[Aflyst] - Kurgan + Hoak - Canceled Events - Club Dark Jump to content

[Aflyst] - Kurgan + Hoak

Canceled Events
Club Dark

Event details

Kurgan
Kurgan blev dannet I 2014 i Fårevejle, Odsherred. Lige siden har bandet spillet originalmusik med høj energi og engagement. Kurgan spiller en ond blanding af diverse metal subgenrer. De melodiske temaer fra vikingemetallen blandes med frostbidte blackmetal-riffs og tordende dødsmetal rytmer. Stemningen forbliver I det dunkle univers når Kurgan indtager scenen hvor der ikke bliver sparet på hverken virtuose guitarsoli, hamrende dobbeltpedaler eller brølende growl. Deres anmelder-roste debutplade ”Yggdrasil Burns” udkom i september 2019 via Massacre Records.

HOAK
(Hatred Of All Kind) 
HOAK blev dannet i 2016 og består af rutinerede musikere, der ikke alene kender hinanden ud og ind, men som også har spillet i flere, mere eller mindre etablerede bands, som Chainfist og Infernal Death samt er aktive i bands, som Hawkings Black Cirkus og Six String Slaughter, med flere pladeudgivelser bag sig - og med rødder i mange forskellige genre, lige fra deathmetal, thrash og hardrock til mere traditionel rock og popmusik. 
HOAK spiller metal med brede inspirationer i den mere ekstreme ende af metal skalaen, som deathmetal, blackmetal og thrash, (hård)kogt helt ind til benet, så kun det bedste og essensen står tilbage. Rendyrket musikalsk brutalitet, går hånd i håndt med de mere stemningsfulde og dystre melodier, alt sammen krydret med den intensitet, groove og catchyness, der får lydbilledet til at fremstå som en tonstung knytnæve ”in your face”. Der bliver på ingen måde lagt fingre imellem, taget gidsler eller gået på kompromis. Det er møghammerende beskidt, råt og ufortyndet! Det slår hårdt og det gør ondt! 


Entre: 50 kr.
Døre: kl 20.00

FARLIG BAR

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...