Queen Machine - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Queen Machine

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

!OBS!
Kære gæst,
Der er sket ændringer til koncerten med Queen Machine på Musholm Feriecenter.
Fra 1. september må vi stå op og drikke fadøl, danse og synge med til koncerter – også indendørs. Derfor ændrer vi vores 2 siddende koncerter med Queen Machine den 30. oktober 2021 på Musholm Feriecenter til én ståkoncert med showstart kl. 20.00.
Da du allerede har købt siddepladser har du derfor følgende valgmuligheder:
Hvis du vil have din/dine billetter ombyttet til ståpladser – så skal du kontakte Ticketmasters kundecenter på 3848 1630 senest den 15. august 2021.
Hvis du vil beholde din/dine siddepladser, så skal du ikke fortage dig noget.
Hvis du ikke ønsker at beholde din/din billetter kan du få dem refunderet senest 15. august 2021 – gebyrer refunderes ikke. Se nærmere info fra Ticketmaster.
Vi glæder os til at se dig på Musholm Feriecenter i Korsør.
Vh. Slagelse Musikhus
____________________________________________
QUEEN MACHINE–LIVE
I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits.
We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind OfMagic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.
Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.
Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.
Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring det legendariske bands musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to.
I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury!
***
Koncertsponsor: Skel:dk
***
Bonusinfo:
Få et godt tilbud på overnatning eller miniferie i forbindelse med koncerten. Kontakt Musholm Ferie-, Sport og Konference på tlf. 70 13 77 00 eller musholm@musholm.dk

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...