Lucer - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Lucer

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

LUCER teaser for nyt album med singlen ’The New World’
Det nye track er både titelnummer og første smagsprøve fra det københavnske rockbands tredje album, der udkommer i 2021, og er produceret i tæt samarbejde med producer og H.E.R.O-frontmand Christoffer Stjerne.
27. november vender LUCER stærkt tilbage med ’The New World’; den første ud af en række singler bandet har planer om at slippe som optakt til deres nye album, der lander i efteråret 2021.
På ’The New World’ får den rendyrkede rocklyd, mange kender fra LUCERs debutalbum, selskab af både elektrobeats og sync-effekter - og netop dét er rød tråd hele albummet igennem. Det er lyden af rock a la 2020, og et band der for alvor har fundet deres DNA.
”På det nye album har vi fusioneret den meget rockede lyd fra ’Bring Me Good News’ og den eksperimenterende tilgang, der var karakteristisk for ’Ghost Town’. Det er vores forsøg på at finde ud af, hvordan rockmusik kan lyde i dag – frem for at holde fast i de gamle dyder bare for at gøre det”, forklarer forsanger Lasse Bøgemark.
Det gennemførte udtryk skyldes i høj grad også samarbejdet med producer Christoffer Stjerne, der, ifølge LUCER, har en anderledes tilgang i studiet, end de har været vant til. Han er ikke bleg for at udfordre og prøve nye lyduniverser af, og det har givet gevinst.
”Samarbejdet har været utrolig intuitivt og nemt. Alle har været åbne og modtagelige for inputs, og det har resulteret i, at vi rent lydmæssigt har flyttet drengene hen i et mere moderne univers og flirtet med flere genrer”, udtaler producer Christoffer Stjerne.
Ligesom LUCERS første to plader er også den nyeste i rækken skabt med liveoptrædener for øje. Det københavnske rockband har gjort sig bemærket i både ind- og udland med deres eksplosive energi og fandenivoldske sceneshows - og det stopper ikke med ’The New World’. Tværtimod.
”Mange af vores kolleger laver en plade, fordi det er deres kunstværk. Men vi har altid gjort det lidt omvendt; vi har lavet vores albums som visitkort, så vi kunne få lov til at komme ud og spille, og det gælder stadig. De nye sange er udviklet til, at de skal lyde godt live, så vi kan lægge publikum ned”, siger trommeslager Jonathan Nørgaard.
OM LUCER:
LUCER består af Lasse Bøgemark på vokal og bas, Anders Bøgemark på guitar, Kristoffer Kristensen på guitar og Jonathan Nørgaard på trommer. Det københavnske rockband udgav i 2015 debutalbummet Bring Me Good News, efterfulgt af den stærke to’er Ghost Town i 2019, og løfter nu sløret for The New World, der udkommer i løbet af 2021.
Website: lucerofficial.com
Facebook: facebook.com/lucerofficial/

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...