Artillery + Persecutor - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

Artillery + Persecutor

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

★ ARTILLERY [DK] PERSECUTOR [DK] ★ 5. MARTS @ HIGH VOLTAGE ★
NY DATO
ARTILLERY er blandt de bands der har spillet oftest på High Voltage nogensinde og det er vi meget stolte af. De er bandet der næsten naturstridigt bare blir' bedre og bedre (og større og større) med årerne og dem har de efterhånden en hel del af under nittebæltet. ARTILLERY har hele verden som deres legeplads og kommer denne aften også direkte fra endnu en succesfuld europa turné med blandt andre VIO-LENCE, VOIVOD og EXCITER. Forvent et brandvarmt band og en opvisning i dansk thrash i verdensklasse!
PERSECUTOR var et kæmpe positivt højdepunkt, under den koncertrække vi havde under de strenge corona-vilkår i løbet af sommeren, hvor High voltage var blandt de meget få spillesteder der havde åbent og kæmpede for din underholdning. Det karismatiske jyske band har 100% styr på stilen og de ser ikke bare godt ud, de har det også sjovt med at vælte catchy riffs ud over scene kanten, der er lige dele egnet til at hamre bajere som de er til at headbange til. Vi glæder os meget til at se dem folde sig helt ud for et mobilt publikum i en fyldt sal.
Vi snes og spred ordet!
ENTRÉ 200,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...