Event stream for February 2020 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png
COPENHELL inviterer til ballade i Pumpehuset og vi sørger for de helt rigtige omgivelser til at kickstarte din lørdagsfest! 
Vi sørger for at have en masse Bersærk, VOLA, Siamese & Xenoblight på anlægget krydret med en masse af de bands vi skal opleve på Refshaleøen til sommer. 
Hvis du er en af de hurtige, der sikrede sig billet til Pumperen, så får du en Gylden Dame til kun 20,- indtil kl 20!
Pssst! Der er Happy Hour fra 14-16, hvor du får dobbelt op på Grøn Tuborg og Tuborg Classic på fad!
Vi ses! 

Event details

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Vinteren er så småt over os, men helvede fryser naturligvis aldrig til is! Glæd jer til den 1. februar, hvor When COPENHELL Freezes Over 2020 inviterer jer indenfor til brandvarm aften i selskab med masser af hårde bands og verdens bedste publikum – denne gang i Pumpehuset! 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • Club Dark
 • CD Signe

Fuck You Fight Mee & Kansas City / Denmark præsenterer:
KONKHRA - ARSENIC ADDICT - TERRORPY
Dødsmetal, dødsmetal og atter fucking dødsmetal!
Dør: 140.-
Forsalg: 160.-
Dørene åbner kl: 20.00
Koncertstart kl: 21.00
KONKHRA 
Legendarisk, episk og uovertruffen.
Konkhra er tilbage. I samarbejde med Hammerheart Records udkommer bandets nyeste og ottende fuldlængde album ”Alpha and the Omega” i oktober 2019. Musikken på ”Alpha and the Omega” taler for sig selv. Den er ekstrem men afbalanceret inden for bandets patenterede grooves og grindende metalliske rødder. Det handler om død fra de levendes perspektiv. Om magt fra de trængendes syn. Om kærlighed i hjertet fra de ensomme og fortabte. Og om håb, når alt håb er forsvundet for altid.
Arsenic Addict
Arsenic Addict spiller morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Kødfulde riffs inviterer til amok i blodrus og bragende blastbeats eksploderer sarte hjerneskaller, mens ildevarslende melodiske stykker fastholder grebet om halsen og ikke giver slip, før det er for sent. De grufulde fortællinger om lemlæstelse og lig i forrådnelse leveret i aggressiv growl fuldender soundtracket til dit næste drab.
Terrorpy
Terrorpy spiller dødsmetal af den personlige skuffe. Det er klamt og drypper med alskens væsker man kan få ud af, og ind i, et menneske. Inspirationerne er derfor mange, men især hentet fra de sidste 30 års dødsmetal, 100 års gode film, 300 års klassisk musik og 6.000 års diverse forbrydelser, folkemord og andet menneskeligt misdæderi. Solide riffs og hastige trommer, mens de samtidig holder lyden så simpel som muligt. En guitar, en bas, et trommesæt og en mikrofon, alt sammen krydret med en stor portion misantropi og kærlighed til body horror. 
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Forsalg: 130 kr. // Dørsalg: 130 kr. // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00 // Ståpladser
Red Warszawa “Det er næsten ikke dårligt” – Live forår 2020
Red Warszawa er et quiz-band.
Der er dog kun et spørgsmål: “Hvor mange typer herpez har Red Warszawa”
og der er kun et svar: “Dem alle”.
Hvis du også er interesseret i livets store spørgsmål, så mød op med din kønssygdom og del gerne ud af den. Red Warszawa tager imod.
Vel mødt.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ FALLING HAZARD [DK/SE] BAD COMPANY JAM [DK] ★ 1. FEBRUAR @ HIGH VOLTAGE ★ 
Guitarer og hits i massevis!
Den 1. februar 2020 er der koncert på High Voltage i København med et af Danmarks bedste tributebands, Falling Hazard (Thin Lizzy), som supportes af Bad Company Jam (Tribute to Bad Company) Denmark.
Den første dag i februar bliver der smidt guitarer og hits fra 1970’erne efter de mange rockglade mennesker, som søger forbi High Voltage i København.
Her spiller Danmarks førende hyldestband til Thin Lizzy, Falling Hazard, koncert sammen med Bad Co. Jam.
Det bliver en aften med masser af rigtig godt guitarspil, sangere af høj kaliber – og hits i massevis.
★ FALLING HAZARD [DK/SE] ★
BRANDVARM DANSK-SVENSK TRIBUTE TIL THIN LIZZY
��Danmarks flittigst optrædende tribute til Thin Lizzy, dansk-svenske Falling Hazard har turneret København, Sjællland, Fyn og Sydsverige og kommer til Karosserifabrikken med toptunede guitarer, stærke, genkendelige sange og masser af høj live-energi. Det er, hvad Danmarks flittigst optrædende hyldestorkester til Thin Lizzy, Falling Hazard, byder på.��Bandet er en stærk kvartet, hvor de to faste guitarister, Theis Henriksen og Janne Stark, i overbevisende stil skaber Thin Lizzys signaturlyd, som er båret af guitarharmonier og stærke soli. Rytmisk formår Juri Møller Rasmussen (trommer) og Lars Schmidt (bas) at fange det karakteristiske, lette og sine steder ganske funky Thin Lizzy-swing. Sanger Theis Henriksen ligner på ingen måde Thin Lizzys Phil Lynott af udseende, men han og Falling Hazard roses for, hvor tæt vokalen ligger på originalen.��Falling Hazards optrædener har taget fart efter, at den internationalt anerkendte svenske guitarist Janne Stark er kommet med i bandet, som har optrådt flere gange på Rockbåten i Sverige, i Amager Bio, Baltoppen Live, på High Voltage og Halmtorvet 9 i København, Posten og Kansas City i Odense, Postgaarden i Kalundborg, Vershuset i Næstved, Lygten Station, Zeppelin Rock Bar, Valby Kulturdage, Rødager, Jernstangen og mange andre steder.��Janne Stark har været en fremtrædende del af den svenske metal- og hardrockscene siden slutningen af 1970’erne først med Overdrive og siden med et væld af andre bands. I disse år er han en stærk guitarist i Grand Design samt i Locomotive Breath, Mountain of Power, Merryweather – Stark. Theis Henriksen og Lars Schmidt er kendte fra Mighty Blues Band.��Der bliver selvfølgelig spillet de store Thin Lizzy-hits som Whiskey In The Jar, The Boys Are Back In Town og Dancing In The Moonlight. Og så bliver der også plads til nogle af de mere sjældne og eksotiske sange fra Thin Lizzys store bagkatalog – og sange, som ikke er blevet officielt udgivet.��”Thin Lizzys musik er eviggyldig og kan stadig sparke en rigtig god fest i gang. Der kan danses og synges med. Der er tale om sange om musik, som er stærkt vanedannende og iørefaldende, tekster, der rammer lige i hjertet og guitarspil af absolut topklasse,” siger bassist Lars Schmidt.��Falling Hazard har nu indledt sangskrivningen til bandets debutalbum, bestående udelukkende af egne kompositioner – i stilen groovy 70’er guitar hard rock.��
★ BAD COMPANY JAM [DK] ★
REVITALISERET OG KNIVSKARPE
Det bliver et komplet revitaliseret Bad Co. Jam, der åbner koncerten 1. februar på High Voltage.
Inden for det seneste år har bandet både fået ny rytmesektion og ny guitarist.
Ny på holdet er manden, der regnes for at være Danmarks bedste bluesrock-guitarist, Martin Jepsen Andersen, som til daglig gør sig i Blindstone og Meridian – og nu også har fået tid til at levere sin del af guitararbejdet i hyldestorkestret til et af de mest ikoniske classic rock bands, Bad Co.
Bad Co. Jam blev grundlagt i 2016 af den tidligere sanger i Deep Purple Jam, Johnny Christensen. Bandet har i de seneste par år hentet masser af rutine både på danske og svenske scener, hvor klassiske hits som Can’t Get Enough, Gone Gone Gone og Alright Now og mange andre af de sange, som Paul Rodgers og hans ”dårlige” selskab gjorde udødelige i 1970’erne.
Vi snes og spred ordet! 🖤⚡️
ENTRÉ 100,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 20:00 ✩ KONCERT 21:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 20:00-21:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

De sidste mange år har vi i Café von Hatten med mange fede partnere kørt MIDWINTER MELTDOWN.
Og sidste år havde vi Rotting (friggin) Christ. I Randers. 
Det havde vi aldrig troet!
Så når nu vi skulle til "det samme", men uden Turbinen tænkte vi;
Det kommer vi sgu aldrig til at gøre igen, det var for sindssygt, for vildt, for fedt! 
Café von Hatten er jo et sted hvor UPCOMING og LOKALE bands kommer og viser, blomstrer og bliver fede.
Derfor må vi, vemodigt men stolte sige: 
MIDWINTER MELTDOWN IS NO MORE.
I stedet lancerer vi nu "TUNGT JERN", som vil være en to-dages (fredag og lørdag) Metal Extravanganza tilbage i de lokaler, MWM startede - På Café von Hatten.
Der vil være 5 - 6 bands i alt, og vi har allerede godt gang i at snakke med nogle lokale bands!
BANDS:
Vi kan stolt præsentere det første band - EMBRYO!
FØLG MED! Flere bands vil løbende blive annonceret.
Billetter: En dag for 80/60 - to for 120/100 (med studiekort).
Der vil være forsalg - linket kommer når det er lavet.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

KONVENT er et København-baseret death-doom band som fandt en fælles interesse i metal i 2015. Efter timer i øvelokalet blev det til udgivelse af en demo – der fik navnet DEMO – og siden udgivelsen af “Demo” i 2017 har Konvent tiltrukket sig en del opmærksomhed på den danske metalscene og spillet koncerter på både Aalborg Metal Festival, Metal Magic Festival og den velkendte branchekoncert Copenhell Freezes Over i 2018. 
Disse events lagde grundlaget for en pladekontrakt med Napalm Records og en bookingaftale med Napalm Events for hele verden.
I 2019 tog Konvent deres mix af deathmetal og tung doom til de store scener da de spillede både Copenhell og Roskilde Festival – begge dele blev vel modtaget af både anmeldere og publicum – plus en række af mindre shows. 
Igennem alt dette har Konvent arbejdet hårdt på, at skrive og inspille deres debutalbum “Puritan Masochism” og de er svært begejstrede for, at dele deres blanding af tunge baslinjer, dødelige grows og uhyggelige guitar riffs på det nye album, som de tager med sig på tour når pladen er udgivet i januar 2019.
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Hard Rock Horsnes præsenterer APHYXION 
De er blevet kaldt dødsmetallens redningsmænd af Metal Hammer UK, men APHYXION er ikke et band, der lader fortidens mærkater diktere fremtidens lyd. Det beviste de eftertrykkeligt med deres ’Aftermath’ udgivelse, der skubbede bandet mere over i metalcore genren, men stadig havde dødsmetallens punch i Michael Vahls stemme. Det må være ganske få acts i verden der kan bryste sig af at have sin tredje fuldlængde udgivelse klar på med en gennemsnitsalder på kun 24 år. APHYXION er undtagelsen med det nye 11 numre lange monster ’Void’. 
De 11 sange på ’Void’ har givet APHYXION lyden endnu en dimension, og sammenholder man bandets tre album vil man med sikkerhed kunne se at det er et band i rivende udvikling. De flotte kompositioner der giver overarbejde til nakkemusklerne, vil få dig til at miste stemmen og trykke på den replay knap igen og igen. ’Void’ tager store chancer ved at trække sig endnu længere væk fra det originale dødsmetal udtryk. En af de mærkbare ændringer ved albummet er bandets opdagelse af bassisten Jais’ stemmebånd. Jonas Haagensen, guitarist og sangskriver forklarer: ” Vi har kendt hinanden siden starten af vores teenageår og selvom vi har hængt ud stort set hver eneste dag, kan folk godt overraske en. Vi havde ingen anelse om at Jais kunne synge. Det er sindssygt! At kombinere dét med APHYXIONs mix, giver os en helt ny dimension, som vi er ivrige efter at udforske noget mere. Jeg synes virkelig at han har ramt plet med vokalen, og han gjorde et super stykke arbejde på omkvædene når det kommer til struktur og når det kommer til at skabe noget iørefaldende”. 
I takt med at APHYXION har rykket sig fra dødsmetal lyd over i en mere metalcore inspireret tilgang, har også fået det lyriske fokus til at tage et gevaldigt skridt mod mere nære ting. ’Void’ er det mest personlige album APHYXION nogensinde har skrevet. Michael Vahl, som skriver lyrikken, har været igennem en hård periode i sit liv der nu har udmøntet sig i teksterne på de 11 sange: ”Lige efter udgivelsen af ’Aftermath’ albummet blev jeg på mit værelse i flere dage uden søvn eller kontakt til omverdenen, og igennem den periode skrev jeg den lyrik vi har brugt i ’Void’. Det er en meget ærlig og sårbar ting at udgive ’Void’ men det var også nødvendigt. Når det så er sagt, så føler jeg mig stærkere end nogensinde og er rigtig spændt på at slippe det her monster løs i verden”.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • CD Helle
 • Club Dark

DROPKICK MURPHYS I K.B. HALLEN 2. FEBRUAR
Billetpriser: 400 kr. + gebyr (samme pris for stå og siddepladser)
Billetsalget starter mandag 1. juli kl. 10.00 via livenation.dk og billetlugen.dk
Det hele startede i 1996 i en kælder under en frisørsalon i Quincy, Massachusetts. Siden da har Dropkick Murphys skabt hæsblæsende og energisk keltisk punk med sækkepiber, mandoliner, banjoer og harmonikaer. Deres største hit "Shipping Up To Boston" har for længst fået platinstatus, og var også en del af soundtracket til filmen The Departed. 
I januar 2017 udgav de deres niende album "11 Short Stories Of Pain & Glory", som de indspillede i et studie i Texas. I den forgangne weekend weekend spillede sekstetten en fantastisk koncert på Tinderbox Festivalen i Odense. De gæstede Valby Hallen i februar 2017, og skabte i 2016 såmænd også irsk kædedans i mosh pitten på COPENHELL.
Dropkick Murphys er altså atter engang klar til at indtage Danmark, og holde et brag af en fest, denne gang i K.B. Hallen, som denne februar aften skal have én på den irske folkepunk kasket. Bostondrengene har mere end 20 år på bagen, men mantraet har alle dage været; ”Hold your head high, and crank it up”.
http://www.dropkickmurphys.com/
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Billetpriser: 300 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 8. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. 
SUM 41: ORDER IN DECLINE WORLD TOUR
3. FEBRUAR 2020
AMAGER BIO
Et af 00’ernes store pop punk bands Sum 41 kommer til Amager Bio. 
Med en kombination af arena-riffs og toilethumor ramte det canadiske rock-band Sum 41 verdens radar i 1996. Deres major label-gennembrud kom fem år senere med udgivelsen af ’All Killer No Filler’ i 2001, hvorpå MTV-hits som ’Fat Lip’ og ’In Too Deep’ var med på. Derfra blev bandets drilske pop-punk-stil gradvist mørkere, mere raffineret og fik en tungere, metalinspireret lyd. 
’Does This Look Infected?’ fra 2002 havde en mere hardcore lyd sammenlignet med forgængeren, men opnåede stadig stor popularitet med singlerne ’The Hell Song’ og ’Still Waiting’. Da det tredje album ’Chuck’ landede i 2004 var Sum 41s metaltendenser i forgrunden på sange som ’We're All to Blame’ og albummet opnåede en dobbeltplatincertificering. Derfra ramte bandet en længere nedtur og var tvunget til at holde pause på grund af helbredsproblemer. Heldigvis gjorde de comeback med albummet ’13 Voices’ i 2016.
I 2019 har Sum 41 igen været aktuelle med nyt materiale og en ny tour. Deres syvende album ’Order in Decline’ udkom i sommers. Det meget politiske album holder intet tilbage og inkluderede sange som ’Out for Blood,’ ’45 (A Matter of Time),’ og ’The New Sensation’. På albummet har de ladet sig inspirere af bands som Linkin Park, Bad Religion og sågar Muse med opråb til et samfund på randen af et etisk kollaps. Til februar tager de det nye materiale med til Danmark når de indtager Amager Bio. 
*********************************************
VIP Pakker
Sum 41 Diamond Package indeholder:
• To (2) billetter til koncerten med Sum 41 i Amager Bio
• En (1) signeret guitar, som Deryck har spillet på, på scenen
• Meet & Greet og foto med Sum 41
• Mulighed for se koncerten fra siden af scenen
• Q&A med Cone & Dave
• Backstage Tour med Frank Zummo
• Invitation til Soundcheck Performance
• Sum 41 merchandisepakke
• Signeret set-liste
• Venue First Entry - Adgang til Amager Bio før gæster med standardbillet
Pakkepris inkl. gebyr: kr. 6.415,-
 
Link: https://www.ticketmaster.dk/event/AMA03021?language=da-dk&brand=dk_livenation
-- 
 
Sum 41 Ultimate Package indeholder:
• En (1) billet til koncerten med Sum 41 i Amager Bio
• Meet & Greet og foto med Sum 41
• Mulighed for se koncerten fra siden af scenen
• Q&A med Cone & Dave
• Backstage Tour med Frank Zummo
• Invitation til Soundcheck Performance
• Sum 41 merchandisepakke
• Signeret set-liste
• Venue First Entry – Adgang til Amager Bio før gæster med standardbillet
Pakkepris inkl. gebyr: kr. 2.815,-
 
Link: https://www.ticketmaster.dk/event/AMA03022?language=da-dk&brand=dk_livenation
 
--
 
Sum 41 Meet & Greet Package indeholder:
• En (1) billet til koncerten med Sum 41 i Amager Bio
• Meet & Greet og foto med Sum 41
• Invitation til Soundcheck Performance
• Sum 41 merchandisepakke
• Venue First Entry – Adgang til Amager Bio før gæster med standardbillet
Pakkepris inkl. gebyr: kr. 1.165,-
 
Link: https://www.ticketmaster.dk/event/AMA03023?language=da-dk&brand=dk_livenation
 
 --
 
Sum 41 VIP Package indeholder:
• En (1) billet til koncerten med Sum 41 i Amager Bio
• Sum 41 merchandisepakke
• Venue First Entry – Adgang til Amager Bio før gæster med standardbillet
Pakkepris inkl. gebyr: kr. 670,-
 
Link: https://www.ticketmaster.dk/event/AMA03024?language=da-dk&brand=dk_livenation
  
All VIP packages: https://www.ticketmaster.dk/search/?keyword=sum41_vip&language=da-dk&brand=dk_livenation

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

OBS: Liam Gallagher koncerten flyttes fra Store VEGA til Forum Black Box! 
Grundet den store efterspørgsel på billetter til Liam Gallagher i Store Vega tirsdag den 4. februar 2020 er det lykkes os at flytte koncerten til Forum Black Box.
 
Publikum der allerede har købt billetter til Store VEGA skal blot beholde den nuværende billet og møde op (med billetten) i Forum Black Box den 4. februar 2020.
 
Der vil være pre-sale for dem der har skrevet sig på venteliste fra nu og til tirsdag 16. juli kl. 9. De resterende billetter sættes til salg tirsdag 16. juli kl. 10.
 
Ønsker man at refundere sin billet grundet flytning af venue, skal billetkøber henvende sig til Ticketmaster kundeservice på mail kundeservice@ticketmaster.dk senest d. 29. juli 2019.
---
Billetpriser: 435 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 12. juli kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk. 
VEGA og Live Nation præsenterer
LIAM GALLAGHER
4. FEBRUAR 2019
STORE VEGA
Legendariske Liam Gallagher kommer til Store VEGA til februar. 
Liam Gallagher fik enorm berømmelse som forsanger i det britiske rockband Oasis under Brit-pop-bølgen i 90’erne. Oasis startede som gruppe i 1991 men fik først deres gennembrud i 1994 med udgivelsen af deres debutalbum ’Definitely Maybe’. Ført an af Liam Gallagher som forsanger og broderen Noel Gallagher som lead guitarist og sangskriver blæste Oasis ind på musikscenen. ’Definitely Maybe’ blev det hurtigst sælgende debutalbum i Storbritannien og bandet oplevede enorm popularitet. I takt med at de fik mere og mere succes kom der også en større mediebevågenhed omkring bandet, hvilket ledte til at gnidninger mellem Liam og Noel blev et stort fokus for tabloidaviserne.
Blot et år efter debuten, udkom Oasis’ andet album ’(What's the Story) Morning Glory?’ som toppede debutalbummets massive succes. Perlerækken fortsatte med ’Be Here Now’ fra 1997 og på ’Standing on the Shoulder of Giants’ fra 2000 debuterede Liam som sangskriver på sangen ’Little James’. Dette blev en trend der fortsatte på bandets sidste tre albummer ’Heathen Chemistry’ (2002), ’Don't Believe the Truth’ (2005) og ’Dig Out Your Soul’ (2008). Liam trådte ud af sin brors sangskriverskygge og begyndte også at lave sine egne kompositioner. Desværre ramte gnidningerne mellem Liam og Noel samtidigt et nyt lavpunkt som resulterede i at Noel forlod bandet i 2008. 
Det efterfølgende år annoncerede Liam at han havde lavet en ny gruppe med de resterende medlemmer fra Oasis ved navn Beady Eye og deres debutalbum ’Different Gear, Still Speeding’ udkom i 2011. Gruppen gik dog i opløsning efter kun to udgivelser, hvilket banede vejen for Liam Gallagher som soloartist. Hans første udspil kom i maj 2017 med singlen ’Wall of Glass’. Senere på året i oktober udkom hans første solo fuld længde album i form af ’As You Were’ som gik direkte ind som #1 i UK. I 2019 vendte han tilbage med singlen ’Shockwave’ fra det kommende album ’Why me? Why Not’. Nu kan vi med glæde annoncere at Liam Gallagher i egen høje person kan opleves på dansk grund i 2020, når det britiske ikon kommer til Store VEGA 4. februar. 
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 27. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. 
TAKIDA
5. FEBRUAR 2020
PUMPEHUSET
Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. 
Det svenske hard rock band Takida startede med at lave musik sammen i 1999. Det består af Robert Pettersson, Tomas Wallin, Mattias Larsson, Chris Rehn og Kristoffer Söderström. I 2006 sikrede de sig en pladekontrakt på baggrund af to demoer der skulle ende med at blive deres debutalbum ’Make You Breathe’. Efter gennembruddet udgav de efterfølgeren ’Curly Sue’ året efter og resten er historie. 
Siden debuten har de indtaget positionen som et af de største rock-acts i Skandinaven.  2018 blev starten på et nyt kapitel for Takida, da de allierede sig med pladeselskabet BMG og udgav singlen ’Master’. Denne kollaboration resulterede i at bandet opnåede større international succes end nogensinde før, og spillede udsolgte shows for deres støt stigende fanbase, primært i Tyskland.  
Efter en intens periode i studiet for at optage nye sange, fulgte Takida op med to nye singler inden de udgav deres 2019-album ’Sju’ i sommers. Et album hvor Takida endnu en gang understreger at de har evnerne til at lave rock-albums i verdensklasse med deres dynamiske og friske lyd. Vi glæder os til at fejre 20 års jubilæum med de svenske hard rockere i Pumpehuset.
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • Club Dark
 • LaChris

Så for satan!
Fatter Escobar: Special Edition - Nu på en on(d)sdag 
4 lækre bands bliver offentliggjort i løbet af de næste par uger!
Prisen er 90kr + gebyr og kan købes her:
https://fattereskil.safeticket.dk/fes20
Med billet købt i forsalg, får du både den første bajer på Escobar inden koncerten og den første bajer når Fatter Eskil åbner;-)
-ROCK!!!

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Billetpriser: 350 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 5. juli kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk 
Der vil være presale for Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere fra torsdag 4. juli kl. 10.00 (23 timer). 
VEGA og Live Nation præsenterer
BABYMETAL
”METAL GALAXY WORLD TOUR”
STORE VEGA
5. FEBRUAR 2020
Det japanske kawaii metalband BABYMETAL kommer endelig til Danmark.
BABYMETAL blev dannet i 2010 af produceren Kobametal i Tokyo, Japan. BABYMETAL der er anført af de to piger Su-metal og Moametal, har taget både Asien, UK og USA med storm med deres hybrid af J-pop og metalcore.
BABYMETAL’s udlægning er et moderne samsurium af referencer til Shinto og folkereligion i Japan.
I deres fantasi-mytologi er BABYMETAL på en rejse for at konvertere verdenen og nu også galaksen til metal-elskende fans. Kun bevæbnet med deres talent og extraordinære sceneshow, ledet af ræveguden og guidet af Kobametal, vil de forene alle og forbedre verdenen, det kan man blandt andet læse om i deres light graphic novel “Apocrypha” fra 2018.
De er nemmere at lytte til end meget andet metal, da de ikke growler eller thrasher, men stadig med vilde guitar-, tromme- og bass soloer, rundhåndet spredt ud over hele koncerten, altså en rigtig god introduktion til den fantastiske verden af metal-musik; og til Japansk metal for de garvede metalheads, der vil prøve noget nyt.
De to piger er flankeret af bandet Kami Band der leverer hårdtslående metalcore til J-pop melodierne. Den musikalske blanding har skabt stor splid blandt metalfans, men
antallet af solgte albums og koncertbilletter taler for sig selv. BABYMETAL er et band du ikke kan komme udenom. Bandet har adskillige verdensturnéer under bæltet, og har spillet på prominente festivaler som Reading, Leeds, Summer Sonic, Rock On The Range og Aftershock og kan denne sommer opleves på Glastonbury Festivalen i UK. De har  derudover spillet support for en bred vifte af superstjerner som RHCP, Metallica, GNR og Lady Gaga. 
Bandet har varslet udgivelsen af deres tredje album ”Metal Galaxy” hvorfra singlen PA PA YA!! (feat. ฟักกลิ้ง ฮีโร่)” udkommer i dag. albummet udkommer den 11. oktober 2019.
Det bliver med garanti et brag af en aften i Store VEGA.
VIP Pakker:
BABYMETAL - THE CHOSEN ONE pakken indeholder:
• En (1) ståpladsbillet
• Et (1) souvenir VIP-laminat
• Tre (3) BABYMETAL merchandisegaver
• Vær en del af den gruppe, som får først adgang til Store VEGA*
• Adgang til merchandiseshopping inden billetkøbere med standardbilletter
*”THE CHOSEN ONE” pakkekøbere vil få adgang til Store VEGA før købere af The GA Standing VIP-pakken.
Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 1385,-
Pakken kan købes her: https://www.ticketmaster.dk/search/?keyword=bmetal_vip&language=da-dk
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • Club Dark
 • Kim Høg

2020 is set to be a fantastic year for European thrash metalheads - three legendary pioneers of the genre have announced to tour the old continent. No other than Bay Area's very own TESTAMENT, EXODUS and DEATH ANGEL!
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Renegades Tour 2020 feat.
Equilibrium
+ Lord Of The Lost (Special Guest)
+ Nailed to Obscurity (Support)
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Torsdag d. 6. februar åbner Stardust (1. sal) i Huset-KBH, op for dørene til en aften med benhård, instens og kompromisløs stodder-blues, når Blue Rose Down inviterer til gratis showcase.
 
Blue Rose Down startede i september 2017 og har siden da væltet Vig Festival, High Voltage, Studenterhuset, Gimle, 1000Fryd og mange andre steder rundt i Danmark.
Blue Rose Down har udgivet to albums, der river op i tabuer som selvhad, druk og psykisk såbarhed. 
Aftenen byder på customized cocktails af Patrick Bergmann (Nordic Brand Ambassaor hos Bulleit Bourbon) samt gratis fadøl så længe lager haves. 
Derudover vil aftenen bestå af et supportband og en helt særlig optræden fra Blue Rose Down med skarpe versioner af sange som ''I Don't Know'' og ''Haunt My Hate'' feat. Luise Dahl-Blumenberg på cello.
Både debut-albummet ''Bastard Blues'' og efterfølgeren ''Closer Than Death'' har fået god spilletid på diverse radiostationer. i Italien og Frankrig,
Til februar udgiver Blue Rose Down sin spritnye single ''Incandescent'', der omhandler utroskab, mistillid og hvidglødende vrede. 
Aftenens konferencier er Eske Jeppesen, som er barchef på den populære rockbar Zeppelin Bar på Vesterbro Torv. 
Er man til ørkenblues, fuzz og intense guitarslide-soli, så er denne aften en dedikation til subgenren ''Bastard Blues'', der giver både rock, blues og stonerrock en kærlig tur i heksegryden.
En torsdag aften i stodder-bluesens og vredens tegn. 
GRATIS ENTRÉ

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

8 af de stærkeste navne inden for alternativ metal og rock.
2 dage 
Al overskud går til Sandholmlejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcenter.
En-dags billet 145 kr. i forsalg
Partout billet 200 kr. i forsalg
(Links til billetter nederst)
LÆS MERE HER:
-------------------------------------------------------------------------------------------
PRIME IS COMING er tilbage. Den omrejsende metal fest til fordel for velgørenhed er tilbage for 4. gang i træk. Sidste år gav Prime
Collective 100.400 kr. til Ronald Mcdonald huset hvilket bragte
velgørenhedsbeløbet op på +200.000 kr fordelt over 4 år. Line-up i år består udelukkende af Prime Collective bands, og tæller sværvægtere som MØL, Aphyxion, Helhorse og The Interbeing, der i år spiller ekstra lange headliner sets. Et evt. overskud gives i år til Sandholmlejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcenter.
“Jeg har selv boet på et asylcenter fra 1992 til 1996 da jeg flygtede til Danmark. Vi boede fire mennesker på 12 kvdm hotelværelse i 4 år, i en utrolig svær situation. Jeg kender alt til situationen og hvor svært det er. De midler vi kan give til asylcentrene vil være fokuseret omkring børnene og deres trivsel. Pengene vil således gå til legetøj, og aktiviteter til glæde og gavn for børn der er flygtet den lange vej til Danmark” - Udtaler stifter og tidligere flygtningebarn Mirza Radonjica.
PRIME IS COMING foregår denne gang over 4 shows henover Februar måned. Prime Collective er Danmarks førende musikselskab inden for dansk heavy. Selskabet har siden 2016 udgivet nogle af de stærkeste udgivelser inden for heavy inkl. Møl, Aphyxion, Defecto og Cabal.
LINEUP FREDAG:
-------------------------------------------------------------------------------------------
THE INTERBEING
https://www.facebook.com/theinterbeing/
HELHORSE
https://www.facebook.com/Helhorse/
SOUTH HAVEN
https://www.facebook.com/southhavenbanddk/
THE VISION ABLAZE
https://www.facebook.com/thevisionablaze/

LINEUP LØRDAG:
-------------------------------------------------------------------------------------------
MØL
https://www.facebook.com/moeldk/
APHYXION
https://www.facebook.com/aphyxion/
CARTOGRAPHS
https://www.facebook.com/Cartographs/
TAINTED LADY
https://www.facebook.com/taintedlady/
EVENT: https://www.facebook.com/events/620758911661625/

BILLETTYPER:
-------------------------------------------------------------------------------------------
En-dags-billet Fredag
https://www.ticketmaster.dk/event/AMB0702R?language=da-dk
En-dags-billet Lørdag
https://www.ticketmaster.dk/event/AMB0802R?language=da-dk
Partout billet 
https://www.ticketmaster.dk/event/AMB0802P?language=da-dk
-------------------------------------------------------------------------------------------
Døre kl. 19:00
Koncertstart kl. 20:00

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Jysk elendighed & Ungdommenshus præsenterer:
Larm fra dybet vol.II
Fredag d. 7 februar 2020 åbner Ungdommenshus dørene op for en aften i langsomhedens navn.! 
Tag din klammeste ven under armen og kom ned og vip hovedet så langsomt du kan, til lyden af råddenskab, selvhad og smerte
Dørene åbner kl. 20.00
Første band kl. 21.00
Pris: 60kr
ORDEAL:
Anger, addiction, violence, isolation and melancholy are words that all describe the sound of ORDEAL from Aarhus. Their music is rough and angry, being inspired by bands like Noothgrush, Grief and Meth Drinker, this 4-piece sludge monster is a must see!
Sound:
https://byfire.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=ewceZnTxHvs
Facebook:
https://www.facebook.com/ordealwithit/
DRUKNER:
from Copenhagen play heavy laid back but very present psych-tinged Doom. Classic Doom Riffs have married modern Grooves. The amps hum with a sweet and massive 70ies-ish-kinda-sound. All executed
 with a certain ease, it just feels so natural and honest.
Since the release of their eponymous debut album in 2016, 'DRUKNER' has been working hard, making a name for themselves, playing a considerable number of shows and landing support gigs for bigger bands of the slow and heavy scene such as Acid King, Dopethrone,
 Bongzilla, Monolord, Sons Of Otis and more.
In February they released a Split LP with their sister band, 'GAIA' with whom they work closely in various respects. The two bands personally hand printed all merch as well as the covers for the records. The whole split was recorded, mixed and mastered by Tobias
 Munk Tønder (FORESHADOWER) at Angry Music Studios and released by the bands themselves via GAIA's own label 'VIRKELIGHEDSFJERN', in cooperation with a few local shops and distributors.
Sound: 
www.druknerdoom.bandcamp.comor Spotify
Facebook: 
www.facebook.com/druknerdoom/

FORESHADOWER:
consists of members from No Fealty, Mass Worship, afmagt, Hexis, Eyes etc. The Copenhagen based band started in 2016 after the demise of their fellow aggressive hardcore band No Fealty.
 They play their own brand of instrumental post-metal, spiced up with elements of atmospheric doom, sludge and a few blackened post hardcore elements. They draw their inspiration from bands such as Omega Massif, Russian Circles, Old Man Gloom, Heathe + doom
 bands ranging from Nightslug to Suma. Played a few local shows with bands like Hexis, This Gift is a Curse, Toner Low. In late 2019 they will release their self titled debut album, recorded and mixed by the band’s guitarist Tobi in his Angry Music Studios
 and mastered by Role Wiegner (Tonmeisteri). In early 2020 the album will be released on vinyl through Angry Music Records. The band draw heavily on their background in the Copenhagen HC/DIY scene applying a strong DIY-ethic booking their own tours, recording
 and releasing their own records.
Read more: 
https://www.facebook.com/foreshadowerband/
Promo version of the album: 
https://foreshadower.bandcamp.com/releases?fbclid=IwAR1L3ILbVze3eCEBOT_20C152gcc97su0ZBTbyCaG44QcOVRiu9Xzdj8QeQ

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • CD Helle
 • Club Dark

Det hårdtslående Aarhusianske heavy-metal band Bersærk har gennem de sidste 6 år – i bedste hedningestil – brændt de danske spillesteder ned til grunden med deres intense og energiske liveoptrædener. I 2018 lagde Bersærk Copenhell ned, da de indtog Pandæmonium-scenen med en overlegen rockkoncert, der samlede et historisk stort publikum, og understregede, at Bersærk er et live-band i særklasse. Bandet, der tidligere har opvarmet for store navne som Red Fang, EYEHATEGOD,
Monster Magnet og Baroness, går et travlt 2020 i møde, hvor de skal spille support for Dizzy Mizz Lizzy på deres danske forårsturné. Bersærk indtager også en række af landets største rockscener næste år, heriblandt Copenhell.
Bersærks debutplade ”Mulm” (2015) blev i 2018 opfulgt af det roste album ”Jernbyrd”, hvor bandets karakteristiske tunge rocktoner kombineres med frontmand Casper Popps heftige vokal. De medrivende dansksprogede tekster trækker tråde til nordisk mytologi i et lyrisk univers, der bevæger sig mellem nutid og saga og forholder sig til samtiden fra et hedensk udgangspunkt.
Bersærks tekstunivers kommer for alvor til sin ret live, hvor publikum kan vente sig en intens koncertoplevelse med hårde rocktoner og en uforlignelig liveoptræden. Bersærks højeksplosive stoner rock kalder på den indre ulv og får publikum til at hyle i kor!
 
Deadnate
Den bombastiske Fredericia-gruppe Deadnate er en ny, lysende stjerne på den danske metalscene. I 2018 udgav bandet deres første ep ”Concrete Flood”, der høstede stor anerkendelse blandt danske rockanmeldere. Det toneangivende magasin Devilution skrev blandet andet at ”sjældent er så stort potentiale blevet vist på et ungt bands første udspil” og heavymetal.dk udråbte Deadnate til ”Årets Danske Håb 2018”.
Anmeldelserne er ikke til at tage fejl af – Deadnate kan ende som en af de helt store spillere på den internationale metalscene. En ting er i hvert fald sikker: Deadnate er en gruppe, man skal holde øje med. De har metalreferencerne i orden og deres musik trækker tråde til hårdtslående musiklegender som Slayer og Gojira. Samtidig formår Deadnate at bevare deres helt egen særprægede lyd, kendetegnet ved stærke vokalpræstationer og potente guitarriffs. Når Deadnates melankolske og eksperimenterende tekster kombineres med deres progressive metal og trash-lyd sker det med en enorm gennemslagskraft, der skal opleves live.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Doomed Scandinavia og Forbrændingen inviterer til dyster doom og psykedelisk stoner aften 7. februar - en metal aften, der river dig rundt i Skandinaviens metal.
Line up: 
Grusom - fynsk rock metal tilsat orgel
Besvärjelsen – stoner doom/psykedelisk metal
Golden Core - stoner doom/norsk black metal
Det svenske band Besvärjelsen blev dannet i 2014 med Lea Amling Alazam i front på vokal. Selv betegner de deres musik som stoner metal, men der kan også spores progressiv metal, punk, folk, klassisk rock'n'roll samt psykedelisk rock i deres lydbillede. Den dynamiske oplevelse mellem tungt stoner doom og psykedelisk metal. Live rører deres soniske styrke dig til tårer med en tyngde som en mavepumper. Besvärjelsen tager dig med på ørkenenrockvandring under skarp sol og klapperslanger til ekkoet af Sveriges tårnhøje træer og fjelde.
Golden Core blev dannet i 2014, består af duoen Thor Sandal på 17 år og Simen Jakobsen på 15 år og har to albums bag sig. De energiske teenagere har heldigvis valgt at dedikere deres ungdom på at sprede deres tunge vibrationer af stoner doom og norsk black metal langt ud over de norske fjelde og helt til Forbrændingen.
Special guest: Grusom
Vi starter den skandinaviske doom og stoner aften aften hjemme. Fra den fynske muld opvågner Grusom, der med sit orgelede udtryk giver associationer til 1970’ernes syrede rock og sparker aftenen i gang.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • CD Helle
 • Club Dark

Inden vinteren for alvor gør sit tilbagetog, rejser Svartsot sig fra den sorte muld, hæver deres mjødfyldte horn, og bringer deres enestående blanding af dødsmetal og folkemusik til Loppen fredag d. 7. februar.
Siden begyndelsen i 2005 som det eneste danske band i genren, har Svartsort været de absolutte pionerer indenfor den hjemlige folkmetal-scene. Bandets unikke stil kan beskrives som bastardafkommet af mødet mellem middelaldermusikkens fortryllende folkemelodier og dødsmetallens tyngde og råenergi. Mens rytmeguitaren, bassen og trommerne lægger et solidt fundament til autentiske toner på mandolin, sækkepibe og fløjter, bygger leadguitaren en bro mellem de to verdener. Svartsots growlede og dansksprogede tekster inspireres af gamle fortællinger fra Danmarks væld folkesagn og historie.
Efter selvudgivelsen af demoerne 'Svundne Tider' og 'Tvende Ravne', udgav Svartsot tre album på Napalm Records: 'Ravnenes Saga' i 2007, 'Mulmets Viser' i 2010 og 'Maledictus Eris' i 2011. Det fjerde album Vældet fra 2015 blev udgivet i samarbejde med bandets eget selskab Of Wood And Iron Productions, og det ungarske selskab Nail Records, der bl.a. har udgivet flere album med det legendariske ungarske folkmetal-band Dalriada. I tiden frem til slutningen af 2017 var Svartsot ved at arbejde på nyt materiale, men ansættelsen af en ny bassist i starten af 2018 medførte en beslutning om at lægge materialet på is til fordel for afprøvelsen af nogle nye idéer.
Svartsots anseelse på folkmetal-scenen i såvel ind- som udlandet anno 2019 er ikke at betvivle, og bandet har spillet koncerter på festivaler og turnéer i store dele af Europa og med flertallet af de allerstørste navne inden for folkmetal genren. Bandet har opnået et ry som live-act med tilskuerne i fokus, hvor koncerterne præges af den unikke oplevelse og fest til tonerne af den på én gang brutale men melodiske folkmetal.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 120 kr. 
Forsalg: http://bit.ly/38vDgjY
Døre: 21:00 // Koncertstart: 22:00
http://loppen.dk/kalender/svartsot
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ DETERIUM [DK] HOLLOW POINT [DK] @ HIGH VOLTAGE 7. FEBRUAR ★
De to nordsjællandske makkerpar bands Deterium og Hollow Point - DK lægger endnu engang vejen forbi deres københavnske hjemmebane High Voltage og det plejer at betyde fuldt hus og en gedigen fest!
★ DETERIUM [DK] ★
Guitar og vokal i stil med Metallica bliver skudt ud i æteren, når der spilles hårdtslående breaks, headbangin’ riffs og melodiske omkvæd. Musikken krydres med lækre harmonier og hurtige soli.
 Trommer og bas ligger tungt og danner rammerne for en solid omgang nakketræning. Siden efteråret 2017 har Deterium spillet koncerter på Danmarks mange fede venues: Støberihallen, Pumpehuset og Loppen m.fl. Bandet har for nyligt fået muligheden for varme op for de hamrende dygtige Daze of June og Odd Palace på Templet. Med en anmeldelse der gav 4/5 stjerner har bandetfået endnu mere blod på tanden og søger konstant nye live-oplevelser.
★ HOLLOW POINT ★
Hollow point er et relativt nyt dansk melodisk metalband, som spiller hård metal med appel til et bredt publikum. Bandet arbejder benhårdt på at skabe hits med en hård lydæstetik fra metallens aggressivitet.
Bandet består af 6 medlemmer med udgangspunkt i forsanger Sebastian Melchoir og producer Simon Hald. Bandets fem øvrige medlemmer bringer elementer fra så forskellige genretraditioner som proggressiv metal, punk, alternativ rock synth pop og dubsteb med ind i produktionerne. Bandet ønsker at åbne metalgenren op for nye typer af lyttere, så de kan opleve at gå til en koncert, hvor vreden kan få frit afløb. 
Hollow Point er et stærkt live band, som kan godt lide at pumpe crowded op og få folk til at komme ud med deres aggressioner. Med inspiration fra bands som Slipknot, Parkway Drive, Tremonti, Metallica og Trivium fører bandet nu-metal genren ud til et nyt dansk publikum.
ENTRÉ 80,- I FORSALG PÅ BILLET.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18+

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

8 af de stærkeste navne inden for alternativ metal og rock.
2 dage
Al overskud går til Sandholmlejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcenter.
En-dags billet 145 kr. i forsalg
Partout billet 200 kr. i forsalg 
(Link til billetter nederst) 
LÆS MERE HER:
-------------------------------------------------------------------------------------------
PRIME IS COMING er tilbage. Den omrejsende metal fest til fordel for velgørenhed er tilbage for 4. gang i træk. Sidste år gav Prime
Collective 100.400 kr. til Ronald Mcdonald huset hvilket bragte
velgørenhedsbeløbet op på +200.000 kr fordelt over 4 år. Line-up i år består udelukkende af Prime Collective bands, og tæller sværvægtere som MØL, Aphyxion, Helhorse og The Interbeing, der i år spiller ekstra lange headliner sets. Et evt. overskud gives i år til Sandholmlejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcenter.
“Jeg har selv boet på et asylcenter i 4 år fra 1992 til 1996 da jeg
flygtede til Danmark som flygtning. Vi boede fire mennesker på 12 kvdm hotelværelse i 4 år, i en utrolig svær situation. Jeg kender alt til situationen og hvor svært det er. De midler vi kan give til asylcentrene vil være fokuseret omkring børnene og deres trivsel. Pengene vil således gå til legetøj, og aktiviteter til glæde og gavn for børn der er flygtet den lange vej til Danmark” - Udtaler stifter og tidligere flygtningebarn Mirza Radonjica.
PRIME IS COMING foregår denne gang over 4 shows henover Februar måned. Prime Collective er Danmarks førende musikselskab inden for dansk heavy. Selskabet har siden 2016 udgivet nogle af de stærkeste udgivelser inden for heavy inkl. Møl, Aphyxion, Defecto og Cabal.
LINEUP FREDAG:
-------------------------------------------------------------------------------------------
THE INTERBEING
https://www.facebook.com/theinterbeing/
HELHORSE
https://www.facebook.com/Helhorse/
SOUTH HAVEN
https://www.facebook.com/southhavenbanddk/
THE VISION ABLAZE
https://www.facebook.com/thevisionablaze/
EVENT: 
https://www.facebook.com/events/441454683386541/
LINEUP LØRDAG:
-------------------------------------------------------------------------------------------
MØL
https://www.facebook.com/moeldk/
APHYXION
https://www.facebook.com/aphyxion/
CARTOGRAPHS
https://www.facebook.com/Cartographs/
TAINTED LADY
https://www.facebook.com/taintedlady/

BILLETTYPER:
-------------------------------------------------------------------------------------------
En-dags-billet Fredag
https://www.ticketmaster.dk/event/AMB0702R?language=da-dk
En-dags-billet Lørdag
https://www.ticketmaster.dk/event/AMB0802R?language=da-dk
Partout billet 
https://www.ticketmaster.dk/event/AMB0802P?language=da-dk
-------------------------------------------------------------------------------------------
Døre kl. 19:00
Koncertstart kl. 20:00

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Vi er stolte af at Superloader kommer og rocker Karosserifabrikken. Med ny international pladekontrakt, et par fede albums i rygsækken og et nyt album lige rundt om hjørnet, er Superloader et af de bands du bare ikke må gå glip af. Kender du dem ikke allerede, så check videoerne vi har uploadet på vores hjemmeside.
Del gerne med dine musikglade venner og husk at checke vores hjemmeside www.karosserifabrikken.dk for de mange andre arrangementer og koncerter vi har på programmet i 2020

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Omme bag den lukkede facade, ned ad den mørke gang er der hegn.
‘Hegnet' er stedet hvor rocken er høj og lige i dit ansigt. Bourbonen flyder, hår bliver rystet og gulvet koger. Det er småt og intimt og noget helt særligt - velkommen til Hegnet!
SWINDLER - rockkvartetten fra helvede:
SWINDLER er en legeplads for et erfarent firkløver på den danske rock- og metalscene. Gruppen består af ingen ringere end frontmand og rytmeguitarist Esben Elnegaard Kjær Hansen samt trommeslager Mike Park - begge aktive hos de danske thrash-konger i HATESPHERE. Bassen varetages af Ask Fogh kendt fra sin tid i en af dansk rocks enfant terrible, ROCK HARD POWER SPRAY, og på lead guitar finder vi Steffen Smith, som var live-session for SURFACT. Tilsammen har kvartetten over 50 års erfaring, udgivet op mod 20 plader og spillet hundredevis af koncerter på flere kontinenter. 
SWINDLER så dagens lys i foråret 2014 og har siden udgivet to EP’er, varmet op for bl.a. BLACK LABEL SOCIETY og LIFE OF AGONY og har spillet flere festival- og klubkoncerter. Disse bedrifter til trods markerer 2019 med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum ‘The Game is Rigged’ det reelle startskud for bandet. 
SWINDLER spiller riffbaseret metalrock med fængende omkvæd, fede soli og samfundsmæssige tekster. Der er med andre ord skrald på guitarerne, bund i bassen, smæk på trommerne og rasp på vokalen. Sangskrivningen er i særklasse på den danske scene, og der lægges tydelig vægt på det fede riff og det fængende omkvæd. Rytmegruppen svinger bundsolidt, og Smiths overlegne soli er kronen på rockværket. Det er derfor svært at forestille sig andet, end at dette jernfirkløver bliver en magtfaktor på den danske rockscene i de kommende år. 
I aften vil SWINDLER, ganske særligt, spille hele 'The Game is Rigged' fra start til slut.
Swindler er:
Vokal & Rytmeguitar - Esben Elnegaard Kjær Hansen
Lead guitar - Steffen Smith
Bas - Ask Fogh
Trommer - Mike Park

GoatHawkBuffalo:
GoatHawkBuffalo har gennem inspiration fra bands som The Sword, Clutch, Kyuss og Corrosion of Conformity fundet et fælles standpunkt i kærligheden til groovy sludge og tung stoner. Bandet er oprindeligt stiftet i 2014 og har eksisteret i sit nuværende format siden 2017.
Som en tunet rusten pickup-truck trukket op af den dybeste sump i Sydstaterne blot for at blæse for fuld smadder ud af en støvet ørkenvej i vesten kombinerer GoatHawkBuffalo elementerne fra den bluesy sludge med den støvede stoner for at skabe et lydbillede der sammensmelter disse to genrer på bedste vis.
GoatHawkBuffalo leverer en øredøvende gang whiskeyinduceret dommedagshøvl mens der uddeles hedonistiske highfives og skaller til højre og venstre, og der er mildest talt garanti for pandehår i nakken. Med drevne sydstatsgrooves og hjerteblod leverer GoatHawkBuffalo blytunge riffs og potent sludge.  
Den anmelderroste debut-EP ”Release the Beast” er indspillet i Medley Studios med producer Johan Jørgensen bag pulten. GoatHawkBuffalos debutalbum ”Come To Temple” udkommer i 2019.
Medlemmer
Johan Brandt Richardt – Vokal
Jacob Laulund – Guitar
Asger Abel Sørensen - Guitar
Michael Roland Pedersen – Bas
Poul Fabio Bjørnlund Larsen – Trommer

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

I mere end 50 år har Rolling Stones været ”the greatest rock’n’roll band in the world”, og der er stadig udsolgt til alle koncerter med verdens største rockband. Er du enig men kan mestrene ikke selv til lige dit arrangement, så fortvivl ikke. Du kan stadig komme helt tæt på musikken af Rolling Stones med måske Danmarks bedste Rolling Stones Tribute orkester: Sticky Fingers
Bandet “Sticky Fingers” har igennem de seneste år henrykket, såvel hardcore Stones fans som folk der bare sætter pris på god rockmusik, i hele Danmark. Gennem en meget stor kærlighed og respekt for Stones og for Stones materiale skaber bandet en autentisk musikalsk oplevelse.
It’s only rock’n’roll, but we like it.
DØRENE ÅBNER kl 20    ENTRE 150,-

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

KONVENT er et København-baseret death-doom band som fandt en fælles interesse i metal i 2015. Efter timer i øvelokalet blev det til udgivelse af en demo – der fik navnet DEMO – og siden udgivelsen af “Demo” i 2017 har Konvent tiltrukket sig en del opmærksomhed på den danske metalscene og spillet koncerter på både Aalborg Metal Festival, Metal Magic Festival og den velkendte branchekoncert Copenhell Freezes Over i 2018. 
Disse events lagde grundlaget for en pladekontrakt med Napalm Records og en bookingaftale med Napalm Events for hele verden.
I 2019 tog Konvent deres mix af deathmetal og tung doom til de store scener da de spillede både Copenhell og Roskilde Festival – begge dele blev vel modtaget af både anmeldere og publicum – plus en række af mindre shows. Igennem alt dette har Konvent arbejdet hårdt på, at skrive og inspille deres debutalbum “Puritan Masochism” og de er svært begejstrede for, at dele deres blanding af tunge baslinjer, dødelige grows og uhyggelige guitar riffs på det nye album, som de tager med sig på tour når pladen er udgivet i januar 2019.
WESBITE: https://konvent666.bandcamp.com
MUSIC: https://youtu.be/RsXYlO5YGPg
https://open.spotify.com/artist/0GLSraWh95uXS5s8nIuJ8Q?si=7TZRbMd5R8-cO3xlhEEJrA

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

DOOMED SCANDINAVIA og TRAIN præsenterer – DOOMED SCANDINAVIA #2
BESVÄRJELSEN blev dannet i 2014 med Lea Amling Alazam i front og betegner selv deres musik som stoner metal, men bandet fra Dalarna indeholder meget mere end det og det kan man mærke på deres tilstedeværende livekoncerter. Live rører deres soniske styrke dig til tårer med en tyngde som en mavepumper. Besvärjelsen tager dig med på ørkenenrockvandring under skarp sol og klapperslanger til ekkoet af Sveriges tårnhøje træer og fjelde.
GRUSOM er
syv drenge fra Fyn, en kærlighed for 70'ernes syrerock og en vidunderlig stemme i Nicolaj Jul. Det er stort set, hvad Grusom kan koges ned til. Men bandet er så meget mere end det. De er tidligere blevet sammenlignet med The Doors, og Svendborg virker på alle måder som et absurd sted at finde et band, der spiller psykedelisk stonerrock. Det viser dog bare, at i Danmark kan alt ske.
Ud fra den fynske gyldne muld træder disse syv drenge ind på scenen for at vise, at det ikke altid skal være død eller black.
Dansk metal byder på så meget mere, og Grusom er bandet, der kan vise vejen.
GOLDEN CORE blev dannet allerede i 2014 og består af duoen Thor Sandal på 17 år og Simen Jakobsen på 15 år.
Trods den unge alder har de to drenge allerede to albums bag sig og en række af respekterede koncerter.
De energiske teenagere fra Norge og Island har heldigvis for os valgt, at dedikere deres ungdom på at sprede deres tunge mix af nordisk doom og norsk black metal,
ALTAR OF OBLIVION er episk Doom Metal fra Aarhus dannet i 2005. Bandet fanger ånden og atmosfæren i denne undervurderede genre på en overbevisende og troværdig måde.
Bandet balancerer mellem den nedstemte tunge doom fra 70'erne, den melodiske luftige 80'er popmusik plus tempoet og de majestætiske melodier fra 80'ernes tunge heavy metal.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

I mere end 50 år har Rolling Stones været ”the greatest rock’n’roll band in the world”, og der er stadig udsolgt til alle koncerter med verdens største rockband. Er du enig men kan mestrene ikke selv til lige dit arrangement, så fortvivl ikke. Du kan stadig komme helt tæt på musikken af Rolling Stones med måske Danmarks bedste Rolling Stones Tribute orkester: Sticky Fingers
Bandet “Sticky Fingers” har igennem de seneste år henrykket, såvel hardcore Stones fans som folk der bare sætter pris på god rockmusik, i hele Danmark. Gennem en meget stor kærlighed og respekt for Stones og for Stones materiale skaber bandet en autentisk musikalsk oplevelse.
It’s only rock’n’roll, but we like it.
DØRENE ÅBNER kl 20    ENTRE 150,-

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

I 2012 fik Danmark den vilde ulv tilbage, og samme år opstod Bersærk!
Bersærk har igennem de sidste seks år, i bedste hedningestil brændt de danske spillesteder ned til grunden, og har med deres intense og energiske liveoptrædener, og medrivende, dansksprogede tekster, indtaget landet.
Bersærk spiller tung, solid rock, og formår at komme ud over landets grænser, hvor deres budskab forstås og tages ind af fans så langt væk som Canada og Australien. Dette ligger godt i tråd med disse ord, fra en af de mange begejstrede anmeldelser af Bersærks koncert på Copenhell 2018: ”I don’t want to say that Bersærk are too big for Denmark, but Bersærk are too big for Denmark” (https://hkpub.net/2018/06/24/copenhell-day-2/).
I 2018 udgav bersærk deres andet fuldlængde album ”Jernbyrd”, efterfølgende til det roste album ”Mulm” (2015). ”Jernbyrd” blev rigtig godt modtaget af både anmeldere og fans, og spilles i dag på radiostationer over hele verden. Albummet kom på gaden i marts 2018, og er et komplet billede af, hvor bandet lige nu befinder sig mentalt og musikalsk. Tekstuniverset bevæger sig mellem nutid og saga, og forholder sig til samtiden fra et hedensk udgangspunkt.
”Denmarks bedste live band” er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk, og publikum er kendt for at komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, og hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige. De har i de sidste år headlinet på de store spillesteder i Danmark og Roskildefestivalen besøgte de i 2016. På Copenhell Metal Cruise 2017, gav de, hvad der er blevet omtalt som den bedste koncert på jomfrurejsen.
Derudover har Bersærk spillet support for store ind- og udenlandske navne (Red Fang, EYEHATEGOD, Monster Magnet og Baroness) og var i 2017 på turné i både Norge og Tyskland. I juni 2018 spillede de for anden gang på Copenhell-festivalen, hvor de samlede et historiske stort publikum på Pandæmonium- scenen.
Hvad siger andre om Bersærk? 
8/10 sculls til Bersærks andet album "Jernbyrd" og ordene "Hvis man endnu ikke har stiftet bekendtskab med dem og er nysgerrig på, hvordan godt dansksproget metal skal udføres, så må Jernbyrd stå som et prima eksempel på dette." fra www.heavymetal.dk. 
5/6 stjerne til "Jernbyrd" fra GFROCK. 
"Bersærk beviste, hvordan de formår at bruge uundgåelige problematikker til deres force, hvilket derfor betød, at deres optræden i skrivende stund står blandt dettes års mest intense koncerter på Rising-scenen". fra GAFFA-anmeldelse efter Bersærks koncert på Rising-scenen på Roskilde Festival i 2016. 
Copenhell skriver i 2018: "Bersærk brølede, buldrede og skabte fællessang meget som ved bandets første show på festivalen og leverede den forventede sejr."  
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ SATANIC SWING ★ FEAT. TWIN TEMPLE [US] HOLA GHOST [DK] CECILIA GOSILLA [DK] ★ 8. FEBRUAR @ HIGH VOLTAGE ★ 
Satanic Swing er et diabolsk og classy klubkoncept, der udspringer af Stockholms hard rock overgrund og har holdt triumfante og diabolske fester i den svenske hovedstad, i London og i Tokyo og nu er turen kommer til København og High Voltages perfekte og djævelske lokaler og loyale og seje publikum. Til Satanic Swing fester vil man fra 8. februar og på udvalgte datoer fremover, kunne opleve High Voltage fra sin absolut bedste, mest dekadente, glitrende og blasfemiske side og på scenen og i DJ pulten håndplukkede acts og DJs, der kan forløse netop den stemning 
💋⚡️✨
★ ON STAGE ★
Til præmiere aftenen af Satanic Swing har vi inviteret Alexandra og Zachary James der udgør den sataniske doo-wop gruppe Twin Temple fra Los Angeles. Hvad de to har gang i SKAL ses og høres og man tror ikke sine egne øjne og ører når Twin Temple folder sig ud i deres stilfulde og rituelle Amy Winehouse-esque hymner til Lucifer 🔥🖤
Til at åbne ballet denne aften, spiller vi et af vores allersikreste kort for en perfekt fest. Hola Ghost behøver ikke længere den forkromede præsentation i High Voltage sammenhænge. Deres stemningsmættede og ansigtsmalede mexikansk-inspirerede psychobilly er DEN perfekte og hårdsparkende cocktail til denne aften and beyond 👻 
I DJ pulten i denne første omgang af Satanic Swing, vil man finde konceptets ankermand HUBBE8BALL der har DJet i Stockholm de seneste 20 år og kyndigt har vendt plader til alle større og mindre hard rock events og festivaller til for det svenske kongehus. Med sig har han sit sidekick Lenny Venue og det vil nok også blive til et kort sæt fra selveste HVs kønne ansigt udadtil DJ Love Gun 😽🤘🎱
Ydermere vil natten være spicet op af sværdslugendel, sexet og udfordrende freakshow af Cecilia Gosilla 🔨💃🗡
Det her er festen du IKKE vil misse. Vi snes og spred ordet!
ENTRÉ 150,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Morrison Hotel fylder 50! 
Det skal fejres og det skal det på din yndlings Rock Bar! 
Vi har allieret os med Dj Audrey Twin Lynches, som fra pulten vil søge for at styre slagets gang. Vi skal selvfølgelig høre albummet fra start til slut, og så skal vi ellers have en hel masse andet The Doors, covers og andre godter som passer perfekt ind. Så mon ikke der kommer noget Jefferson Airplane, Led Zeppelin, Cream, Pink Floyd, The Who hvis i er rigtig heldige! 
Glæd dig til at synge med på Blue Sunday, Indian Summer, You Make Me Real og ikke mindst Roadhouse Blues!
Happy Hour 20-21! 

Event details

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

    

Facebook event: https://www.facebook.com/events/201408237696891/
Streamed performance. "Hymns" is a droning exploration of the space between the bytes. Expect glitchy dark ambience. Watch the performance at https://www.twitch.tv/termvoid

Event details

User Calender 0 Comments · 0 Reviews

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Engelske Monuments spiller progressiv metal med elementer af groove-metal. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.
Monuments er et ud af to bands (Tesseract er det andet), der opstod i kølvandet på opløsningen af de britiske djent-pionerer Fellsilent. London-baserede Monuments startede som John Browne (Fellsilent) og Josh Travis’ (Tony Danza Tapdance Extravaganzas) sideprojekt, inden det udviklede sig til en fuldt turnerende og indspillende enhed.
Gruppens debutalbum fra 2012 “Gnosis” fik international anerkendelse med dets kombination af djent-riffs og ekstremt komplekse melodier. I 2014 udkom deres andet album “The Amanuensis”, og de fulgte op med det tredje “Phronesis” i 2018 – deres mest innovative album til dato. “Phronesis is definitely a turning point,” udtaler Browne og fortsætter: “The production is better, the songs are solid, and it’s brought us back together again after a difficult few years. I believe the record is solid and I’m excited for everyone to hear it and hopefully enjoy it.”
Beslægtede navne
Periphery
Tesseract
The Contortionist
Vildhjarta

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

125 kr. i forsalg / 150 kr. i døren
Døre kl. 19 / show kl. 20
___
Med rødder i de magiske finske skove bladet op med inspiration fra de grønne, engelske og irske øre skaber Hexvessel forheksende forest-folk eller wyrd-folk.
Med grundlæggeren Mat “Kvohst” McNerney i spydspidsen, udgav bandet i år deres fjerde plade ‘All Tree’ med forhekset psychedelia og forest folk og har fyldt stribevis af spillesteder i deres hjemland, nomineret til 2 finske Grammy awards, og turneret rundt i europa med bands som Sabbath Assembly og Alcest, Spillet på Roadburn i Holland og på SXSW i Texas.
På pladen ‘All Tree’ tager Hexvessel afsæt i McNerney’s personlige spirituelle rejser. Genforenet med McNerney’s co-songwriter Andrew McIvor fra bandet Dawnbearer, udfoldes deres oprindelige fortællertradition og iblandes moderne sangskriver håndværk.
Fra sin ungdom i det pastorale England og de sumpede, irske marskskove til McNerney’s hjemland i de finske skove afslører Hexvessel naturens universelle sagn om hengemte ånder. De hedenske ødemarker bliver til virkelighedens portaler. Går du gennem dem, kommer du til et uendeligt univers.
Hexvessel skriver sange i den mundtlige tradition fra de gamle vokalister. Bandet væver genkendelige historier som skaber et bånd mellem fortælleren og publikum, som skaber en fornemmelse af fælles formål og spirituel historie. Med McNerney’s kone og samarbejdspartner Marja Konttinen og den ligesindede troubadour og co-writer Kimmo Helén, guitaristen Jesse Heikkinen, de primale rytmer fra Jukka Rämänen (Dark Buddha Rising), og de okkulte, grundlæggende lyd fra Antti Haapapuro (Aural Hypnox/Arktau Eos) har Hexvessel i sandhed skabt en smeltedigel eller “vessel” og et potent “hex” af magi.  

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter 11. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. 
3TEETH: METATOUR
11. FEBRUAR 2020
PUMPEHUSET
Det LA-baserede industrial metal band 3TEETH kommer til Pumpehuset. 
Den amerikanske kvartet 3TEETH opstod i skyggerne i Los Angeles’ undergrund for at give den lokale musikscene et skud hård industriel metal. Med deres udtalte socialpolitiske holdninger, læder-bundede æstetik og kompromisløse meninger fangede de hurtigt et publikum i undergrunden men også på toppen af metalfødekæden hvor anerkendte bands som Tool og Rammstein fik øjnene op for bandet. 
3TEETHs selvbetitlede debutalbum udkom i 2014 og ramte #1 på iTunes i USA. Det var her at TOOL-guitaristen, Adam Jones, opdagede bandet og efter at have set dem optræde live, inviterede han dem med på TOOL og Primus’ amerikanske arena-tour i 2016. “Going from clubs to arenas as quick as we did was a real sink or swim scenario for us, and we knew we had to step it up and learn to swim in front of 20,000 people a night,” udtaler frontmand Mincolla.
Siden debutalbummet har 3TEETH poleret deres ætsende angreb og udvidede deres industrial metal lyd med hver udgivelse. ’shutdown.exe’ fra 2017 gik #23 på Billboards album hitliste og bandet drog efterfølgende ud på tour i USA og Europa som support for Rammstein, HIM og Danzig. I år udkom bandets tredje album ’METAWAR’ hvor de rekrutterede den anerkendte industrial producer Sean Beavan, der har arbejdet sammen med Nine Inch Nails og Marilyn Manson. “Our debut album was man vs the world, our sophomore album was man vs himself, and now our forthcoming third album is world vs world,” udtalte Mincolla. I 2020 er bandet klar til at bringe deres benhårde industrial metal til Pumpehuset. 
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Fest med andre fans og slå hovedet fra!
Onsdag d. 2. februar kommer selveste Sabaton, Apocalyptica, Amaranthe og fyrer den max af i Forum Copenhagen.
Har du lyst til at feste med andre fans? Vi holder stor pre- og after-party på Københavns rock bar Zeppelin Rock Bar, hvor vi vil spille en masse Sabaton, Apocalyptica, Amaranthe og en masse relateret musik, der vil bringe os i den rette stemning.
Psstt… Fik jeg sagt entréen er gratis, og Club Darks Darknessmedlemmer får flaskeøl til halv pris hele aftenen?
Club Dark er Danmarks største online fællesskab af rock-, metal-, punk-, goth-, industrial-, tattoo- og piercinginteresserede folk. På www.ClubDark.dk

Event details

Club Dark Events 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

It is with great anticipation that we can finally reveal that "The Great Tour" is also coming to arenas in Europe. We wish it was already January the 17th and we entered the stage at "Hallenstadion" in Zürich, but time will pass quickly.
You know by now how much we care about the bands we choose to bring with us on tour, this is no exception. AMARANTHE is a rising star on the metal sky bringing such energy and passion rarely seen on stage and will open the evening.
After that comes the big surprise for a lot of people who are not familiar with the cello rock band APOCALYPTICA, but trust us that their emotional show will definitively create magic in the arenas.
Finally, we are bringing with us our biggest touring production we have ever done… and we promise to deliver a show you could have never imagined… and the biggest announcement regarding this tour is still to come…
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

280 kr. i forsalg / 285 kr. i døren
Døre kl. 18 / Show kl. 19
___
Da  ABBATH -Official- offentliggjorde at han forlod Immortal, sendte det store chokbølger gennem den ekstreme metalverden. Den ikoniske frontmand havde længe stået som frontmand for den norske black-scene, og interessen var derfor stor, da han vendte tilbage med sit selvbetitlede band Abbath i 2016.
Nu er den norske iskæmpe tilbage igen med et nyt line up og en ny udgivelse, ’Outsider’. Albummet er tightere og har en bedre lyd, men frem for alt hører man et Abbath, der er er vokset kreativt. Der er selvfølgelig steder der nikker ærbødigt til den isnende arv fra Immortal, men Abbath trækker også på en melodisk påvirkning fra NWOBM som sender musikken i nye retninger.
’Outsider’ udkommer 5. juli, og til vinter drager Abbath på en turné der rammer København og Amager Bio 13. februar.
Med på turneen bringer han både Vltimas og 1349: 
 
1349 (Official) er som Abbath også et black metal-band fra Norge. Det blev dannet i 1997 på resterne af Alvheim og fik for alvor vind i sejlene, da Satyricons trommeslager Frost kom med i 2000. Navnet ”1349” er i øvrigt taget fra dét år, hvor byldepesten ramte Norge.
 
VLTIMAS er en supergruppe sat sammen af nogle af medlemmer fra den ekstreme undergrunds mest kredible bands. David Vincent fra Morbid Angel står i front med Rune Eriksen fra Mayhem ved sin side. På trommer finder vi Flo Mounier fra det Montreal-baserede tech-dødsband Cryptopsy.
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

STARSET 19. FEBRUAR 2020 PUMPEHUSET
Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via livenation.dk og ticketmaster.dk.
Starset bringer deres filmiske rock til Pumpehuset 19. februar.
Det visionære musik- og mediekollektiv, Starset, har annonceret udgivelsen af deres nye album, der lander 13. september 2019. Der er dog endnu ikke blevet oplyst nogen titel på der kommende album der er efterfølgeren til ’Vessels’ fra 2019. Samtidig oplyser bandet at de drager ud på en europæisk headline tour, hvor de kommer til Pumpehuset 19. februar.
Bandet der beskriver deres lyd som filmisk rock kommer fra Columbus, Ohio. De har konstrueret en detaljeret myte omkring dem selv, hvor de insisterer på at de blev rekrutteret af Dr. Aston Wise fra Starset Society til at sprede opmærksomhed om videnskabelige fænomener, der er blevet ignoreret eller skjult fra offentligheden; Primært transmissioner fra stjernekonstellationen Ophiuchus.
Den samlede Europa tour kan ses i nedenstående:
08.02 Nottingham Rock City, UK
09.02 Glasgow Garage, UK
11.02 Manchester Academy 2, UK
12.02 Bristol SWX, UK
13.02 London Shepherds Bush Empire, UK
15.02 Paris La Machine, France  
16.02 Esch-Sur-Alzette Rockhal, Luxembourg
17.02 Hamburg Markthalle, Germany
19.02 Copenhagen Pumpehuset, Denmark
20.02 Oslo Vulkan Arena, Norway
21.02 Stockholm Klubben, Sweden
23.02 Berlin Kesselhaus, Germany
24.02 Warsaw Proxima, Poland
25.02 Prague Rock Café, Czech Republic
27.02 Budapest A38, Hungary
28.02 Vienna Simm City, Austria
29.02 Munich Backstage Werk, Germany
02.03 Milan Alcatraz, Italy
03.03 Zurich Dynamo, Switzerland
05.03 Cologne E-Werk, Germany
06.03 Antwerp Trix, Belgium
07.03 Amsterdam Melkweg, Netherlands
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

MudMusic går LIVE på BETA med årets MudCrew.
Den 13. februar 2020 præsenterer MudMusic fem up-coming, talentfulde bands og artister fra Fyn, som inddrager publikum i intense liveoplevelser inden for både rock, elektronisk pop, nordic hardcore og pop/rock!
Aftenens bands og artister er genremæssigt vidt forskellige - men de har én ting til fælles: De er alle up- coming fra det fynske vækstlag og byder på masser af talent, ambitioner og potentiale til at være de næste store navne på de store musikscener.
Oplev:
Fanny Wree  // Dyster elektronisk pop
Lara // Alternativ pop/rock
Dead Witch // Nordic hardcore
Juna // Elektronisk pop
David Mølhede & Rundt Omkring // Dansksproget rock

MudMusic:
De to fynske spillesteder Musikhuset Posten og Kansas City er gået sammen om et nyt, talentudviklende initiativ for det fynske vækstlag. I løbet af tre et-årige forløb, udvælger en jury bestående af anerkendte brancheaktører de mest lovende up-coming bands på Fyn, som med den rette hjælp har potentiale til at kunne løfte sig til den professionelle musikscene og skabe fantastiske publikumsoplevelser. Gennem workshops, clinics, showcases og koncerter, ruster MudMusic sit MudCrew til den danske musikbranche, udvider deres netværk og skaber base for fantastiske koncertoplevelser for både artister, arrangører og ikke mindst publikum!

www.mudmusic.dk
www.facebook.com/mudmusicdk
www.instagram.com/mudmusicdk

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

The Doors Alive (UK) - af mange udnævnt som 'The Worlds No. 1 Tribute to The Doors'  lægger igen vejen forbi Danmark. Første besøg var forrige år, hvor de imponerede de mange billetkøbere og på utallige opfordringer om at komme tilbage, annonceres nu en lille række nye koncerter i Danmark. Denne gang kan man forvente sig en endnu dybere visuel forestilling. 2017 var halvtredsåret for The Doors’ selvbetitlede debutalbum hvilket blev fejret og markeret verden over. Den høje autenticitet The Doors Alive præsterer er ikke set i sådanne klasse siden Jim Morrison gik bort i 1971 og med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tribute orkester rejst rundt i hele verden i over 10 år og genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rockband fra Californien. Det er sket med mere end 1000 forestillinger i lande så forskellige som Chile, Libanon, Slovakiet og Kroatien. ”The Doors Alive is the closest thing to the Doors I’ve seen... Sometimes they sound more like the Doors than the Doors..” Doug Cameroun, Assisterende Road Manager, The Doors ’68/69. The Doors Alive er ikke bare en koncert, men en forestilling hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippiekulturen for alvor satte sindene i kog.
Hør de orignale The Doors her:
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

HeadQuarters præsenterer en københavnsk doom/sludge/post-metal invasion i form af Drukner og Foreshadower.
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré i døren: 60 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 - 05.00
Drukner:
Drukner plays 80 percent instrumental doom and stoner metal with elements from many other things and genres. Some songs are classic stoner/doom others are harder and have a more bleak atmosphere and some are more epic and feature Organs, additional creative soundscaping and a more unique approach to the somewhat common dogmas of the slower heavy music styles.
Since the release of their eponymous debut album in 2016, 'DRUKNER' has been working hard, making a name for themselves, playing a considerable number of shows and landing support gigs for bigger bands of the slow and heavy scene such as Acid King, Dopethrone, Bongzilla, Monolord, Sons Of Otis and more. 
In February they released a Split LP with their sister band, 'GAIA' with whom they work closely in various respects. The two bands personally hand printed all merch as well as the covers for the records. The whole split was recorded, mixed and mastered by Tobias Munk Tønder (FORESHADOWER) at Angry Music Studios and released by the bands themselves via GAIA's own label 'VIRKELIGHEDSFJERN', in cooperation with a few local shops and distributors. 
Drukner is a band that lives for playing live music and strive to deliver sonically crushing and solid shows when and where ever they go.
Foreshadower:
Foreshadower consists of members from No Fealty, Mass Worship, afmagt, Hexis, Eyes etc. 
The Copenhagen based band started in 2016 after the demise of their fellow aggressive hardcore band No Fealty. They play their own brand of instrumental post-metal, spiced up with elements of atmospheric doom, sludge and a few blackened post hardcore elements. They draw their inspiration from bands such as Omega Massif, Russian Circles, Old Man Gloom, Heathe + doom bands ranging from Nightslug to Suma. Played a few local shows with bands like Hexis, This Gift is a Curse, Toner Low. 
In late 2019 they will release their self titled debut album, recorded and mixed by the band’s guitarist Tobi in his Angry Music Studios and mastered by Role Wiegner (Tonmeisteri). In early 2020 the album will be released on vinyl through Angry Music Records. The band draw heavily on their background in the Copenhagen HC/DIY scene applying a strong DIY-ethic booking their own tours, recording and releasing their own records.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • CD Helle
 • Club Dark

Fredag d. 14 februar byder DJ Calle og DJ MHA igen op til fest og dans på Zeppelin. Denne gang i godt og flot selskab med musik fra vores naboland Tyskland fra det bedste musikårti - 80erne! Tænk Scorpions, Accept og Helloween - møder Modern Talking, Nena og Alphaville m.m. - og mon ikke der kommer et par afstikkere også 🙂 Der vil være gratis sprut til de dygtigste, radioshow tema og sauerkraut! Fri entré!

Event details

Club Dark Partners Calender 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • CD Helle
 • Club Dark

The Doors Alive - almen kendt- og af mange udnævnt som The Worlds No. 1 Tribute to The Doors lægger igen vejen forbi Danmark. Første besøg var forrige år, hvor de imponerede de mange billetkøbere og på utallige opfordringer om at komme tilbage, annonceres nu fire nye koncerter i Danmark.
Denne gang kan man forvente sig en endnu dybere visuel forestilling.
2017 var halvtredsåret for The Doors’ selvbetitlede debutalbum hvilket blev fejret og markeret verden over.
Den høje autenticitet The Doors Alive præsterer er ikke set i sådanne klasse siden Jim Morrison gik bort i 1971 og med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tribute orkester rejst rundt i hele verden i over 10 år og genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rock band fra Californien. Det er sket med mere end 1000 forestillinger i lande så forskellige som Chile, Libanon, Slovakiet og Kroatien.
”The Doors Alive is the closest thing to the Doors I’ve seen… Sometimes they sound more like the Doors than the Doors..” Doug Cameroun, Assisterende Road Manager, The Doors ’68/69.
The Doors Alive er ikke bare en koncert, men en forestilling hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippie kulturen for alvor satte sindene i kog.
Hør de originale The Doors her:
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Årets første koncert i Huset bliver en glad sangaften med vores dygtige venner fra Red Warszawa.
Red Warszawa er ikke som bands er flest. Deres musikstil kan bedst beskrives som en blanding af punk og heavy tilsat vanvittige tekster på dansk, let krydret med indslag fra den tyske schlager-tradition.
Dette kombineret med et grotesk sceneshow fyldt med sjove indslag, udklædninger, og et meget engageret publikum, sikrer en stærkt underholdende totaloplevelse.
Bandet har forlængst cementeret deres renommé som et af Danmarks mest underholdende live-bands, på populære festivaler som Roskilde Festival, Copenhell, Spirefestival, Skanderborg Festival, samt talrige spillesteder rundt omkring i landet.
Dørene åbner kl. 19, og musikken begynder ca. 20.30

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Forsalg: 80,- kr. (ekskl. gebyr)
Dør: 100,- kr.
Dørene åbner kl. 20.00
Svartsot
Siden begyndelsen i 2005 som det eneste danske band i genren, har pionererne SVARTSOT været instrumental e i etableringen af det hjemlige folkmetal scene. Bandets unikke stil kan beskrives som bastardafkommet af mødet mellem folk og middelaldermusikkens fortryllende melodier og dødsmetallens tyngde og råenergi. Mens rytmeguitaren, bassen og trommerne lægger et solidt fundament til autentiske toner på mandolin, sækkepibe og fløjter, bygger leadguitaren en bro mellem de to verdener. SVARTSOT s growlede og dansksprogede tekster inspireres af gamle fortællinger fra Da nmarks væld folkesagn og historie.
Efter selvudgivelsen af demoerne ’Svundne Tider’ (2005) og ’Tvende Ravne’ (2006), udgav SVARTSOT tre albums på Napalm Records: ’Ravnenes Saga’ (2007), ’Mulmets Viser’ (2010) og ’maledictus eris’ (2011). Det fjerde album, ’Vældet’ (2015) blev udgivet i samarbejde mellem bandets eget selskab, Of Wood And Iron Productions, og det ungarske selskab Nail R ecords, der bl.a. har udgivet albums med det legendariske ungarske folk metal band Dalriada. I tiden frem til slutningen af 2017 var SVARTSOT ved at arbejde på nyt materiale, men ansættelsen af en ny bassist i starten af 2018 medførte en beslutning om at lægge materialet på is til fordel for afprøvelsen af nogle nye idéer.
SVARTSOT er nu et etableret band på folkmetal scenen i såvel ind som udlandet og har spillet koncerter på festivals og turnéer i store dele af Europa og med flertallet af de aller største navne inden for folkmetal genren. Bandet har opnået et ry som live act med tilskuerne i fokus, hvor koncerterne præges af den unikke oplevelse og fest til tonerne af de t på én gang brutale men melodiske folkmetal.
Arrangementet og Kansas City er støttet af:
Statens Kunstfond & By- & Kulturafdelingen, Odense Kommune, Odense Musikudvalg

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ BLACK SABBATH TRIBUTE [DK] ★ 14. FEBRUAR @ HIGH VOLTAGE ★
Så byder vi endnu engang vores gode venner og de helt igennem suveræne Black Sabbath-fortolkere BLACK SABBATH Tribute indenfor i vores uhellige haller. High Voltages kulisse matcher perfekt de dystre toner fra verdens første og bedste heavy metal orkester og vi kan slet ikke vente, til danmarks måske bedste tribute band, går på vores scene og spiller numre fra hele Black Sabbaths lange karriere. 
Vi snes og spred ordet! 
ENTRÉ: 100,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

320 kr. i forsalg / 325 kr. i døren
Billetter fra 12. april kl. 11
_____
I disse mørke tider hvor alt håb synes ude, har et lysglimt af håb vist sig på firmamentet. En kraft af fordums storhed der har været så uendeligt mange prøvelser igennem, kaster igen sine gavmilde nådegaver over de udsultede, hardrockende masser. 
For de ved den er gal, The Darkness: 
“We live in dark times. As power-drunk clowns cast a shadow of despair across the land, our people cower in tumbledown hovels. The children do not dance and the birds are silent. Hope is crushed! Where are the heroes that this world needs, the heroes that this world deserves?”
Men det lysner: 4. oktober udgiver den engelske kvartet sit sjette album, ’Easter is Cancelled’ og tager derefter på en omfattende turné som naturligvis kommer til en af rockens fremmeste katedraler: Amager Bio.
Hardrockbandet der tog sin begyndelse i 2000, brød for alvor igennem 2003 med albummet ’Permission to Land’, hvorfra hitsinglerne ’I Believe In a Thing Called Love’ og ’Get Your Hands of My Woman’ er taget. Derfra var var kursen mod stjernerne sat. De vandt grammyer og fylde stadioner. Men pludselig var det forbi. Livstilen i den glitrende overhalingsbane havde indhentet frontmand Justin Hawkins og han forlod i 2006 bandet for at få styr på sit misbrug. Det blev i første omgang enden på The Darkness, men i 2011 blev det gendannet i oprindeligt line-up. 
Bandet er smedet af modgang, poleret af medgang og står nu i al en stråleglans af alt, hvad der gør rock’n’roll til noget særligt. Med det kommende album er de klar til at løfte verden fri af mørket. Som de siger: 
“Cast aside despair, people, for the tide will turn! We are men in tight costumes, and we are ready to fight with every weapon that the forefathers have bequeathed – the guitar axe, the drum hammer, the bejewelled codpiece, and the banshee wail of righteous anger.”
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

×
×
 • Create New...