September 24, 2021 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png

 • image.png.8836610ba2159190e453bc97865c679e.png


Events happening today

 1. 6
  PM


  24 September 2021 06:00 PM

  OM NATSKYGGE:
  ALBUM: Albummet er optaget live i studie for at indfange den unikke patinerede stemning fra de tidlige 70’ere. En slæbende langsom og tung fornemmelse gennemsyrer musikken, og vil få dig til at tro du er vidne til tilstedeværelsen af et rumskib fra en fjern og fremmed planet.
  Lyden af albummet er et frisk pust, hvor originalitet er i fokus. Samtidig skabes der forbindelse til den musik som var allestedsnærværende for flere årtier siden. Albummet lyder i høj grad som sit eget, og fremmaner en tung tåge af havgus blæst fra fjerne verdener, klar til at tage lytteren med til nye, uudforskede territorier.
  INFLYDELSER: Vi elsker musik. Især den der roterer på pladespilleren eller den håndholdte man oplever fra scenekanten. Alt fra hippie stemningerne i Love’s Forever Change-album fra 1967 til de tunge uendelige stonerrock riffs som Sleep præsterer så godt. Nogle af vores største influenter er vel nok: Black Sabbath, Roky Erickson og Baby Woodrose.
  BAND: Natskygge tager en årtier lang tur tilbage i tiden, og en tur et årti frem, og formår dette i samme åndedrag. Kan det overhovedet lade sig gøre? Natskygge spiller hippie-space-doom-rock, med en særegen retro og analog live lyd over sig. Hvis du er på udkig efter en forfriskende rock-lyd med retro atmosfæriske elementer, bør du give Natskygge et lyt.

  Event details


  Club Dark Partners Calender 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  24 September 2021 06:00 PM

  24. September 1991 blev helt og aldeles legendariske "Nevermind" udgivet! Albummet fik hele grungebølgen til for alvor at eksplodere og det er de færreste, som kan benægte, at de ikke har skamhørt "Smells Like Teen Spirit" og "Come as You Are" på et tidpunkt i deres liv. Det er et af de albums hvor alle kender coveret og en af de helt store spillere gennem tiden - præcis som bandet!
  Denne aften skal vi selvfølgelig lytte til albummet fra start til slut og så ellers en hel masse andet Nirvana, grunge og andre lækkerier.
  Til at stå bag pulten har vi endnu engang allieret os med DJ Audrey Twin Lynches (Drone, Stengade, Halmtorvet 9, Zeppelin Bar, Lygtens Kro, Copenhagen Psych, High Voltage).
  Det bliver formidabelt!
  Husk skovmandsskjorten!

  Event details


  Club Dark Partners Calender 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

  24 September 2021 06:00 PM

  Rocken Aalborg inviterer til:
  ★ 𝗥𝗢𝗖𝗞 & 𝗠𝗘𝗧𝗔𝗟 𝗞𝗔𝗥𝗔𝗢𝗞𝗘 ★
  Fredag d. 24/9 fra 20.00 – 6.00
  𝑷𝒂̊ 𝑹𝒐𝒄𝒌 𝑪𝒂𝒇𝒆́𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒓 𝒅𝒆𝒓 𝒂𝒍𝒕𝒊𝒅 𝒔𝒕𝒐𝒓 𝒐𝒑𝒃𝒂𝒌𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒐𝒈 𝒕𝒊𝒍𝒔𝒍𝒖𝒕𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒍 𝑲𝒂𝒓𝒂𝒐𝒌𝒆. 𝑫𝒆𝒓𝒇𝒐𝒓 𝒗æ𝒍𝒈𝒆𝒓 𝒗𝒊 𝒂𝒕 𝒇𝒐𝒓𝒕𝒔æ𝒕𝒕𝒆 𝒅𝒆𝒏𝒏𝒆 𝒕𝒓𝒂𝒅𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒑𝒂̊ 𝑹𝒐𝒄𝒌𝒆𝒏.💯
  Alle kan deltage uanset talent og sangstemme. Så væbn dig med mod, lidenskab og troen på dig selv. 💪
  Karaoke-delen starter fra kl. 22.00 og varer ved indtil 1:00. Kom i god tid og tilmeld dig listen, så du ikke skal vente for længe på at det bliver din tur.
  I baren står Veliko, Mariam og Wilja parat til at servere white russians og cocio 🥛 til de slidte stemmebånd.
  ♫ Når Karaoke er slut kører vi Rocken's sævanlige musikprofil: Dvs. masser af rock og metal ♫
  🔥 𝗞𝗼𝗺 𝗳𝗿𝗶𝘀𝗸 𝗼𝗴 𝘃𝗶𝘀 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗵𝘃𝗶𝗹𝗸𝗲𝗻 𝗿𝗼𝗰𝗸𝘀𝘁𝗷𝗲𝗿𝗻𝗲 / 𝗺𝗲𝘁𝗮𝗹-𝗹𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗱𝘂 𝗶 𝘃𝗶𝗿𝗸𝗲𝗹𝗶𝗴𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗿!!! 🔥

  Event details


  Club Dark Partners Calender 0 Comments

  1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
 • Create New...