Falling Hazard - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Falling Hazard

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Falling Hazard – A Tribute to Thin Lizzy

Falling Hazard er landets mest flittigt optrædende Thin Lizzy tributeband, som man også har oplevet på tv – i en portrætudsendelse af bandets gæsteguitarist, skuespilleren Lars Ranthe.

Bandet er en stærk kvartet, hvor de to faste guitarister, Theis Henriksen og Janne Stark, i overbevisende stil skaber Thin Lizzys signaturlyd, som er båret af guitarharmonier og stærke soli. Rytmisk formår Juri Møller Rasmussen (trommer) og Lars Schmidt (bas) at fange det karakteristiske, lette og sine steder ganske funky Thin Lizzy-swing.

Falling Hazards optrædener har taget fart efter, at den internationalt anerkendte svenske guitarist Janne Stark er kommet med i bandet, som har optrådt i Amager Bio, på Rockbåten i Sverige, på High Voltage og Halmtorvet 9 i København, Postgaarden i Kalundborg, Vershuset i Næstved, Posten i Odense, Kansas City i Odense Lygten Station, Zeppelin Rock Bar, Valby Kulturdage, Rødager, Jernstangen og mange andre steder. På tourplanen i 2020 er fortsat koncerter i Helsingør, Horsens, Hillerød og Køge.

Den svenske guitarist Janne Stark har været en fremtrædende del af den svenske metal- og hardrockscene siden slutningen af 1970’erne først med Overdrive og siden med et væld af andre bands. I disse år er han en stærk guitarist i Grand Design samt i Locomotive Breath, Mountain of Power og også Merryweather – Stark. Vokalen i Falling Hazard tager guitarist Theis Henriksen sig af på yderst autentisk vis. Theis Henriksen og Lars Schmidt er kendte fra Mighty Blues Band.

Der bliver selvfølgelig spillet de store Thin Lizzy-hits som Whiskey In The Jar, The Boys Are Back In Town og Dancing In The Moonlight. Og så bliver der også plads til nogle af de mere sjældne og eksotiske sange fra Thin Lizzys store bagkatalog – og sange, som ikke er blevet officielt udgivet.

Falling Hazard, der udgav sin debut-single, ’I Lie Not/Old Town’, i 2019, har i øvrigt startet sangskrivningen til bandets debutalbum, bestående udelukkende af egne kompositioner – i stilen groovy 70’er guitar hard rock.

Falling Hazard:
Theis Henriksen: Vokal, guitar
Janne Stark: Guitar, backing vokal
Juri Møller Rasmussen: Trommer
Lars Schmidt: Bas

Yderligere oplysninger: Lars Schmidt – 30 10 33 16 – lars.schmidt@hotmail.com

www.fallinghazard.com | https://www.facebook.com/FallingHazard/

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...