Hoppepude + Sick Lore + Hellmaze - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Hoppepude + Sick Lore + Hellmaze

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

For at fejre årets Tornvang Open Air festival forløb over al forventning og for at sige mange tak til vores uundværlige team af frivillige, vil vi d. 18. januar holde et brag af en fest!

Stedet bliver BETA House i Grenå. 

Der vil blive holdt et lukket arrangement for vores frivillige om eftermiddagen, men når klokken rammer 18.00, vil der være åbent for alle der har lyst til at høre noget tråd og skabe sig tosset i baren. 

Der vil være FRI ENTRE til arrangementet, så der er ingen undskyldning for ikke at dukke op og hygge sig, sammen med en masse andre heavy hoveder. 

De 3 bands man vil kunne opleve denne aften er Hoppepude, Sick Lore og Hellmaze. 

Dødsmetallerne fra HOPPEPUDE blev gendannet for nylig og spillede bl.a. en super fed koncert til Midwinter Meltdown i Randers i starten af året. De smadrer igennem på de skrå brædder, hvor deres aggressioner og vildskab oser ud i hele lokalet. Man kan ikke andet end at lade sig rive med og fyre den af sammen med de 4 spillelystne gutter. 
https://www.facebook.com/Hoppepude8900/

SICK LORE fra den anden side af Storebælt tager udgangspunkt i thrash metal, men blander også en del andre elementer ind i deres univers. På vokalsiden får man både ren vokal og råb, og lyrikken kører i de mere samfundskritiske afkroge, hvor de hårdtslående toner bakker op om deres statements. Live er bandet en svedig omgang, hvor trommehinderne får nogle seriøse prygl.
https://www.facebook.com/sicklore.dk/
  
HELLMAZE fra Viborg området er et forholdsvis nyt band, men tæller medlemmer som alle har spillet i diverse andre metal bands igennem årernes løb. De gør sig i melodisk thrash metal, man kan svinge håret til og skråle med på, og deres iørefaldende musikalske håndmadder passer perfekt til en masse kolde bajere! Forvent et glimt i øjet og et par flade to go! 
https://www.facebook.com/HellMaze/

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...