[Aflyst] - The Jesus & Mary Chain - Canceled Events - Club Dark Jump to content

[Aflyst] - The Jesus & Mary Chain

Canceled Events
Club Dark

Event details

Billetpriser: 375 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 11. oktober kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. 
Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale: Torsdag 10. oktober kl. 11.00 til 11. oktober kl. 10.00 (23 timer).
Læs mere på www.livenation.dk 

THE JESUS AND MARY CHAIN PLAY DARKLANDS
26. MARTS 2020
DEN GRÅ HAL

Oplev legendariske The Jesus And Mary Chain i Den Grå Hal når de tager sange fra deres skelsættende ’Darklands’-album med på tour. 

The Jesus And Mary Chain står stadig stærkt og er et af popmusikkens sidste enigmaer. Præcis ligesom punk-musikkerne, der inspirerede dem, forbliver de ”udskud i musikkens verden”, og selvom deres navn var synonym med kaos i 80’erne, så var de, og er stadig, ”the best” som medstifter Jim Reid altid har understreget.  

Der er gået 35 år siden brødrene Jim og William Reid første gang afdækkede den mørke magi, som de havde brygget i deres soveværelse i den skotske by East Kilbride. Det var en bryg der bestod af whiste noise, hvisken, Spector-rim, sort læder og en masse mørke. Deres ankomst skar igennem mainstream popkultur som et barberblad og skabte en berusende lyd som var gruppens helt egen. 

Selvom debutalbummet fra 1985 ’Psychocandy’, der har Bobby Gillespie på trommer og Douglas Hart på bas, ofte hyldes som gruppens vigtigste milepæl, så blev det Reids modige, intense og dystert romantiske efterfølger som stjal de fleste tog til sig: ’Darklands’, der udkom i 1987, understregede brødrene voksende selvtillid og modenhed, men også deres sans for selvstændighed. På ’Darklands’ finder man ’April Skies’, hvilket er deres største hit, ’On The Wall’, som er en af Reids’ første kompositioner, samt ’Nine Million Rainy Days’, en neurotisk kærlighedssang der bliver blødgjort af en ironisk reference til Rolling Stones’ ’Sympathy For The Devil’. 

The Jesus And Mary Chain beviste med deres seneste album ’Damage And Joy’ fra 2017 at de står skarpere end nogensinde før. Når de indtager Den Grå Hal til marts bliver det dog med klassikeren ’Darklands’ som omdrejningspunkt, og publikum bliver taget med på en nostalgisk rejse tilbage noget af det mest banebrydende punk-rock fra 80’erne. 

 

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...