BLACK BOX
  LØRDAG 28. MARTS 
  SPECIAL GUESTS: POWER TRIP
  Billetpriser: 400 kr. + gebyr
  Billetsalget starter fredag 6. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk 
  Live Nation presale: torsdag 5. september kl. 10.00 (23 timer)
  Er kombinationen af Lamb of God og Kreator noget af det vildeste man kan få, hvis man skal samle et af Amerika og Europas største thrash bands? 
   
  Lamb of God er kendt for deres knusende groove- og thrash metal og har adskillige gange bevist, at de er et af de mest overbevisende livebands inden for genren. Senest flækkede de Refshaleøen i sommer, hvor de spillede en fantastisk koncert på COPENHELL. Jungletrommerne vil vide, at bandet er i fuld gang med at skrive og indspille et nyt album, der vil være bandets 10. af slagsen. 
  Mægtige Kreator har siden midten af 1980’erne stået i spidsen for den tyske thrash scene, med den karismatiske sanger og sangskriver Mille Petrozza i front. Bandet har siden 1982 været ustoppelige i deres levering af knusende hårde riffs, politisk funderede tekster, og generelt felttog udi verden. Bandet forbereder i øjeblikket en tour til Sydamerika, hvor de skal supporte Slayer på deres allersidste verdensturné. 
  Texanske Power Trip er denne aften med som special guests. Bandet fik hele verdens opmærksomhed i 2017 da de udgav deres andet album ”Nightmare Logic”. Senest spillede de en meget overbevisende koncert på dette års Roskilde Festival, og det er en sand fornøjelse at have dem tilbage i København.
   
   

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 3. 7
  PM


  28 March 2020 07:00 PM

  Kurgan
  Kurgan blev dannet I 2014 i Fårevejle, Odsherred. Lige siden har bandet spillet originalmusik med høj energi og engagement. Kurgan spiller en ond blanding af diverse metal subgenrer. De melodiske temaer fra vikingemetallen blandes med frostbidte blackmetal-riffs og tordende dødsmetal rytmer. Stemningen forbliver I det dunkle univers når Kurgan indtager scenen hvor der ikke bliver sparet på hverken virtuose guitarsoli, hamrende dobbeltpedaler eller brølende growl. Deres anmelder-roste debutplade ”Yggdrasil Burns” udkom i september 2019 via Massacre Records.
  HOAK
  (Hatred Of All Kind) 
  HOAK blev dannet i 2016 og består af rutinerede musikere, der ikke alene kender hinanden ud og ind, men som også har spillet i flere, mere eller mindre etablerede bands, som Chainfist og Infernal Death samt er aktive i bands, som Hawkings Black Cirkus og Six String Slaughter, med flere pladeudgivelser bag sig - og med rødder i mange forskellige genre, lige fra deathmetal, thrash og hardrock til mere traditionel rock og popmusik. 
  HOAK spiller metal med brede inspirationer i den mere ekstreme ende af metal skalaen, som deathmetal, blackmetal og thrash, (hård)kogt helt ind til benet, så kun det bedste og essensen står tilbage. Rendyrket musikalsk brutalitet, går hånd i håndt med de mere stemningsfulde og dystre melodier, alt sammen krydret med den intensitet, groove og catchyness, der får lydbilledet til at fremstå som en tonstung knytnæve ”in your face”. Der bliver på ingen måde lagt fingre imellem, taget gidsler eller gået på kompromis. Det er møghammerende beskidt, råt og ufortyndet! Det slår hårdt og det gør ondt! 

  Entre: 50 kr.
  Døre: kl 20.00
  FARLIG BAR

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  28 March 2020 07:00 PM

  TBA
  Entre: 50 kr.
  Døre: kl 20.00
  FARLIG BAR

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  28 March 2020 07:00 PM

  Red Warszawa

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  28 March 2020 07:00 PM

  Det københavnske band Feather Mountain er aktuelt med prog-rock-albummet Nidus, der blev udgivet 20. september 2019. Med Nidus inviterer Feather Mountain lytteren ind i et mangefacetteret univers, hvor genrer mødes og forenes. Med fokus på albummets helhed kombineres dynamiske skift, teknisk snilde og udfordrende kompositioner.
  Nidus’ sangtekster bringer lytteren tæt på bandmedlemmernes indre kampe, strid med sygdom og personlige kriser. Feather Mountains vokal og lyrik er på én og samme tid sårbar og stærk: Drømmende, indadvendte og hviskende passager sammensættes med, og erstattes af, voldsomme, raserifyldte klimakser, hvor skrig, growls og korarrangementer går op i en højere enhed. På samme måde består albummets instrumentalisering af atmosfærisk guitarspil, varme baslinjer og jazzinspirerede trommer, der udvikler sig til hårde riffs, slapbass og dobbeltpedalspil. Feather Mountain har desuden eksperimenteret med støjelementer på Nidus udført med et simpelt, hjemmebygget strengeinstrument. 
  Når instrumentalgruppen kombineres med Mikkel Lohmanns fantastiske vokal, opnås et unikt udtryk og et vigtigt input til prog- og metalscenen.
  ###
  Forstenet er fire unge knægte og deres gamle, norske far, som har besluttet sig for at danne et rockband. Et rockband med frie tøjler til kreativiteten, til det eksperimenterende. Med andre ord: Et rockband, der spiller præcist hvad, der passer dem! 
  Særegent for deres lyd, er en spidsfindig mixtur af brass og heavy samt en sund portion hammondorgel til et ellers klassisk rock/metal-setup. Sangene er skrevet på dansk og udføres af en energisk, legesyg forsanger, der praktiserer alt fra ren sang, strubesang, growl og høj falset mv.
  I november 2019 udgav bandet deres debutplade ‘’Ephemeros: Virvar’’. En plade, der tager dig med på en alsidig musikalsk rejse og som rummer elementer af alt fra dansksproget 70’er-rock, hård metal samt diverse tidsaldres progressive & psykedeliske musik. Tankerne bliver ledt hen på navne som bl.a. Frank Zappa, The Mars Volta, Opeth, Porcupine Tree, Voivod og Steppeulvene. 
  Publikum kan forvente at blive del af en højenergisk og stemningsfyldt aften, der foregår lige så meget uden for scenens rammer som inden for. Et sceneshow med enorm bevægelse såvel som en varieret sætliste, der både rummer det hurtige, det stenede, det psykedeliske, det følsomme og det festlige. Samlet set, en enestående og mindeværdig musikalsk rejse!
  ###
  Fall of Episteme er et nordjysk progrock-band, som henter sin inspiration fra store klassiske bands som Pink Floyd, Saga, Genesis, Dream Theater, Marillion m.fl. Med seks meget forskellige kompositioner har bandet udgivet debutalbummet "Fall of Episteme" indeholdende masser af progressive og melodiøse elementer, som i f.eks. Experience Oblige og Invisible Crusader, der begge leder tankerne hen på begreber som pompøs og storladen. Albummet byder også på lyriske og akustiske øjeblikke som i nummeret Guiding Star. Musikken er blevet til i musikernes egne lydstudier i Aalborg og Hjørring. 
  Fall of Episteme består af forsanger Rune Møller Nielsen, Kent Niels Borrefjæll Eskildsen (guitar og vokal), Flemming Kragh Pedersen (keyboards og vokal), Jan Juel (bas og vokal) samt Rune Rugholt Borrefjæll Eskildsen (trommer).
  Info om billetter kommer senere.

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark

  28 March 2020 07:30 PM

  Nightmare Culture er glade for igen at kunne præsentere disse to spændende navne inden for den mørke del af den alternative scene.
  Of the Wand & The Moon er et af de store navne inden for nutidig Neofolk.
  De ankom en generation efter genrens stiftere såsom  Death in June, Sol Invictus, og Current 93, men Of The Wand & The Moon har pustet nyt liv i denne smukke men misforståede ge
   OTWATM'S 2011 The Lone Descent LP  er bredt anerkendt som et  neofolk mesterværk.
  Of The Wand & The Moon har turneret intenst over hele Europa med tunge navne som Anna von Hausswolff, Author & Punisher Trepaneringsritualen, og mange flere.
  Of The Wand & The Moon har optrådt på mange kendte og anerkendte festivaler over hele Europa,  Australien, Ruland og Israel, b.la. Waves of the Baltic Sea Waves of Darkness(SE), Mithras Garden Festival (DE), og mange flere. 
  Koncerten bliver denne gang en akutisk solo-koncert med forsanger Kim Larsen, som vil præsentere sange fra den seneste udgivelse "Bridges Burned and the Hands of Time".
  PRESS
   
  “Being the fruit of almost seven years of craftsmanship and hard work, I can definitely state, that this specific album can enter the highest pantheon of classics of neofolk music, even without putting itself on the test of time. A total and massive masterpiece beyond all imagination”
  BRUTAL RESONANCE
  “The eleven songs comprised are simply outstanding both compositionally and sentimentally and an album of such dimension can only be named as a classic almost immediately after listening as it surpasses not just the band's own merit and previous creations but somehow becomes a benchmark for veterans and newcomers altogether, showing them the way, not to follow but to understand what its required to create something not just authentic and beautiful but just unique. 5/5." 
  HEATHEN HARVEST
  Offermose tager os med på en dyster rejse gennem en verden af endeløs sorg. 
  Mørke, repetitive fortryllelser med drone synthesisers og med aner af  70'er krautrocken frembringer en stemning af længe glemte genfærd fra det den evighedens flydende tåge.
  Alle Offermoses udgivelser har hidtil  været udgivet på  Anna Von Hausswolff's Pomperipossa Records and Third Coming Records.
  PRESS
   
  “Mørkt Forår is a dark venture into an unknown sojourn where we meet somewhere between our first and last breath. Offermose perfectly crafts an audible experience that is both immersive and evocative”
  RENEE RUIN
  Links:
  https://www.facebook.com/wandmoon/
  https://www.facebook.com/Offermose/
  https://www.youtube.com/watch?v=UdCGTNQJLNA
  https://www.youtube.com/watch?v=gz7wfeKWqUk
  Arrangementet er støttet af Kolding Kommune og Statens Kunstfond

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark
 4. 8
  PM


  28 March 2020 08:00 PM

  Forsalg: 70,- kr. (ekskl. gebyr)
  Dør: 90,- kr.
  Dørene åbner kl. 20.00
  ORM
  Det bornholmske black metal-orkester ORM har netop udsendt deres andet album ‘Ir’ til en overvældende modtagelse af publikum og medier verden over. Med ‘Ir’ har ORM skabt et sortmetallisk mesterværk, som både taler ind i black metallens tradition og rækker ud over den med sin almenmenneskelige fortælling og gribende, kompromisløse musikalitet. ORM har med ‘Ir’ konsolideret deres status som et af scenens fremmeste orkestre, hvilket afspejles i de fremragende internationale anmeldelser, som albummet har modtaget. Live er ORM en ustoppelig naturkraft, der med en uhørt sonisk og visuel styrke leverer en oplevelse ud over det sædvanlige, hvilket et eksalteret publikum bevidnede ved bandets nylige udsolgte releaseshow i København. 
  ORM tog form i 2015, spillede sin tredje koncert på Roskilde Festival i 2016, og i 2017 udgav bandet sit første selvbetitlede album på Indisciplinarian. ‘Orm’ tog sit udgangspunkt i mytiske fortællinger om menneske og natur akkompagneret af en storslået, melodisk og samtidigt rå og direkte black metal, der på sin egen vis smelter musik og narrativ sammen til et kropsligt og nærværende hele. Efter udgivelsen spillede ORM en række koncerter herhjemme, heriblandt en succesfuld vintertour med Solbrud i 2017 blev afsluttet i et udsolgt DR Koncerthuset, inden bandet afsluttede sin albumcyklus med et triumftog af en optræden på Copenhell 2018. Efter Copenhell gik bandet i gang med at skrive og indspille nyt materiale.
  Næste kapitel i ORMs fortælling er bandets andet album ‘Ir’, der udkom 30. august 2019 via Indisciplinarian. ‘Ir’ består af de to over 20 minutter lange kompositioner ‘Klippens Lyse Hal’ og ‘Bær Solen Ud’, som er produceret af guitarist Simon Sonne Andersen, og bandet har ligeledes selv udarbejdet pladens visuelle side. På ‘Ir’ er kontrasterne større end før, det komplekse mere komplekst, det simple mere simpelt og melodierne gribende og uomgængelige. Formen er langmodig, dynamisk og explorativ, og den musikalske ambition og fremførelse vidner om et orkester, der kompromisløst lader sig lede af sin egen flamme - hvorhen den end måtte lede. Albummets fortælling har sit omdrejningspunkt i altings forgængelighed og er en personlig refleksion over, hvorledes d

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  28 March 2020 08:00 PM

  ★ WARRIOR SOUL [US] SUPPORT: SHAKE YOUR MIND [DK] ★ 28. MARTS @ HIGH VOLTAGE ★
  Legendariske Kory Clarke's Warrior Soul rammer High Voltage som et lynnedslag denne knap så højhellige lørdag i Marts, og det er med det nye møgbeskidte og kritikerroste powerhouse af et album 'Rock 'n Roll Disease' i ryggen. Den eksplosive Clarke er en af de få vaskeægte hedonistiske rockstjerner tilbage i verden der ikke går på kompromis med noget som helst. Her bliver hverken drukket kildevand, spillet akustiske ballader, eller lagt fingre imellem når det kommer til hans flammende had til hans regering, og i særdeleshed præsident. Med en perlesnor af fremragende knaldhårde punk, rock, og metal evergreens fra sit store bagkatalog der strækker sig helt tilbage til de sene 80'ere, bliver det uden tvivl en koncert der vil blæse taget af klubben. 
  Supporten denne aften bliver leveret af Københavnske Shake Your Mind, som lover fødderne placeret solidt på monitorerne og at de leverer energi og riffbaseret hård/metal i form af tunge riffs og melodiøse omkvæd, med masser af nerve og energi.
  Vi snes og spred ordet!
  ENTRÉ 100,- I FORSALG PÅ BILLETTO ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00-24:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18+

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  28 March 2020 08:00 PM

  EXTREMELY ROTTEN DEATH METAL VOL. 6
  -----------------------------------------------------------
  ERDM vender tilbage med den 6. installation, denne gang i samarbejde med Gentofte Hovedbibliotek, og præsenterer 3 gange modbydelig københavnsk undergrunds dødsmetal lørdag d.23 marts:
  UNDERGANG
  www.undergang.bandcamp.com
  www.facebook.com/undergangktdm
  CHAOTIAN
  www.chaotian.bandcamp.com
  www.facebook.com/chaotianofficial
  ASCENDENCY
  www.prophesiedascendency.bandcamp.com
  -------------------------------------------------------------------------------------www.genbib.dk
  www.extremelyrottenprod.com
  -------------------------------------------------------------------------------------
  Gratis entre
  Musikstart kl.21:00
  GENTOFTE HOVEDBIBLIOTEK
  Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup
  -------------------------------------------------------------------------------------
  www.genbib.dk/arrangementer/musik/extremely-rotten-death-metal-vol-6-undergang-og-chaotian?fbclid=IwAR2Mr-4aQvECI_L1XBtyxDKj5BObRr20P-2RMeLC1ueDVIgBlOY2plJO1Kk

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark
 5. 10
  PM


  28 March 2020 10:00 PM

  ★ LAMB OF GOD & KREATOR AFTER PARTY ★ 28. MARTS @ HIGH VOLTAGE ★
  Når Lamb of God og Kreator har spillet sidste tone i Forum, går kursen direkte mod Danmark største rock klub High Voltage, hvor metalfesten fortsætter for fuld hammer, til DU ikke kan mere! 
  Der er FRI ENTRÉ* med billet eller stempel fra Forum og du når lige at se røven af aftenens band ganske gratis.
  Vi snes og spred ordet! 👊🏻⚡️
  FRI ENTRÉ* ✩  DØRE 23:00 ✩ NATKLUB TIL KL. 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18+
  *Der opkræves et servicegebyr på 25,-i entreen, der veksles til 1 stk garderobe el. 1. stk valgfri shot.

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...