Scorpions Tribute - Club Dark Partners Calender - Club Dark Jump to content

Scorpions Tribute

Club Dark Partners Calender
Club Dark

Event details

★ SCORPIONS TRIBUTE [DK] ★ 18. JANUAR @ HIGH VOLTAGE ★

Suveræne SCORPIONS Tribute - DK er tilbage på High Voltage og det glæder vi os til! 

Vi kender alle sangene; de uimodståelige, tidløse arena rock hits, og uforglemmelige ballader. Den meget genkendelige stemme, de brølende og skrigende guitarer. Hvem kan ikke huske: Rock You Like A Hurricane, Wind Of Change, Still Loving You, In Trance, Big City Nights, Blackout? 

Vi taler selvfølgelig om de tyske hardrock giganter: SCORPIONS!
 Igennem de sidste fem årtier, har de ikke alene formået at servere en hård og sprød mur af fangende Rock, men deres fejende og smukke ballader, har også i den grad, sat scenen i et poetisk lys. 
Nu findes der endelig et tribute band som har påtaget sig den enorme opgave at spille disse sange, på de danske scener, store som små, og spille dem som de skal spilles, med kærlighed, ægthed og inderlighed.

Selv den mest inkarnerede SCORPIONS fan kan ikke høre forskel når lead guitaristen Niels Alex Larsen, som forresten også spiller i bandet Statement, fyrer det ene fede “guitar lick” af, efter det andet og gengiver de klassiske “Matthias Jabs” solo’er med legende lethed. Rytme guitaristen Jesper Steen Noachsen, står også stærkt i billedet, og lægger, med sine “chops” et fundament som er “Rudolf Schenker” værdigt. Sangeren Dagfinn Joensen, som nogen måske genkender fra det danske AOR/Hardrock band Fate, leverer en overbevisende vokal performance, som kun ganske få kan gøre ham efter. Det eneste der “mangler” er Klaus Meine’s tyske accent. Sammen med trommeslageren Tino Gerner Bissøe, og bassisten Jan Weincke, som begge to, også spiller i Black Sabbath Tribute, er bunden lagt for en stærk koncert oplevelse, hvor alting går op i en højere enhed, og alle de gamle Rock klichéer får lov til at leve sit eget liv. 

Bandets live show er primært bygget op omkring det klassiske “World Wide Live” album som udkom i 1985, men der er også plads til både nyere og ældre sange. 

Kom med på en rejse igennem tiden, og oplev 50 års international rock historie! Fortalt og udført, med kærlighed til musikken, og kærlighed til SCORPIONS! 

Vi snes og spred ordet!  🖤🦂

ENTRÉ 100,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...