Hyperdontia + Septage + Imperious Mortality - Canceled Events - Club Dark Jump to content

Hyperdontia + Septage + Imperious Mortality

Canceled Events
Club Dark

Event details

Hyperdontia fejrer deres kommende album med en voldsom aften i Pumpehuset, hvor også Septage og Imperiuos Mortality spiller.
Hyperdontia er den dansk-tyrkisk dødsmaskine, der er i 2018 slap bæstet “A Nexus Of Teeth” løs – en plade, der viste sig at være noget af det stærkeste dødsmetal i lang tid. Efter et par EP’er og en split med Mortiferum er Hyperdontia nu klar med deres andet fuldlængde album “Hideous Entity”.
Den 40 minutter lange plade strækker sig over 8 sange, og som hver især er en vidunderlig omgang hård afstraffelse, men som et hele løfter pladen sig og viser Hyperdontias eminente og brutale sangskrivning.
Septage
I oktober 2020 krøb Septage op af Københavns dødsmetalundergrund og med medlemmer fra Taphos og Hyperdontia har bandet skabt en lyd, der nikker anerkendende til det tidlige Carcass og bytter blod med samtidens finske dødsmetalscene.
Imperious Mortality
Imperious Mortality blev dannet i København i 2020 med det ene formal at spille brutal dødsmetal a la Deeds of Flesh, Hate Eternal and Disawoved. Bandets lyd inkorporerer knivskarpe riffs med nådesløse blastbeats, som kobles med helt tunge grooves, hvor der ikke spares på brutaliteten.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...