The Blue Van + Freddy and the Phantoms + Boys From Heaven - Club Dark calendar - Club Dark Jump to content

The Blue Van + Freddy and the Phantoms + Boys From Heaven

Club Dark calendar
Club Dark

Event details

The Blue Van
Historien om The Blue Van er en hæsblæsende sag, og The Blue Van været igennem mere, end langt de fleste danske bands når på en hel karriere. De gik i børnehave sammen i nordjyske Brønderslev, begyndte at spille sammen som 12-årige, fik amerikansk pladekontrakt i 2003, udgav album i hele verden og spillede store koncerter i USA. Men tre år senere krakkede pladeselskabet og med den også rockdrømmen. De fire medlemmer af The Blue Van måtte flytte hjem på børneværelserne igen. Mandede sig op til et nyt album, fik hits og hul igennem til reklamer, film og tv-serie. Lige nu er bandet igen gået sammen om at spille koncerter og indspille ny musik og er på vej tilbage med deres syvende udgivelse. Der bliver en rendyrket rockplade – stadig med den umiskendelige The Blue Van-lyd og med up-to-date-produktion.
Freddy And The Phantoms
Freddy And The Phantoms fejrer i 2020 10-års jubilæum som band, og det nye album A Universe From Nothing er deres femte i rækken. De har over årene spillet flere end 300 koncerter på landets største spillesteder bl.a. Smukfest, Vega og Amager Bio og spillet support for verdensnavne som Eagles, Rival Sons, Twisted Sister og Blackberry Smoke.
GAFFA skriver og giver 5***** stjerner: "En seriøs bejler til titlen som årets danske album"
Boys From Heaven er et seks mand stort orkester fra København, som leverer moden rockmusik, der fører tankerne tilbage til nogle af de helt store spillere fra 80’ernes rockscene (Tænk Toto, Journey, Huey Lewis etc.) Boys From Heaven – “Finally a band that can sound like the classics, without plagiarizing” (AOR Land)

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...