Natskygge - Club Dark Partners Calender - Club Dark Jump to content

Natskygge

Club Dark Partners Calender
Club Dark

Event details

OM NATSKYGGE:
ALBUM: Albummet er optaget live i studie for at indfange den unikke patinerede stemning fra de tidlige 70’ere. En slæbende langsom og tung fornemmelse gennemsyrer musikken, og vil få dig til at tro du er vidne til tilstedeværelsen af et rumskib fra en fjern og fremmed planet.
Lyden af albummet er et frisk pust, hvor originalitet er i fokus. Samtidig skabes der forbindelse til den musik som var allestedsnærværende for flere årtier siden. Albummet lyder i høj grad som sit eget, og fremmaner en tung tåge af havgus blæst fra fjerne verdener, klar til at tage lytteren med til nye, uudforskede territorier.
INFLYDELSER: Vi elsker musik. Især den der roterer på pladespilleren eller den håndholdte man oplever fra scenekanten. Alt fra hippie stemningerne i Love’s Forever Change-album fra 1967 til de tunge uendelige stonerrock riffs som Sleep præsterer så godt. Nogle af vores største influenter er vel nok: Black Sabbath, Roky Erickson og Baby Woodrose.
BAND: Natskygge tager en årtier lang tur tilbage i tiden, og en tur et årti frem, og formår dette i samme åndedrag. Kan det overhovedet lade sig gøre? Natskygge spiller hippie-space-doom-rock, med en særegen retro og analog live lyd over sig. Hvis du er på udkig efter en forfriskende rock-lyd med retro atmosfæriske elementer, bør du give Natskygge et lyt.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...