Event stream for August 2021 - Club Dark Jump to content
 • Bliv betalende Darkness-medlem.png
Verdensstjernerne fra TOTO gæster Danmark på deres kommende Europatour og lægger vejen forbi Viborg, hvor de spiller på Paradepladsen Viborg 12. august 2021.
I 2019 kunne TOTO fejre 40-års jubilæum, hvilket de blandt andre gjorde i fremragende selskab med danskerne i et komplet udsolgt Forum Copenhagen.
I 2021 vender de tilbage til Danmark med alle de store klassikere som ”Africa”, ”Rosanna”, ”Georgy Porgy”, ”Stop Loving You” og ”Hold The Line” samt nyere sange fra bandets bugnende bagkatalog.
Bandet er definitionen af popkultur og et af de 70’er bands, som har udholdt de skiftende trends og stilskift og derved har haft en karriere med en verdensomspændende fanbase, som tæller flere generationer.
Erfaring kan fortælle, at der er lagt op til en fest og hitparade af de helt store dimensioner, når TOTO vender retur til Danmark - og med bandets historik idet danske, hvor de stort set altid spiller udsolgte
koncerter, gælder det om at være hurtig.
Billetsalget starter mandag den 14. december kl. 10

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Jesper Binzer står ikke stille. Vi kender ham som den udfarende forsanger i D-A-D !
Og når bandet holder pause, er Jesper allerede i gang med noget nyt; idéerne og holdningerne står i kø, hånd i hånd for at komme ud.
Nu har han færdigindspillet 10 nye numre i Medley studiet sammen med producer og guitarist Søren Andersen, som han også arbejdede tæt sammen med omkring sit første soloalbum ”Dying Is Easy” der udkom for 3 år siden. Processen har denne gang også været kreativ og forløsende let; katalysatoren har været pandemien der har ryddet kalenderen for begge, så der pludselig var tid og rum til at skabe en række sange, der nu har resulteret i et helt album ”Save Your Soul”, der udkommer 6. November.
Albummet følges op af en rækkekoncerter i november/december !
Forløberen for albummet er singlen ”Don´t Let Them Make You Choose Sides”, der releases på fredag d. 4. September, som sangeren selv beskriver således :
”I første vers står Mohammed i døren med sin far og er på vej ud i verden - han sir til sin far at når nu vi bor i et vestligt land, om ikke vi skulle assimilere os, integrere os og smide vores fortid på porten. Faren kigger sørgeligt på sin søn og siger : lad dem ikke tvinge dig til at vælge side....”
I andet vers er Mohammed fuldt integreret og assimileret, mange år i skole, klar til at indtage verden på lige fod - men verset slutter med at hans navn og farven på hans hud alligevel lukkede for mange døre, og nu synger han selv: ”lad ingen tvinge dig til at vælge side, du er absolut god nok som den du er uanset hvor du kommer fra - ens historie skal skrives med ens eget blod og ingen,
INGEN skal tvinge dig om at vælge side !

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

110 kr. i forsalg / 130 kr. i døren
Døre kl. 19 / show kl. 19:30
BETAs augustkoncerter bliver de første i lang tid med ståpladser!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Lucid Grave er en smeltedigel for forskellige rockgenrer. Ideen var at lave en stoner / doom band, men det hurtigt udviklet sig til noget større.
Bandet begyndte i slutningen af 2017 på en tordnende nat i ungdomshuset i København. Viben var ud over det sædvanlige. Det blev begyndelsen på en proces der mundede ud indspilningen af det første album i 2019.
Goddess of Misery blev indspillet i 2019 og udkom i begyndelsen af 2020. Den er produceret Tobias Munk Tønder, der har arbejdet med flere andre undergrundsbands (Gaia, Drukner, Eyes ect.). Lyden af pladen er solidt baseret i stoner / doom, men har elementer af punk, post- og støjrock.
___
Det københavnske post-metal-orkester LATE NIGHT VENTURE har rejst en lang vej, både som individer og som band. Fra fødsel til opvækst i provinsen og forstæder landet over til voksenlivet i København, dannelsen af bandet i 2006 og til den nye plade ‘Subcosmos’. Medlemmernes musikalske møde konkretiserede sig først i bandets selvbetitlede debutalbum, derefter i ‘Pioneers of Spaceflight’ (2012) og senere ‘Tychonians’ (2015). Disse to albums tog begge udgangspunkt i shoegaze og post-rock og fortællinger om universet, menneskets møde med samme og de spørgsmål af videnskabelig såvel som eksistentiel karakter, der opstår i en sådan funderen. Det nye album ‘Subcosmos’ er tredje og sidste del i denne trilogi, og hvor de to forrige plader er af mere beskuende karakter, er den nye plade i højere grad et personligt værk. Musikken har ligeledes ændret fokus, i det bandet har bevæget sig imod en tungere lyd. LATE NIGHT VENTURE opererer nu i et felt defineret af legender som Neurosis og Isis - et felt, som orkestret videreudvikler i kraft af det distinkt melodiske, poetiske og lokale præg, som fortsat kendetegner deres musik

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Det kaotiske herrens år 2020 er ved at lakke mod enden, og vi er utålmodige efter at komme om på den anden siden, hvor der forhåbentlig venter en bedre tid.
Ikke mindst for live musikken, som i den grad er savnet. Mange har taget udfordringen om et max på 500 siddepladser op, og har på trods at alle odds været ude og kunnet gi folket en stor koncertoplevelse og et håb om en bedre verden.
En af dem er utrættelige Jesper Binzer, der efter udgivelsen af sin 2. Soloplade “Save Your Soul”, har givet en håndfuld koncerter.
Men om få måneder er der godbidder til hele landet, idet der nu er planlagt yderligere 22 koncerter, der starter d. 31 marts.
De nye numre bli'r præsenteret sammen med numre fra det første solo-album “Dying IS Easy” fra 2017, og af det mest velspillende band :
Søren Andersen - guitar
Christian Hede Madsen - guitar
Anders Borre - bas
Jesper Bo - keyboards
Jakob Rønlow - trommer
Det nye album “Save Your Soul” gik i første uge direkte ind på en flot 3. pladsen på den officielle hitliste for et kombineret antal af streams og solgte fysiske eksemplarer. Anmeldelserne har også været yderst positive, ikke blot i Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland, hvor albummet også er blevet udgivet.
Således er der flg. stjernedrys på udgivelsen og de 10 nye numre :
EKSTRABLADET : * * * * "så insisterende en entusiasme, at det nærmest virker naturstridigt"
GAFFA : * * * * “Hurtigt og sikkert ud af starthullerne”
METALADAY : * * * * “Tryg i Binzers selskab"
JUNGERSEN.DK : * * * * * "I disse for vort land så anstrengende tider har vi i dén grad behov for en rockplade, som ikke mindst signalerer, at det sgu nok alt sammen skal gå i den sidste ende.
Med ”Save Your Soul” har vi fået sådan en plade".
NORWAY ROCK MAGAZINE : * * * * *
SWEDEN ROCK : * * * * * *
ROCKS : * * * * * * * * “Hymnischer und erheblich soundgewaltiger geraten als seine hauptband"
METALIZED : * * * * * * * * * * “Særdeles stærkt over hele linien"
ROCKNYTT : * * * * “En absolut killer”
POLITIKEN : * * * “Store klassiske rocksange"
BLOGGERSDELIGHT : * * * * * * “Kan gå over i historien”
NECKBREAKER : * * * * * * * * “extrem gute guitarrenspiel von Søren Andersen"
Billetsalg starter 01.12.2020 kl. 10.00
Vi afventer retningslinjer for afholdelse - indtil da er salget med unummererede siddepladser

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Vi i Cirkus Metal er stolte over at kunne præsentere vores første sommerforestilling over to dage, med bands, artister og cirkustelt!
Teltet vil blive rejst på Dyrskuepladsen i Ringe, hvor vi inviterer indenfor til to dage med cirkus og metal!
Følg med her på begivenheden, hvor vi løbende vil opdatere med nye bands, artister og andre vanvittigheder!
Bands:
Terrorpy: Dødsmetal
Powwow of Disorder: Old school heavy metal
Wasted: Old school heavy metal
Killing: Thrash metal
Galge: Dødsmetal
Lamentari: Symfonisk blackned metal
Embarray: Groove metal
Cor Vacante: Dødsmetal
Ethereal Kingdoms: Teatralsk symfonisk metal
World War 5: Old school death metal
Artister:
Nixie Nocturna: Burlesque
Boris og JoJo: Klovne
Kalles World tour
Nicolai Laursen: Tryllekunstner
... TBA
Billetter kan købes på www.cirkusmetal.dk
Vi glæder os til at se jer! 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

METAL AID 2
- LIVE I AMAGER BIO D. 13. og 27. AUGUST -
Efter successen med første udgave af Metal Aid, kan Nordic Noise nu præsentere Metal Aid 2 - denne gang med stående publikum!
Nordic Noise kan nu annoncere METAL AID 2 – der er to dage med 8 koncerter i Amager Bio hhv. d. 13. og 27. august.
Denne gang er det DENIAL OF GOD, IRON FIRE, FOREVER STILL, HORNED ALMIGHTY, SHADOWSPAWN, ÆTTIR, TROLD etc. der er på programmet.
Alle danske bands, og inden for så forskellige metal subgenrer som black metal, power metal, doom metal, folk metal, death metal, alternativ metal, m.m.
Første udgave af Metal Aid løb af stablen 16. og 17. juni 2021, som en 2-dages minifestival i Amager Bio med 8 bands, som en slags nødhjælpspakke til både bands og publikum inden for metalscenen, nu hvor størstedelen af sommerens festivaler var aflyst, heriblandt Copenhell. Derfor blev første Metal Aid arrangement hurtigt stablet på benene, så koncert-tørsten inden for metalscenen kunne slukkes bare lidt.
En af landets legendariske rock-skribenter - Steffen Jungersen - skrev bl.a.:
"en dejlig aften i Danmarks bedste spillested, hvor aftenens bands leverede den ultimative kur efter en alt for lang koncerttørke for din udsendtes vedkommende"
De optrædende talte bl.a. ARTILLERY, SVARTSOT, WITHERING SURFACE, SLÆGT m.fl., og de to næsten udsolgte aftener bød på en massiv forløsning hos både bands, publikum og arrangører, der fik mulighed for at være sammen om den hårdtslående livemusik, der har været så hårdt savnet – selvom der stadig var diverse restriktioner. Til Metal Aid skulle publikum stadig sidde ned, men kravet om mundbind var dog sløjfet.
METAL AID 2 bliver to aftener hvor publikum endelig kan stå op, og slipper for at blive tvunget til at sidde ned, som det har været hidtil! Der er stadig begrænsninger på publikumskapaciteten, men alene det at vi nu gradvis vender tilbage til koncertoplevelser som før corona, er noget både bands og arrangører ser frem til. Og ikke mindst publikum!
Programmet til METAL AID 2 er følgende:
Fredag d. 13. august 2021
DENIAL OF GOD
HORNED ALMIGHTY
ÆTTIR
+ TBA
Fredag d. 27. August 2021
IRON FIRE
FOREVER STILL
SHADOWSPAWN
TROLD
Køb billetter: https://bit.ly/3x8mNOs
Entre:
1-dags billet: 199 kr.(+ gebyr)
2-dages/partout billet: 299 kr:(+ gebyr)
Alle der har købt og køber billet til Nordic Noise 2022 (A Decade Of Noise) får gratis adgang til "Metal Aid 2" (så længe lager haves). Skriv en mail til weiss@targetgroup.dk med vedhæftet kvittering for dit køb af Nordic Noise 2022 (A Decade Of Noise) billet, som bevis, og en særlig kode til Metal Aid Part 2 billetten vil blive tilsendt
Metal Aid 2 er støttet af Slots Og Kulturstyrelsen og afvikles på Amager Bio.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Tre gratis rockkoncerter med rigtigt stående publikum igen. Det er næsten for godt til at være sandt.
★ The Entrepreneurs ★
★ Bersærk ★
★ Cabal ★
Dørene åbner kl. 19.00. Arrangementet løber fra 20.00 - 24.00, første koncert kl. 20.00. Kom i god tid!
Denne aften kan du opleve tre forskellige fremadstormende bands med rødder i den danske rockmuld: The Entrepreneurs’ eksplosive og melodiøse indie-støjrock, Bersærks eklektiske, hedenske hardrock og Cabals tunge, voldsomme og mørke dødsmetal.
Du kan desuden lære alle tre bands bedre at kende, når de samme aften deltager i en live-Q&A på scenen med P6 Beat-vært og musikformidler Anders Bøtter ved roret.
★ De aflyste navne ★
De aflyste navne er 15 danske bands og artister, der blev taget af plakaten i 2020. Nu blænder vi op for livemusikken igen med en række dynamiske showcases, som ikke kan aflyses.
Læs mere om Tak Rock og De Aflyste Navne-kampagnen her: https://royalbeer.dk/aflystenavne
★ GRATIS ★
Billetter hentes via følgende billetlink:
https://www.postenlive.dk/.../tak-rock-praesenterer-de.../
Da der er begrænset antal, opfordrer vi til at kun hente billet hvis man er sikker på at deltage. Ellers går pladsen tabt for en anden ligesindet rockmusik-elsker. Tak - Tak Rock!
NB:
Der skal vises coronapas ved indgangen. Der er ikke krav om mundbind.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Faster! Harder! Picnic!
Så blev det igen den tid på året! Efter halvandet års dansen med Corona, glæder vi os til endelig at danse med JER igen! Det er nemlig blevet tid til årets picnic for de ondeste og smukkeste mennesker.
Traditionen tro sørger vi for passende deprimerende soundtrack til festivitasen (goth, synth, industrial, neofolk, Scooter, ebm, postpunk, darkwave usw.) og i dagens anledning er der også DJs på (fint skal det være!), nemlig d’herrer Brain og Skumlibar, der der vil gøre dagen endnu mere rædselsfuld for tilfældige forbipasserende.
You know the drill; vi mødes i Ørstedsparken som de andre år, samme tid, samme sted (dvs. Kl. 13 ved Nørre Farimagsgade/H.C. Andersens Boulevard-indgangen - der skal nok komme kort op). Hvis vejret ellers tillader det, så planlægger vi fællesgrill, så medbring en engangsgrill, mad, snacks og ikke mindst DRANKZ! Som de andre år opfordrer vi til at tage jeres lækre (eller ulækre) venner med, jeres mini-mes og ikke mindst de berømte skeletter i skabene!
Feel free til at dele eventet, så vi får ALLE de onde og smukke mennesker med!
VI SES! Hugz and kisses fra dine bedste picnic-venner, Båtling og Jæll!

Event details

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Boringhell Fest

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Vi i Cirkus Metal er stolte over at kunne præsentere vores første sommerforestilling over to dage, med bands, artister og cirkustelt!
Teltet vil blive rejst på Dyrskuepladsen i Ringe, hvor vi inviterer indenfor til to dage med cirkus og metal!
Følg med her på begivenheden, hvor vi løbende vil opdatere med nye bands, artister og andre vanvittigheder!
Bands:
Terrorpy: Dødsmetal
Powwow of Disorder: Old school heavy metal
Wasted: Old school heavy metal
Killing: Thrash metal
Galge: Dødsmetal
Lamentari: Symfonisk blackned metal
Embarray: Groove metal
Cor Vacante: Dødsmetal
Ethereal Kingdoms: Teatralsk symfonisk metal
World War 5: Old school death metal
Artister:
Nixie Nocturna: Burlesque
Boris og JoJo: Klovne
Kalles World tour
Nicolai Laursen: Tryllekunstner
... TBA
Billetter kan købes på www.cirkusmetal.dk
Vi glæder os til at se jer! 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ MORADS [DK] ★ 14. AUGUST @ HIGH VOLTAGE ★
Morads, en kvartet fra København, men med rødderne i Helsinge. Bandets fire medlemmer deler musikalske interesser og den samme ubarmhjertige tørst efter sjove og snavsede riffs og tempoer.
Morads spiller en kreativ kombination af shake-your-booty-riffs og grooves, med konturer af klassisk rock and roll og dødsmetallens repetitive og nådesløse hamren.
Morads har EPen 'Ressurection Ritual' ude nu, som kan findes og høres overalt.
Vi snes og spred ordet! ⚡️
ENTRÉ 80,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ KONCERT KL. 20:30 ✩ NATKLUB TIL 02:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

110 kr. i forsalg / 130 kr.
Døre kl. 19 / Show kl. 19:30
BETAs augustkoncerter bliver de første i lang tid med ståpladser!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
ALKYMIST er en ny kraft i doom metal - en kraft, der på sin egen vis søger at bringe forandringens håb ind i en kaotisk tid. Bandet blev dannet i 2016 af guitarist Stefan Krey (Gas Giant) og bassist Kaspar Luke (Düreforsög) med intentionen om at skabe den tungest mulige musik i et progressivt og atmosfærisk univers. I 2017 blev besætningen fuldendt af sanger Peter Bjørneg (Detest) og trommeslager Philip Kjær Morthorst (The Ritual).
Musikken kan betegnes som progressiv doom metal - en slags “art metal” som deler et åndsfællesskab med klassisk musik og 70’ernes progressive rock. ALKYMIST lader sig ikke diktere af genrekonventioner og stiløvelser. De er derimod deres egne herrer, der viser vejen for fremtidens doom metal i kraft af deres komplekse lyd, mærkbare virtuositet og suveræne kompositoriske overblik.
Musikken er knusende tung og ligeledes melodisk og fængende, men den indeholder i ligeså høj grad dynamik, pauser, teksturer og soniske eksperimenter, som skaber et på én gang sært, smukt og frygtindgydende udtryk, og endnu engang giver de kan i spillestedet BETAs intime rammer.
https://www.facebook.com/alkymist/
@pafundofficial spiller dyster og atmosfærisk Dungeon Synth. 4. juni udgiver Pafund sit tredje album 'Forbandelsen' hos Voices Of The Ainur.
'Forbandelsen' er blevet beskrevet af The Dungeon in Deep Space således:
"Pafund continues to explore the roots of Dungeon Synth while forging a modern take on Medieval-based anthems. Lo-Fi production and superior compositions combine to assemble sultry arrangements of a whimsically musical variety. Another top-notch performance."
https://www.facebook.com/PafundOfficial

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Det kaotiske herrens år 2020 er ved at lakke mod enden, og vi er utålmodige efter at komme om på den anden siden, hvor der forhåbentlig venter en bedre tid.
Ikke mindst for live musikken, som i den grad er savnet. Mange har taget udfordringen om et max på 500 siddepladser op, og har på trods at alle odds været ude og kunnet gi folket en stor koncertoplevelse og et håb om en bedre verden.
En af dem er utrættelige Jesper Binzer, der efter udgivelsen af sin 2. Soloplade “Save Your Soul” - og helt eksklusivt - lavede et brag af en udendørskoncert i Tobaksgaarden i sommer.
Men om få måneder kommer han og bandet igen. Og der bliver godbidder til hele landet, idet der nu er planlagt yderligere 22 koncerter, der starter d. 31 marts.
De nye numre bli'r præsenteret sammen med numre fra det første solo-album “Dying IS Easy” fra 2017, og af det mest velspillende band:
Søren Andersen - guitar
Christian Hede Madsen - guitar
Anders Borre - bas
Jesper Bo - keyboards
Jakob Rønlow - trommer
Det nye album “Save Your Soul” gik i første uge direkte ind på en flot 3. pladsen på den officielle hitliste for et kombineret antal af streams og solgte fysiske eksemplarer. Anmeldelserne har også været yderst positive, ikke blot i Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland, hvor albummet også er blevet udgivet.
Således er der flg. stjernedrys på udgivelsen og de 10 nye numre:
EKSTRABLADET : * * * * "så insisterende en entusiasme, at det nærmest virker naturstridigt"
GAFFA : * * * * “Hurtigt og sikkert ud af starthullerne”
METALADAY : * * * * “Tryg i Binzers selskab"
JUNGERSEN.DK : * * * * * "I disse for vort land så anstrengende tider har vi i dén grad behov for en rockplade, som ikke mindst signalerer, at det sgu nok alt sammen skal gå i den sidste ende.
Med ”Save Your Soul” har vi fået sådan en plade".
NORWAY ROCK MAGAZINE : * * *
SWEDEN ROCK : * * * *
ROCKS : * * * * * * * * “Hymnischer und erheblich soundgewaltiger geraten als seine hauptband"
METALIZED : * * * * * * * * * * “Særdeles stærkt over hele linien"
ROCKNYTT : * * * * “En absolut killer”
POLITIKEN : * * * “Store klassiske rocksange"
BLOGGERSDELIGHT : * * * * * * “Kan gå over i historien”
NECKBREAKER : * * * * * * * * “extrem gute guitarrenspiel von Søren Andersen"

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

We Are Among Storms
We Are Among Storms er et Københavnsk trepersoners gadekryds sammensat af folk med dybe rødder i den danske undergrundsscene.
Med stor studie- og liveerfaring fra bands som T HE PSYKE PROJECT og Église er formålet med denne konstellation at blande aggressive, tunge stemninger med klare, opløftende lydflader til én samlet naturkraft.
Demersal
Demersal er et blackened screamo/emoviolence band fra Odense/København, der forholder sig til sorg, frustration og meningsløshed gennem aggressiv performance. Musikken bevæger sig mellem kaotisk, ekspressiv hardcore og postrockede, melankolske passager, hvor teksterne formidles gennem vokaler, der fremstår stærke og skrøbelige på samme tid. Demersals fokus hviler på menneskets ureflekterede følelser, hvilket bl.a. kommer til udtryk gennem deres kompromisløse og eksplosive live optrædener, som udtrykker en vekslen mellem umiddelbar, insisterende aggressivitet og inderlighed.
Efter udgivelsen af debut-EP'en, 'To Mend A Yellow Wound', har Demersal været på flere turnéer rundt i Europa i selskab med, blandt andre, Hexis, Telos, Regarding Ambiguity, Puke Wolf og italienske O. I starten af 2020 udgav de debutalbummet, 'Less', som omhandler et gradvist svindende håb i medmenneskeligheden frem til et punkt, hvor menneskelig interaktion, forhold og værdier virker betydningsløse. I juni 2021 udgav de en split med screamo-søskendebandet, Regarding Ambiguity, og til efteråret udkommer deres næste EP, ’Death Routines’.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Kom til UHØRT Festival 2021!
Når UHØRT Festival for 9. gang løber af stablen i København d. 19. – 21. august 2021, er det – forhåbentligt – med omkring 2.000 mennesker pr. dag og 42 nye danske navne, der fylder pladsen og scenerne med masser af energi, begejstring, nærvær og ikke mindst et hav af fede koncerter indenfor forskellige musikgenrer.
UHØRT har fokus på den ALLERNYESTE musik, som er klar til at bryde igennem på den danske musikscene.
Læs mere på http://www.uhoert.dk/
Årets 42 artister er:
ALEA
Astrid Cordes
Athina
Avarice
Basker Hval
Beinir
Demersal
ELYSS
Ethics
GRO
hun_sagde
iomfro
JASMIN
IVA
Johan Kolstrup
Josie Amadonna
Josva
Junior Brown
JuWehl
Kaizer
KALASET
Kamma
Kollapse
Lifesick
lil cat
LINN
Lucky Lo
Oliver Dengsø
praytell.
Reveal Party
RoseeLu
Roselyn
Selma Higgins
SIMEÔN
Soels
Szim
Såforsatan
Terrorpy
USSEL
Writhe
XABSKI
Yör
Om de gældende corona-restriktioner:
Med den senest indgåede politiske aftale ser det rigtigt positivt ud for antallet af publikummer til årets festival.
Vi sørger naturligvis for at overholde alle gældende regler ifm. årets festival.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Sorte Firkant Musikfestival skulle have fundet sted i januar, hvilket af gode grunde ikke kunne lade sig gøre.
Vi er derfor super glade for endelig at kunne løfte sløret for en ny og lidt anderledes festival end vi kender.
Festivalen vil denne gang løbe af stablen i dagene:
19-28 AUGUST
BILLETSALG ÅBNER TIRSDAG D.13 JULI
##################################################
LINEUP:
19. August - Brorsons Kirke
SØNTH COLLECTIVE præsenterer:
ALOO, CECILIE PENNEY, EXCELSIOR, ROME IN REVERSE
Billet: https://bit.ly/36wWBS1
20. August - Støberiet:
OWN ROAD + Kristian Harting + Positive Depressionism
Billet: https://bit.ly/2UC5dEd
21. August -Støberiet:
MOUTH WOUND, WHY SUN, AVARE-X
Billet: https://bit.ly/3k8U6xj
25. August - Støberiet:
MEEJAH, SOLYARA, THE PLANT X IZUMISAN ENSEMBLE
Billet: https://bit.ly/36uM5uH
26. August - Blågårds Plads:
TOOTARD (INT) + DUO-TUHAF
GRATIS SHOW
26. August - Støberiet:
ASTROSAUR (NO), ELECTRIC EYE (NO), TVIVLER
Billet: https://bit.ly/2T7AlLv
27. August - Stengade:
EYES, OXX, OvO (ITA)
Billet: https://bit.ly/2UGWW1Z
28. August - Stengade:
ORCAS + VILDE GRÆS
Billet: https://bit.ly/3xBemM0
Hold øje med eventet for opdateringer og tilføjelser til lineup!
Uden stor velvilje og fleksibilitet fra vores samarbejdspartnere, ville det ikke være muligt. Stor tak til:
ALICE,
STENGADE,
BLÅGÅRDEN/STØBERIET,
BRORSONS KIRKE,
STATENS KUNSTFOND
NØRREBRO LOKALUDVALG

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Jesper Binzer står ikke stille. Vi kender ham som den udfarende forsanger i D-A-D. Og når bandet holder pause, er Jesper allerede i gang med noget nyt; idéerne og holdningerne står i kø, hånd i hånd for at komme ud.
Nu har han færdigindspillet 10 nye numre sammen med producer og guitarist Søren Andersen, som han også arbejdede tæt sammen med omkring sit første soloalbum ”Dying Is Easy” der udkom for 3 år siden. Processen har denne gang også været kreativ og forløsende let; katalysatoren har været pandemien der har ryddet kalenderen for begge, så der pludselig var tid og rum til at skabe en række sange, der nu har resulteret i et helt album ”Save Your Soul”.
Binzer følger nu albummet op med en række koncerter i 2021.
Forløberen for albummet er singlen ”Don´t Let Them Make You Choose Sides”.
”I første vers står Mohammed i døren med sin far og er på vej ud i verden - han siger til sin far, at når nu vi bor i et vestligt land, om ikke vi skulle assimilere os, integrere os og smide vores fortid på porten. Faren kigger sørgeligt på sin søn og siger: Lad dem ikke tvinge dig til at vælge side...”

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Vi fortsætter ufortrødent med fjerde udgave af Næstved Metalfest, hvor svenske GRAVE og franske DAGOBA er øverst på plakaten sammen med de hjemvendte sønner fra WITHERING SURFACE og øvrige danske bands TIMECHILD, NATJAGER, HEARTEATER og DETEST samt svenske CREEPING FLESH. Og dét er kun begyndelsen. Der kommer flere internationale headlinere på programmet sammen med cremen fra den danske metalscene. Ialt 20 metal bands fra ind og udland forventes på plakaten fordelt på to dage.

Event details

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Kom til UHØRT Festival 2021!
Når UHØRT Festival for 9. gang løber af stablen i København d. 19. – 21. august 2021, er det – forhåbentligt – med omkring 2.000 mennesker pr. dag og 42 nye danske navne, der fylder pladsen og scenerne med masser af energi, begejstring, nærvær og ikke mindst et hav af fede koncerter indenfor forskellige musikgenrer.
UHØRT har fokus på den ALLERNYESTE musik, som er klar til at bryde igennem på den danske musikscene.
Læs mere på http://www.uhoert.dk/
Årets 42 artister er:
ALEA
Astrid Cordes
Athina
Avarice
Basker Hval
Beinir
Demersal
ELYSS
Ethics
GRO
hun_sagde
iomfro
JASMIN
IVA
Johan Kolstrup
Josie Amadonna
Josva
Junior Brown
JuWehl
Kaizer
KALASET
Kamma
Kollapse
Lifesick
lil cat
LINN
Lucky Lo
Oliver Dengsø
praytell.
Reveal Party
RoseeLu
Roselyn
Selma Higgins
SIMEÔN
Soels
Szim
Såforsatan
Terrorpy
USSEL
Writhe
XABSKI
Yör
Om de gældende corona-restriktioner:
Med den senest indgåede politiske aftale ser det rigtigt positivt ud for antallet af publikummer til årets festival.
Vi sørger naturligvis for at overholde alle gældende regler ifm. årets festival.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ MOTÖRIZER [DK] ★ 20. AUGUST @ HIGH VOLTAGE ★
Suveræne Motörizer er tilbage på deres hjemmebane High Voltage, med deres heftige arsenal af grovkornede og udødelige rock n roll klassikere fra elskede og savnede Motörhead.
Vi glæder os til at have drengene tilbage på vores scene og det bør du også gøre!
Vi snes og spred ordet! ⚡️
ENTRÉ 150,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ KONCERT KL. 20:30 ✩ BARHYGGE TIL 02:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

HUSK: BILLET. Dette arrangement er ikke gratis.
Der er ikke længere krav om Coronapas!
Så slår vi satme dørene op til endnu en omgang METAL CAFE og igen som en del af "Godset Ujnfor". Det var pisse hyggeligt sidst og nok det tætteste vi kan gøre for at I føler en snært af festival i år.
Er du Ujnfor - så kom ned og vær det sammen med alle os andre! Vi lærte rigtig meget sidste gang, og tak for jeres feedback! Alt er taget op.
For at vi kan holde styr på antallet har vi valgt at lave det sådan at der skal hives en billet til 50 kr. - pt. kan vi kun lukke 200 ind og det kan bedst styre med billetter, plus vi kan sikre at vi har kontakt med jer alle.
Til gengæld lover vi jer en fed aften UJNFOR i helt nye omgivelser og vi har også sikret at der er kolde "prisvenlige" øl til alle samt mulighed for madkøb på pladsen.
Vi laver selvfølgelig også Mædl Quiz med et par ekstra fede præmier - plus du kan opleve to fede metalbands give den alt hvad de kan på vores nye scene.
METALCAFÈ UJNFOR foregår på Koldings nye Urban scene - Godset UJNFOR
HUSK BILLET!
ARRANGØR: ROCK´IN HOUSE
PLADSER: SIDDE / STÅPLADSER

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Sorte Firkant Musikfestival skulle have fundet sted i januar, hvilket af gode grunde ikke kunne lade sig gøre.
Vi er derfor super glade for endelig at kunne løfte sløret for en ny og lidt anderledes festival end vi kender.
Festivalen vil denne gang løbe af stablen i dagene:
19-28 AUGUST
BILLETSALG ÅBNER TIRSDAG D.13 JULI
##################################################
LINEUP:
19. August - Brorsons Kirke
SØNTH COLLECTIVE præsenterer:
ALOO, CECILIE PENNEY, EXCELSIOR, ROME IN REVERSE
Billet: https://bit.ly/36wWBS1
20. August - Støberiet:
OWN ROAD + Kristian Harting + Positive Depressionism
Billet: https://bit.ly/2UC5dEd
21. August -Støberiet:
MOUTH WOUND, WHY SUN, AVARE-X
Billet: https://bit.ly/3k8U6xj
25. August - Støberiet:
MEEJAH, SOLYARA, THE PLANT X IZUMISAN ENSEMBLE
Billet: https://bit.ly/36uM5uH
26. August - Blågårds Plads:
TOOTARD (INT) + DUO-TUHAF
GRATIS SHOW
26. August - Støberiet:
ASTROSAUR (NO), ELECTRIC EYE (NO), TVIVLER
Billet: https://bit.ly/2T7AlLv
27. August - Stengade:
EYES, OXX, OvO (ITA)
Billet: https://bit.ly/2UGWW1Z
28. August - Stengade:
ORCAS + VILDE GRÆS
Billet: https://bit.ly/3xBemM0
Hold øje med eventet for opdateringer og tilføjelser til lineup!
Uden stor velvilje og fleksibilitet fra vores samarbejdspartnere, ville det ikke være muligt. Stor tak til:
ALICE,
STENGADE,
BLÅGÅRDEN/STØBERIET,
BRORSONS KIRKE,
STATENS KUNSTFOND
NØRREBRO LOKALUDVALG

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Ghost Iris er et af de mest lovende og kompromisløse bands indenfor metalcore. Bandets lyd blander dog et væld af forskellige genre - den er et foranderligt og dynamisk bæst, der angriber fra alle vinkler!
Siden det anmelderroste album, Apple of Discord fra 2019, har bandet skabt et navn for sig selv gennem supporttours for blandt andet Dream Theater, Jinjer, After The Burial og Soen, samt festivaller som Copen-hell, Rockstadt Extreme Fest og Euroblast. Med deres energifyldte og sprængfarlige live performance venter fans verden over konstant på bandets tilbagevenden.
Ghost Iris gør nu klar til udgivelsen af deres længe ventede nye album, Comatose. Albummet bygger på de grundsten lagt med forrige album - pulveriserende, dyster, samt værende catchy og hårdtslående på én og samme tid. Comatose er ingen undtagelse, og er deres mest intense indtil videre.
Siden udgivelsen af Apple of Discord har bandet tourneret intensivt i udlandet på support tours med blandt andet Dream Theater, After The Burial og Soen.
-
Special Guest: Feather Mountain bliver betegnet som værende dragende, atmosfærisk og intenst, og musikanmeldere har sammenlignet bandet med Opeth, Muse, Porcupine Tree, Haken og Tool, og albummet Nidus blev udnævnt til en “2019 Year End Hidden Gem” af det internationale progressive rockmagasin The Prog Mind.
“From the very beginning, 'Nidus' introduces us to a whole universe that disturbs the mind and draws something somber out of yourself...” (Metal To Go)

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Aalborg Rock & Metal byder velkommen til ONKEL REJES HEAVYSHOW
Onkel Reje er modsætningen til alt, hvad vi prøver at lære vores børn af gode manerer. Onkel reje har en humor, der går lige ind i de børn, der er med på den værste. For det er nu engang sjovere at lave alt det, man ikke må.
Onkel Reje er blevet børnefavorit på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede, piberygende karakter optræder i absurde musikvideoer om alt fra personlig hygiejne til mormor. Hvis han da ikke bestyrer sin brevkasse eller lader sine sure sokker fortælle vittigheder.
Børnene vil elske at komme tæt på denne løjerlige antihelt, mens forældre og bedsteforældre kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte, politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.
AR&M sørger desuden for lidt underholdning uden for scenen, i form af facepaint og andre små indslag. Så kom med til en hyggelig dag, med underholdning og aktiviteter, i selskab af selveste Rejernes Onkel, og de hyggelige mennesker i Aalborg Rock & Metal!
Praktisk information:
Børn op til 4 år kommer gratis ind.
Indgangen åbner kl. 14:00
Show start kl. 16:00
Selfiesession efter showet (hvis muligt).
Vi gør opmærksom på at man skal sidde ned, så alle har en mulighed for at kunne se. Ønsker man at stå op, skal man stå bagved
Kære gæster i Karolinelund
Med de nye restriktioner pr 1/8 2021 er der ingen ændringer i forhold til visning af Coronapas.
Det vil sige, at du stadig skal kunne fremvise gyldigt Coronapas hele august måned, for at komme til Fredagsfest og Skovrock.
Hvis du bruger den nye Coronapas app, med vandmærker og ur, behøves der ikke medbringes ID. Hvis du bruger Sundhed.dk, udprintet test/pas, skal der fremvises ID.
Vi glæder os til at se jer til flere dejlige koncerter 😁

Event details

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Kom til UHØRT Festival 2021!
Når UHØRT Festival for 9. gang løber af stablen i København d. 19. – 21. august 2021, er det – forhåbentligt – med omkring 2.000 mennesker pr. dag og 42 nye danske navne, der fylder pladsen og scenerne med masser af energi, begejstring, nærvær og ikke mindst et hav af fede koncerter indenfor forskellige musikgenrer.
UHØRT har fokus på den ALLERNYESTE musik, som er klar til at bryde igennem på den danske musikscene.
Læs mere på http://www.uhoert.dk/
Årets 42 artister er:
ALEA
Astrid Cordes
Athina
Avarice
Basker Hval
Beinir
Demersal
ELYSS
Ethics
GRO
hun_sagde
iomfro
JASMIN
IVA
Johan Kolstrup
Josie Amadonna
Josva
Junior Brown
JuWehl
Kaizer
KALASET
Kamma
Kollapse
Lifesick
lil cat
LINN
Lucky Lo
Oliver Dengsø
praytell.
Reveal Party
RoseeLu
Roselyn
Selma Higgins
SIMEÔN
Soels
Szim
Såforsatan
Terrorpy
USSEL
Writhe
XABSKI
Yör
Om de gældende corona-restriktioner:
Med den senest indgåede politiske aftale ser det rigtigt positivt ud for antallet af publikummer til årets festival.
Vi sørger naturligvis for at overholde alle gældende regler ifm. årets festival.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

0 users have RSVPed


Sorte Firkant Musikfestival skulle have fundet sted i januar, hvilket af gode grunde ikke kunne lade sig gøre.
Vi er derfor super glade for endelig at kunne løfte sløret for en ny og lidt anderledes festival end vi kender.
Festivalen vil denne gang løbe af stablen i dagene:
19-28 AUGUST
BILLETSALG ÅBNER TIRSDAG D.13 JULI
##################################################
LINEUP:
19. August - Brorsons Kirke
SØNTH COLLECTIVE præsenterer:
ALOO, CECILIE PENNEY, EXCELSIOR, ROME IN REVERSE
Billet: https://bit.ly/36wWBS1
20. August - Støberiet:
OWN ROAD + Kristian Harting + Positive Depressionism
Billet: https://bit.ly/2UC5dEd
21. August -Støberiet:
MOUTH WOUND, WHY SUN, AVARE-X
Billet: https://bit.ly/3k8U6xj
25. August - Støberiet:
MEEJAH, SOLYARA, THE PLANT X IZUMISAN ENSEMBLE
Billet: https://bit.ly/36uM5uH
26. August - Blågårds Plads:
TOOTARD (INT) + DUO-TUHAF
GRATIS SHOW
26. August - Støberiet:
ASTROSAUR (NO), ELECTRIC EYE (NO), TVIVLER
Billet: https://bit.ly/2T7AlLv
27. August - Stengade:
EYES, OXX, OvO (ITA)
Billet: https://bit.ly/2UGWW1Z
28. August - Stengade:
ORCAS + VILDE GRÆS
Billet: https://bit.ly/3xBemM0
Hold øje med eventet for opdateringer og tilføjelser til lineup!
Uden stor velvilje og fleksibilitet fra vores samarbejdspartnere, ville det ikke være muligt. Stor tak til:
ALICE,
STENGADE,
BLÅGÅRDEN/STØBERIET,
BRORSONS KIRKE,
STATENS KUNSTFOND
NØRREBRO LOKALUDVALG

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ PAIN BREAKS THE SILENCE [DK] ★ 21. AUGUST @ HIGH VOLTAGE ★
Pain Breaks The Silence er et melodisk hardcore band, fra de københavnske forstæder. Dannet i 2016 og med bebut album ude. Med udgangspunkt i hardcore metal, har de udviklet deres lyd hvor tunge, rytmiske og agressive riffs danner rammen, med melodien i fokus. Lyrikken, bevæger sig i afkrogene af det menneskelige sind, og bliver leveret med et gennemført hint af hardrock og agressive growls.
Vi snes og spred ordet! ⚡️
ENTRÉ 80,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ KONCERT KL. 20:30 ✩ NATKLUB TIL 02:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Sorte Firkant Musikfestival skulle have fundet sted i januar, hvilket af gode grunde ikke kunne lade sig gøre.
Vi er derfor super glade for endelig at kunne løfte sløret for en ny og lidt anderledes festival end vi kender.
Festivalen vil denne gang løbe af stablen i dagene:
19-28 AUGUST
BILLETSALG ÅBNER TIRSDAG D.13 JULI
##################################################
LINEUP:
19. August - Brorsons Kirke
SØNTH COLLECTIVE præsenterer:
ALOO, CECILIE PENNEY, EXCELSIOR, ROME IN REVERSE
Billet: https://bit.ly/36wWBS1
20. August - Støberiet:
OWN ROAD + Kristian Harting + Positive Depressionism
Billet: https://bit.ly/2UC5dEd
21. August -Støberiet:
MOUTH WOUND, WHY SUN, AVARE-X
Billet: https://bit.ly/3k8U6xj
25. August - Støberiet:
MEEJAH, SOLYARA, THE PLANT X IZUMISAN ENSEMBLE
Billet: https://bit.ly/36uM5uH
26. August - Blågårds Plads:
TOOTARD (INT) + DUO-TUHAF
GRATIS SHOW
26. August - Støberiet:
ASTROSAUR (NO), ELECTRIC EYE (NO), TVIVLER
Billet: https://bit.ly/2T7AlLv
27. August - Stengade:
EYES, OXX, OvO (ITA)
Billet: https://bit.ly/2UGWW1Z
28. August - Stengade:
ORCAS + VILDE GRÆS
Billet: https://bit.ly/3xBemM0
Hold øje med eventet for opdateringer og tilføjelser til lineup!
Uden stor velvilje og fleksibilitet fra vores samarbejdspartnere, ville det ikke være muligt. Stor tak til:
ALICE,
STENGADE,
BLÅGÅRDEN/STØBERIET,
BRORSONS KIRKE,
STATENS KUNSTFOND
NØRREBRO LOKALUDVALG

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Måneskjold
Det københavnske band Måneskjold blander syrerock, heavy metal, punkrock og retro-futurisme i en trippet cocktail, der har skaffet bandet en solid og trofast fanskare, gennem deres udgivelser og altid medrivende koncerter.
16. april 2021 udsendte bandet deres andet album ’Sølvhjerneskaller’i kredsløb - opfølgeren til det anmelderroste ’Kometen Kommer’ fra 2016. Pladen er stærkt inspireret af space-rocklydene, der har kendetegnet Måneskjold siden debuten, men udforsker denne gang et tungere mere stoner-rock inspireret univers end på Kometen Kommer.
Sølvhjerneskaller spænder over alt fra akustisk psych-rock over dronende, hypnotiske jams til næsten prog-rock-agtige eposer, er et mere varieret og modent album end sin forgænger. Der lægges denne gang større vægt på sangskrivningen og resultatet er et fokuseret album, der er rodfæstet i lyden vi har lært Måneskjold at kende på, mens det på samme tid peger fremad og byder på masser af nye ideer.
Sårbar
Det er et vekslende skydække. Det er et underligt humør. Det er samvittighedens sumpe. Det er gift ud af systemet. Det er glædens strikse toldere. Det er hjernens overfyldte loftrum. Det er knudemandens forbandelse. Det klaustrofobiens centrifuge. Det er sange fra skyggernes land. SÅRBAR spiller en slags melodisk post punk på modersmålet. Og de spiller højt uden at være bange for det stille.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Sorte Firkant Musikfestival skulle have fundet sted i januar, hvilket af gode grunde ikke kunne lade sig gøre.
Vi er derfor super glade for endelig at kunne løfte sløret for en ny og lidt anderledes festival end vi kender.
Festivalen vil denne gang løbe af stablen i dagene:
19-28 AUGUST
BILLETSALG ÅBNER TIRSDAG D.13 JULI
##################################################
LINEUP:
19. August - Brorsons Kirke
SØNTH COLLECTIVE præsenterer:
ALOO, CECILIE PENNEY, EXCELSIOR, ROME IN REVERSE
Billet: https://bit.ly/36wWBS1
20. August - Støberiet:
OWN ROAD + Kristian Harting + Positive Depressionism
Billet: https://bit.ly/2UC5dEd
21. August -Støberiet:
MOUTH WOUND, WHY SUN, AVARE-X
Billet: https://bit.ly/3k8U6xj
25. August - Støberiet:
MEEJAH, SOLYARA, THE PLANT X IZUMISAN ENSEMBLE
Billet: https://bit.ly/36uM5uH
26. August - Blågårds Plads:
TOOTARD (INT) + DUO-TUHAF
GRATIS SHOW
26. August - Støberiet:
ASTROSAUR (NO), ELECTRIC EYE (NO), TVIVLER
Billet: https://bit.ly/2T7AlLv
27. August - Stengade:
EYES, OXX, OvO (ITA)
Billet: https://bit.ly/2UGWW1Z
28. August - Stengade:
ORCAS + VILDE GRÆS
Billet: https://bit.ly/3xBemM0
Hold øje med eventet for opdateringer og tilføjelser til lineup!
Uden stor velvilje og fleksibilitet fra vores samarbejdspartnere, ville det ikke være muligt. Stor tak til:
ALICE,
STENGADE,
BLÅGÅRDEN/STØBERIET,
BRORSONS KIRKE,
STATENS KUNSTFOND
NØRREBRO LOKALUDVALG

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

80's NIGHT M. DJ BIRK + DJ BRINK!
Sidste år lagde drengene Zeppelin ned fra pulten med alle deres favoritter fra 70'erne. Nu er det 80'erne, som står for skud og der er noget at se frem til!
Den står på AC/DC, Def Leppard, Guns N' Roses, Queen, Europe, Ozzy, Rush, Aerosmith, Accept, Judas Priest og en helvedes masse andet godt.
Fri entré!
Husk Coronapas!

Event details

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Danske Urkraft serverer den 27. august benhårdt og ubarmhjertigt dødsmetal i Byhaven.
Urkraft blev dannet i 1995 som et af de første danske dødsmetalbands med det såkaldte nye nordiske udtryk med danske tekster. De udgav debutalbummet Eternal Cosmic Slaughter udkom i 2004 og i 2006 udkom The Inhuman Aberration på den legendariske britiske selskab Earache Records.
Urkraft har spillet på vulkaner under midnatssolen på Island og spillet support for Cannibal Corpse i hele Europa, men efter indspilningen af A Scornful Death blev Urkraft lagt i koma i 10 år. Heldigvis genopstod bandet i 2019 og er tilbage med en tungere og mørkere lyd end nogensinde.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Siamese blæser Hotel Cecil omkuld med guitarkræs og melodiske vokaludladninger den 27. august.
Danske Siamese har de seneste år sprængt rammerne for deres musikalske udtryk og boret sig direkte ind i hjertekulen hos fans verden over.
Deres seneste album ‘Super Human’ har siden udgivelsen i 2019 opnået over 15 millioner streams, og bandet har turneret over hele verden side om side med store internationale acts som Dead by April, Oceans Ate Alaska, Coheed and Cambria og Dead Letter Circus.
De fire gutter mikser stenhårde guitarriffs med forsanger Mirza Radonjica uhyre melodiske vokal udladninger i front. En skudsikker opskrift, der har gjort dem bemærket blandt anmeldere og tusindvis af fans både herhjemme og i udlandet.
Nu er Siamese på vej med et nyt album i 2021, og den 27. august ramler bandet sammen med Hotel Cecil, hvor der er lagt op til en hårdtslående aften med et dansk band, der for længst har bevist deres internationale stjernepotentiale.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Siamese på Hotel Cecil
Billetpris: 150kr + gebyr
Billetsalg: https://bit.ly/3A6Cyr8
Døre til koncertsalen åbner kl. 17 / koncertstart kl. 18
www.hotelcecil.dk/arrangementer/siamese-3/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

METAL AID 2
- LIVE I AMAGER BIO D. 13. og 27. AUGUST -
Efter successen med første udgave af Metal Aid, kan Nordic Noise nu præsentere Metal Aid 2 - denne gang med stående publikum!
Nordic Noise kan nu annoncere METAL AID 2 – der er to dage med 8 koncerter i Amager Bio hhv. d. 13. og 27. august.
Denne gang er det DENIAL OF GOD, IRON FIRE, FOREVER STILL, HORNED ALMIGHTY, SHADOWSPAWN, ÆTTIR, TROLD etc. der er på programmet.
Alle danske bands, og inden for så forskellige metal subgenrer som black metal, power metal, doom metal, folk metal, death metal, alternativ metal, m.m.
Første udgave af Metal Aid løb af stablen 16. og 17. juni 2021, som en 2-dages minifestival i Amager Bio med 8 bands, som en slags nødhjælpspakke til både bands og publikum inden for metalscenen, nu hvor størstedelen af sommerens festivaler var aflyst, heriblandt Copenhell. Derfor blev første Metal Aid arrangement hurtigt stablet på benene, så koncert-tørsten inden for metalscenen kunne slukkes bare lidt.
En af landets legendariske rock-skribenter - Steffen Jungersen - skrev bl.a.:
"en dejlig aften i Danmarks bedste spillested, hvor aftenens bands leverede den ultimative kur efter en alt for lang koncerttørke for din udsendtes vedkommende"
De optrædende talte bl.a. ARTILLERY, SVARTSOT, WITHERING SURFACE, SLÆGT m.fl., og de to næsten udsolgte aftener bød på en massiv forløsning hos både bands, publikum og arrangører, der fik mulighed for at være sammen om den hårdtslående livemusik, der har været så hårdt savnet – selvom der stadig var diverse restriktioner. Til Metal Aid skulle publikum stadig sidde ned, men kravet om mundbind var dog sløjfet.
METAL AID 2 bliver to aftener hvor publikum endelig kan stå op, og slipper for at blive tvunget til at sidde ned, som det har været hidtil! Der er stadig begrænsninger på publikumskapaciteten, men alene det at vi nu gradvis vender tilbage til koncertoplevelser som før corona, er noget både bands og arrangører ser frem til. Og ikke mindst publikum!
Programmet til METAL AID 2 er følgende:
Fredag d. 13. august 2021
DENIAL OF GOD
HORNED ALMIGHTY
ÆTTIR
+ TBA
Fredag d. 27. August 2021
IRON FIRE
FOREVER STILL
SHADOWSPAWN
TROLD
Køb billetter: https://bit.ly/3x8mNOs
Entre:
1-dags billet: 199 kr.(+ gebyr)
2-dages/partout billet: 299 kr:(+ gebyr)
Alle der har købt og køber billet til Nordic Noise 2022 (A Decade Of Noise) får gratis adgang til "Metal Aid 2" (så længe lager haves). Skriv en mail til weiss@targetgroup.dk med vedhæftet kvittering for dit køb af Nordic Noise 2022 (A Decade Of Noise) billet, som bevis, og en særlig kode til Metal Aid Part 2 billetten vil blive tilsendt
Metal Aid 2 er støttet af Slots Og Kulturstyrelsen og afvikles på Amager Bio.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Baest + Katla

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Sorte Firkant Musikfestival skulle have fundet sted i januar, hvilket af gode grunde ikke kunne lade sig gøre.
Vi er derfor super glade for endelig at kunne løfte sløret for en ny og lidt anderledes festival end vi kender.
Festivalen vil denne gang løbe af stablen i dagene:
19-28 AUGUST
BILLETSALG ÅBNER TIRSDAG D.13 JULI
##################################################
LINEUP:
19. August - Brorsons Kirke
SØNTH COLLECTIVE præsenterer:
ALOO, CECILIE PENNEY, EXCELSIOR, ROME IN REVERSE
Billet: https://bit.ly/36wWBS1
20. August - Støberiet:
OWN ROAD + Kristian Harting + Positive Depressionism
Billet: https://bit.ly/2UC5dEd
21. August -Støberiet:
MOUTH WOUND, WHY SUN, AVARE-X
Billet: https://bit.ly/3k8U6xj
25. August - Støberiet:
MEEJAH, SOLYARA, THE PLANT X IZUMISAN ENSEMBLE
Billet: https://bit.ly/36uM5uH
26. August - Blågårds Plads:
TOOTARD (INT) + DUO-TUHAF
GRATIS SHOW
26. August - Støberiet:
ASTROSAUR (NO), ELECTRIC EYE (NO), TVIVLER
Billet: https://bit.ly/2T7AlLv
27. August - Stengade:
EYES, OXX, OvO (ITA)
Billet: https://bit.ly/2UGWW1Z
28. August - Stengade:
ORCAS + VILDE GRÆS
Billet: https://bit.ly/3xBemM0
Hold øje med eventet for opdateringer og tilføjelser til lineup!
Uden stor velvilje og fleksibilitet fra vores samarbejdspartnere, ville det ikke være muligt. Stor tak til:
ALICE,
STENGADE,
BLÅGÅRDEN/STØBERIET,
BRORSONS KIRKE,
STATENS KUNSTFOND
NØRREBRO LOKALUDVALG

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

En eksplosiv aften på Radar fredag 27. august. Oplev både aarhusianske HIRAKI og københavnske We Are Among Storms live på scenen.
/////
Doors: 7pm
Concert: 8pm
Tickets: 115,- DKK / Pre-sale: https://www.yourticket.dk/.../hiraki--we-are-among-storms/
/////
HIRAKI
HIRAKI deploys an aggressive style of progressive synthpunk from the edge of the abyss. The Aarhus-based trio presents this sonic assault to accompany the inevitable fact that our world is sick, and we all take part in maintaining the fucked up systematic structures.
Encouraged by boundless acts like Daughters, Street Sects, and The Body, HIRAKI relies on gnawing synthesizers, ripping guitars, and crushing drums to deliver the foundation from which the vocals burst forth, with concepts about corrupted data and moral decay.
HIRAKI will unleash their explosive new album in the first quarter of 2021 through American label Nefarious Industries in cooperation with several other labels around the globe.
WE ARE AMONG STORMS
We Are Among Storms is a Copenhagen-based three-piece offspring consisting of people rooted in the Danish underground scene.
With major studio and live experience in bands such as THE PSYKE PROJECT and Église the purpose of this constellation is to mix aggressive, heavy moods and serene, uplifting ambiances into one force of nature.
The debut album, 'The I in We', was released in February 2021 and showed everyone their unique blend of metal music. The album is a follow up to the self-titled EP from 2018.
For fans of everything dark and melancholic yet uplifting and carefree - We Are Among Storms will embrace you!
The concert is due to the Coronavirus a seated concert with limited capacity. See more at www.radarlive.dk.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ THE NATURAL DISASTERS [DK] ★ 27. AUGUST @ HIGH VOLTAGE ★
The Natural Disasters er en relativ ny goth-rock-supergruppe med medlemmer fra bl.a. det legendariske svenske tungrockband Stillborn (S), københavnske Hola Ghost (DK), President Fetch (DK) og Passion Orange (DK). The Natural Disasters spiller mørk goth-rock, der driver af sortrandet lyd fra 1980 og frem. Find eyelineren frem og dans under apokalypsens sorte sol til melankolsk, triumferende melodier i mol, tre guitarister, synthesizer, overdrive-bas og dansende, tunge trommer: goth-rock-supergruppen The Natural Disasters.
Vi snes og spred ordet! ⚡️
ENTRÉ 80,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ KONCERT KL. 20:30 ✩ NATKLUB TIL 02:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Violence + Alto Aria

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

1000Fryd and Middle Ear Concerts Presents:
COLOSSAL ROADSHOW Feat.
ASTROSAUR (NO)
ASTROSAUR‘s virtuous necro-nautic universe consists of equal parts instrumental rock and post-metal, studded with lavish prog-, jazz- mathrock- and black metal ornaments."The general public perceives academia and heavy metal as rivals, but ASTROSAUR, whose members studied at the Conservatory of Music in Kristiansand, lean toward the intellectual without sacrificing any authenticity“, Invisible Oranges said about the Oslo 3-piece. Virtuous guitarist and main songwriter EirikKråkenes has filled in as a session musician for Norwegian acts Leprous and Ihsahn, among many others... he is one of those people you meet at literally every European metal festival, but always with adifferent band
https://astrosaur.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/watch?v=U87hNyBiLWo
ALKYMIST (DK)
Danish progressive doomers and multi heavy-metalists ALKYMIST enter the void between heaven and hell with the release of their new album ‘Sanctuary’ out May 1st 2020 on Indisciplinarian. Just one and a half years after the band’s acclaimed self titled debut album, ALKYMIST set out once more on a trip that takes you far beyond this world and into their strange and crushingly heavy realm of brutal, yet beautiful and grandiose soundscapes.
Since 2016, ALKYMIST has trod its own trail and challenged the preconceptions of heavy music, with a dynamic, textured and progressive doom metal. Sanctuary’s six tracks and two sound collages of 43 minutes total duration lives fully up to the band’s eclectic vision. As on the first record, the new collection of songs is recorded and mixed by producer Lasse Ballade (Orm, Slægt, Solbrud a.o.) and the artwork created by Anders Kidmose.
https://alkymist.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=9TdFwRJ_-uI
LATE NIGHT VENTURE (DK)
“There is not much light in ‘Subcosmos’, but we have picked up the pieces and assembled a rough, dark mosaic from our experience. ‘Subcosmos’ is the world we create subconsciously. The doom we have let in ourselves.”
The Copenhagen, Denmark based post-metal band LATE NIGHT VENTURE has travelled a long way, both as individuals and as a unit. From birth to adolescence in the countryside and Danish suburbs to grown-up life in Copenhagen, the formation of the band in 2006 and to the new record ‘Subcosmos’. The band released their self titled debut album back in 2006 and after a series of personnel changes, the current line-up assumed form and released ‘Pioneers of Spaceflight’ (2012) followed by ‘Tychonians’ (2015). These two albums took their cue from shoegaze and post-rock unfolding narratives of the universe, man’s encounter with it and the questions of both scientific and existential observance emerging from such contemplation. The new album ‘Subcosmos’ is the third and last part in this trilogy, and where the two previous records take an observing standpoint, the new record is a highly personal work. Also, the music has shifted its focus as LATE NIGHT VENTURE has moved towards a heavier post-metallic sound and expression defined by legends such as Neurosis and Isis, which the band develops by the force of their melodic, poetic and local traits that have continously characterized their music.
https://latenightventure.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=OI5JkfOVC9U

Event details

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Svenske The Riven og danske Taunus spiller ærlig, progressiv og medrivende rock’n’roll, der får dig til at ryste knytnæven, folde håret ud og hamre hovedet i takt til fængende riffs. D. 27. august tager begge bands dig med på en rejse gennem soniske landskaber af klassisk rock, når de indtager Loppen. Get ready!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 110 kr. (inkl. gebyr)
Forsalg: https://bit.ly/theriven-loppen
Døre: 21.00 // Koncertstart: 22.00
http://loppen.dk/kalender/riven-taunus
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Svenske The Riven er et elektrisk kraftværk af solid rock og heavy bluesrock med hang til store riffs og refræns. Det er progressiv, psykedelisk og klassisk rockmusik, der står side om side med en energisk stemme fra frontkvinde Totta Ekebergh. Kombineret med Arnau Diaz’ tempofyldte riffs, Max Ternebrings melodiske baslinjer og Jussi Kallas tempofylfte trommer er The Riven et melodiøst og medrivende bekendtskab.
Gruppen blev dannet i London i 2016 og har med udgivelsen af den anmelderroste EP Blackbird og 2019s album The Riven gjort sig bemærket, hvilket bl.a. har resulteret i supportjobs for de amerikanske progmetal-legender Fates Warning, de britiske stonerkonger Elephant Tree og svenske garagerockere The Dahmers.
Bandet repræsenterer en solid blanding af genrer og et bredt udvalg af inspiration, hvor du nok vil nikke genkendende til klassikere som Thin Lizzy, Grand Funk Railroad og det tidligere Rush, men også mere moderne bands som Rival Sons og Kadavar. Kort sagt, alt det vi elsker!
Taunus
Bandet Taunus er efter egen beskrivelse en ”greasy, engine driven speed machine!”. Medlemmerne i Taunus er alle bosat i København og spiller god melodier, fede riffs og har en rasende smittende energi. Det er roadrocker madness, som fræser afsted, og på vejen sender et anderkendende nik til 70’erne og 80’ernes rockguder.
Så er du til en solid omgang ROCK, ved du nu, hvor du skal befinde dig d. 27. august! 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

★ AC/DC POWERJAM [DK] ★ 28. AUGUST @ HIGH VOLTAGE ★
AC/DC Powerjam er et af Danmarks bedste og mest originale AC/DC tribute orkestre og turen er nu igen kommet til at vende vrangen ud på Danmarks største og bedste rock klub, opkaldt efter den udødelige AC/DC klassiker, High Voltage! Bandet har ikke spillet siden de sidst var hos os i oktober måned sidste, de er MEGET sultne og mon ikke også der vil være et par nye numre på sætlisten fra AC/DC seneste værk? Vi tror og håber på det!
Vi snes og spred ordet! ⚡️
ENTRÉ 150,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ KONCERT KL. 20:30 ✩ NATKLUB TIL 2:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Sorte Firkant Musikfestival skulle have fundet sted i januar, hvilket af gode grunde ikke kunne lade sig gøre.
Vi er derfor super glade for endelig at kunne løfte sløret for en ny og lidt anderledes festival end vi kender.
Festivalen vil denne gang løbe af stablen i dagene:
19-28 AUGUST
BILLETSALG ÅBNER TIRSDAG D.13 JULI
##################################################
LINEUP:
19. August - Brorsons Kirke
SØNTH COLLECTIVE præsenterer:
ALOO, CECILIE PENNEY, EXCELSIOR, ROME IN REVERSE
Billet: https://bit.ly/36wWBS1
20. August - Støberiet:
OWN ROAD + Kristian Harting + Positive Depressionism
Billet: https://bit.ly/2UC5dEd
21. August -Støberiet:
MOUTH WOUND, WHY SUN, AVARE-X
Billet: https://bit.ly/3k8U6xj
25. August - Støberiet:
MEEJAH, SOLYARA, THE PLANT X IZUMISAN ENSEMBLE
Billet: https://bit.ly/36uM5uH
26. August - Blågårds Plads:
TOOTARD (INT) + DUO-TUHAF
GRATIS SHOW
26. August - Støberiet:
ASTROSAUR (NO), ELECTRIC EYE (NO), TVIVLER
Billet: https://bit.ly/2T7AlLv
27. August - Stengade:
EYES, OXX, OvO (ITA)
Billet: https://bit.ly/2UGWW1Z
28. August - Stengade:
ORCAS + VILDE GRÆS
Billet: https://bit.ly/3xBemM0
Hold øje med eventet for opdateringer og tilføjelser til lineup!
Uden stor velvilje og fleksibilitet fra vores samarbejdspartnere, ville det ikke være muligt. Stor tak til:
ALICE,
STENGADE,
BLÅGÅRDEN/STØBERIET,
BRORSONS KIRKE,
STATENS KUNSTFOND
NØRREBRO LOKALUDVALG

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

COLOSSAL Road Show will hit Aarhus and Radar on August 28th with ALKYMIST, Late Night Venture & Astrosaur. Come join the show!
/////
Doors: 7pm
Concerts: 8pm
Tickets: 135,- DKK / Pre-sale: https://www.yourticket.dk/.../colossal-road-show.../
/////
ALKYMIST
Since 2016, ALKYMIST has trod its own trail and challenged the preconceptions of heavy music, with a dynamic, textured and progressive doom metal. Their latest album ‘Sanctuary’ (2020) embraces all the massive characteristics of doom metal alongside the adventurous spirit of classical music and 70’s progressive rock inhabited in the band’s distinct musical amalgam. ALKYMISTs musical approach is free from trivialities and limitations, resulting in a modern interpretation of doom metal with intensive layers of instrumentation, melodic compositional progression and a captivating lyrical universe.
ASTROSAUR (NO)
ASTROSAUR‘s virtuous necro-nautic universe consists of equal parts instrumental rock and post-metal, studded with lavish prog-, jazz- mathrock- and black metal ornaments.
"The general public perceives academia and heavy metal as rivals, but ASTROSAUR, whose members studied at the Conservatory of Music in Kristiansand, lean toward the intellectual without sacrificing any authenticity“, Invisible Oranges said about the Oslo 3-piece. Virtuous guitarist and main songwriter Eirik Kråkenes has filled in as a session musician for Norwegian acts Leprous and Ihsahn, among many others… he is one of those people you meet at literally every European metal festival, but always with a different band.
ASTROSAUR is his own band and brainchild, which have two albums under the belt. But more than anything, ASTROSAUR is a band you essentially must see live: Loudersound called ASTROSAUR "a mesmerizing opener“, on their 2017 tour supporting Leprous, and Heavy Mag found them to be "a serious case of excellent composition together with a strong stage presence“.
LATE NIGHT VENTURE
“There is not much light in ‘Subcosmos’, but we have picked up the pieces and assembled a rough, dark mosaic from our experience. ‘Subcosmos’ is the world we create subconsciously. The doom we have let in ourselves.”
The Copenhagen based post-metal band LATE NIGHT VENTURE has travelled a long way, both as individuals and as a unit. From birth to adolescence in the countryside and Danish suburbs to grown-up life in Copenhagen, the formation of the band in 2006 and to their latest record ‘Subcosmos’ in 2019. The band released their self titled debut album back in 2006 and after a series of personnel changes, the current line-up assumed form and released ‘Pioneers of Spaceflight’ (2012) followed by ‘Tychonians’ (2015). These two albums took their cue from shoegaze and post-rock unfolding narratives of the universe, man’s encounter with it and the questions of both scientific and existential observance emerging from such contemplation. The latest album ‘Subcosmos’ is the third and last part in this trilogy, and where the two previous records take an observing standpoint, this record is a highly personal work. Also, the music has shifted its focus as LATE NIGHT VENTURE has moved towards a heavier post-metallic sound and expression defined by legends such as Neurosis and Isis, which the band develops by the force of their melodic, poetic and local traits that have continously characterized their music.
Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Derudover er der krav om fremvisning af enten coronapas eller negativ coronaprøve. Læs retningslinjerne på www.radarlive.dk før dit besøg på Radar.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Skullclub blander folk, punk, sing-along og rock ‘n’ roll, mens Grumpynators udspringer af rockabilly, hardrock og klassisk heavy metal. Denne aften gæster begge VoxHall i Aarhus.
Skullclub
Ud af Koldinghus’ lange skygger springer bandet Skullclub op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber!
Skullclub har nu gjort de skrå brædder usikre i 10 år, og det skal fejres med en jubilæumstour. Med ”Punk for Pirates”-jubilæumstour er Skullclub klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang. Til lejligheden har de haft et par nye numre igennem kabyssen. Dem skal publikum traditionen tro have lov til at snuse til, inden Skullclub smider dem på deres tredje album, som kommer på gaden i 2022.
Med debutalbummet “Gamle Ar & Nye Tænder” sparkede Skullclub i 2014 og 15 dørene ind til det rockhungrende publikum rundt om på landets spillesteder. Og nu er de klar til at gøre det igen. I 2019 udgav Skullclub deres andet album ”Smækhugger”, hvor der i den grad var lagt i kakkelovnen til et kodylt los i løgene.
Savnet fest
Med deres eget mix af folk, punk, sing-along og rock ’n’ roll tilsat et stort glimt i øjet er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som Dropkick Murphys, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest, som længe har været savnet på den danske rockscene.
Skullclub har indtil nu udgivet to EP’er, ”Død & Kritte” fra 2011 og ”Klyng Dem Op” fra 2013, samt to fuldlængde albums, ”Gamle Ar & Nye Tænder” fra 2014 med det anmelderroste radiohit “Ama’r Halshug” og senest albummet ”Smækhugger” fra 2019, hvor singlen ”Se St. Pauli og Dø” satte kursen. I 2015 indspillede bandet julehittet ”Sving Dine Dadler”, hvorpå De Nattergales Viggo Sommer medvirkede. Singlen har opnået nærmest kultstatus ved juletid og bliver spillet massivt på radiokanaler i det ganske danske land.
Skullclub har turneret massivt på Danmarks regionale spillesteder og har blandt andet leveret support for amerikanske Dropkick Murphys i Store VEGA og for CJ Ramone. Skullclub er i 2021 i dén grad klar til at rykke deres publikummer rundt, og vi vil belønne vores fans med en ekstra lang koncert på cirka 100 minutter.
Citater
“Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub Skt. Pauli.” (Metalized)
“Finally, a band that sounds like something.” Ken Casey, Dropkick Murphys
Grumpynators
Grumpynators er fire drenge fra København med meget forskellig musikalsk baggrund. To kommer fra rockabilly, én fra klassisk heavy metal og én fra hardrock. Forestil jer et mix af Social Distortion, Motörhead og Stray Cats supercharged med adrenalin og testosteron – så får du Grumpynators.
Et hårdtarbejdende band, der allerede har spillet en masse koncerter overalt i Europa fra Norge og Finland til Tyskland, Holland, Østrig og Schweiz. De har spillet support for de danske helte “Magtens Korridorer” og har også, som det eneste danske band i de sidste 10 år, været support for Volbeat, Danmarks største band, på en turné. 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

Udsolgt!
Koncerten med Baest er flyttet fra d. 19. marts 2021. Billetter til den oprindelige koncert er gyldige til den nye dato d. 28. august 2021.
Efter at have udgivet to prisvindende albums (”Danse Macabre” 2018, ”Venenum” 2019), turneret Europa tyndt med Entombed A.D., Aborted, Abbath og Decapitated, og udsolgt spillesteder på deres første headline tour, er bandet nu stolte af at kunne præsentere udgivelsen af deres tredje fuldlængdealbum ”Necro Sapiens” i foråret 2021.
Bandet kommenterer:
”I et forsøg på at tæve verden endnu længere ned i sølet, udgiver BAEST deres ventede 3. album ”Necro Sapiens”, i begyndelsen af 2021.
For at understøtte dette slag mod kloden, tager BAEST på en omfattende tour, der inkluderer Rusland, hele det europæiske fastland og øerne mod vest.”
SPECIAL GUESTS KATLA
Katla spiller nådesløs black doom, der knuser og hærger, ødelægger og smadrer. Tunge trommer, skrigende og brølende vokaler, hissende guitarer med overflod af fuzz og distortion. Der inviterestil hedensksataniske messer og en aktiv kamp mod religionernes opstanden.
Forlæng oplevelsen med et besøg i The Raven, der er åben før og efter koncerten.
---------------------
Lørdag d. 28. august 2021
Dørene åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00
Koncerten er udsolgt!
Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, Gimles café.

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

HIRAKI (DK, Nefarious Industries)
As a part of Denmark’s flourishing underground scene for dark and heavy music, the HIRAKI trio deploys an aggressive style of progressive synth-punk from the edge of the abyss. The band presents a sonic assault to accompany the inevitable fact that our world is sick, and we all take part in maintaining the fucked up systematic structures.
Encouraged by boundless acts like Daughters, Street Sects, and The Body, the band relies on gnawing synthesizers, ripping guitars, and crushing drums to deliver the foundation from which the vocals burst forth, with concepts about corrupted data and moral decay.
Listen: http://hirakiband.bandcamp.com
We Are Among Storms (DK, Over the Under)
We Are Among Storms is a Copenhagen-based three-piece offspring consisting of people rooted in the Danish underground scene. With major studio and live experience in bands such as THE PSYKE PROJECT and Église the purpose of this constellation is to mix aggressive, heavy moods and serene, uplifting ambiances into one force of nature.
Their 2021 debut album ‘The I In We’ is a follow up to the self-titled EP from 2018. For fans of everything dark and melancholic yet uplifting and carefree, We Are Among Storms will embrace you.
Listen: http://weareamongstorms.bandcamp.com
This night is part of Lasher Series
http://lasher.agency

Event details

Club Dark Partners Calender 0 Comments

1 user has RSVPed, including

 • Club Dark

×
×
 • Create New...