Alcest + Kælan Mikla + Birds in Row - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Alcest + Kælan Mikla + Birds in Row

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Franske Alcest er klar til at mørklægge Pumpehuset med deres storladne blackgaze – en unik og usandsynlig blanding af post metal og shoegaze – den 15. februar 2020. Koncerten præsenteres i samarbejde med Colossal Booking.

Siden 2005 har frontmand, bassist og guitarist Neige og trommeslager Winterhalter brugt Alcest som porten til en sonisk parallelverden, hvor de sammen har udforsket musikalske koncepter med omdrejningspunkt i det spirituelle. Alcest og særligt frontmand Neige kan med rette kaldes for frontløbere for den bølge af black metal-bands, der blander de raserende blast beats og knivskarpe guitarer fra black metallen med post rocken og shoegazens storladne og til tider episke melodier. En ny genre-afart der skylder meget til Alcest, og sidenhen næsten er kommet helt op til mainstream-overfladen via Deafheaven. 

Alcest udgiver den 25. oktober 2019 deres sjette album, et album hvor de igen tager favntag med deres spirituelle liv gennem black metal-riffs iklædt deres signatur postrock-lyd. Pladen blev til under og efter den langvarige tour for bandets 2016-album ”Kodama” – en blackgaze-udforskning af japanske Hayao Miyazakis kulttegnefilm Prinsesse Mononoke. 

På den kommende tour, hvor Alcest altså rammer Pumpehuset den 15. februar 2020, hiver de islandske Kælan Mikla og franske Birds In Row med som support.

 

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...