Brit Floyd - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Brit Floyd

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

BRIT FLOYD VENDER TILBAGE TIL MCH HERNING KONGRESCENTER
GLÆD DIG TIL VERDENS STØRSTE OG MEST SPEKTAKULÆRE HYLDESTSHOW ’BRIT FLOYD - WORLD TOUR 2021’, DER FREDAG 15. OKTOBER 2021 VENDER TILBAGE TIL MCH HERNING KONGRESCENTER OG BRINGER ALLE DE STØRSTE PINK FLOYD-HITS TILBAGE TIL SCENEN.
Her kan du genopleve highlights fra ’The Wall’, ’The Dark Side of the Moon’, ’Wish You Were Here’, ’Animals’ og ’The Division Bell’ og rocke med en fantastisk version af det ikoniske nummer ’Echoes’ fra Pink Floyds gennembrudsalbum Meddle, som er skrevet for præcis 50 år siden. 
Hyldestshowet er krydret med en imponerende sceneproduktion i form af lys, lydeffekter, ikoniske cirkelskærme, lasere og oppustelige figurer, der gør showet til en totaloplevelse.  

Siden Brit Floyd for første gang i 2011 leverede hyldestshowet til Pink Floyds utrolige betydning for rockmusikken, har de spillet mere end tusind shows, som har storhittet på både den nationale og internationale scene. De har blandt andet turneret verden rundt med udsolgte shows i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Mellemøsten, og spillet på nogle af verdens mest imponerende arenaer. 
På den kommende verdensturné giver Brit Floyd kun to shows i Danmark, hvor det ene opføres i MCH Herning Kongrescenter – så du har i den grad en enestående liveoplevelse at se frem til.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...