May 23, 2020 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 10
  AM


  23 May 2020 10:00 AM

  En dag med noget af det fedeste danske musik, veteraner og fest! Det handler om anerkendelse og om at hygge sig

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  2 users have RSVPed, including

  • CD Helle
  • Club Dark
 2. 7
  PM


  23 May 2020 07:00 PM

  A multinational Heavy Rock Megalith from Stockholm!
  https://www.youtube.com/watch?v=A7JCQRHROCk
  Lucifer defineres af deres meget tunge Hard Rock-lyd fra 1970'erne krydret med en god dosis Proto Heavy Metal og Doom Rock.
  Hovedpåvirkninger er grupper som Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult, Lucifers Friend, Steppenwolf, 70's Heart og Fleetwood Mac.
  Med over 150 shows under deres bælte har Lucifer turneret i USA, Canada, Japan og Europa flere gange og spillet anerkendte internationale festivaler som KISS Kruise, Psycho Las Vegas, Hellfest, MetalDays, Sweden Rock, Desertfest, det mangeårige tyske kult-tv-program Rockapalast to gange, for kun at nævne nogle få.
  Med et skift af konstellation inden for bandet i 2016 og sangerinden Johanna Sadonis 'flytning fra Berlin til Stockholm var Lucifer klar til kapitel to. I Nicke Andersson, kendt for sine grupper The Hellacopters, Entombed, Imperial State Electric, Death Breath blandt andre, fandt Sadonis en ny anerkendt forfatterpartner. Sammen skrev de Lucifers andet album 'Lucifer II' og producerede det på Nickes studio The Honk Palace i Stockholm sommeren 2017.
  Med den kritikerroste udgivelse af deres længe ventede andet album 'Lucifer II' 2018 på Century Media og videoerne til singlerne 'California Son' og 'Dreamer' stod Lucifer overfor et nyt storslået kapitel. Med mere end 12.000 solgte fysiske kopier, sprang albummet ind i det svenske, tyske, britiske og amerikanske hitlister og fik enestående verdensomspændende opmærksomhed og blev klappet af musikpressen. ‘Lucifer II’ blev også nomineret til Bedste Hard Rock / Metal-album af den berømte svenske Radio Price P3 og Hard Rock / Metal-akt af året af Gaffa Price Sweden.
  Lucifer er i øjeblikket i studiet for at indspille deres tredje album “Lucifer III”, der udgives den 20. marts 2020 via Century Media Record og er dermed klar til at klatre højere op på Mount Olympus of Rock.
  Hold vejret!
  -
  Special Guest: Year Of The Goat (SE)
  https://www.youtube.com/watch?v=3utyUuudA30

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  23 May 2020 07:00 PM

  ★ RED WARSZAWA [DK] + SUPPORT ★ NY DATO 23. MAJ @ HIGH VOLTAGE ★
  Hvad der skulle have været en 2 dages koncert, er nu pga. corona, blevet kogt sammen til en enkelt aften, men det tager vi med og krydser fingre for at vi kan gennemføre. Alle med forsalgsbilletter til enten en eller begge dage, får deres penge retur fra Billetto og alle skal starte forfra med at købe billet til den nye dato. Billetto er under kæmpe pres lige pt. så der kan gå op til 21 dage før dine penge kommer retur. Vi beklager. Link til nyt forsalg kommer snart.
  -
  Dansk metals svar på Monrad & Rislund er tilbage på High Voltage, turnéen hedder 'Det er næsten ikke dårligt', datoen på HV er det eneste show i Københavnsområdet og bandet binder disse ord på hvad der er i vente.
  Red Warszawa er et quiz-band. 
  Der er dog kun et spørgsmål:
  “Hvor mange typer herpes har Red Warszawa”
  og der er kun et svar:
  “Dem alle”
  Hvis du også er interesseret i livets store spørgsmål, så mød op med din kønssygdom og del gerne ud af den. Red Warszawa tager imod.
  Vel mødt og spred ordet! 
  150,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 20:00 ✩ KONCERT 21:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  23 May 2020 07:00 PM

  WAR CLOUD kommer atter til Europa med et hårdtsparkende metal show, med både et strejf af 70'er hard-rock og proto 80'er power-metal.
  WAR CLOUD er et ungt, amerikansk band der blev dannet i 2014, og navnet stammer fra en Wicked Lady sang af samme navn. De har dannet en ny form for heavy rock, for dem der elsker Pentagram, UFO, Deep Purple og Black Sabbath. De tager 70'ernes heavy rock og 80'ernes power metal og svøber det aggressivt ind i sofistikeret moderne metal med deres genkendelige dobbelte guitar harmonier.
  SUPPORT:
  CENTER OF THE EARTH
  Center of the Earth er et doom/stoner band fra Helsingør. Siden 2013 har bandet brygget lange, knusende tunge og psykedeliske sange på op mod 20 minutters længde.
  Forbered jer på at blive trukket ned i den smeltende midte, vær vidne til planeters død og tag med på en tur gennem stjernetåge.
  BLACK BONED LUCY
  Black Boned Lucy er af den overbevisning, at rock ikke kun er musik. Det er oplevelser og følelser. Og det er lige præcis disse ting bandet giver dig. Bandet som stammer fra Roskilde, kommer til at sende dig på en musikalsk rock rejse gennem 50 år. Hverken Led Zeppelin, Deep Purple eller Rival Sons, har levet forgæves.
  Black Boned Lucy’s mål er selv at være tilstede på scenen, og få dig til at føle dig som en del af bandet. Og får du lyst til at støve den gamle luftguitar af, gør det skam heller ikke noget.
  --------------------------------
  Lørdag d. 23. maj 
  Dørene åbner kl. 20.00 
  Koncertstart kl. 21.00 
  Forsalg: 90 kr. 
  Billetter via Gimle.dk 
  Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles café.

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...