Ethereal Kingdoms + Wayward Dawn + Chronicle - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Ethereal Kingdoms + Wayward Dawn + Chronicle

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Byhaven åbner kl. 15.00
Musik fra kl. 18.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

ETHEREAL KINGDOMS
Uforudsigelig skønhed. Uventet brutalitet. I et teatralsk krydsfelt mellem show og koncert bringer Ethereal Kingdoms deres historier til live med brølende guitarer, flænsende skrig, ovenjordiske klange, blod, guld
og adrenalin. Metalensemblet har siden deres debut i 2018 spillet med bl.a. WINTERSUN og FINNTROLL og har skabt opsigtsvækkende sceniske koncerter på bl.a. på NORDIC NOISE FESTIVAL, ROYAL METAL FEST og senest til SLAY HOME SLAY SAFE livestream festival.

WAYWARD DAWN
Siden bandets dannelse i oktober 2015, har Wayward Dawn blandt andet spillet på
Aalborg Metal Festival, UHØRT Festival og SPOT Festival samt opvarmet for bands som Nailed to Obscurity (DE), Blood Red Throne (NO) og BAEST (DK). Bandet er blevet rost i prominente blade som Metal Hammer og GAFFA og er kendt for deres
hyperenergiske liveshows. Med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum ”Soil Organic Matter” i 2018 og mere end 40 gigs i Danmark og Tyskland, har Wayward Dawn langsomt, men sikkert kravlet deres vej op fra undergrunden for at sprede deres klamme dødsmetal, og de har nu udgivet deres andet album ”Haven of Lies”, der udkom 10. april 2020 gennem Mighty Music.

CHRONICLE
Chronicle er et melodisk dødsmetalband fra Nordjylland, som netop har udgivet deres anden plade "Demonology". Bandet har spillet på en række af landets største metalfestivaler og varmet op for navne som Cryptopsy, Origin, Hatesphere, Cannabis Corpse og Baest. 

Koncerten i Pumpehusets Byhave bliver bandets første mulighed for at fejre udgivelsen af det anmelderroste album, Demonology, og de fråder om munden ved tanken om at komme ud og spille for et rigtigt publikum igen. Der er dømt teknisk guitarlir, lynende trommer og energisk dødsmetal i lange baner, når Chronicle melder deres ankomst i Pumpehusets Byhave. 

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...