Eyes + Remains - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Eyes + Remains

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Den københavnske hardcore-kvintet EYES rammer Gimle på deres efterårsturné i 2021.
EYES består af fem unge veteraner fra den danske metal- og hardcore-scene. Debutalbummet ‘Underperformer’ afspejler et orkester, der ikke bekymrer sig en døjt om, hvad fans, scene og folk i øvrigt måtte mene og forvente. Man fornemmer et kunstnerisk slægtskab med orkestre som Daughters, Pissed Jeans og Converge - alle bands som har startet med en bestemt lyd og over tid har ændret og udviklet deres musikalske vision betydeligt; noget EYES også selv sigter efter - og lykkes med.
EYES blev dannet i 2017, og efter en heftig første tid som band med en hypet debut-EP fra 2018 og en række eksplosive koncerter i DK og Europa opstod trangen til at rykke sig, da nye sange begyndte at tage form. Bandet besluttede sig hurtigt for at flytte sig fra debutens “blackened” udtryk til en mere punk-rocket og eksperimenterende lyd med fokus på grooves og hooks - en mindre “brutal”, mere minimalistisk æstetik og et underspillet udtryk i såvel lyd, lyrik som det visuelle aspekt.
"Danske Eyes har lavet en debutplade om nedtur spillet med så meget overskud, at resterne af anmelderens eksploderede hoved skulle spules væk fra gulvet bagefter." Pernille Jensen, Politiken.
"”Underperformer” är en osedvanligt intensiv urladdning som skrapat bort all fernissa och kickar samtidigt publiken i mellangärdet på ett sätt som en allt för urvattnad genre tappat på vägen." Slavestate Magazine (SE)
"Eyes er hverken for sarte sjæle eller ører." Ken Rud, Gaffa.
REMAINS
Remains spiller fitnessrock med elementer fra de mere melodiske tunge bands som Red Fang, Ibens, Mustache osv. Simpelt, hurtigt og hårdt! Fuck om man spiller lidt forkert, bare det går stærkt! Så hvis du ikke har en knallert, så køb en, for den må du gerne have med til Remains’ shows.
Bestående af medlemmer fra Keen, Beer=Love, Son of Prey, Desert Eagles, Concrete Flowers, The Fumes, mm., har Remains til sammen en del erfaring fra de danske og udenlandske scener og leverer altid et hektisk og hidsigt liveshow! Teksterne handler om de samme klicheer som alle andre bands skriver om, men med Kasper i front, leveres de med mord i øjnene og en energi som havde han et heksehyl i røven! Det er nok det tætteste du kommer på en merskumspibe safari, uden brug af knytnæve. Med andre ord: Balls out - rock n’ fucking roll!
_____________________
Fredag d. 15. oktober 2021
Dørene åbner kl. 20
Koncertstart kl. 21.
Forsalg: 125 kr.
Billetter via Gimle.dk
Forlæng oplevelsen med et besøg i The Raven, der er åben før og efter koncerten.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...