May 22, 2020 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 2
  PM


  22 May 2020 02:00 PM

  PRIME FEST 2020 er en spritny en-dags fest i Amager Bio, hvor der er fokus på de moderne heavy genrer. Allerede nu kan PRIME FEST offentliggøre deres første headliners i AGENT FRESCO fra Island og de hypede og yderst interessante amerikanere ISSUES. Længere nede prydes plakaten bl.a. af HUMANITY’S LAST BREATH (SE), SLEEP TOKEN (UK) samt danskerne i MØL og CABAL.
  1-dags Festen arrangeres af managementselskabet Prime Collective: “Jeg håber at folk kigger på vores line-up, og får et nyt yndlingsband. Vi er ude i genrer som ikke har det stærkeste afsæt i Danmark, men den repræsenterer meget godt det vi står for. Noget nyt, noget provokerende og noget der peger mod fremtiden. Jeg er virkelig stolt af at vi endelig laver det her, og håber på at folk dukker op til en kæmpe fest i Amager Bio.”
  PRIME FEST 2020 finder sted den 22. Maj på Amager Bio, Beta og ZEBU scenerne. Der vil blive offentliggjort yderligere to hovednavne, ligesom der vil være internationale og danske tilføjelser til de mindre scener. Billetsalget er sat i gang, og de hurtige kan få early-bird billetter til 275 kr. ved at følge linket her. 
  https://tikkio.com/tickets/12577-prime-fest-2020
  ----------------------------------------------------------------------------------------
  PRIME FEST is a brand new 1-day festival in the heart of Copenhagen focusing on everything -core. It's the brainchild of the vibrant music company Prime Collective. PRIME FEST 2020 is a realization of a lengthy dream of organizing an international one-day'er with bands that you didn't know you'd love.
  The first headliners are the emphatic AGENT FRESCO (IS), and ISSUES (US) the line-up also contains some of the most hyped artists out there such as, HUMANITY’S LAST BREATH (SE) and SLEEP TOKEN (UK) to name a few. The festival has also been looking domestically, and on the bill you'll find some of the finest danish heavy acts such as MØL and CABAL.The 1st edition of PRIME FEST will take place on the 22nd of may at Amager Bio with a capacity of almost 1500.
  "We’ve thrown all sorts of parties and shows in our very short lifetime as a company, but this is the culmination of our hard work. Prime Collective is going international, and I hope that Prime Fest can give people something we do not have in Denmark. I hope people embrace what we have to offer", CEO Mirza Radonjica explains. 
  More bands will be added to the line-up, including a third headliner. This will end up being the best underground party this coming summer! You can get your early bird tickets for only 275 kr. right here:
  https://tikkio.com/tickets/12577-prime-fest-2020

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 5
  PM


  22 May 2020 05:00 PM

  Det Københavnske label Virkelighedsfjern, har gennem længere tid rumlet i undergrunden med en række bemærkelsesværdige udgivelser, primært på analoge medier og manifesteret sig som et samlingspunkt for doom-metal, sludge, space rock og diverse afarter i Danmark.
  Fredag den 22. maj kan du opleve en håndfuld af Virkelighedsfjerns aktuelle bands til et lavfrekvent brag af en aften med koncerter, distro og dommedags-disco på Stairway! 
  ◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎
  SLOWJOINT
  Som en pendant til sydstats-sludge scenen har SLOWJOINT siden 2012 leveret groovy gyngende sludge til den danske undergrund. Med deres jyske humor og simple tilgang til musikken, har de formået at gøre genren til deres egen og på én gang hårdtslående og humoristisk. Man får fornemmelsen af at man er budt indenfor i den beskidte ildelugtende garage som bandet uden tvivl må være født ud af. Simple riffs på max volume, trommer der virkelig får tæsk og en snerrende vokal der fortæller røvere fra de mørke afkroge af jylland. Det er ligetil og nede på jorden når forsangeren iført kasket og slidt t-shirt imellem numre råber rebelske vendinger som "fuck offentlig transport" og "legaliser hash og dynamit" for derefter at sætte gang i endnu et gyngende riff der sætter sig fast i din hjerne som et traktordæk i en plørevåd pløjemark.
  Bandcamp: https://slowjoint.bandcamp.com/
  GAIA
  En rumlen fra dybet, ”ur-musik” er det blevet kaldt, som at se tre hulemænd spille op til trance. GAIA - Band DK er en energi-udløsning, der søger at åbne folks hjerner. Kosmisk Doom er målet om at nå et sted, hvor den tunge rumlen fra forstærkerene, sammen med trommernes insisterende groove, giver alle muligheden for at rense ud, glemme, eller råbe op! Det er ok at være vred. Der er ting at være vred over. Men vi har brug for ro og fordybelse også. To plader, og to splits er det blivet til. Gaia er i gang med plade nummer tre, der har arbejdstitlen ”Obsessions”. 
  Bandcamp: https://gaiadoom.bandcamp.com
  DRUKNER
  Tag lige dele Sleep, Black Sabbath, atmosfære, tyngde og iørefaldende riffs, så har du danske Drukner, der stødt arbejder sig længere og længere op af den nationale doom stige – såvel som den internationale! For det som Drukner gør, er at de formår både at tage velkendte troper fra den ellers lidt udvandede doom genre, og både gøre dem forfriskende og til deres eget. Faktisk har selveste Jesper Binzer været ude i radioen og erklære sig selv fan af Drukner. Så er det altså ikke kun de kulsorte klubber med store skæggede mænd man formår at nå ud til! Bandet har i sin relativt korte levetid haft glæden af at dele scene med en del af genren's større udenlandske navne, bl.a Acid King, Dopethrone, Sons Of Otis, Bongzilla og Monolord. Drukner udgav i 2016 deres selvbetitlede debut udgivelse, der består af tre numre med de mundrette titler “Drukner”, “Gnarnia” og “Get High On our Own Supply” på henholdsvis 9:53, 9:37 og 13:30 i længde. Her står den på en rå lyd, tunge riffs og masser af iørefaldende riffs til de sporadiske svævende vokalstykker med Palle Skovhedes ligeledes rå vokal. Denne udgivelse blev i 2018 udgivet på bånd i samarbejde med Virkelighedsfjern, som er et label bandet GAIA står bag. Også GAIA har Drukner udgivet en split LP sammen med, som blev udgivet i Februar '19 af Virkelighedsfjern i samarbejde med Vinyltrolden og Svensk Psych Aften. Her var det DIY stil hele vejen igennem, hvor bandet selv stod for at trykke det nye print på, med illustration af Nicolei “NMAAR” Rasmussen (fra De Forbandede). En koncert med Drukner kan være alt fra trandencerende oplevelser ind i sig selv og ud i de fjerne kosmos samt en nærværende “armene-i-vejret” oplevelse hvor man er så tæt på at man næsten kan smage bandets smerte, blod, sved og tårer.
  Bandcamp: https://druknerdoom.bandcamp.com/
  BETHMOORA
  Den københavnske kvintet Bethmoora, der tager sit navn fra novellen A Dreamer´s Tales fra 1910 skrevet af Lord Dunsany, har eksisteret siden 2015. Med ligheder til forfatterens univers er Bethmooras tekster skrevet som kapitler i en sammenhængende mytologi med okkulte ritualer, monstre og glemte guder som centrale temaer. Numrene er bygget op af elementer af funeral doom, sludge, drone og følger sjældent konventionelle sangstrukturer. Numrene bevæger sig fra langsomme dissonante hug henover melankolske og minimalistiske guitarfigurer til hurtige temposkift.
  Bandcamp: https://doomedbethmoora.bandcamp.com
  LATE NIGHT VENTURE
  Det københavnskepost-metal-orkester Late Night Venture har rejst en lang vej, både som individer og som band. Fra fødsel til opvækst i provinsen og forstæder landet over tilvoksenlivet i København, dannelsen af bandet i 2006 og til den nye plade ‘Subcosmos’. Medlemmernes musikalske møde konkretiserede sig først i bandets selvbetitlededebutalbum, derefter i ‘Pioneers of Spaceflight’ (2012) og senere ‘Tychonians’ (2015). Disse to albums tog begge udgangspunkt i shoegaze og post-rock og fortællinger om universet, menneskets møde med samme og de spørgsmål af videnskabelig såvel som eksistentielkarakter, der opstår i en sådan funderen. Seneste album ‘Subcosmos’ er tredje og sidste del i denne trilogi, og hvor de to forrige plader er af mere beskuende karakter, er den nye i højere grad et personligt værk. Musikken har ligeledes ændret fokus, i det bandet har bevæget sig imod en tungere lyd. LATE NIGHT VENTURE opererer nu i et felt defineret af legender som Neurosis og Isis-et felt, som orkestret videreudvikler i kraft af det distinkt melodiske og poetiske præg, som fortsat kendetegner deres musik.
  Bandcamp: https://latenightventure.bandcamp.com/
  ◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎
  Stairway er Københavns nyeste spillested. Her præsenteres danske og udenlandske artister og gives plads til de alternative genrer, de finurlige musikmiljøer, og den nyskabende og grænsesøgende musik, der spænder fra garagerock og indie over den elektroniske verden til det finske råbekor og japansk noise. 
  I foråret afholdes en mindre række koncerter med udvalgte artister, som vil sætte kursen for, hvem du kan forvente at se på vores scenegulv, når vi for alvor går i luften med efterårsprogrammet!
  ◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎
  Døre: 19:00
  Forsalg:  100 kr. // Dørsalg: 120 kr.
  Billetlink: https://ticket.livebackend.com/huset/e/virkelighedsfjern/
  ◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  22 May 2020 05:00 PM

  WACKEN METAL BATTLE DANMARK 2020: TILMELDING ER ÅBEN!
  W:O:A Metal Battle er en unik mulighed for et band til at bryde op fra undergrunden og gøre opmærksom på sig selv i en konstruktion, med rutinerede kræfter står bag. Ud over muligheden for at spille egen musik, giver det også mulighed for at sparre fagligt med både bands og dommere og ikke mindst for at få en eksponering, der ellers ville være svær at nå med eget benarbejde.
  Er man interesseret i at udvide sit altafgørende netværk, komme ud at spille rundt omkring på de regionale spillesteder, blive trukket igennem et heftigt coaching-forløb – og ikke mindst få mulighed for at spille den ultimative showcase-koncert på Wacken Open Air, så er det nu, der skal kigges rundt i øvelokalet og spørges: Kunne vi tænke os det?
  I år er der følgende shows rundt om i landet:
  15. maj – Slagelse, Slagelse Musikhus og Badeanstalten
  16. maj – Odense, Musikhuset Posten
  21. maj – Aarhus, Atlas
  22. maj – Aalborg, Studenterhuset
  23. maj – Kolding, Godset
  Finalen afholdes:
  30. maj – København, BETA2300
  Hvem kan deltage?
  Alle bands, som spiller originalmusik indenfor genrerne hård rock og metal, kan tilmelde sig.
  De få krav for deltagelse er:
  • I må ikke have en pladekontrakt
  • I skal kunne spille en koncert på 30 minutter med jeres eget materiale – ingen coversange!
  • Alle deltagende bands skal kunne spille to shows i de indledende runder
  Der findes i dag en del gråzoner i forhold til, hvornår en plade er udgivet på et ”selskab”, eller om det er en distributionsaftale o.l. Er I i tvivl og ønsker at deltage, så kontakt os. Shows er ikke garanteret i egen by/område.
  Hvordan tilmelder man sit band?
  Du tilmelder dit band blot ved at udfylde formularen her: http://devilution.dk/battle
  Hvornår?
  Tilmeldingsfristen er søndag d. 1. marts 2020 kl. 12.00!
  I starten af april vil man få besked om, hvorvidt man er kommet med eller ej.

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 3. 6
  PM


  22 May 2020 06:00 PM

  Det er med stor stolthed at KPM Concerts i samarbejde med Progressive Circus samt Vega kan præsentere et af de mest anderkendte, værdsatte samt unikke bands fra 70’ernes Progressive Rockscene 

  VAN DER GRAF GENERATOR  
  Når VdGG vender tilbage til Skandinavien for første gang siden 1977 bliver det med den klassiske trio som også stiftede bandet tilbage i 1968. 
  PETER HAMILL (Vokal, guitar, keyboard samt tekst geni) HUGH BANTON (Orgel) samt GUY EVANS (Trommer) 
  Mesterlige mørke og dystre albums som ”Pawn Hearts” (1971) ”Godbluff” (1975) samt ”Still Life” (1976) gik direkte i hjertet hos en overflod af søgende musikelsker over hele verden og etablerede VdGG i ”Toppen af superligaen” af anderkendte samt ambitiøse band fra den tid. 
  Peter Hamills brutalt ærlige tekster og dynamisk samt direkte sangstil har inspireret mange andre som Bruce Dickinson (Iron Maiden), David Bowie, Fish (I hans tidlige Marillion dage) Sex Pistol samt Opeth for at nævne få  
  Efter VgGG gik i opløsning i 1978 var der ekstrem mange der jublede da de uventet blev genforenet i 2005. Tilbage på live scenen er de hyldet med stor respekt og ære  
  Efter deres 2013 tour har der været tavshed så alle regnede egentlig med at bandet havde kastet ”Live Tour Håndklædet” men dette beviser bare at VdGG er ”Still Going Strong” og KPM, PC, samt Vega er stolte af at kunne præsentere et KULT BAND i højeste klasse d. 22. Maj 2020

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 4. 7
  PM


  22 May 2020 07:00 PM

  Mere end 2 millioner streams og 65.000+ månedlige følgere på Spotify, nr.1 på den officielle vinyl hitliste i Danmark og over 100 live shows. Det er, blandt andet, hvad Junkyard Drive har formået siden begyndelsen I 2014.
  De har turneret i Skandinavien, nord Europa, de baltiske lande, USA og Mexico. I 2018 spillede bandet på den legendariske Sweden Rock Festival, side om side med Iron Maiden, Judas Priest og Ozzy Osbourne. I efteråret 2019 supporter de svenske Eclipse på deres tour rundt i Europa. Junkyard Drive er startet på deres rejse ud over de danske grænser og det er kun begyndelsen!
  De 5 drenge, Kris (vocal), Ben (guitar), Claus (trommer) og Sjus (bas) er hårdt arbejdende musikere, der tager missionen om at blive “verdens største rockband” MEGET seriøst. De tænker, ånder og føler Junkyard Drive, hvilket kommer til udtryk i de endeløse timer brugt i øvelokalet og det fact at de aldrig har aflyst et eneste show.
  Junkyard Drive tror på at den bedste måde at opleve Rock'n'Roll er live, hvilket betyder ingen brug af backing tracks, overhovedet. For live musik lader dig føle energien, musikkens momentum og kunstneren der leverer det helt fra scenekanten.
  - Vulture Vibe -
  Vulture Vibe er et moderne rocknroll band fra Aarhus der fik sin begyndelse i 2016. Det er guitar-drevet klassisk rock, med fokus på hårdtslående riffs, der har sine rødder plantet dybt i den mørke og dunkle delta-blues. I sammenspil med den psykedeliske rock, kombineret med et hint af den længselsfulde soulmusik, bliver musikken leveret gennem en moderne produktion og lyd, der giver en nutidig feel og relevans. Missionen er at give rockmusikken en følelse af fare der lurer i mørket, en vildskab der kredser om sit bytte og bringe den ud i lyset. 

  - Woodpecker -
  Den københavnske trio Woodpecker er hård rock anno 2019. Bandet forener melodierne og det knusende tunge sammenspil fra 90’ernes grunge med deres personlige vision for en nutidig, dyster og melodisk rockmusik.
  ______________________________________________________
  Fredag den 22. maj
  Dørene åbner kl. 20.00
  Koncertstart kl. 21.00
  Forsalg: 195 kr. 
  Billetter via Gimle.dk
  Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der har åben før og efter koncerten. 

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  22 May 2020 07:00 PM

  Marco Mendoza Europa Tour 2020 - En aften med en af verdens fremmeste Rockbassister og Rock-Verdensstjerne!
  - Entré: 215 kr. (Excl. gebyr)
  - I døren: 250 kr.
  Billetforsalg: www.TanteOlga.dk
  Den anmelderroste bassist og sanger fra The Dead Daisies, Thin Lizzy og Whitesnake, Marco Mendoza kan denne aften opleves på Tante Olga, når han gør stop i Randers på sin Europa Tour 2020 (det eneste sted i jylland, at bemærke). En mulighed for, at opleve en levende legende, som gør aftenen elektrisk og speciel Rock - begivenhed.
  Med sine virtuose og meget efterspurgte færdigheder som bassist og sanger, har han desuden optrådt som gæste- og sessionmusiker med blandt andet Glen Hughes (Deep Purple), Tommy Shaw (Styx), David Coverdale (Whitesnake), Dolores O'Riordan (Cranberries) og Neal Schon (Journey).
  For tiden er han en fast del af det amerikanske superband The Dead Daisies, når han ellers ikke har travlt med sin solokarriere.
  “Viva La Rock” er Marco Mendoza’s seneste skud på stammen over hæsblæsende solo albums. Det er rock når det er bedst - uden så meget dikkedarer! Albummet er i øvrigt produceret af danske Søren Andersen (Electric Guitars, Glenn Hughes).
  Tante Olga er stolte over at kunne præsentere en af de ikoniske Rockmusikere og har arrangeret Meet‘n’Greet med Marco Mendoza for signering, selfies mm., med adgang til alle der købt billetter i forsalg.

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  22 May 2020 07:00 PM

  Fridays For Future i Ribe præsenterer APHYXION som åbningsact til Klimaambassaden i Ribelunds Festsal d. 22. maj ⚡️
  ➤ OBS! Gratis entré  ?
  Denne aften er viet til de tunge toner, når den ripensiske metalkvintet APHYXION indtager den legendariske festsal i klimaets tegn. Det unge band, der aldrig har været blege for at vifte med pro-klimapolitiske budskaber, glæder sig til at vende tilbage til hjembyen og spille. Forsanger Michael Vahl udtaler: "Det er en kæmpe ære at få lov at åbne Klimaambassaden, og vi er stolte over at komme fra en by, hvor der findes initiativer som Fridays for Future til at samle ungdommen om den gode kamp for en grønnere fremtid."
  Sidst APHYXION spillede i Ribe var til deres release party på RIAMUF d. 10. maj 2019, hvor folk stod i kø hundrede meter ned af vejen for at komme ind og se bandet. Bandet er kendt for bl.a. at have varmet op for Metallica, streamet millioner af gange på diverse musiktjenester, spillet Smukfest, Copenhell, og meget andet. 

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  22 May 2020 07:00 PM

  Forsalg: 100,- inkl. gebyr // Entré: 120,-
  Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00
  I 1991 begyndte forsangeren Thomas A.G. Jensen at lede efter mandskab til at starte et dødsmetalband. Han fandt sammen med bassist Brian Hansen, som også ledte efter musikere med passion for samme stil. I 1996 fik bandet skrevet kontrakt med Euphonious Records, og i Januar 1997 kom debut-albummet "Paradise Belongs to You".
  Lyden er en blanding af Melodisk Død og Doom Metal, kor og strygere er ikke fremmede elementer og alle udgivelser har både deres hårdere og blødere sider.
  Allerede i Juni samme år som debut albummet kom ud spillede bandet foran 3000 mennesker på Roskilde Festival, et show som blev optaget af norske NRK Radio og afspillet på radiostationer omkring Skandinavien. 
  Bandet har siden da udgivet 3 albums til, holdt 25 års jubilæum, og har spillet over hele Europa samt på festivaler som Brutal Assault, Copenhell, og Artmania for at nævne et par stykker. 
  På trods af noget turbulens med bandets lineup i 2016 fik bandet hjælp af Martin Steene fra Iron Fire til at gennemføre deres 2017 Autumn Tour som bragte dem hele vejen til mellemøsten for første gang (og Rusland for 5. gang). Martin sluttede sig til bandet i Januar 2018 og de arbejder nu på at bringe et nyt album til masserne!

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 5. 10
  PM


  22 May 2020 10:00 PM


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark
×
×
 • Create New...