Die Herren - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Die Herren

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Traditionen tro kommer Die Herren forbi Gimle til januar - denne gang med showet ”RockU2”. Og ikke nok med det - da Roskilde slet ikke kan få nok af Die Herren, spiller de både fredag og lørdag! 
 
Die Herren har altid det ultimative mål, at gøre hver koncert til noget specielt. Den næste Die Herren koncert skal være den bedste Die Herren koncert! De vil gøre en forskel for publikum!
Die Herren står ikke på scenen for deres egen skyld. De er der for publikums skyld - det skal være publikums aften! Det er publikum der skal forvente at blive beriget. Det er publikum der skal forvente at få en oplevelse med hjem. Det er publikum der skal opleve et veloplagt, velforberedt og velsmurt Die Herren. Die Herren og U2´s musik har fulgtes ad siden 1991 – og mere end 2000 koncerter vidner om, at det har været et meget stærkt og holdbart makkerskab.

”RockU2” bliver Die Herrens måde at udtrykke en stor og dybfølt tak til både U2 og til det helt unikke og vedholdne publikum som har været med de mange år, Die Herren har været en del af den danske live-scene.
Det bliver igen en koncert med energi og power – og publikum inviteres som altid inden for i Die Herrens univers, og opfordres til at blive en del af det!

U2´s sange virker allerbedst live. Det er der, de virkelig viser deres store styrke, og kommer til sin ret, og som gør, at de stadig, selv efter snart 40 år, kan bevæge og gøre indtryk på mange mennesker.
Die Herren har i kraft af sine mange år med sangene bevaret U2´s ånd, men givet dem deres eget udtryk og egen identitet, så man behøver bestemt ikke være den store U2-fan, for ikke at få en ægte koncertoplevelse med ”RockU2”.

”RockU2” bliver alle de største U2-sange fra de sidste 40 år. Præsenteret med Die Herrens særlige humor, drive og musikalitet.

Die Herren Rocks And They Will RockU2!

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.
-------------------------
Fredag den 17. januar 2020
Dørene åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00
Pris: 235 kr. 
Billetter via Gimle.dk

Hør de originale U2 her:

 

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...