[Aflyst] - Strawberry Slaughterhouse - Canceled Events - Club Dark Jump to content

[Aflyst] - Strawberry Slaughterhouse

Canceled Events
Club Dark

Event details

★ STRAWBERRY SLAUGHTERHOUSE [DK] + SUPPORT ★ 27. MARTS @ HIGH VOLTAGE ★ 

High Voltage er stolte over at kunne præsentere Strawberry Slaughterhouse på vores seje lille scene, i anledning af det genopståede danske pop punk 'n' roll bands release af helt nyt og længe ventet materiale. Denne aften kan meget vel blive udsolgt, så vent ikke for længe med at købe din billet og bemærk at der er to billetyper. 

★ STRAWBERRY SLAUGHTERHOUSE [DK] ★

Et af 90’ernes mest interessante danske rockbands, Strawberry Slaughterhouse, udgiver første nye udspil med EP’en 'Heart of Cheapness'. Det første singleudspil er allerede på gaden med sangen: 'PleasureCruising.' som du kan se og høre her:  
bit.ly/2RkC5xn

Bandet, der eksisterede mellem 1992-99, nåede at udgive to album og optrådte bl.a. 2 gange på Roskilde Festival. Alle singler blev 'Ugens Uundgåelige' på P3, og 'Cool, Calm and Collected' var en af de mest spillede sange i radioen. De blev Grammy nomineret, spillede et utal af udsolgte koncerter i både Danmark og udlandet. I 1995 spillede de 70 koncerter i DK alene. Bandet havde i sin tid stor mediebevågenhed og ikke mindst en masse dedikerede og trofaste fans.

Det er 3/4 af det originale band der står på scenen på High Voltage og kan høres på den nye EP. Ny bassist er Mads Dammann som har en fortid i bandet The Hitchcocks.

Support denne aften vil blive offenliggjort snarligst.

★ ALMINDELIG FORSALG & 'GULD BILLET' ★

Bemærk at der er to bilettyper at vælge imellem. Du kan købe en 'Guld Billet' hvor der medfølger den nye EP på vinyl og en t-shirt for kun 100,- mere end den ordinære billetpris. Bluserne findes i størrelserne S-XXL og vil blive udleveret ved billettjek.

Vi snes og spred ordet! 🔥🖤

ENTRÉ 150,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...