[Aflyst] - Marco Mendoza - Canceled Events - Club Dark Jump to content

[Aflyst] - Marco Mendoza

Canceled Events
Club Dark

Event details

MARCO MENDOZA Europa Tour 2020

Den anmelderroste bassist fra The Dead Daisies, Thin Lizzy og Whitesnake, behøver vel egentlig ingen nærmere introduktion. 
 
Marco’s musikalske baggrund er stærkt præget af hans mexicanske baggrund. Hans bedstemor fra Tijuana, Mexico introducerede ham for klaveret da han var ganske ung og som han mestrede inden han kastede sig over guitaren.
 
I hans unge år spillede han med flere lokale bands i Los Angeles, det var dog ikke før 1989 at han fik sit første store gennembrud, da den tidligere Black Sabbath trommeslager Bill Ward rekrutterede ham til hans solo band. Dette viste sig at være springbrættet til at spille med nogle af verdens største rockbands og musikere, såsom John Sykes Blue Murder, Thin Lizzy, Ted Nugent og Whitesnake, for blot at nævne nogle få.
 
Med sine virtuose og meget efterspurgte færdigheder som bassist og sanger, har han desuden optrådt som gæste- og sessionmusiker med blandt andet Tommy Shaw (Styx), David Coverdale (Whitesnake), Dolores O'Riordan (Cranberries) og Neal Schon (Journey). 
For tiden er han en fast del af det amerikanske superband The Dead Daisies, når han ellers ikke har travlt med sin solokarriere.
 
Marco Mendoza udgav for nyligt det anmelderroste album ”Viva La Rock” der i øvrigt er produceret af danske Søren Andersen (Electric Guitars, Glenn Hughes) og drager i den forbindelse på en større Europa tour, der undervejs også bringer ham til Danmark i Maj 2020. 

Vi er stolte over at kunne præsentere Marco Mendoza & band i Karosserifabrikken søndag den 24. maj til den eneste koncert på Sjælland.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...