We are Among Storms + Late Night Venture + A Horrible Death to a Horrible Man + Dying Hydra - Canceled Events - Club Dark Jump to content

We are Among Storms + Late Night Venture + A Horrible Death to a Horrible Man + Dying Hydra

Canceled Events
Club Dark

Event details

Så er der gratis koncert!
Vi vil så gerne give lidt tilbage til vores elskede publikum, derfor byder vi på en gratis aften med 4 hårdtslående danske metalbands.
We Are Among Storms:
We Are Among Storms er en musisk trio bestående af trommer, guitar og vokal. Med medlemmer fra andre Københavnsbaserede hardcore bands såsom Église og The Psyke Project, har bandet mixet det aggressive med en tung og fredfyldt stemning og en opløftende atmosfære, der kombineres til én lyd. Den selvbetitlede EP fra 2018 blev efterfulgt af deres debutalbum i 2021. Det storroste nummer ’’The I In We’’, udgivet via Over The Under Records, er en blanding af kompromisløse moderne toner.
Ved at skabe kontrast mellem det negative og positive, det mørke og det håbefulde, det melankolske og det sorgløse – ønsker We Are Among Storms at omfavne hvert aspekt af livet og kanalisere det til lytteren og livepublikummet.
A Horrible Death To A Horrible Man:
A Horrible Death To A Horrible Man, har floreret i den Københavnske undergrund, siden slut2016. Hvad der startede som et Post-rock band, blev hurtigt udviklet til noget tungere og mørkere. Med rødder plantet godt i Shoegaze og stærke referencer til Blackmetal og Postrock, og et musisk og lyrisk fokus på livets tungsidighed, er ikke ”easy listening”, men blevet skabt for at vække følelser hos lytteren. Bandets live koncerter tilføjer endnu et lag af indtryk, via både lyd OG lys, med målet om at give så speciel og unik en oplevelse som muligt. Bandets seneste udspil, blev skabt i Februar 2019 og udgivet via samtlige sociale medier i April samme år.
EP’en ”FIRST LIGHT” består af 4 lange, tunge numre som er indspillet i Angry Music Studio. Produceret af Tobias Munk Møller // Mastereret af Emil Sauer // Cover af Katrine Rorhberg
A Horrible Death To A Horrible Man består af:
Peter Strange - Guitar/Vocals
Jesper Hansen - Guitar
Nick Ebert - Bass
Christian Lee - Drums
Links:
https://www.facebook.com/AHorribleDeathToAHorribleMan/
https://www.instagram.com/ahorribledeathtoahorribleman/
https://www.youtube.com/user/AHorribleOfficial
https://ahorribledeathtoahorribleman.bandcamp.com

Late Night Venture:
Københavnske Late Night Venture er et post-metal band der har været på en lang rejse, både som individer og som enhed. Fra barn- og ungdommen i den danske provins til voksenlivet i København, videre til bandet blev formet i 2006 og endelig til deres nye plade ’Subcosmos’.
Bandet udgav deres selvbetitlede album tilbage i 2006 og en række personlige ændringer udmundede i tilblivelsen af det nuværende line-up. Herefter udgav bandet ’Pioners of Spaceflight’ (2012) efterfulgt af ’Tychonians’ (2015). Det nye album ’Subcosmos’ er den tredje og sidste del af denne trilogi. Hvor de to andre albums har et mere observerende standpunkt, opererer den nye plade i det mere personlige. Musikken har desuden skiftet fokus, da bandet har bevæget sig mere hen mod en tungere post-metallyd og et udtryk defineret af legender som Neurosis og Isis. Udtrykket udvikler bandet gennem deres melodiske, poetiske og lokale træk som kontinuerligt har karakteriseret deres musik.
Dying Hydra:
Dybt nede i en sonisk afgrund af slam og snavs har et bæst udviklet sig.
Dying Hydra er en gigantisk trehovedet Hydra - opstået af den beskidte og klæbrige Københavnske undergrund. Den ualmindeligt tunge trio har sat sig for at lægge deres publikum ned med et knusende tungt og uhyre beskidt lydbillede – bakket op af svævende og originale visuelle effekter, der opsluger virkeligheden. Sammen - som dødelige - producerer de nu knusende tung musik i form af den udødelige Hydra.
Dying Hydra blev dannet i København i foråret 2018, og består af Lars Pontoppidan (guitar/vokal), Patrick Fragtrup (guitar/vokal) og Tejs Kyhl (trommer). Bandets medlemmer har hver især mere end 10 års erfaring på den danske metalscene, hvor de tidligere strejfede rundt med et nu opløst band.
Efter bandets medlemmer fandt sammen igen som trio - uden bas, men suppleret af oktavpedaler, der giver tyngde i lydbilledet - opstod en ny styrke og inspiration, der materialiserede sig i det, der nu er blevet bandets kendetegnende gigant tunge og altopslugende atmosfæriske lyd.
Bandet har på trods af deres korte eksistensperiode allerede opnået at spille sammen med bands som Hatesphere (DK), Orm (DK), Alkymist (DK) og Primitive Man (US) – samt spillet til velbesøgte arrangementer på Loppen, Posten i Odense samt Northern Discomfort Fest m.fl.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...