July 30, 2020 - Club Dark Jump to content
 • Banner.png

 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 8
  AM


  30 July 2020 08:00 AM

  The countdown is running - ticket sale for W:O:A 2020 will start in just a few hours here: https://metaltix.click/woa20event
  31. Wacken Open Air - 30.07. – 01.08.2020
  With: Judas Priest, Amon Amarth, Mercyful Fate, At The Gates, Hypocrisy, Venom, Sodom, Death Angel, Sick Of It All, Beast In Black, Nervosa, Cemican and many many more!

  Event details


  Canceled Events 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 6
  PM


  30 July 2020 06:00 PM

  Byhaven åbner kl. 15.00
  Musik fra kl. 18.00
  Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
  ETHEREAL KINGDOMS
  Uforudsigelig skønhed. Uventet brutalitet. I et teatralsk krydsfelt mellem show og koncert bringer Ethereal Kingdoms deres historier til live med brølende guitarer, flænsende skrig, ovenjordiske klange, blod, guld
  og adrenalin. Metalensemblet har siden deres debut i 2018 spillet med bl.a. WINTERSUN og FINNTROLL og har skabt opsigtsvækkende sceniske koncerter på bl.a. på NORDIC NOISE FESTIVAL, ROYAL METAL FEST og senest til SLAY HOME SLAY SAFE livestream festival.
  WAYWARD DAWN
  Siden bandets dannelse i oktober 2015, har Wayward Dawn blandt andet spillet på
  Aalborg Metal Festival, UHØRT Festival og SPOT Festival samt opvarmet for bands som Nailed to Obscurity (DE), Blood Red Throne (NO) og BAEST (DK). Bandet er blevet rost i prominente blade som Metal Hammer og GAFFA og er kendt for deres
  hyperenergiske liveshows. Med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum ”Soil Organic Matter” i 2018 og mere end 40 gigs i Danmark og Tyskland, har Wayward Dawn langsomt, men sikkert kravlet deres vej op fra undergrunden for at sprede deres klamme dødsmetal, og de har nu udgivet deres andet album ”Haven of Lies”, der udkom 10. april 2020 gennem Mighty Music.
  CHRONICLE
  Chronicle er et melodisk dødsmetalband fra Nordjylland, som netop har udgivet deres anden plade "Demonology". Bandet har spillet på en række af landets største metalfestivaler og varmet op for navne som Cryptopsy, Origin, Hatesphere, Cannabis Corpse og Baest. 
  Koncerten i Pumpehusets Byhave bliver bandets første mulighed for at fejre udgivelsen af det anmelderroste album, Demonology, og de fråder om munden ved tanken om at komme ud og spille for et rigtigt publikum igen. Der er dømt teknisk guitarlir, lynende trommer og energisk dødsmetal i lange baner, når Chronicle melder deres ankomst i Pumpehusets Byhave. 

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...