Of the Wand and the Moon + Den sorte død - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Of the Wand and the Moon + Den sorte død

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Fredag d. 27. marts er der dømt stemningsfuld og stilfærdig dommedagsmusik, når :Of The Wand & The Moon: Official vender tilbage Loppen efter otte år med en intim solokoncert og support fra Den Sorte Død, der udgøres af de dystre projekter Offermose og Angst.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 90 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: http://bit.ly/wandmoonloppen
Døre: 21.00 // Koncertstart ca: 22.00
http://loppen.dk/kalender/wand-and-moon-den-sorte-dod
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Som tidligere medlem af Saturnus har Kim Larsen (ikke at forveksle med den afdøde nationalskjald) en glorværdig fortid bag sig på den danske metalscene. Siden 1999 har Larsen dog med jævne mellemrum udsendt en række stemningsfulde album med apokalyptisk neofolk under projektet :Of The Wand & The Moon:.

Den gennemgående baggrundsfarve i musikken er sort, hvor der på tydelig vis trækkes tråde til den gothiske metal-scene. Med fjerlette strøg finder mere lyse nuancer dog hele tiden vej ind i lydbilledet og skaber en nærmest positiv tone midt i al denne nordiske melankoli. Det er mystisk, men på makaber vis også smukt.

Sidst :Of The Wand & The Moon: lagde vejen forbi Loppen, var det i kølvandet på albummet The Lone Descent, der også førte projektet til Roskilde Festival i 2012, og efterfølgende har fået en næsten ikonisk status indenfor neo-folk. Nu vender :Of The Wand & The Moon: endelig tilbage til Loppen til marts, hvor Larsen giver en intim solokoncert med Offermose og Angsts fælles ritual, Den Sorte Død, som support.

Dybt inde i Sveriges mørke skove kastes depressive besværgelser af hjemsøgende toner, der frembringer billeder af underjordiske landskaber og tilsynekomster af uhyggelige ånder.

En ensom silhuet vandrer uendeligt gennem solløse ørkener og ulmende ødemarker. Dybe ekkoer buldre fra fjerne bjerge og frigiver en beskeden sky af stadigt skiftende former. Den ruller hen over landet og sluger alt op i dens vej. Intet undslipper Den Sorte Død, så flygt forgæves eller giv dig hen, når ritualet ruller ind over Loppen d. 27. marts.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...