April 10, 2021 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 1
  PM


  10 April 2021 01:00 PM

  Not dead, just quarantined 'till 2021! ??
  Vi er i fuld gang med at få næste års fedeste metalbrag op at stå!
  De første navne offentliggøres 17/4-2020 kl. 15.00, når portene skulle have åbnet sig til 2020'eren...
  Del meget gerne eventet og invitér i vildskab! ?
  Og meld dig til nyhedsbrevet på metalroyale.dk/bliv-medlem

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 5
  PM


  10 April 2021 05:00 PM

  Koncerten er flyttet fra d. 18. december 2020. Billetter til den oprindelige koncert er stadig gyldige til den nye dato.
  ------
  SVARTSOT:
  Siden begyndelsen i 2005 som det eneste danske band i genren, har SVARTSOT været instrumentale i etableringen af det hjemlige folkmetal-scene. Bandets unikke stil kan beskrives som bastardafkommet af mødet mellem folk- og middelaldermusikkens fængende melodier og dødsmetallens tyngde og råenerig. Mens rytmeguitaren, bassen og trommerne lægger et solidt fundament til autentiske toner på mandolin, sækkepibe og fløjter, bygger leadguitaren en bro mellem de to verdener. SVARTSOTs growlede og dansksprogede tekster inspireres af gamle fortællinger fra Danmarks væld af folkesagn og historie.
  SVARTSOT har udgivet tre albums på Napalm Records: ’Ravnenes Saga’ (2007), ’Mulmets Viser’ (2010) og ’maledictus eris’ (2011). Det fjerde album ’Vældet’ (2015) blev udgivet i samarbejde mef bandets eget selskab, Of Wood And Iron Productions, og det ungarske selskab Nail Records. Grundet udskiftninger i besætningen i 2017/2018, besluttede SVARTSOT sig for at droppe det materiale, bandet var ved at arbejde på til fordel for at prøve noget nyt ved at se med friske øjne på noget gammelt. Dette materiale bliver indspillet og udgivet i løbet af 2020, som desuden er SVARTSOTs 15-års jubilæumsår.
  SVARTSOT er nu et etableret band på folkmetal-scenen i såvel ind- som udlandet og har spillet koncerter på festivaler og turnéer med flertallet af de allerstørste navne inden for folkmetal-genren og i store dele af Europa, mm. Bandet har opnået et ry som live-band med tilskuerne i fokus, hvor koncerterne præges af den unikke oplevelse og fest til tonerne af det på én gang brutale men melodiske folkmetal.
  Vanir:
  Vanir spiller et black/death metal infunderet mærke af Viking Metal. Temaerne for bandets tekster findes blandt nordisk mytologi såvel som historiske fortolkninger af vikingerne og historiske begivenheder, der har bygget grundlaget for den verden, vi kender i dag.
  Fra Valhallas haller til de germanske slagmarker med deres blodige slag og hårde krigere er bandets musik sat sammen uden kompromis med en fascination af vores fælles oprindelse og blodet spildt gennem historien
  Ættir:
  Ættir er det nyeste skud på stammen på den danske metalscene. Bandet spiller melodisk doommetal med elementer af nordisk folk og en efterklang af en fjern fortids urtåger. Bandet udspringer fra sangerinden Nanna Barslev og guitaristen Lasse Olufson, begge kendt fra den danske folkmetalgruppe Huldre. Med Nannas smukke nordiske stemme og Lasses særegne guitarriffs skaber Ættir melodiske, storladne og tunge harmonier, der dragende fører lytteren gennem fortidens tågedale og åbne vidder. På trommer har Ættir ikke mindre end Henrik Glass kendt fra legendariske Saturnus. På cello den dygtige Veronika Kroel Voetmann og den erfarne Tor Petterson på bas. Ættir har mange betydninger og henviser bl.a til slægter, årstiderne og solens gang på himlen.
  Vansind:
  Vansind er det sidste nye skud på stammen når det kommer til dansk folkmetal. Bandet er fortsat så nyt, at de kun har en enkelt single "Valborgsnat" ude. Her får man dog en glimrende forsmag på hvad det 7 mands høje folkmetal band kan. Folkmetal rig på growl, groove og kvindelig skønsang.
  _________________________
  Fredag d. 18. december
  Dørene åbner kl. 18.30
  Koncertstart kl. 19:00
  Forsalg 150 kr.
  Billetter via. Gimle.dk
  Koncerten er siddende.
  Få billetter!
  Forlæng oplevelsen med et besøg i The Raven, der er åben før koncerten.

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 3. 7
  PM


  10 April 2021 07:00 PM

  Withering Surface fra Næstved markerede sig som det, på alle måder mest succesfulde danske melodiske death metal band, fra starten i 1994 til bandet gik i opløsning i 2005. Fire albums, og yderligere EP/single/demo udgivelser blev det til i bandets karriere.
  Nu er Withering Surface tilbage efter 14 års pause. Et nyt album er ved at være færdigt, og der er koncerter på vej i 2020.
  Der er kort sagt tale om en stilren melodisk death metal med plade der forsætter hvor Withering Surface slap og det virker som om alt er kørt i stilling for at bandet i den grad skal overtage verden. Men hvad er forskellen fra hvor Withering Surface slap i 2005?
  -”Vi er ikke pludselig blevet et moderne band. Vi kommer tilbage med den klassiske skandi-metal-lyd vi altid har haft kærligheden til og stået for, og er mest af alt os selv – uanfægtet hvad der ellers er sket på metalscenen. Withering Surface kommer til at spille live igen, men vi er et helt andet sted nu i vores liv, så det bliver nøje udvalgte shows. Men når det er sagt, glæder vi os alle enormt til at komme ud og spille både gamle og nye numre”, uddyber Allan Tvedebrink.
  Allan Tvedebrink - Guitars
  Jakob Møller Gundel - Drums
  Jesper Kvist - Bass
  Morten Lybecker - Keys
  Michael H. Andersen - Vocals
  Marcel Lech – Guitars 

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...