Junkyard Drive + Vulture Vibe + Woodpecker - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Junkyard Drive + Vulture Vibe + Woodpecker

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Mere end 2 millioner streams og 65.000+ månedlige følgere på Spotify, nr.1 på den officielle vinyl hitliste i Danmark og over 100 live shows. Det er, blandt andet, hvad Junkyard Drive har formået siden begyndelsen I 2014.

De har turneret i Skandinavien, nord Europa, de baltiske lande, USA og Mexico. I 2018 spillede bandet på den legendariske Sweden Rock Festival, side om side med Iron Maiden, Judas Priest og Ozzy Osbourne. I efteråret 2019 supporter de svenske Eclipse på deres tour rundt i Europa. Junkyard Drive er startet på deres rejse ud over de danske grænser og det er kun begyndelsen!

De 5 drenge, Kris (vocal), Ben (guitar), Claus (trommer) og Sjus (bas) er hårdt arbejdende musikere, der tager missionen om at blive “verdens største rockband” MEGET seriøst. De tænker, ånder og føler Junkyard Drive, hvilket kommer til udtryk i de endeløse timer brugt i øvelokalet og det fact at de aldrig har aflyst et eneste show.

Junkyard Drive tror på at den bedste måde at opleve Rock'n'Roll er live, hvilket betyder ingen brug af backing tracks, overhovedet. For live musik lader dig føle energien, musikkens momentum og kunstneren der leverer det helt fra scenekanten.

- Vulture Vibe -

Vulture Vibe er et moderne rocknroll band fra Aarhus der fik sin begyndelse i 2016. Det er guitar-drevet klassisk rock, med fokus på hårdtslående riffs, der har sine rødder plantet dybt i den mørke og dunkle delta-blues. I sammenspil med den psykedeliske rock, kombineret med et hint af den længselsfulde soulmusik, bliver musikken leveret gennem en moderne produktion og lyd, der giver en nutidig feel og relevans. Missionen er at give rockmusikken en følelse af fare der lurer i mørket, en vildskab der kredser om sit bytte og bringe den ud i lyset. 


- Woodpecker -

Den københavnske trio Woodpecker er hård rock anno 2019. Bandet forener melodierne og det knusende tunge sammenspil fra 90’ernes grunge med deres personlige vision for en nutidig, dyster og melodisk rockmusik.
______________________________________________________
Fredag den 22. maj
Dørene åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00
Forsalg: 195 kr. 
Billetter via Gimle.dk

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der har åben før og efter koncerten. 

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...