January 11, 2022 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png


Events happening today

 1. 7
  PM


  11 January 2022 07:00 PM

  Døre: 19.00
  HENRY ROLLINS ANNONCERER SIN ’GOOD TO SEE YOU 2022’ TOUR.
  PÅ TOUREN KOMMER ROLLINS FORBI DR KONCERTHUSET, STUDIE 2 MED SIT SPOKEN WORDS SHOW.

  Billetpriser: 250 kr. + gebyr
  Billetsalget starter torsdag 7. oktober kl. 10.00 via drkoncerthuset.dk og livenation.dk
  Når diverse medier og anmeldere skal beskrive Henry Rollins er tendensen ofte at de propper så mange labels som muligt ind i en enkelt sætning. Rollins er mange ting: bekender, provokatør, humorist, foredragsholder og en entusiastisk og betagende taler er nogle af de ord han får med på vejen af The Washington Post. Entertainment Weekly kaldte ham: Punk rock ikon, spoken words lyriker, skuespiller, forfatter, DJ. Er der noget denne mand ikke kan?
  Hvis man absolut skal beskrive Henry Rollins med ét ord, er arbejdsnarkoman det mest sigende. Når han ikke er ude at rejse foretrækker han at have en fuld kalender med jobs både som skuespiller, forfatter, DJ, voice-over artist og TV-vært. Derudover har en turneret verden rundt som frontman i både Rollins Band og Black Flag.
  På sin Good To See You 2022 tour vil Rollins vanen tro dele beretninger ud fra sit liv. Denne gange bliver det med fokus på den korte periode inden Covid, mens verden stadig var åben, frem til nu, hvor tingene begynder at endnu mere mærkelige. Det ville være en underdrivelse at sige det har været en interessant periode i Rollins’ liv, og han har nogle geniale historie at fortælle når han kommer til DR Koncerthuset, Studie 2.

  Event details


  Club Dark calendar 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...