Dizzy Mizz Lizzy - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Dizzy Mizz Lizzy

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Et af Danmarks absolut største rockbands kan nu for første gang nogensinde opleves i intime rammer i Pavillonen. Vi glæder os helt vildt til, at Dizzy Mizz Lizzy træder på scenen i Pavillonen med lige så meget vildskab og energi som i de forgangne årtier, og cementerer deres plads på den øverste rockhylde med deres nye album, Alter Echo. Gaffa kvitterede for albummet med fem store stjerner og skrev: ”Gamle fans vil næppe blive skuffede, og Tim, Martin og Søren fortjener stor respekt for at insistere på langsomhed og fordybelse i en accelererende tid.”
Historien om Dizzy Mizzy Lizzy er en af de mere fantastiske i den danske rocks historie. Da trioen i 1993 vandt DM i Rock – og hermed henviste Kashmir til andenpladsen – kunne de året efter bryste sig af at udgive den mest sælgende debutplade nogensinde i Danmark, takket være hits som "Silverflame", "Barbedwired Baby's Dream", "Love Is a Loser's Game", "Glory" og "Waterline".
I foråret 2021 vil Dizzy Mizz Lizzy spille nogle ”sid-ned”-koncerter på udvalgte spillesteder, hvor man normalt ikke kan opleve dem.
Bandet ser frem til at spille de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og loyale publikum, og Tim Christensen fortæller: ”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts og nu brænder vi for at komme ud at spille. Når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget.”
Vi er stjernestolte af at Dizzy Mizz Lizzy, der normalt giver koncerter for flere tusinde fans af gangen, nu vil spille en ekslusiv intimkoncert for et begrænset publikum i Pavillonen.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...