Event stream for April 2021 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png
Det kaotiske herrens år 2020 er ved at lakke mod enden, og vi er utålmodige efter at komme om på den anden siden, hvor der forhåbentlig venter en bedre tid.
Ikke mindst for live musikken, som i den grad er savnet. Mange har taget udfordringen om et max på 500 siddepladser op, og har på trods at alle odds været ude og kunnet gi folket en stor koncertoplevelse og et håb om en bedre verden. En af dem er utrættelige Jesper Binzer, der efter udgivelsen af sin 2. Soloplade “Save Your Soul”, har givet en håndfuld koncerter.
Men om få måneder er der godbidder til hele landet, idet der nu er planlagt yderligere 22 koncerter, der starter d. 31 marts.
De nye numre bli'r præsenteret sammen med numre fra det første solo-album “Dying IS Easy” fra 2017, og af det mest velspillende band :
Søren Andersen - guitar
Christian Hede Madsen - guitar
Anders Borre - bas
Jesper Bo - keyboards
Jakob Rønlow - trommer
Det nye album “Save Your Soul” gik i første uge direkte ind på en flot 3. pladsen på den officielle hitliste for et kombineret antal af streams og solgte fysiske eksemplarer.
Anmeldelserne har også været yderst positive, ikke blot i Danmark, men også i Norge,
Sverige og Tyskland, hvor albummet også er blevet udgivet.
Således er der flg. stjernedrys på udgivelsen og de 10 nye numre :
EKSTRABLADET : * * * * "så insisterende en entusiasme, at det nærmest virker
naturstridigt"
GAFFA : * * * * “Hurtigt og sikkert ud af starthullerne”
METALADAY : * * * * “Tryg i Binzers selskab"
JUNGERSEN.DK : * * * * * "I disse for vort land så anstrengende tider har vi i dén grad
behov for en rockplade, som ikke mindst signalerer, at det sgu nok alt sammen skal gå i
den sidste ende.
Med ”Save Your Soul” har vi fået sådan en plade".
NORWAY ROCK MAGAZINE : * * * * *
SWEDEN ROCK : * * * * * *
ROCKS : * * * * * * * * “Hymnischer und erheblich soundgewaltiger geraten als seine
hauptband"
METALIZED : * * * * * * * * * * “Særdeles stærkt over hele linien"
ROCKNYTT : * * * * “En absolut killer”
POLITIKEN : * * * “Store klassiske rocksange"
BLOGGERSDELIGHT : * * * * * * “Kan gå over i historien”
NECKBREAKER : * * * * * * * * “extrem gute guitarrenspiel von Søren Andersen"

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Som konsekvens af regeringens udmelding omkring Corona-situationen flyttes Vershusets koncert med Dire Straits Jam fra d. 9. april 2020. til d. 1. april 2021
Allerede købte billetter til koncerten 9. april 2020 vil være gyldige til koncerten i Vershuset d. 1. april 2021. Billetkøbere som ikke ønsker at gøre brug af allerede købte billetter til koncerten d. 1. april 2021, kan få billetterne refunderet ved henvendelse til det forsalgssted, de er købt senest d. fredag d. 24. april 2020.
-------------------------------------------------------------------
Dire Straits var et af de førende rockbands fra slut halvfjerdserne og op igennem 80’erne med top-hits som Sultans of swing, Walk of Life, Money for Nothing, Brothers in arms samt mange flere.
Dire Straits Jam har spillet sammen i mere end 15 år og har sat sig som sit fineste mål at give sit publikum den bedste Dire Straits oplevelse, - i hvert i Danmark. Med stor kompetence og indlevelse, spiller Dire straits jam alle de kendte hits samt mange andre lækre perler fra Dire Straits lange glorværdige karriere.   
Tag med Dire Straits Jam på en alkymistisk rejse til stedet hvor gode melodier og berigende sangtekster kommer fra, når vi tager dig på the Walk of Life, Down to The Water Line in The Tunnel of Love, for at møde Romeo & Juliet, smage på Expresso Love, bruge alle vores Money for Nothing, fare vild på Telegraph Road, So far Away, men sammen finde hjem igen, lige tids nok til at Twiste by the Pool med Sultans of Swing!
Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00
Pris 100 kr. + forsalgsgebyr - Ved indgangen 120 kr.
Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

I kølvandet på de hedenske heavy rockere BERSÆRKs tredje album ‘SOL’ annoncerer bandet nu også en Danmarkstour i det tidlige forår 2021.

’SOL’ har allerede høstet store anmelderroser og "Danmarks bedste live band" er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk.
Publikummet er kendt for at vil komme tilbage efter mere.
Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige og med det mest ambitiøse og hårdtslående album til dato i ryggen, er der hermed lagt på bålet til en af helt intense oplevelser med DK’s næste store tungrock-orkester, BERSÆRK.

BERSÆRKs nye album ‘SOL’ er en ambitiøs og episk plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald for omsider at nå til genfødsel og sejr. De ti nye sange på ‘SOL’ udspiller sig som altid i BERSÆRKs mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent.

Bersærk udgav også Mulm (2015), Jernbyrd (2018) og Live i Pumpehuset (2019)

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Vi trænger til et ordentligt rockbrag?Dizzy Mizz Lizzy udsætter derfor deres koncert i Arena Næstved til 1. april 2022. Det er lang tid at vente, men vi satser til gengæld på at skabe en kæmpe fest for for et tusindtalligt publikum - som Dizzy er så kendt for.
- Frem med kalenderen og sæt et stort fedt kryds på den 1. april 2022. Behold din billet, den gælder til den nye dato. alle billetkøbere får direkte besked. 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Koncerten med BAEST er flyttet til den 1. april. 
Billetter købt til den oprindelige koncert gælder selvfølgelig også til koncerten den 1. april. Ønsker man at få refunderet sin billet, kan dette gøres ved at sende en mail til info@pumpehuset.dk senest den 20. september 2020.

I 2021 drager BAEST på sin første headliner tour i Danmark. Om touren siger bandet: ”Eftersom folk har været så bindegale her til sommer, har vi besluttet os for at halshugge jer alle til foråret. Længere koncerter, større guns og KÆMPE vindmøller. Vi glæder os til at se hvor hurtigt i kan fylde spillestederne op, og tvivler dog ikke på at i snildt kan gøre den første BAEST headliner tour til en forbandet god massakre”
Den 13. september 2019 vil Danmarks kraftcenter inden for death metal – BAEST – udgive deres andet studiealbum ‘Venenum’ på Century Media Records/SONY Music Denmark.
Siden BAEST blev dannet i 2015 har de succesfuldt etableret sig selv som et af Danmarks mest lovende metalnavne i nyere tid. De har blandt andet vundet to GAFFA Awards tidligere på året og blev fulgt af DR på deres Europaturné med Decapitated i dokumentarserien ‘Den Satans Familie’, som blev lanceret i juni 2019. Se den her: https://bit.ly/EnSatansFamilie
BAEST har spillet på festivaler såsom Summer Breeze, Ruhrpott Metal Meeting, Copenhell, Roskilde, Royal Metal Fest, Eurosonic og varmet op for eksempelvis Abbath, Hatebreed, Dying Fetus, Entombed A.D., og Illdisposed, hvor de har gjort indtryk på publikum med deres rasende lyd og medrivende, energiske optrædener. 
‘Venenum’ er indspillet i FinlandStudio med mix og master af Andreas Linnemann i Hop House Studio. Albummet viser bandets stærke svenske death metal-inspirationer udvikle sig mod en mere alsidig tilgang, der omfavner elementer, man også ser hos navne som Morbid Angel, Death og Bolt Thrower. 
BAESTs debutalbum ‘Danse Macabre’ blev udgivet den 17. august 2018 og er tilgængelig på CD, vinyl og alle digitale platforme: https://baest.lnk.to/DanseMacabre  

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ NY DATO! SHOTGUN REVOLUTION [DK] ★ 2. APRIL @ HIGH VOLTAGE ★
UDSOLGT!
Det populære og bundhabile Københavnske hard rock orkester, Shotgun Revolution, er tilbage på High Voltages skrå brædder. Det er bandets første koncert på vores "nye adresse" og desuden den eneste koncert med de fire mænd i år. Shotgun Revolution har fire singler ude fra deres kommende opus 'IV' og albummet forventes at udkomme til februar.
Det blir' en heftig aften og man skal skynde sig at købe billet, da der kun er 66 i udbud pga. Covid-19 restriktioner.
Vi snes og spred ordet! ⚡️
ENTRÉ 150,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 18:00 ✩ KONCERT KL. 19:30 ✩ BAREN LUKKER KL. 22:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

De 4 koncerter med Dizzy Mizz Lizzy flyttes til 4 nye datoer:
Aalborghallen (Aalborg) 11.12.20 er udskudt til 02.04.22.
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet som vil være gyldig til den nye koncert. Billetkøbere modtager en mail direkte fra Ticketmaster med mere information. Refunderingsfrist 15. december 2020.
Billetpriser: 450 kr. + gebyr
Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen udgav 20. marts 2020 Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, med titlen "Alter Echo" som i udgivelsesugen gik nummer ét i Japan, og modtog 5 stjerner af GAFFA og Jyllands-Posten samt 4 stjerner af Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet.
Dizzy Mizz Lizzy har en stak Special Tour Edition-vinyler, som de har fået produceret til den planlagte Arena-tour. I lyset af de ændrede live-planer, kan de farvede vinyler forhåbentlig skabe større glæde ved at blive sat til salg nu. De står klar på hylderne så snart din lokale pladebutik får dem hjem.
Albummet kan også streames HER
”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” siger Tim Christensen om indspilningen af albummet.
Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal de mixes af Jacob Hansen, som bl.a også mixede bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.
Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.
”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” afrunder Tim Christensen.
***************************************
VIP Pakker:
Dizzy Mizz Lizzy Early Entry VIP-pakke indeholder:
• En (1) ståpladsbillet til koncerten med Dizzy Mizz Lizzy
• Early Entry - Adgang til gulvet før billetkøbere med standard ståpladsbillet
• En (1) limited edition Dizzy Mizz Lizzy t-shirt designet særligt til VIP-pakkekøbere
• Et (1) Dizzy Mizz Lizzy VIP-laminat med keyhanger
• Særskilt VIP-indgang med check-in hos VIP-personale
Pris inkl. billetgebyr: kr. 950,-
Købslink: https://www.ticketmaster.dk/event/AAL0404A?language=da-dk...

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Det danske blackmetal band Sunken har været aktive på den danske og europæiske scene siden 2012. Stilen er atmosfærisk black metal, og lyden er kendetegnet ved dystre, melankolske og depressive lydflader, drømmende melodier og inspiration fra havet og den omkringliggende jyske natur.
I starten af 2013 indspillede bandet demoen "The Crackling of Embers", og i 2017 udgav bandet det længeventede debutalbum "Departure".
I 2020 vender Sunken tilbage med "Livslede", deres første udgivelse hos tyske Vendetta Records. "Livslede" er bandets mest intense, gennemarbejdede og ærlige album til dato. Sammen med producer Johan Emanuel Jørgensen har Sunken skabt et smukt og sørgeligt lydunivers ud fra et stærkt personligt grundlag, og resultatet er en følelsestung rejse gennem angst, selvhad og håbløshed.
Bandet har spillet et væld af koncerter i Danmark, turneret i Tyskland, Frankrig og Polen og spillet med bands som Pillorian (US), Ultha (DE), Deafheaven (US) og Wolves In The Throne Room (US).
"Det er musik til den mørke årstid med regn og storm ruskende udenfor, og muligvis inde i lytterne og musikerne selv. Men der er også noget storladent og ædelt over lyden, som om den strømmer ud fra en kraftkilde, der som udgangspunkt nok er kulsort i sin kerne, men ikke rådden og livløs. Det giver, om ikke håb og trøst, så dog en form for forførende lys i mørket" - GFR
"I danmarkshistoriens stærkeste felt er Sunken placeret solidt i fortroppen med ‘Livslede’, og hvis nogen skal skaffe den danske scene hæder og ære, er de et godt bud. Alt dette med et album, der umiskendeligt er deres og umiskendeligt er dansk." - Devilution
Musik: www.sunkendenmark.bandcamp.com
Facebook: www.facebook.com/sunkendenmark

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Vi dykker ned i krigens brutalitet med ukrainske 1914! 
Deres rendyrkede historiske blackened death metal med et strejf af majestætisk doom, visuelle udtryk og lyriske tema bliver en helt særlig hyldest og læring om det første verdenskrig
som kan opleves i Danmark for første gang denne aften!
Tongues fra Århus vil fyre op i med deres blanding ad sort/død/doom metal.
Metal med lyrisk tema fra første verdenskrig er ikke så ualmindeligt, især indenfor ekstrem metal, hvor bands som Endstille, God Dethroned og Hail of Bullets har sat baren højt. Men ingen af dem har taget sagen så alvorligt (også visuelt!) som 1914.
1914:
Where death becomes absurd and life absurder…
1914 are an Ukrainian band that formed in 2014, at the 100th anniversary at the First World War.
1914‘s existence is an homage to all that fell fighting the Great War. The band's themes cover topics such as the Battle at Gallipoli(and the involvement at Ataturk), the Brusilovsky breakthrough, the Battle of Verdun, the gas attack at Ypres, the elite Italian troops — the Arditi, the Christmas truce and the bombing of London by German Zeppelins, Carpathian`s winter war, Germans and Austro-Hungarian army against Russian troops and many others.
1914 are neither the political, nor war-mongers — like a specialized scholar or historian, 1914 tell the tales of war, injustice, tear, hopelessness and endless death around at you...
WW1 does not get explored very often, as WW2 typically overshadows it, but these Ukrainian brave soldiers make a damn Solid case for it‘s historical significance.
More importantly, their music is stomping, heavy as all hell, and inspires the strength and bravery within to march toward Death. Their unique and powerful mix at black metal, sludge and oldschool death metal are one of a kind, and they are ready to shock the world with their music and live performance.
The Blind Leading the Blind was released at the 11th hour on the 11th day of the 11th month (Central European Time) - the 100th Anniversary of End of Great War
For the Fallen Ones
Because those who cannot remember the past are condemned to repeat it.
1914 is:
Vocal | 2.Division, Infanterie-Regiment Nr.147, Oberleutnant – Ditmar Kumar
Guitar | 37.Division, Feldartillerie-Regiment Nr.73, Wachtmiester - Liam Fessen
Guitar | 5.Division, Ulanen-Regiment Nr.3, Sergeanten - Vitalis Winkelhock
Bass | 9.Division, Grenadier-Regiment Nr.7, Unteroffiziere - Armin von Heinessen
Drums | 33.Division, 7.Thueringisches Infanterie-Regiment Nr.96, Gefreite - Rusty Potoplacht
https://x1914x.bandcamp.com/music
Tongues:
Tongues blev dannet i 2012 i Aarhus af T. Lovmand og C. Qvortrup. De har udgivet ep’en ‘Thelésis Ignis’ i 2014, og derefter fuldlængden ‘Hreilia’ i slutningen af 2017, begge på det italienske label I, Voidhanger Records. 
Deres lyd er kendetegnet ved grumme og ildevarslende lydlandskaber, der varierer mellem mørke meditative rytmikker, dissonante melodier og pludselige brutale udbrud, som alt sammen er bundet sammen af en grundlæggende apokalyptisk, mystisk og mørk aura.
https://open.spotify.com/artist/2SOBgyKmDCqsPGV5niO0rO?si=suKNb2GNTC6zrxMaAiyctQ
https://i-voidhangerrecords.bandcamp.com/album/hreilia
-------------------------------------------------------------------------------------------
Entré: 155 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 170 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/3aD7zGz

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • CD Helle
 • Club Dark

Koncerten med BAEST er flyttet til den 2. april. 
Billetter købt til den oprindelige koncert gælder selvfølgelig også til koncerten 2. april. Ønsker man at få refunderet sin billet, kan dette gøres ved at sende en mail til info@pumpehuset.dk senest den 21. september 2020.

I 2021 drager BAEST på sin første headliner tour i Danmark. Om touren siger bandet: ”Eftersom folk har været så bindegale her til sommer, har vi besluttet os for at halshugge jer alle til foråret. Længere koncerter, større guns og KÆMPE vindmøller. Vi glæder os til at se hvor hurtigt i kan fylde spillestederne op, og tvivler dog ikke på at i snildt kan gøre den første BAEST headliner tour til en forbandet god massakre”
Den 13. september 2019 vil Danmarks kraftcenter inden for death metal – BAEST – udgive deres andet studiealbum ‘Venenum’ på Century Media Records/SONY Music Denmark.
Siden BAEST blev dannet i 2015 har de succesfuldt etableret sig selv som et af Danmarks mest lovende metalnavne i nyere tid. De har blandt andet vundet to GAFFA Awards tidligere på året og blev fulgt af DR på deres Europaturné med Decapitated i dokumentarserien ‘Den Satans Familie’, som blev lanceret i juni 2019. Se den her: https://bit.ly/EnSatansFamilie
BAEST har spillet på festivaler såsom Summer Breeze, Ruhrpott Metal Meeting, Copenhell, Roskilde, Royal Metal Fest, Eurosonic og varmet op for eksempelvis Abbath, Hatebreed, Dying Fetus, Entombed A.D., og Illdisposed, hvor de har gjort indtryk på publikum med deres rasende lyd og medrivende, energiske optrædener. 
‘Venenum’ er indspillet i FinlandStudio med mix og master af Andreas Linnemann i Hop House Studio. Albummet viser bandets stærke svenske death metal-inspirationer udvikle sig mod en mere alsidig tilgang, der omfavner elementer, man også ser hos navne som Morbid Angel, Death og Bolt Thrower. 
BAESTs debutalbum ‘Danse Macabre’ blev udgivet den 17. august 2018 og er tilgængelig på CD, vinyl og alle digitale platforme: https://baest.lnk.to/DanseMacabre  

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”sid-ned”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed.
Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.
”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.
”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.
Koncerten er grundet corona sid ned koncert!

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus
Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Spilledato & tid: Fredag 2. april. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)
Billetpris: 500 kr. (inkl. gebyr) (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)
Pladser: Unummererede Siddepladser

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Det kaotiske herrens år 2020 er ved at lakke mod enden, og vi er utålmodige efter at komme om på den anden siden, hvor der forhåbentlig venter en bedre tid. Ikke mindst for live musikken, som i den grad er savnet i sit fulde potentiale.
Mange har taget udfordringen om et max på 500 siddepladser op, og har på trods at alle odds været ude og kunnet gi folket en stor koncertoplevelse og et håb om en bedre verden. En af dem er utrættelige Jesper Binzer, der efter udgivelsen af sin 2. Soloplade “Save Your Soul”, har givet en håndfuld koncerter.
Der er kun få måneder til at der igen godbidder til hele Fredericia, når Binzer, Søgge og resten af bandet besøger Fredericia d. 2. april 2021.
De nye numre bli'r præsenteret sammen med numre fra det første solo-album “Dying IS Easy” fra 2017, og af det mest velspillende band : Søren Andersen - guitar Christian Hede Madsen - guitar Anders Borre - bas Jesper Bo - keyboards Jakob Rønlow - trommer Det nye album “Save Your Soul” gik i første uge direkte ind på en flot 3. pladsen på den officielle hitliste for et kombineret antal af streams og solgte fysiske eksemplarer. Anmeldelserne har også været yderst positive, ikke blot i Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland, hvor albummet også er blevet udgivet.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Mayhem + Mortiis 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

QUEEN MACHINE–LIVE
I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncert oplevelser. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind OfMagic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine. Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt medet show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv–foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.
Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scenerover hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.
Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury
Denne koncert vil være delt op i 2 koncerter:
Første koncert kl. 17.00
Anden koncert kl. 20.30
Koncertsponsor: Skel:dk
Bonusinfo:
Få et godt tilbud på overnatning eller miniferie i forbindelse med koncerten. Kontakt Musholm Ferie-, Sport og Konference på tlf. 70 13 77 00 eller musholm@musholm.dk 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Metal I Forsamlingshuset handler om liv. Liv på landet, i musikken, i undergrunden - og ikke mindst livlige koncertoplevelser.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Det danske blackmetal band Sunken har været aktive på den danske og europæiske scene siden 2012. Stilen er atmosfærisk black metal, og lyden er kendetegnet ved dystre, melankolske og depressive lydflader, drømmende melodier og inspiration fra havet og den omkringliggende jyske natur.
I starten af 2013 indspillede bandet demoen "The Crackling of Embers", og i 2017 udgav bandet det længeventede debutalbum "Departure".
I 2020 vender Sunken tilbage med "Livslede", deres første udgivelse hos tyske Vendetta Records. "Livslede" er bandets mest intense, gennemarbejdede og ærlige album til dato. Sammen med producer Johan Emanuel Jørgensen har Sunken skabt et smukt og sørgeligt lydunivers ud fra et stærkt personligt grundlag, og resultatet er en følelsestung rejse gennem angst, selvhad og håbløshed.
Bandet har spillet et væld af koncerter i Danmark, turneret i Tyskland, Frankrig og Polen og spillet med bands som Pillorian (US), Ultha (DE), Deafheaven (US) og Wolves In The Throne Room (US).
"Det er musik til den mørke årstid med regn og storm ruskende udenfor, og muligvis inde i lytterne og musikerne selv. Men der er også noget storladent og ædelt over lyden, som om den strømmer ud fra en kraftkilde, der som udgangspunkt nok er kulsort i sin kerne, men ikke rådden og livløs. Det giver, om ikke håb og trøst, så dog en form for forførende lys i mørket" - GFR
"I danmarkshistoriens stærkeste felt er Sunken placeret solidt i fortroppen med ‘Livslede’, og hvis nogen skal skaffe den danske scene hæder og ære, er de et godt bud. Alt dette med et album, der umiskendeligt er deres og umiskendeligt er dansk." - Devilution
Musik: www.sunkendenmark.bandcamp.com
Facebook: www.facebook.com/sunkendenmark

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

HUMANITY’S LAST BREATH · EU/UK Tour 2021
Special Guests: BLACK TONGUE + CABAL
Humanity's Last Breath
The Wait is over! Swedish Juggernauts Humanity's Last Breath are coming for you Europe! After their highly anticipated and genre-defining album 'Abyssal' released in 2019 via Unique Leader Records, HLB are leaving Sweden to open some new black holes.
To make this the heaviest tour Europe has seen, Humanity's Last Breath take their monstrous brothers Black Tongue (UK) and Cabal (DK) with them on the road.  One tour to crush you all!
Since their inception in 2009, Humanity's Last Breath has made huge waves in the death metal underground with their monolithic, terrifyingly heavy, and relentlessly technical sound. Humanity's Last Breath is widely known as one of the most fearlessly extreme bands in their genre. The Circle Pit has called the band, "…the sound of demise, of an inescapable fate of destruction crushing the masses." 
Mercilessly dark, claustrophobic, and vicious - 2019's Abyssal was described by New Transcendence as "...of the bleakest and dismal sounding records in recent history." 
Lead by band mastermind, guitarist & producer Buster Odeholm (Vildjharta, Born of Osiris, Oceano) HLB has proven once again to be one of the most fearless, uncompromising, and creative voices in extreme music.

BLACK TONGUE
DOOMCORE from Hull, England. Founded in January 2013, the band features members of Infant Annihilator, constantly labelled as one of the most original and groundbreaking bands in the underground scene. The journey towards the centre of darkness is something the alternative music scene has strived for since the very beginning. The need to be heavier prompted a need to be darker and more harrowing, both in terms of lyrical content and musical assault, and as technology has granted a deeper access to the nastier sounds in the aether, music can become an unsettling time for those that stumble upon the right bands. 
Britain's BLACK TONGUE fracture skulls with their down tempo, down tuned and down right ugly approach to music. The four years it has taken BLACK TONGUE to craft Nadir are reflected in its maturity, creativity and suffocating atmosphere. The Hull City Hate Crew have crafted a journey into some of the bleakest depths explored by music in a consistent and encompassing record that demands multiple listens thanks to its surprising depth and often times shocking heaviness and violence.
CABAL:
CABAL er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.
”Mark of Rot” er CABALs debutalbum og opfølgeren til deres anmelderroste EP ”Purge” fra 2016. I kølvandet på ”Mark of Rot” har CABAL spillet flere udsolgte danske shows, Roskilde Festival og delt scenen med anerkendte internationale bands og spillet festivaller over det meste af Europa. 
https://cabalcph.bandcamp.com/music
_______________________________________________
Entré: 165 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 180 kr i døren!
Forsalg: https://bit.ly/3e138GY

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Norske Kvelertak spiller en forrygende blanding af punk, heavy metal, klassisk rock og skandinavisk dødsmetal. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.
Kvelertak blev dannet i Stavanger i 2007 og albumdebuterede med en selvbetitlet sag i 2010. Debutalbummet solgte imponerende 15.000 eksemplarer i Norge og opnåede en tredjeplads på salgs-hitlisten. Det følgende år vandt bandet to Spellemannpriser i kategorierne Bedste Nye Navn og Bedste Rockband. Kverlertak, der blandt mange andre kendte personer har en fan i Metallicas James Hetfield, udgav deres andet album, “Meir”, i 2013. Siden udkom i 2016 treeren “Nattesferd”, og så sent som i februar i år landede bandets seneste album, det vanligt roste “Splid”. Kvelertak fik i henholdsvis 2018 og 2019 ny sanger og trommeslager, men ellers udgøres bandet af medlemmer, der har været med mere eller mindre hele vejen siden 2007.
Beslægtede navne
Converge
Satyricon
Gallows
Anmeldercitater
“Over its 11 tracks, Splid consistently churns out raging banger after banger, allowing for the record to roar with metal bliss. The creativity expressed in Splid is matched by its intensity, as Kvelertak embrace the metal spirit throughout the album.” (Consequence Of Sound, 2020)
“Add it all up, and you’ve got a bunch of killer parts that fit perfectly together, and a band that’s even bigger than the sum of those parts.” (Paste Magazine, 2020)

Event details

Canceled Events 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Billetsalget starter fredag d. 20. november kl. 10.00
Foråret 2021:
Dizzy Mizz Lizzy i intime rammer
Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen
tager på ”sid-ned”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin
helhed.
Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er
hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes,
og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i
foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt
kreativt, og en plan b lå snart klar.
”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde
glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske
som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,”
fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og
spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man
normalt ikke kan opleve bandet.
”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned,
kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut.
Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,”
siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra
deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske
rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.
Alle koncerter er grundet corona sid ned koncerter!

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

BAEST sparker døren ind med nyheder og teases til publikummet i Danmark og resten af verdenen.
Efter at have udgivet to prisvindende albums (”Danse Macabre” 2018, ”Venenum” 2019), turneret Europa tyndt med Entombed A.D., Aborted, Abbath og Decapitated, og udsolgt spillesteder på deres første headline tour er bandet nu stolte af at kunne præsentere udgivelsen af deres tredje fuldlængde album ”Necro Sapiens” i foråret 2021.
Bandets kommentarer:
”I et forsøg på at tæve verden endnu længere ned i sølet udgiver BAEST deres ventede 3. album ”Necro Sapiens” i begyndelsen af 2021.
For at understøtte dette slag mod kloden tager BAEST på en omfattende tour, der inkluderer Rusland, hele det europæiske fastland og øerne mod vest.”
_______________________
Døre: kl. 20.00
Koncertstart: kl. 21.00
Disclaimer: Vi forbeholder os retten til at slette opslag, der omhandler køb og salg af billetter fra tredjepart.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

To af Islands vigtigste black metal bands gæster HQ på denne herrens aften. 
OBS. Allerede købte billetter til koncerten der skulle have fundet sted 10. april 2020, gælder selvfølgelig til denne aften også. 
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ DJs fra kl. 23.00 - 05.00. 
➤ Forsalg inkl. gebyr: 80 kr. 
➤ Entré i døren: 105 kr. 

Misþyrming:
Misþyrming er et black metal-band fra Reykjavík, Island. 
Bandet blev dannet i 2013 og udgav i 2015 deres første studiealbum, 'Söngvar Elds og Óreiðu’, som fik bred anderkendelse hos mange kritikere. 
Deres andet album blev udgivet d. 24. maj 2019, og var længe ventet, og blev på samme måde som det forrige vel mødt af både kritikere og fans. 
Bandet har turneret i både Europa og USA, og denne aften kan du altså opleve dem i den brune kælder, når de brænder HQ ned.
https://misthyrming.bandcamp.com/
http://algleymi.blogspot.com/
Naðra: 
Naðra består af fire medlemmer fra Misþyrming, samt vokalisten Ö. Bandet udgav deres debutplade, “Allir Vegir Til Glötunnar”, i januar 2016.
https://nadra.bandcamp.com/

Meget mere er der ikke at sige end: det skal opleves!
Koncerten præsenteres i samarbejde med Train.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Et af Danmarks absolut største rockbands kan nu for første gang nogensinde opleves i intime rammer i Pavillonen. Vi glæder os helt vildt til, at Dizzy Mizz Lizzy træder på scenen i Pavillonen med lige så meget vildskab og energi som i de forgangne årtier, og cementerer deres plads på den øverste rockhylde med deres nye album, Alter Echo. Gaffa kvitterede for albummet med fem store stjerner og skrev: ”Gamle fans vil næppe blive skuffede, og Tim, Martin og Søren fortjener stor respekt for at insistere på langsomhed og fordybelse i en accelererende tid.”
Historien om Dizzy Mizzy Lizzy er en af de mere fantastiske i den danske rocks historie. Da trioen i 1993 vandt DM i Rock – og hermed henviste Kashmir til andenpladsen – kunne de året efter bryste sig af at udgive den mest sælgende debutplade nogensinde i Danmark, takket være hits som "Silverflame", "Barbedwired Baby's Dream", "Love Is a Loser's Game", "Glory" og "Waterline".
I foråret 2021 vil Dizzy Mizz Lizzy spille nogle ”sid-ned”-koncerter på udvalgte spillesteder, hvor man normalt ikke kan opleve dem.
Bandet ser frem til at spille de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og loyale publikum, og Tim Christensen fortæller: ”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts og nu brænder vi for at komme ud at spille. Når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget.”
Vi er stjernestolte af at Dizzy Mizz Lizzy, der normalt giver koncerter for flere tusinde fans af gangen, nu vil spille en ekslusiv intimkoncert for et begrænset publikum i Pavillonen.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Dizzy Mizz Lizzy

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

The Missions inviterer ind i deres mørke bagkatalog
Døre: 19.00
Showstart: 20.00
Billetpris: 275 kr. inkl. gebyr
___________________________________________________________________
Den 8. april 2021 spiller det legendariske band The Mission deres mørke new wave kompositioner i Lille VEGA.
The Mission tager i 2021 på tour med sange fra deres imponerende bagkatalog, så du kan godt glæde dig til en new wave fest af dimensioner i Lille VEGA.
Bandet var sammen med navne som The Cure og The Cult en af frontløberne for genre som new wave og post punk. Bandet udgav i 2016 albummet Another Fall From Grace, der modtog gode anmeldelser fra bl.a. musikbloggen Smells Like Infinite Sadness:
”Working with longtime producer Tim Palmer, Hussey and co. have returned to their vintage sound of glimmering 12-strings, theatrical flourishes and Goth dynamics, as witnessed on the shimmering opening title track, with a grandeur evoking their 1988 anthem Tower of Strength.”
I slutningen af 1985 forlod Wayne Hussey og Craig Adams The Sisters of Mercy og grundlagde sammen med Simon Hinkler og Mick Brown, The Mission. Der har været en del udskiftninger i bemandingen, og bandet har sågar holdt to pauser, men siden den seneste gendannelse i 2011 har tre af de fire oprindelige medlemmer været med.
Med deres solide post punk lyd har The Mission opnået en plads blandt genrens tunge drenge. I løbet af bandets 25 år lange karriere har de f.eks. spillet support for navne som The Cult, U2 og The Cure, stået på alverdens festivalscener samt sat rekord for antal udsolgte koncerter på Londons Astoria Theatre.
Support: 
Catch the Breeze undersøger krydsfeltet mellem genrer som dreampop, shoegaze og postpunk i et eksperimenterende og poetisk udtryk kendetegnet ved sfæriske og ofte turbulente guitarflader, der sættes i kontrast af et stramt og detaljerigt sammenspil mellem bas og trommer. Oven på de soniske, og til tider støjende eksperimenter formidler Aage Kinch poetiske og billedskabende tekster.
 
Den engelske blog Drowned In Sound, der anmeldte Catch The Breeze i forbindelse med RECession Festivals dayparty sidste år under SPOT Festival, og beskriver musikken således:
 
"As the name suggests, Catch The Breeze make a beautiful noise that sits between classic early 90s shoegaze and the more recent Krautrock-infused spate of neo-psychedelia that’s had a resurgence in recent years. Playing a set of material almost exclusively taken from last year’s excellent Glow, they’re an early revelation that sets the scene (and indeed, the standard) for the next two days."
 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Det kaotiske herrens år 2020 er ved at lakke mod enden, og vi er utålmodige efter at komme om på den anden siden, hvor der forhåbentlig venter en bedre tid.
Ikke mindst for live musikken, som i den grad er savnet. Mange har taget udfordringen om et max på 500 siddepladser op, og har på trods at alle odds været ude og kunnet gi folket en stor koncertoplevelse og et håb om en bedre verden.
En af dem er utrættelige Jesper Binzer, der efter udgivelsen af sin 2. Soloplade “Save Your Soul”, har givet en håndfuld koncerter.
Men om få måneder er der godbidder til hele landet, idet der nu er planlagt yderligere 22 koncerter, der starter d. 31 marts.
De nye numre bli'r præsenteret sammen med numre fra det første solo-album “Dying IS Easy” fra 2017, og af det mest velspillende band:
Søren Andersen - guitar
Christian Hede Madsen - guitar
Anders Borre - bas
Jesper Bo - keyboards
Jakob Rønlow - trommer
Det nye album “Save Your Soul” gik i første uge direkte ind på en flot 3. pladsen på den officielle hitliste for et kombineret antal af streams og solgte fysiske eksemplarer.
Anmeldelserne har også været yderst positive, ikke blot i Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland, hvor albummet også er blevet udgivet.
Således er der flg. stjernedrys på udgivelsen og de 10 nye numre :
EKSTRABLADET : * * * * "så insisterende en entusiasme, at det nærmest virker naturstridigt"
GAFFA : * * * * “Hurtigt og sikkert ud af starthullerne”
METALADAY : * * * * “Tryg i Binzers selskab"
JUNGERSEN.DK : * * * * * "I disse for vort land så anstrengende tider har vi i dén grad
behov for en rockplade, som ikke mindst signalerer, at det sgu nok alt sammen skal gå i den sidste ende.
Med ”Save Your Soul” har vi fået sådan en plade".
NORWAY ROCK MAGAZINE : * * * * *
SWEDEN ROCK : * * * * * *
ROCKS : * * * * * * * * “Hymnischer und erheblich soundgewaltiger geraten als seine
hauptband"
METALIZED : * * * * * * * * * * “Særdeles stærkt over hele linien"
ROCKNYTT : * * * * “En absolut killer”
POLITIKEN : * * * “Store klassiske rocksange"
BLOGGERSDELIGHT : * * * * * * “Kan gå over i historien”
NECKBREAKER : * * * * * * * * “extrem gute guitarrenspiel von Søren Andersen"

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Murda Twinz presents:
The Last Resort (UK) - London Oi! Legends
Rival Leaders (DK) - Local oi/punk
Limited Tickets! Be QUICK!
Presale: 150 kr. 
At the Door: 170 kr. 
DJ's before, inbetween, and after shows with DJ Toddmeister and DJ Gorilla Far.
Doors: 20:00
(Moved from April 2 2020 to April 8 2021)

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Ledet af ex-Opeth trommeslager Martin Lopez er Soens live lyd kraftfuld og engagerende!
https://www.youtube.com/watch?v=qLSh0E0Rikc&feature=emb_logo
Soens talent inden for progressivt metal er ubestrideligt, bandet smelter let bløde melodier med tyngde med lethed og udmærker sig ved både tungere melodier og følelsesmæssige ballader.
Martin Lopez har beskrevet bandets musik som "melodisk, tungt, indviklet og anderledes."
Et absolut kult band indenfor progressivt metal/prog rock!
Joel Ekelöf - Vocals
Martin Lopez - Drums
Cody Ford - Guitar
Lars Åhlund - Keys
Stefan Stenberg - Bass 

Event details

Canceled Events 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Not dead, just quarantined 'till 2021! ??
Vi er i fuld gang med at få næste års fedeste metalbrag op at stå!
De første navne offentliggøres 17/4-2020 kl. 15.00, når portene skulle have åbnet sig til 2020'eren...
Del meget gerne eventet og invitér i vildskab! ?
Og meld dig til nyhedsbrevet på metalroyale.dk/bliv-medlem

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

De 4 koncerter med Dizzy Mizz Lizzy flyttes til 4 nye datoer:
Ceres Arena (Aarhus) 21.11.20 er udskudt til 09.04.22
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet som vil være gyldig til den nye koncert. Billetkøbere modtager en mail direkte fra Ticketmaster med mere information. Refunderingsfrist 15. december 2020.
Billetpriser: 450 kr. + gebyr
DIZZY MIZZ LIZZY
SPECIAL GUEST: PSYCHED UP JANIS
SUPPORT: BERSÆRK
Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen udgav 20. marts 2020 Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, med titlen "Alter Echo" som i udgivelsesugen gik nummer ét i Japan, og modtog 5 stjerner af GAFFA og Jyllands-Posten samt 4 stjerner af Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet.
Dizzy Mizz Lizzy har en stak Special Tour Edition-vinyler, som de har fået produceret til den planlagte Arena-tour. I lyset af de ændrede live-planer, kan de farvede vinyler forhåbentlig skabe større glæde ved at blive sat til salg nu. De står klar på hylderne så snart din lokale pladebutik får dem hjem.
Albummet kan også streames HER: DizzyMizzLizzy.lnk.to/AlterEcho
”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” siger Tim Christensen om indspilningen af albummet.
Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal de mixes af Jacob Hansen, som bl.a også mixede bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.
Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.
”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” afrunder Tim Christensen.
***************************************
VIP Pakker
Dizzy Mizz Lizzy Early Entry VIP-pakke indeholder:
• En (1) ståpladsbillet til koncerten med Dizzy Mizz Lizzy
• Early Entry - Adgang til gulvet før billetkøbere med standard ståpladsbillet
• En (1) limited edition Dizzy Mizz Lizzy t-shirt designet særligt til VIP-pakkekøbere
• Et (1) Dizzy Mizz Lizzy VIP-laminat med keyhanger
• Særskilt VIP-indgang med check-in hos VIP-personale
Pris inkl. billetgebyr: kr. 950,-
Købslink: https://www.ticketmaster.dk/event/ATL1804A?language=da-dk...

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Withering Surface tilbage efter 14 års pause. Et nyt anmelderrost album er netop kommet på gaden og havde det ikke været for Corona virus havde de første koncerter været lige om hjørnet. Nu må vi desværre vente tålmodigt til 9. april 2021, men så lover vi også et brag af en koncert her i Karosserifabrikken.
Kender du ikke Withering Surface så får du lige en kort historielektion. Svensk melodisk death metal, den såkaldte melo-death, fik sit gennembrud i midten af 1990’erne med især bands fra Gøteborg som In Flames, At The Gates og Dark Tranquility. Withering Surface fra Næstved opfangede hurtigt den nye særlige genre og markerede sig siden hen som det på alle måder mest succesfulde danske melodiske death metal band fra starten i 1994 til bandet gik i opløsning i 2005. Fire albums, og yderligere EP/single/demo udgivelser blev det til i bandets karriere.  
Line-up’en består nu af de originale medlemmer Allan Tvedebrink (guitar), Jakob Møller Gundel (trommer) og Michael H. Andersen (vokal) – suppleret af Morten Lybecker, der spillede keyboard i bandet i 1999-2005 og Marcel Lysgaard Lech, som svingede guitaren fra 1999-2000 – samt bassist Jesper Kvist (Invocator, Raunchy), der er ny i bandet. Jesper erstatter KB Larsen, der ikke kunne finde tid til genforeningen, da han i dag er medlem af Volbeat. 
Men hvorfor en gendannelse og hvorfor nu? 
Guitarist Allan Tvedebrink forklarer: - ”Jeg havde ikke regnet med at jeg pludselig skulle sidde og lave nye Withering Surface-numre i 2019. Første gang ideen opstod, rystede jeg på hovedet af det, men da det blev defineret hvilke folk der var med ombord, måtte jeg erkende Jeg rigtig godt gad at spille sammen med dem igen og det passede fint i forhold til, hvor jeg kreativt og tidsmæssigt var i mit liv. Så jeg skrev et prøvenummer og det var fantastisk! Og lige pludselig havde vi sange til flere numre, som alle kunne lide og gendannelsen var en realitet”.  
Allan Tvedebrink har været med siden begyndelsen i 1994 – det samme har trommeslager Jakob Gundel, der dog kun var med i bandet til og med det andet album ”The Nude Ballet” fra 1998. Gundel har siden hen ernæret sig som producer med eget studie og bl.a. som trommeslager i Invocator. For Jakob Gundel er der dermed hele 20 år siden han sidst var med i Withering Surface. Gundel fortæller: - ”Withering Surface havde jeg lagt bag mig for mange år siden. Da jeg pludselig blev spurgt om at være med igen, sagde jeg måske og da der lå en håndfuld numre klar, som jeg synes var virkelig fede, var der ingen tvivl. Hvis ikke der havde været ny musik, havde jeg sagt nej. Jeg synes den slags gendannelser, hvor der kun er nostalgi og intet nyt, er ligegyldige. 
Men nu er Withering Surface tilbage som en langt bedre udgave af sig selv end før, synes jeg – både med inspiration fra det helt tidlige materiale, men også ting der peger fremad”. 
”Meet Your Maker” mixes af Fredrik Nöodström i Studie Fredman, hvor bl.a. At The Gates, Dark Tranquility og In Flames har lavet milepæle og de to første albums fra Withering Surface blev til i sin tid.  
Artworket er lavet af Niklas Sundin, mest kendt som guitarist i Dark Tranquility, der udover sit eget band, også har artwork for bl.a. In Flames og Arch Enemy.   
Der er kort sagt tale om en stilren melodisk death metal med plade der forsætter hvor Withering Surface slap efter og det virker som om alt er kørt i stilling for at bandet i den grad skal overtage verden til næste år? Men hvad er forskellen fra hvor Withering Surface slap i 2005? 
-”Vi er ikke pludselig blevet et moderne band. Vi kommer tilbage med den klassiske skandi-metal-lyd vi altid har haft kærligheden til og stået for, og er mest af alt os selv – uanfægtet hvad der ellers er sket på metalscenen. Withering Surface kommer til at spille live igen, men vi er et helt andet sted nu i vores liv, så det bliver nøje udvalgte shows. Men når det er sagt, glæder vi os alle enormt til at komme ud og spille både gamle og nye numre”, uddyber Allan Tvedebrink. 
2020 line-up:  
Allan Tvedebrink - Guitars 
Jakob Møller Gundel - Drums 
Jesper Kvist - Bass 
Morten Lybecker - Keys 
Michael H. Andersen - Vocals 
Marcel Lech – Guitars

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Dizzy Mizz Lizzy besøger Fredericia i intime rammer!
Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”intim”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed
Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i
foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.
”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen
”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum formodentligt skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske
rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.
Koncerten præsenteres af FredericiaLive & EventC.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Dizzy Mizz Lizzy besøger Fredericia i intime rammer!
BILLETSALGET STARTER PÅ FREDAG KL.10:00
Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”intim”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed
Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i
foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.
”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen
”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum formodentligt skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske
rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.
Koncerten præsenteres af FredericiaLive & EventC.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Not dead, just quarantined 'till 2021! ??
Vi er i fuld gang med at få næste års fedeste metalbrag op at stå!
De første navne offentliggøres 17/4-2020 kl. 15.00, når portene skulle have åbnet sig til 2020'eren...
Del meget gerne eventet og invitér i vildskab! ?
Og meld dig til nyhedsbrevet på metalroyale.dk/bliv-medlem

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Koncerten er flyttet fra d. 18. december 2020. Billetter til den oprindelige koncert er stadig gyldige til den nye dato.
------
SVARTSOT:
Siden begyndelsen i 2005 som det eneste danske band i genren, har SVARTSOT været instrumentale i etableringen af det hjemlige folkmetal-scene. Bandets unikke stil kan beskrives som bastardafkommet af mødet mellem folk- og middelaldermusikkens fængende melodier og dødsmetallens tyngde og råenerig. Mens rytmeguitaren, bassen og trommerne lægger et solidt fundament til autentiske toner på mandolin, sækkepibe og fløjter, bygger leadguitaren en bro mellem de to verdener. SVARTSOTs growlede og dansksprogede tekster inspireres af gamle fortællinger fra Danmarks væld af folkesagn og historie.
SVARTSOT har udgivet tre albums på Napalm Records: ’Ravnenes Saga’ (2007), ’Mulmets Viser’ (2010) og ’maledictus eris’ (2011). Det fjerde album ’Vældet’ (2015) blev udgivet i samarbejde mef bandets eget selskab, Of Wood And Iron Productions, og det ungarske selskab Nail Records. Grundet udskiftninger i besætningen i 2017/2018, besluttede SVARTSOT sig for at droppe det materiale, bandet var ved at arbejde på til fordel for at prøve noget nyt ved at se med friske øjne på noget gammelt. Dette materiale bliver indspillet og udgivet i løbet af 2020, som desuden er SVARTSOTs 15-års jubilæumsår.
SVARTSOT er nu et etableret band på folkmetal-scenen i såvel ind- som udlandet og har spillet koncerter på festivaler og turnéer med flertallet af de allerstørste navne inden for folkmetal-genren og i store dele af Europa, mm. Bandet har opnået et ry som live-band med tilskuerne i fokus, hvor koncerterne præges af den unikke oplevelse og fest til tonerne af det på én gang brutale men melodiske folkmetal.
Vanir:
Vanir spiller et black/death metal infunderet mærke af Viking Metal. Temaerne for bandets tekster findes blandt nordisk mytologi såvel som historiske fortolkninger af vikingerne og historiske begivenheder, der har bygget grundlaget for den verden, vi kender i dag.
Fra Valhallas haller til de germanske slagmarker med deres blodige slag og hårde krigere er bandets musik sat sammen uden kompromis med en fascination af vores fælles oprindelse og blodet spildt gennem historien
Ættir:
Ættir er det nyeste skud på stammen på den danske metalscene. Bandet spiller melodisk doommetal med elementer af nordisk folk og en efterklang af en fjern fortids urtåger. Bandet udspringer fra sangerinden Nanna Barslev og guitaristen Lasse Olufson, begge kendt fra den danske folkmetalgruppe Huldre. Med Nannas smukke nordiske stemme og Lasses særegne guitarriffs skaber Ættir melodiske, storladne og tunge harmonier, der dragende fører lytteren gennem fortidens tågedale og åbne vidder. På trommer har Ættir ikke mindre end Henrik Glass kendt fra legendariske Saturnus. På cello den dygtige Veronika Kroel Voetmann og den erfarne Tor Petterson på bas. Ættir har mange betydninger og henviser bl.a til slægter, årstiderne og solens gang på himlen.
Vansind:
Vansind er det sidste nye skud på stammen når det kommer til dansk folkmetal. Bandet er fortsat så nyt, at de kun har en enkelt single "Valborgsnat" ude. Her får man dog en glimrende forsmag på hvad det 7 mands høje folkmetal band kan. Folkmetal rig på growl, groove og kvindelig skønsang.
_________________________
Fredag d. 18. december
Dørene åbner kl. 18.30
Koncertstart kl. 19:00
Forsalg 150 kr.
Billetter via. Gimle.dk
Koncerten er siddende.
Få billetter!
Forlæng oplevelsen med et besøg i The Raven, der er åben før koncerten.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Withering Surface fra Næstved markerede sig som det, på alle måder mest succesfulde danske melodiske death metal band, fra starten i 1994 til bandet gik i opløsning i 2005. Fire albums, og yderligere EP/single/demo udgivelser blev det til i bandets karriere.
Nu er Withering Surface tilbage efter 14 års pause. Et nyt album er ved at være færdigt, og der er koncerter på vej i 2020.
Der er kort sagt tale om en stilren melodisk death metal med plade der forsætter hvor Withering Surface slap og det virker som om alt er kørt i stilling for at bandet i den grad skal overtage verden. Men hvad er forskellen fra hvor Withering Surface slap i 2005?
-”Vi er ikke pludselig blevet et moderne band. Vi kommer tilbage med den klassiske skandi-metal-lyd vi altid har haft kærligheden til og stået for, og er mest af alt os selv – uanfægtet hvad der ellers er sket på metalscenen. Withering Surface kommer til at spille live igen, men vi er et helt andet sted nu i vores liv, så det bliver nøje udvalgte shows. Men når det er sagt, glæder vi os alle enormt til at komme ud og spille både gamle og nye numre”, uddyber Allan Tvedebrink.
Allan Tvedebrink - Guitars
Jakob Møller Gundel - Drums
Jesper Kvist - Bass
Morten Lybecker - Keys
Michael H. Andersen - Vocals
Marcel Lech – Guitars 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

1000Fryd og Studenterhuset Aalborg er stolte af at præsentere det svenske støjrock band BADA med Anna von Hausswolff i front - samt den australske trio Kollaps
__________________
Entré 100 kroner (+1, medbring en gæst gratis ved fremvisning af gyldigt studiekort medmindre koncerten bliver udsolgt)
Døre: 18:30
Koncertstart: 19:00
__________________
BADA is a black noise/psych rock Swedish collective devoted to free improvisation and loud contaminations.
The sounds of BADA come from various and oppugnant directions: drone landscapes, pipe organs dissonances, tribal rhythms, obscure sliding guitars and deep distorted bass. It is from these diverse sources that the process of creativity keeps persistently mutating.
Only few traces of BADA are available on the web therefore the only way to reach their music is through the live experience, a profane and unholy communion where the volumes of the instruments will be high to make sounds resonate through your bodies. An act which reunites the essential bond between music and physical worlds.
BADA is the new creature of Anna Von Hausswolff, Hannes Nilsson, David Sabel (also Birds Ov Paradise, Hypnus), Filip Leyman and Gianluca Grasselli.
https://soundcloud.com/birdsovparadise/bada-flasians/s-c3R4k
https://badaband.bandcamp.com/
https://youtu.be/8ColaBDO6eM
Australian post-industrialists KOLLAPS are a three piece creating a unique brand of primitive noise “intended for degenerates and outsiders”. The bands’ distinctive primordial tones are created using appropriated waste materials like scrap metal, raw plastics and steel plates combined with blistering percussion, bass and vocals.
This is no empty “industrial” gesture, for the band this process of creation facilitates the literal use of postmodern society against itself. Mechanical Christ, the bands’ sophomore release, is a conceptual continuation of its predecessor Sibling Lovers. This release sees Kollaps further their exploration of the inherent societal sickness of our times, one that manifests itself in the debasement of individual morality. Themes of exploitation, vengeance, drug addiction, paranoia and slave labour are part of a dissonant, inverted morality play. Testament to the bands’ evolving conceptual depth are the overarching themes of love, life and death that offer a sense of shared experience in the discomfort of the universal human experience. Known for their violent and nihilistic stage performances, this recording encapsulates with harsher clarity the visceral confrontation that is Kollaps’ live act.
Mechanical Christ was recorded and mixed over a two-month period at Aviary Studios by Mike Deslandes, and mastered by James Plotkin/Plotkinworks. It is a journey into the desperation and lack of resolve that is both the crux of modern social ills and at the very heart of the human condition.
https://www.facebook.com/Kollapsmusic/
https://kollaps-noise.bandcamp.com/

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Vi slår dørene op til en aften med heavy metal og doomed heavy metal, en aften fyldt med inspiration fra 70'erne og 80'erne når Justify Rebellion og Hadron kigger forbi til marts!
OBS // Grundet covid-19 er koncerten planlagt for siddende publikum og derfor med meget begrænset kapacitet. Det kan selvfølgelig ændre sig før koncerten men skal man være sikker på at kom med anbefaler vi at man sikrer sig billet hurtigt // OBS
Justify Rebellion:
Lider du af irriterende naboer? Ville du for alt i verden ønske dig aldrig at høre dem igen? Så er Justify Rebellion din redning: Hårdtslående, tungt, og mere larmende et fra din ørekanal lettende jetfly, hvis såkaldte jetfly kunne spille 80'er inspireret heavy-fucking-metal.
Hidkaldende fra Slagelse, Danmark, har kvartetten skabt sig et navn for dem selv med deres old-school lyd og en masse på hjerte, kulminerende på deres albums 'Unleashing The Beast' og 'The Ends Justify The Means'. Disse plader griber dig om halsen og leverer en solid højre, alt imens de sammensmeltede musikalske metal indtryk fra bandet råber dig ind i ansigtet, som en løve der træder på en LEGO-klods!
Med en hel del liveshows i rygsækken har bandet heriblandt besøgt: Amager Bio, Næstved Metalfest, Pumpehuset og Asgaard Rock Festival. Rebellerne er ude efter blod, sprut og større basforstærkere. Hyldet for deres energi og karisma på scenen, kombineret med de gyngende heavy metal hymner, er hvert et show garanteret dig at efterlade ømme nakkermuskulaturer den efterfølgende dag, og kender du musikken, bliver deres sange kun endnu bedre når du hører dem live. Hvis du får chancen for at se dem, bør du uden tøven gribe den!
Under den verdensomspændende Covid-19-pandemi, har bandet performet flere livestreamkoncerter, såsom Nordic Noise 2020 på Karosserifabrikken, Helsingør, i samspil med andre ligesindede artister, for fortsat at kunne bringe rock til fansne derude. Alt imens er en dokumentar om bandet blevet filmet under indspilningen af ‘The Ends Justify The Means’ som også portrætterer hvordan bandet har holdt sammen under pandemien, og anvendt alternative måder at tilfredsstille deres evigt heavy hungrende fans.
https://mightymusic.dk/artists/justify-rebellion/
Hadron:
Hadron er doomet heavy metal band fra Odense, Danmark.
Kvartetten som er store fans af Black Sabbath har lige udgivet deres anden plade 'Evil Lady', en plade de har arbejdet på siden sommeren 2019. Med tydelig inspiration og dedikation for det gamle doom og heavy metal lyd har drengene skabt sit eget lyd som de leverer med stor passion. Deres sange er mere eller mindre alle på engelsk men dog holder de sig trofaste i nu og næ til deres modersmål.
https://hadron.dk/
----------------------------------------------
Entré: 120 kr (inkl. gebyr) i forsalg!
(OBS Vi sælger ikke billeter i døren!)
Forsalg: https://bit.ly/3gA7tCU

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Joe Satriani kommer forbi Train på sin verdensomspændte tour, The Shapeshifting Tour 2021!
Den verdenskendte guitarvirtuos Joe Satriani annoncerer en omfattende tour i 2021, hvor han kommer forbi Train.
The Shapeshifting Tour vil indeholde sange fra Satrianis studiealbum, der udgives til april 2020, og derudover vil Satriani spille en god del af sine klassiske fanfavoritter inklusiv ”Surfing With The Alien”, ”Cherry Blossoms”, ”Always With Me, Always With You” og ”Flying In A Blue Dream”.
Bandet på touren i 2021 vil foruden Joe Satriani på guitar bestå af trommeslager Kenny Aronoff (John Foggerty), bassist Bryan Beller (Aristocats) og Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc) på keys.
I to årtier har guitarvirtuosen rejst jorden rundt og spillet udsolgte koncerter både som headliner og som baggrundsmanden bag det stjernespækkede ”G3” guitar-extravaganza. Satrianis studiealbums og liveoptagelser har solgt over 10 millioner kopier. To gik platin og fire gik guld. Derudover har Satrianis mange albums hele 15 Grammy-nominationer fordelt mellem sig. Hans sideprojekt, Chickenfoot, sammen med Van Halen-frontmanden Sammy Hagar, tidligere bassist Michael Anthony og Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith fik deres debutalbum til at gå guld og deres andet album debuterede som nummer 9 på hitlisterne.
Siden udgivelsen af ”What Happens Next”-albummet i 2017 tog Satriani på en anmelderrost G3 Guitar Extravaganza-tour rundt i verden. Senere stødte han til på The Experience Hendrix US Tour. For nyligt udgav Satriani ”Squares”, som er en samling af tidligere uudgivet materiale fra hans første band, Suqares, og annoncerede genudgivelsen af det klassiske 1987-album, ”Surfing With The Alien”, som vil komme med nyt artwork og en bonus disc, ”Stripped – The Backing Tracks”, hvor sangene er tilgængelige uden guitarsoloerne. 
Til april kan du opleve Joe Satriani på Train.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • CD Helle
 • Club Dark

Joe Satriani returns to Europe and the UK in
Note: This show has been rescheduled to 2021
Info, full dates and tickets here: http://satriani.com/road/

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • CD Helle
 • Club Dark

Wolfheart: The Wolves of Karelia across Europe Tour 2021 / Pumpehuset 14. april 2021
Line-up: WOLFHEART, MORS PRINCIPIUM EST, BLOODRED HOURGLASS, ATLAS
Billetsalget starter tirsdag 11. august kl. 12.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Billetpris: 200 kr. + gebyr.
Til foråret 2021 vil Europa opleve en invasion af en firbandshær fra Finland, som intet ægte metalhoved kan undslippe.
De finske mestre i tung, melodisk dødsmetal, Wolfheart, indtager Pumpehuset den 14. april 2021, og det gør de med deres nye, anmelderroste fuldlængde mesterværk ”Wolves Of Karelia” i bagagen. Lige som naturen opretholder harmoni gennem et voldsomt sammenstød mellem skønhed og uforudsigelighed, udforsker Wolfheart den subgenre af metallen, som de selv er bannerfører for, nemlig ’winter metal’. ”Wolves of Karelia”-pladen kan snildt blive skrevet ind i metalhistorien som bandets mest intense plade, derfor er det nu, at danske Wolfheart-fans skal gribe chancen for at opleve bæstet i egen høje person.
Tuomas Saukkonen, frontmanden for Wolfheart er ekstatisk for den kommende tour: “Endelig får vi muligheden for at annoncere vores første headliner-tour. Det er en stor milepæl i ethvert bands karriere, og derfor er vi beæret over at tage på tour på Mors Principium Est, Bloodred Hourglass and Atlas. I særdeleshed et storslået finsk line-up. 2020 har virkelig ramt alle under bæltestedet, men 2021 er vores, og vi tæller allerede ned til at møde vores fans igen og udløse den voldsomste storm på scenen. I år tager vinden til og peger frem mod den kuling, vi har i vente!!”.
Med på turneen har Wolfheart medbragt de finske dødsmetal-veteraner Mors Principium Est. Bandet blev dannet i 1999 og har touret verden tyndt gennem årene. Mors Principium Est er uden tvivl et af den melodiske dødsmetals helt store bands og netop nu arbejder de på et nyt album, der bliver udgivet til oktober.
Som sagt bliver det en helstøbt finsk oplevelse, da aftenens to supportbands også er finske. Der er tale Bloodred Hourglass og Atlas. Førstnævnte står for melodier, aggression, energi og harske growls tilsat ren vokal. Atlas beskriver deres stil som ’northcore’ og medbringer deres moderne blanding af hårdtslående riffs sammensat med fordybende lydomgivelser inspireret af det nordiske tungsind

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

JOE SATRIANI
14. APRIL 2021 - AMAGER BIO, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 13. NOVEMBER 
BILLETPRIS: 415,- INKL. GEBYR
BILLETSALG VIA: TICKETMASTER.DK 
Den verdenskendte guitarvirtuos Joe Satriani tager til foråret på en europaturné som også kommer forbi København. Turneen hedder ’The Shapeshifting Tour’, og på den vil han spille numre fra det nye album, der udkommer til april, samt nogle af de gamle klassikere såsom ’Surfing With The Alien’, ’Cherry Blossoms’, ’Always with Me, Always with You’ og ’Flying In A Blue Dream’.
I over to årtier har Satriani turneret verden tynd og spillet udsolgte shows både som headliner og som grundlægger af det navnkundige all-star G3 guitar ekstravaganza. Satrianis studiealbummer har solgt mere end 10. mio. eksemplarer. Med dem har han flere gange både fået platin og guld samt 15 GRAMMY-nomineringer.
Siden udgivelsen af ’What Happens Next’ i 2017 har han turneret med G3, og har for nyligt udgivet ’Squares’ der er en samling af tidligere uudgivet materiale fra hans band af samme navn, fra før han brød igennem. Han bebuder også, at ’Surfing With The Alien’ vil blive genudgivet med en bonusdisk, der er backing-trackene renset for soloerne – så kan den ferme hjemmeguitarist selv spille med.
Ud over Satriani selv, vil turnebandet i 2021 bestå af trommeslager Kenny Aronoff (John Fogerty), bassist Bryan Beller (Aristocrats) og keyboardist Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc). 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

2 users have RSVPed, including

 • CD Helle
 • Club Dark

Det bliver en dyster og atmosfærisk rejse gennem sindet og frygten, en forhekselse i mørket når vi åbner dørene til en triple headliner koncert med engelske Darkher, svenske Forndom og ungarnske The Devil's Trade. Disse tre acts vil løbende gennem turnéen skifte spots med hindanden så rækkefølgen bliver ikke nødvendigvis den samme som her.
Forvent fuldstændig strålende, uhyggeligt mørkt folk rock drysset med doom og nordisk inspireret ambient oldtids musik.
DARKHER
DARKHER byder på en spændende, hjemsøgt rejse langt ind i sindet og sjælen på den britiske kunstner Jayn H. Darkher, en West Yorkshire-baseret vokalist / sangskriver, hvis magtfulde, fængslende musik er kendetegnet ved dødstunge riffs, en fængslende, hårrejsende vokal, sange, der blotter sjælen med stormskyer af guitarer og bankende trommer. Med hendes værk af ekstraordinær og mørk musik, der er fuld af kontraster, som inkluderer både frygtelig ensomhed og håbets varme, er lyden af DARKHER båret af både en foruroligende atmosfære af indadvendt  frygt og en dyb, verdensomspændende selvtillid.
DARKHERs første udgivelse, EP'en 'The Kingdom Field' (2014), definerede hendes indbydende, intense musik og vakte opsigt i musikverdens forskellige kroge og hjørner. Hendes debutalbum, 'Realms', beviste imponerende, at bålet af de helt store forventninger som blev tændt af EP'ens var mere end berettiget.
Lyrisk spejler 'Realms' musikens ildevarslende, ærefrygtindgydende karakter; historierne på albummet ligger et sted mellem denne sfære og de ukendte verdener før og efter. DARKHERs sange afslører hendes forhold til frygt, død og spiritualitet og sætter spørgsmålstegn ved, hvordan kærlighed kan forbinde sjæle fra fortid, nutid og fremtid.
http://www.instagram.com/darkhermusic
https://www.darkher.com
https://darkher-uk.bandcamp.com
Forndom
Kultur, traditioner, historie og melankolske landskaber i de landlige dele af det centrale Sverige er de vigtigste elementer i det musikalske univers af Forndom. Da næsten tre år er gået siden den kritikerroste udgivelse af 'Dauðra Dura', er Forndom ved at vende tilbage med det kommende album 'Faþir'. Gennem lydene af klassiske instrumenter og omgivende kor bringer L. Swärd os tilbage på en musikalsk rejse til de gamle tider og traditioner.
Det melankolske udtryk og brug af traditionelle instrumenter og sang bringer lytteren tilbage til oprindelsen af den gamle skandinaviske filosofi og religion; En tid, hvor man levede side om side med døden og naturens rytme.
instagram.com/forndom
https://www.nordvis.com/en/forndom-a-1
The Devil's Trade
The Devil's Trade er en enkelt mands bande, kædet til en vis byrde, som han trækker på sin rejse og efterlader spor for at vejlede, meste af alt for ham, hvilke retninger han ikke skal og hvilke han skal gå igen. Benene er gamle og såret op til knæene, da sporene er dybe og fyldte med kviste og sten, men strenge mærker, fører ham, hvor han vil ankomme. Hans musik er det støv, han ryster op under denne pilgrimsrejse
http://thedevilstrade.bandcamp.com
-------------------------------------------------------------------------------------------
P.s. Husk at musik som disse tryllebinder og skal nydes i stilhed, så vi beder jer om at respektere de andre koncertgænger og lad være med at snakke når musikken er i gang. Vi har en lounge ovenpå for dem som vil dykke ned i samtaler. 
Entré: 145 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 160 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/34I0j8d

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

De 4 koncerter med Dizzy Mizz Lizzy flyttes til 4 nye datoer:
Jyske Bank Arena (Odense) 20.11.20 er udskudt til 15.04.22
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet som vil være gyldig til den nye koncert. Billetkøbere modtager en mail direkte fra Ticketmaster med mere information. Refunderingsfrist 15. december 2020.
Billetpriser: 450 kr. + gebyr
DIZZY MIZZ LIZZY
SPECIAL GUEST: PSYCHED UP JANIS
SUPPORT: BERSÆRK
Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen udgav 20. marts 2020 Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, med titlen "Alter Echo" som i udgivelsesugen gik nummer ét i Japan, og modtog 5 stjerner af GAFFA og Jyllands-Posten
samt 4 stjerner af Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet.
Dizzy Mizz Lizzy har en stak Special Tour Edition-vinyler, som de har fået produceret til den planlagte Arena-tour. I lyset af de ændrede live-planer, kan de farvede vinyler forhåbentlig skabe større glæde ved at blive sat til salg nu. De står klar på hylderne så snart din lokale pladebutik får dem hjem.
Albummet kan også streames HER
”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” siger Tim Christensen om indspilningen af albummet.
Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal de mixes af Jacob Hansen, som bl.a også mixede bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.
Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.
”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” afrunder Tim Christensen.

***************************************
VIP Pakker
Dizzy Mizz Lizzy Early Entry VIP-pakke indeholder:
• En (1) ståpladsbillet til koncerten med Dizzy Mizz Lizzy
• Early Entry - Adgang til gulvet før billetkøbere med standard ståpladsbillet
• En (1) limited edition Dizzy Mizz Lizzy t-shirt designet særligt til VIP-pakkekøbere
• Et (1) Dizzy Mizz Lizzy VIP-laminat med keyhanger
• Særskilt VIP-indgang med check-in hos VIP-personale
Pris inkl. billetgebyr: kr. 950,-
Købslink: https://www.ticketmaster.dk/event/FYA1104A?language=da-dk...

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Dire Straits Tribute
15 april kl 20.00
Pavillonen
Alle de store Dire Straits hits leveret med indlevelse og ekvilibrisme som Dire Straits selv gjorde i deres velmagtsdage.
Det er endnu et scoop til Pavillonen - Money for nothing, so far away, sultans of swing og alle de andre store hits I et storslået show
Forsalget starter den 25 nov på www.pavillonen.dk
Det bedste fra Dire Straits i tribute-koncert i Pavillonen.
“A Tribute to Dire Straits” har spillet udsolgte koncerter i hele Sverige de sidste par år og nu er tiden kommet til Danmark! Alle der elsker Mark Knopfler og hans gamle band Dire Straits har noget at se frem til med koncerten “A Tribute to Dire Straits – On the Swedish Night”, der refererer til det populære livealbum “On the Night” fra Dire Straits.
Dire Straits blev dannet af Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers i 1977 og blev en verdensomspændende succes. I løbet af deres verdensturné i 1985-1986 solgte de 3 millioner koncertbilletter og har solgt over 100 millioner plader med hits som “Sultans of swing”, “Walk of Life” og “Money for nothing”. Deres bedstsælgende album “Brothers in Arms” blev det første album, der solgte over 1 million kopier af det nye CD-format. Bandet gik i opløsning i 1995, men deres hits lever stadig gennem “A Tribute to Dire Straits”.
Dire Straits’ bedstsælgende album, Brother in Arms, var det første album, som solgte over en million plader i det dengang nye CD-format. Bandet gik i opløsning i 1995, men deres musik lever videre bl.a. igennem denne hyldestkoncert.
Dire Straits Tribute:
Totte Rajamäki - Sang og guitar
Stefan Jonsson – Solo guitar
Jan Steel - Bas og sang
Martin Lindqvist - Saxofon, keyboard og percussion
Ola Johansson - Trommer
Sven Hammarström - Keyboard
Anmelderne fortæller:
"A Tribute To Dire Straits is high standard " - Corren
"Stefan Jonsson's guitar game is phenomenal" - The Barometer
"The World's Best Interpreter of Dire Straits" - Västerviks newspaper
Centersalen Nummererede pladser

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Koncerten med God Is An Astronaut er flyttet til den 16. april 2021. Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 16. april 2021.
——————–——————–—
Det irske post-rock band God Is An Astronaut kommer til Hotel Cecil den 16. april med deres ”All Is Violent, All Is Bright Tour”, hvor de spiller ”All Is Violent, All Is Bright”-albummet fra 2005 i fuld længde efterfulgt af både nye og ældre sange fra bagkataloget.
Den instrumentale kvartet God Is An Astronaut, der er bygget op omkring brødrene Niels og Torsten Kinsella, har siden 2002 etableret sig som et af de stærkeste navne på post-rock scenen med deres slagkraftige og atmosfæriske lyd, og nu melder de om udgivelse af nyt album senere på året. De har i årenes løb spillet på festivaler som Metaldays, ArcTanGent, Brutal Assault, Eurosonic, Damnation Festival og ikke mindst den Robert Smith-kuraterede Meltdown Festival, og den 16. april vender de endelig tilbage til København med en koncert på Hotel Cecil.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
God Is An Astronaut på Hotel Cecil
Billetpris: 195kr + gebyr
Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC1709B
Baren åbner kl. 18
Døre til koncertsalen åbner kl. 19 / koncertstart kl. 20
www.hotelcecil.dk/arrangementer/god-is-an-astronaut-2/
 
 Tilmeld dig Hotel Cecils nyhedsbrev: http://eepurl.com/dqclV5
 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

VIGTIG UPDATE:
Pga. de nuværende restriktioner ifm. Covid-19 epidemien, så er vi nødsaget til at flytte koncerten til d. 16. april 2021. Som et plaster på såret, spiller vi et gratis show i Pumpehusets Byhave samme aften som den oprindelige koncert d. 9. september 2020. Vi håber at se jer alle, ligesom vi håber, at I alle vil beholde jeres billet til forårets store koncert, hvor vi kommer med fuldt udtræk og nyt musik.
Deltag her: facebook.com/events/779231176161272/
_____________________________________
Siden sin dannelse i 2014, har LIVLØS hurtigt gjort sig bemærket med deres energiske og medrivende liveoptrædener, velrenommerede udgivelser, og koncerter på bl.a. COPENHELL, EUROSONIC og SPOT FESTIVAL. Effektivt og stilsikkert har LIVLØS bevist, hvorfor de hører til blandt landets mest lovende metalbands.
Support: TBA
Præsenteret i samarbejde med PDH Music.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

De 4 koncerter med Dizzy Mizz Lizzy flyttes til 4 nye datoer:
Royal Arena (Kbh.) 07.11.20 er udskudt til 16.04.22
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet som vil være gyldig til den nye koncert. Billetkøbere modtager en mail direkte fra Ticketmaster med mere information.
Billetpriser: 450 kr. + gebyr
DIZZY MIZZ LIZZY
SPECIAL GUEST: PSYCHED UP JANIS
SUPPORT: BERSÆRK
Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen udgav 20. marts 2020 Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, med titlen "Alter Echo" som i udgivelsesugen gik nummer ét i Japan, og modtog 5 stjerner af GAFFA og Jyllands-Posten samt 4 stjerner af Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet.
Dizzy Mizz Lizzy har en stak Special Tour Edition-vinyler, som de har fået produceret til den planlagte Arena-tour. I lyset af de ændrede live-planer, kan de farvede vinyler forhåbentlig skabe større glæde ved at blive sat til salg nu. De står klar på hylderne så snart din lokale pladebutik får dem hjem.
Albummet kan også streames: DizzyMizzLizzy.lnk.to/AlterEcho
”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” siger Tim Christensen om indspilningen af albummet.
Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal de mixes af Jacob Hansen, som bl.a også mixede bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.
Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.
”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” afrunder Tim Christensen.
***************************************************
VIP Pakker
Dizzy Mizz Lizzy Hot Ticket VIP-pakke Indeholder:
• En (1) siddeplads i dyreste billetkategori (PL1) til koncerten med Dizzy Mizz Lizzy i Royal Arena (Placering oplyses i købsprocessen)
• En (1) limited edition Dizzy Mizz Lizzy t-shirt designet særligt til VIP-pakkekøbere
• Et (1) Dizzy Mizz Lizzy VIP-laminat med keyhanger
• Særskilt VIP-indgang med check-in hos vores VIP-personale
Pris inkl. billetgebyr: kr. 950,-
Dizzy Mizz Lizzy Early Entry VIP-pakke indeholder:
• En (1) ståpladsbillet til koncerten med Dizzy Mizz Lizzy i Royal Arena
• Early Entry - Adgang til Royal Arena før billetkøbere med standard ståpladsbillet
• En (1) limited edition Dizzy Mizz Lizzy t-shirt designet særligt til VIP-pakkekøbere
• Et (1) Dizzy Mizz Lizzy VIP-laminat med keyhanger
• Særskilt VIP-indgang med check-in hos VIP-personale
Pris inkl. billetgebyr: kr. 950,-
Købslink: https://www.ticketmaster.dk/search/?keyword=dizzy_rya_vip...

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

JESPER BINZER ER KLAR TIL PALETTEN 🙂
Det kaotiske herrens år 2020 er ved at lakke mod enden, og vi er alle utålmodige efter at komme om på den anden siden, hvor der forhåbentlig venter en bedre tid og hvor vi igen kan mødes om en koncert oplevelse, nu i de nye rammer hos Paletten.
Utrættelige Jesper Binzer er på landevejen med sin nye plade "Save your soul" der har høstet rosende anmeldelser i både ind- og udland.
Med sig har han sit top-tunede band der består af:
Søren Andersen – guitar
Christian Hede Madsen guitar
Anders Borre – bas
Jesper Bo – keyboards
Jakob Rønlow – trommer

Jesper Binzers nye album “Save Your Soul” gik i første uge direkte ind på en flot 3. pladsen på den officielle hitliste - vi glæder os meget til at byde Jesper velkommen til Paletten, denne gang i vors nye lækre venue.
Siddende koncert.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

OBS: Koncerten foregår på Alsion!
Dizzy Mizz Lizzy i intime rammer
Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”sid-ned”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed.
Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.
”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.
”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut.
Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.
Alle koncerter er grundet corona sid ned koncerter!

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

NY DATO: 16.04.21 - samme tid - samme sted
Købte billetter kan bruges eller refunderes...
Grundet de nuværende omstændigheder med coronavirus og smittespredning, har Bersærk valgt at udsætte koncerten.
En person i bandets nære bagland er i risikogruppen for at blive alvorligt syg, skulle smitten blive givet videre, og dette er bandet selvfølgelig nødt til at tage hensyn til.
Bersærk er oprigtigt kede at det, og glæder sig til at komme og spille for jer, snarest muligt.
Support: Deatnate
I 2012 fik Danmark den vilde ulv tilbage, og samme år opstod Bersærk!
Bersærk spiller tung, solid rock, og formår at komme ud over landets grænser, hvor deres budskab forstås og tages ind af fans så langt væk som Canada og Australien.
Bersærk har igennem de sidste 6 år, i bedste hedningestil, brændt de danske spillesteder ned til grunden, og har med deres intense og energiske liveoptrædender, og medrivende, dansksprogede
tekster, indtaget landet.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

×
×
 • Create New...