Unseen Faith + Polars Collide - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Unseen Faith + Polars Collide

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Tonstunge guitarriffs, massere af energi og halsbrækkende breakdowns kan opleves fredag den 20. november når Unseen Faith indtager scenen på Radar i forbindelse m udgivelsen af deres nye plade 'Evoke'!
/////
Døre åbner: Kl. 19:30
Koncert starter: Kl. 20:00
Entré: 120,- / Forsalg: https://www.yourticket.dk/.../unseen-faith--support.../
/////
Aarhus-baseret UNSEEN FAITH leverer en hårdtslående fusion mellem deathcore og metalcore af international kaliber. Bevæbnet med tonstunge guitarriffs, massere af energi og halsbrækkende breakdowns, står kvintetten nu klar til at tage et kæmpe skridt mod endnu højere højder, og det bliver umuligt for lyttere verden over at holde nakkemusklerne i ro når de lytter til den kommende plade ’Evoke’.
“Evoke er et opråb til en revolution i indstillingen og opførslen overfor andre mennesker. Det er på tide at vi bryder med de tårnhøje forventninger som vi kan tro andre har til os, og frigøre os fra den indre stemme der taler os selv ned, gør os selvcentrerede og ensomme. Vi har alle et ansvar for ikke at bidrage til en kulturmentalitet, der kun handler om fremstå som en succes. Sangene på Evoke er fulde af ærlige erkendelser og kampråb om en bedre verden og et bedre liv”, fortæller vokalist Alexander Eriksen.
Bandets kommende plade byder på kompositioner, der bevæger sig ubesværet mellem at kaste bassen i gulvet så det runger, til ophøjede musikalske åndehuller hvor alt bliver løftet op i den højtravende atmosfære. Derudover kan der forventes gæstevokaler fra fremadstormende dødsmetal og metalcore stjerneskud Daniel McWhorther (Gidion), Andreas Bjulver (Cabal) og Benjamin Ganzhorn (Daze of June).
Indspillet, produceret og mixet af Chris Kreutzfeldt i Badcat Studio samt masteret af Ermin Hamidovic, står pladen klar til at blive udgivet gennem Prime Collective d. 13 november 2020, efterfulgt af en Danmarkstour og flere europæiske koncerter.

Support: POLARS COLLIDE
Danmarks - måske bedste - upcoming progressive metal band.
POLARS COLLIDE er et progressivt metalband med rødderne dybt nede i den jyske muld. Deres første EP ´One to Rise´ fra 2017 har bla. medført til arrangementer såsom Aarhus Festuge, Death to Aarhus, Wacken Metal Battle, Skive Næst Festival, mm. og har været support for Red Warszawa, Xenoblight og nu Unseen Faith.
Deres kommende debutalbum ´Grotesque´ er indspillet i FinlandStudio med master & mix af den etablerede Andreas Linnemann. Debutalbummet viser bandets stærke musikalitet, deres potente og virtuose kompositioner der udvikler den almene tilgang. Musikken er inspireret og præget af navne som Meshuggah, Gojira og Mastodon.
Debutpladen forventes færdig december 2020.

OBS! Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan findes på www.radarlive.dk.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...