Natjager - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Natjager

Club Dark calendar
CD Helle

Event details

95 kr. i forsalg / 125 kr. i døren
Døre kl. 20 / show kl. 20:30
____
Det Københavnske band Natjager kombinerer en mørk dyb groovy lyd der sender en kærlig hilsen til den alternative rock/metal scene, med Jon Kirkhoffs autotunede danske lyrik, der leveres både i sang og i rap, med en sjælden hørt inderlighed. En kombination der ifølge bandet selv “...Skal skrues op på 11”. 

Natjager debuterede i 2017 med en Ep med blot 3 sange og en spilletid på 11 minutter. Førstesinglen fra 2017 ”Tyler Durden”, lavede en del larm på bl.a. de sociale medier, og med følgeskab af sangen ”Drøm Hårdt” fra samme EP, blev Natjager både booket til Roskilde Festivals Rising Scene og fik en del radiotid på bl.a. DR P6.

Bandet har sidenhen udvidet deres allerede distinkte udtryk med endnu tungere guitarer, nøgne poetiske tekster, og nu med tilføjelsen af atmosfæriske keyboards. I Natjagers korte karriere har bandet både modtaget fem & seks stjernede anmeldelser, hatemails fra frustrerede heavy metal dyrkere med rødder i 80erne, åbnet Roskildes Rising scene, spillet SPOT Festival (2018), Wonderfestiwall og Copenhell (2018).

Primo Februar 2020 udkommer Natjagers debut album på Pato Siebenhars Black Cheese Records. 

Den nye plade er stadig rodfæstet i autotune, poppede omkvæd og tunge guitarer, men den gør et større forsøg på at udfordre lytterne med mix af forskellige genre. Der findes både Electronica, Trap og meget andet, som gør hver sang unik. Vigtigst af alt lykkedes Natjager med at løfte kvaliteten af deres musik til helt nye højder, og samtidig nå endnu bredere ud. Det er uundgåeligt at et af numre bliver en af forårets ørehængere.

Single-forløberne fra albummet,  ”Hvem har brug for hvem mest” og ”Ung Flugt” er udgivet, og kan findes på alle streamingtjenester.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...