April 09, 2021 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 1
  PM


  09 April 2021 01:00 PM

  Not dead, just quarantined 'till 2021! ??
  Vi er i fuld gang med at få næste års fedeste metalbrag op at stå!
  De første navne offentliggøres 17/4-2020 kl. 15.00, når portene skulle have åbnet sig til 2020'eren...
  Del meget gerne eventet og invitér i vildskab! ?
  Og meld dig til nyhedsbrevet på metalroyale.dk/bliv-medlem

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 2. 5
  PM


  09 April 2021 05:30 PM

  De 4 koncerter med Dizzy Mizz Lizzy flyttes til 4 nye datoer:
  Ceres Arena (Aarhus) 21.11.20 er udskudt til 09.04.22
  Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet som vil være gyldig til den nye koncert. Billetkøbere modtager en mail direkte fra Ticketmaster med mere information. Refunderingsfrist 15. december 2020.
  Billetpriser: 450 kr. + gebyr
  DIZZY MIZZ LIZZY
  SPECIAL GUEST: PSYCHED UP JANIS
  SUPPORT: BERSÆRK
  Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen udgav 20. marts 2020 Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, med titlen "Alter Echo" som i udgivelsesugen gik nummer ét i Japan, og modtog 5 stjerner af GAFFA og Jyllands-Posten samt 4 stjerner af Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet.
  Dizzy Mizz Lizzy har en stak Special Tour Edition-vinyler, som de har fået produceret til den planlagte Arena-tour. I lyset af de ændrede live-planer, kan de farvede vinyler forhåbentlig skabe større glæde ved at blive sat til salg nu. De står klar på hylderne så snart din lokale pladebutik får dem hjem.
  Albummet kan også streames HER: DizzyMizzLizzy.lnk.to/AlterEcho
  ”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” siger Tim Christensen om indspilningen af albummet.
  Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal de mixes af Jacob Hansen, som bl.a også mixede bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.
  Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.
  ”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” afrunder Tim Christensen.
  ***************************************
  VIP Pakker
  Dizzy Mizz Lizzy Early Entry VIP-pakke indeholder:
  • En (1) ståpladsbillet til koncerten med Dizzy Mizz Lizzy
  • Early Entry - Adgang til gulvet før billetkøbere med standard ståpladsbillet
  • En (1) limited edition Dizzy Mizz Lizzy t-shirt designet særligt til VIP-pakkekøbere
  • Et (1) Dizzy Mizz Lizzy VIP-laminat med keyhanger
  • Særskilt VIP-indgang med check-in hos VIP-personale
  Pris inkl. billetgebyr: kr. 950,-
  Købslink: https://www.ticketmaster.dk/event/ATL1804A?language=da-dk...

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 3. 6
  PM


  09 April 2021 06:00 PM

  Withering Surface tilbage efter 14 års pause. Et nyt anmelderrost album er netop kommet på gaden og havde det ikke været for Corona virus havde de første koncerter været lige om hjørnet. Nu må vi desværre vente tålmodigt til 9. april 2021, men så lover vi også et brag af en koncert her i Karosserifabrikken.
  Kender du ikke Withering Surface så får du lige en kort historielektion. Svensk melodisk death metal, den såkaldte melo-death, fik sit gennembrud i midten af 1990’erne med især bands fra Gøteborg som In Flames, At The Gates og Dark Tranquility. Withering Surface fra Næstved opfangede hurtigt den nye særlige genre og markerede sig siden hen som det på alle måder mest succesfulde danske melodiske death metal band fra starten i 1994 til bandet gik i opløsning i 2005. Fire albums, og yderligere EP/single/demo udgivelser blev det til i bandets karriere.  
  Line-up’en består nu af de originale medlemmer Allan Tvedebrink (guitar), Jakob Møller Gundel (trommer) og Michael H. Andersen (vokal) – suppleret af Morten Lybecker, der spillede keyboard i bandet i 1999-2005 og Marcel Lysgaard Lech, som svingede guitaren fra 1999-2000 – samt bassist Jesper Kvist (Invocator, Raunchy), der er ny i bandet. Jesper erstatter KB Larsen, der ikke kunne finde tid til genforeningen, da han i dag er medlem af Volbeat. 
  Men hvorfor en gendannelse og hvorfor nu? 
  Guitarist Allan Tvedebrink forklarer: - ”Jeg havde ikke regnet med at jeg pludselig skulle sidde og lave nye Withering Surface-numre i 2019. Første gang ideen opstod, rystede jeg på hovedet af det, men da det blev defineret hvilke folk der var med ombord, måtte jeg erkende Jeg rigtig godt gad at spille sammen med dem igen og det passede fint i forhold til, hvor jeg kreativt og tidsmæssigt var i mit liv. Så jeg skrev et prøvenummer og det var fantastisk! Og lige pludselig havde vi sange til flere numre, som alle kunne lide og gendannelsen var en realitet”.  
  Allan Tvedebrink har været med siden begyndelsen i 1994 – det samme har trommeslager Jakob Gundel, der dog kun var med i bandet til og med det andet album ”The Nude Ballet” fra 1998. Gundel har siden hen ernæret sig som producer med eget studie og bl.a. som trommeslager i Invocator. For Jakob Gundel er der dermed hele 20 år siden han sidst var med i Withering Surface. Gundel fortæller: - ”Withering Surface havde jeg lagt bag mig for mange år siden. Da jeg pludselig blev spurgt om at være med igen, sagde jeg måske og da der lå en håndfuld numre klar, som jeg synes var virkelig fede, var der ingen tvivl. Hvis ikke der havde været ny musik, havde jeg sagt nej. Jeg synes den slags gendannelser, hvor der kun er nostalgi og intet nyt, er ligegyldige. 
  Men nu er Withering Surface tilbage som en langt bedre udgave af sig selv end før, synes jeg – både med inspiration fra det helt tidlige materiale, men også ting der peger fremad”. 
  ”Meet Your Maker” mixes af Fredrik Nöodström i Studie Fredman, hvor bl.a. At The Gates, Dark Tranquility og In Flames har lavet milepæle og de to første albums fra Withering Surface blev til i sin tid.  
  Artworket er lavet af Niklas Sundin, mest kendt som guitarist i Dark Tranquility, der udover sit eget band, også har artwork for bl.a. In Flames og Arch Enemy.   
  Der er kort sagt tale om en stilren melodisk death metal med plade der forsætter hvor Withering Surface slap efter og det virker som om alt er kørt i stilling for at bandet i den grad skal overtage verden til næste år? Men hvad er forskellen fra hvor Withering Surface slap i 2005? 
  -”Vi er ikke pludselig blevet et moderne band. Vi kommer tilbage med den klassiske skandi-metal-lyd vi altid har haft kærligheden til og stået for, og er mest af alt os selv – uanfægtet hvad der ellers er sket på metalscenen. Withering Surface kommer til at spille live igen, men vi er et helt andet sted nu i vores liv, så det bliver nøje udvalgte shows. Men når det er sagt, glæder vi os alle enormt til at komme ud og spille både gamle og nye numre”, uddyber Allan Tvedebrink. 
  2020 line-up:  
  Allan Tvedebrink - Guitars 
  Jakob Møller Gundel - Drums 
  Jesper Kvist - Bass 
  Morten Lybecker - Keys 
  Michael H. Andersen - Vocals 
  Marcel Lech – Guitars

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
 4. 7
  PM


  09 April 2021 07:00 PM

  Dizzy Mizz Lizzy besøger Fredericia i intime rammer!
  Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”intim”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed
  Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i
  foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.
  ”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen
  ”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum formodentligt skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske
  rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.
  Koncerten præsenteres af FredericiaLive & EventC.

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  09 April 2021 07:00 PM

  Dizzy Mizz Lizzy besøger Fredericia i intime rammer!
  BILLETSALGET STARTER PÅ FREDAG KL.10:00
  Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”intim”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed
  Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i
  foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.
  ”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen
  ”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum formodentligt skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske
  rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.
  Koncerten præsenteres af FredericiaLive & EventC.

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...