Olm Metal Night - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Olm Metal Night

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

Musikforening OLM Viborg og Paletten præsenterer OLM Metal Night den 16. oktober 2021.
Vi glæder os sindssygt meget til at byde gamle og nye OLM venner inden for til første Metal Night ”after Corona”. Det bliver en felt fantastisk og hårdslående aften når tre af de bedste danske navne i hver deres genre gæster Paletten, i deres nye rammer.
Illdisposed: Er og bliver konger af dansk dødsmetal. De leverer hver gang og det er næsten ikke til at tro at det er over 5 år siden de sidst har gæstet Viborg på et udsolgt Paletten. Vi glæder os allerede til at genopleve magien.
Horned Almighty: Kommer man ikke udenom når der er tale om dansk Black Metal. De har i snart 2 årtier begejstret både publikum og anmelderne, mens deres nyeste album har løftet dem til nye højder. Vi glæder os til at gense bandet som sidst gæstede Viborg til VMF16.
Lipid: Tung midttempo thrash, som er mindst ligeså fed nu som den var tilbage i 90’erne. Ligesom Illdisposed og Horned Almighty, har Lipid været en del af VMF16, hvor de alle 3 spillede for et fuldt pakket Paletten med verdens mest oplagt publikum.
Der er ingen tvivl om at det bliver en fantastisk aften, men det skal ikke kun gå op i nostalgi. I bedste OLM tro har vi derfor inviteret et supportband, nemlig de ganske unge gutter fra Nakkeknaekker. Nakkeknaekker spiller hårdtslående old-school dødsmetal, med inspiration fra bands som Entombed, Morbid Angel mv. Vi glæder os til at byde næste generation, som skal bærer den danske dødsmetal-fakkel videre velkommen på OLM scenen.
Gå ikke glip af første OLM arrangement i 1 ½ år

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...