Cabal + A Crow's Murder - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Cabal + A Crow's Murder

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

OBS Koncerten er flyttet fra den 17. april 2021.
◉◎◉
Undewerkets koncertarrangører rykker endnu en gang ud af kælderen i Valby og overtager Stairway, nu hvor epidemien holder Underwerket lukket.
CABAL
Et af de mest brutale og lovende metalbands fra København!
Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.
Bandet har siden udgivelsen af deres debutalbum 'Mark of Rot' markeret sig i ind- og udland ved at spille på festivaler som Copenhell, Roskilde festival, Euroblast Festival og Complexity fest og har desuden turneret i Europa, Japan og senest USA.
Cabal har samarbejdet med store og betydelige navne på den internationale metalscene såsom CJ Mcmahon fra Thy Art Is Murder og Matt Heafy fra Trivium.
https://www.facebook.com/cabalcph
A CROW'S MURDER
Death metal/Thrash crossover debutanter, som nu er klar til at udfordre den danske undergrund med deres rå, upolerede, intense og brutale musik.
Med snart tre singler, musikvideoer og en EP til foråret, er A Crow's Murder i gang med at skabe et mørkt og hårdtslående univers, med det formål at rive den danske metalscene midt over!
https://www.facebook.com/acrowsband
NOTHING NOBLE
Nothing Noble, et progressivt metalcore band fra København. De spiller en form for moderne, progressiv metal, hvori de benytter tunge, sykoperede grooves og varierende dynamik til stor effekt, mens der stadig holdes fokus på atmosfære og stærke melodier.
Den ubarmhjertige debutplade “Modern Dismay” fra Nothing Noble består af ryghvirvel brækkende, bouncy grooves, der graver sig ind i marven ved brug af tyngende atmosfærer og insisterende melodier, der skaber harmoniske pusterum mellem de synkoperede, energiskebevægelser. Albummet indeholder sjæleknusende, frustrerede råb og growls, sidestående med store crescendos og akkompagnerende dybe dyk ned i mørket, som tilføjer til den ubøjelige, intense stemning. Derudover kan pladen prale af features fra prominente vokaler fra den internationale metalscene. “Modern Dismay” er en opvisning af opverdrevet groovy og delikate dissonante, frastødende riffs og fængende refræner.
https://www.facebook.com/nothingnobledk
◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎
Døre kl. 19:00 // Koncertstart kl. 20:00
Forsalg: 100 kr. + gebyr // Døresalg: 130 kr.
Billetlink: https://ticket.livebackend.com/huset/e/cabal-a-crows-murder
Koncerten er med unummerede siddepladser.
Gældende corona-restriktioner vil blive overholdt.
◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...