{Aflyst] - Midnight + Red Death + Hellripper - Canceled Events - Club Dark Jump to content

{Aflyst] - Midnight + Red Death + Hellripper

Canceled Events
Club Dark

Event details

Trods lukketiden pga af coronasituationen kan vi alligevel skimte efterårets koncerter derude i horisonten hvor vi håber på, at de usikre tider er overstået. Vi inviterer til en beskidt aften af crossover mellem speed metal, punk og blackened rock n' roll til november.

Midnight
På nuværende tidspunkt behøver Midnight ingen introduktion. Vejledt af den fordærvede mainman Athenar, har denne Cleveland-kult siden 2003 dræbt undergrunds metal og punk miljøet med deres eget, meget vanedannende brand af begær, skidt og fusk, som efterfølgende har set dem opbygget et betydeligt katalog og garnering af en rabiat fanbase. Mens der helt sikkert er fanatikere for bandets tidligste EP udgivelse, var det Midnight's debutalbum, 'Satanic Royalty' - udgivet til international succes i 2011 af Hells Headbangers - der indgav bandets navn i annalterne af "klassiker".

Midnight fortsatte deres underjordiske dominans med 'No Mercy for Mayhem' i 2014, hvilket yderligere forbedrede deres signaturlyd. Med deres massivt forventede tredje album, 'Sweet Death and Ecstasy' som udkom i 2017, vendte Athenar og co. tilbage med deres mørkeste og mest dristige indsats på det tidspunkt. 

Bandet har siden spillet mere og mere, større og større scener og udgav tilbage i januar deres nyeste udspil, 'Rebirth For Blasphemy', pladen fanger virkelig de bedste og mest spændende elementer fra flere genrer. Der er den ufiltrerede bitterhed af black metal i forvrængede guitarer, og Athenars grusomme råb, der taler om helvede, misantropi og vitriol så modbydelig, at det ville få en bedstemor til at rødme. Alligevel er der også et element med uhindret hastighed, en mere poleret tilgang til guitarer, der også ser ud til at være kommet fra underverdenen, næsten uhellig i deres vedholdenhed og tekniske fingerfærdighed. Pendulet om "Rebirth For Blasphemy" ser ud til at svinge mellem en fest for alle uhellige ting, og et budskab om afsky for menneskeheden. 

https://totalmidnight.webs.com/

RED DEATH:
Det begyndte i en kælder i Washington D.C . 
En by bygget på generationer af musikalsk uenighed og intens DIY-etik. Det er i denne regeringsskygge med D.C.'s eksplosive musikalske afstamning, der inkluderer Bad Brains, Minor Threat og The Obsessed, at Red Death kom sammen. 
Da trommeslager Connor Donegan og guitarist Ace Mendoza flyttede ind med Californiens transplantation og den tidligere Soul Search-bassist Chad Troncale, var følelsen af kemi øjeblikkelig. 

“We all had the same influences to start with – ’85 Hardcore’, which is a very specific moment in time,” siger Donegan. “We pulled from a lot of bands from that era. ‘Cause For Alarm’-era Agnostic Front, Crumbsuckers, Corrosion of Conformity, Cro-Mags. Bands that were the perfect combination of skilled musicianship and total aggression.”

Fra deres første plade, 2015's 'Permanent Exile' til 2017's 'Formidable Darkness', var Red Death en perfekt legering af Thrash-drevne intentioner og Crossover-ambitioner, leveret med masser af nikker til den gamle skole. Ikke desto mindre bragte Red Death en presserende og seriøs holdning, der holdt dem langt væk fra genrens selv ærbødige, retro-posering.

Red Death's Century Media-debut 'Sickness Divine' er lyden af et sultent band, der står foran uventede udfordringer og kommer igennem blodige, men ubesejrede. Red Death ikke kun det mest lovende Crossover-band mere men et band som er ankommet i sin rette form. 

https://reddeath.bandcamp.com/

Hellripper:
Hellripper er et black / speed metal projekt baseret i Aberdeen, Skotland. Det læner sig meget op mod old-school bands som Venom, Metallica, Sabbat [JPN], Midnight osv.. 
Dannet i slutningen af 2014 og med udgivelsen af debut EP'en 'The Manifestation of Evil' i starten af 2015, er udsagnet gjort klar...
Total fucking mayhem!

I 2015 og 2016 blev der udgivet et par EP'er til gode anmeldelser i undergrunden samt dannesle af et live line-up. Bandets debutalbum 'Coagulating Darkness' blev udgivet i april 2017 af de tyske baserede labels 'Barbarian Wrath', 'Diabolic Might Records' og det skotske label 'Granite Factory Records' med store roser i undergrundsbanen samt positive anmeldelser fra Metal-likes. Hammer og Noisey.

http://www.Hellripper.com
--------------------------------------------------------------------------------------
Entré: 145 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 160 kr i døren
Forsalg: https://bit.ly/3bUFoTb

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...