Demersal + Puke Wolf + Regarding Ambiguity - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Demersal + Puke Wolf + Regarding Ambiguity

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Demersal
Demersal er et blackened hardcore/screamo band fra Odense/København, der forholder sig til sorg og meningsløshed gennem aggressiv performance. Musikken bevæger sig mellem kaotisk, ekspressiv hardcore og postrockede, melankolske passager, hvor teksterne formidles gennem vokaler, der både fremstår stærke og skrøbelige. Efter udgivelsen af debut EP'en, 'To mend a yellow wound', har Demersal været på flere turneer rundt i Europa bl.a. i selskab med Hexis, Telos og italienske O. I starten af 2020 udkommer debutalbummet 'Less', som omhandler et gradvist svindende håb i medmenneskeligheden frem til et punkt, hvor menneskelig interaktion, forhold og værdier virker betydningsløse.
https://www.youtube.com/watch?v=P-FDpOi_7V4


Puke Wolf
Puke Wolf er en trio, der spiller post-hardcore/ screamo. Live medbringer bandet en nerve og inderlighed, der sender en række udbrud af numre ud til publikum. Alle tre vokaler brager igennem på hver deres måde. Musikken har fokus på en katarsis oplevelse - det må godt gøre ondt. Der inkorporeres ofte lydbidder fra film og nyhedsudsendelser - en slags fjerde vokal - for at skabe et provokerende lydbillede. Puke Wolf har tidligere spillet med LLNN, Halshug, War of Destruction, HIRAKI og kollapse, og finder inspiration i blandt andet At The Drive-In, Deafheaven og europæiske screamobands. 
https://www.youtube.com/watch?v=BHfhv2iRC3I


Regarding Ambiguity 
Regarding Ambiguity er et københavnsbaseret band, hvis lyd er både voldsom og melodisk. I deres korte levetid har de indtil videre udgivet debuten "Flayed" og en split med deres søsterband, Disillusionist. Tilbage i maj inviterede Closer Regarding Ambiguity med på deres første tour. Dette gav bandet muligheden or at spille den meget prestigefyldte "Miss The Stars Fest", som det eneste danske band nogensinde. Regarding Ambiguity har med sikkerhed bragt Danmark tilbage i "the skramz game".
https://www.youtube.com/watch?v=ktjg44Y19Fw

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...