[Aflyst] - Hammerfall + Dragonforce - Canceled Events - Club Dark Jump to content

[Aflyst] - Hammerfall + Dragonforce

Canceled Events
Club Dark

Event details

Det legendariske svenske power-metal band, Hammerfall, tager på verdensturné i kølvandet på udgivelsen af deres 11. studiealbum, ”Dominion”. 

Om albummet siger Oscar Dronjak: ”’Godt er ikke godt nok; det skal være fremragende.’ Dette har været vores mantra i alle aspekter af at lave dette album. Fra at skrive sange og øve til produktionen og hvert bandmedlems præstationer. Resultatet er blevet til Dominion, som er en stærk naturkraft som ikke kan stoppes. Når først du har hørt det, vil du forstå.”

Hammerfall blev stiftet i 1993 af Oscar Dronjak sammen med Jesper Strömblad og lige siden har kvintetten stormet portene for heavy metallens pantheon og holdt metalfanen højere og højere for hver ny udgivelse. I løbet af årene har Hammerfall spillet koncerter fra Indien til Australien og har delt scene med flere lige fra Iron Maiden og Rammstein til Dio.

Med sig har Hammerfall det engelske extreme power-metal band Dragonforce som special guest. Dragonforce blev dannet i London i 1999, og gruppen er kendt for deres hurtige guitarsoloer, fantasyinspirerede tekster og deres musik med elektroniske lydeffekter. De er kendt som det hurtigste band i verden, og deres platinsælgende indspilning ”Through the Fire and Flames” gav bandet en international anerkendelse og figurerede som den mest udfordrende sang i Guitar Hero III. Bandets energiske og humoristiske liveoptrædender har vundet dem fans på alle kontinenter.

Dragonforce er inspireret af en lang række forskellige elementer. Bandets lyd kombinerer klassiske syng med-omkvæd a la klassisk 80’er rock med triumferende og opløftende melodier og fantasytematiserede power-metal-inspirerede tekster. Som et nik til deres passion for alt hvad der vedrører videospil, inkorporerer bandet ofte retro spillyde og melodier i deres indspilninger og liveshows.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...