Club Dark - Gratis Online Mødested Hop til indhold
 • forumheader_log_in.png

Log ind

Har du ikke en konto? Tilmeld dig

 • Ikke anbefalet på fælles computere


 • Glemt dit password?

Log ind hurtigere med:

 • Club Dark er et online mødested/community. Mange i rock-, metal-, goth-, punk- og industrialgenren snakker sammen på kryds og tværs. Hører du en eller flere af ovenstående musikgenrer, eller har en fetich for tattoos, piercinger eller måske en speciel seksuel præference, er du velkommen på lige fod med alle andre - det gør dig kun interessant. Vi prøver at samle jer alle under den samme sorte paraply.

  I har muligheden for at have jeres helt egen gratis profil, tilføje venner, snakke sammen på kryds og tværs, følge folk, uploade billeder, skrive forskellige blogs, artikler m.m.

  Vi har fået mange af de erhvervsdrivende med ind over dette projekt (ingen har endnu sagt nej). Det er dem, der holder koncerterne, sælger cd'erne, tøjet etc. De uploader nye events, koncerter og nyheder som fx pladeudgivelser mm. Da det er også et arbejdsredskab for de erhvervsdrivende, samler vi hele miljøet meget tættere og løfter det til et højere niveau. Man kan pr. 01.11.18 modtage ekstra offline-fordele ved at blive Darkness-medlem.

 • Anbefalet af:

  1000fryd.png Achtung.png BandHotel.png Black_no1.png blomster.png Brain_corp.png Breki.png City Piercing.png Club-Spellbound.png CBE.png fairytailor.png Fatima.jpg Gury.png hairenvy.png HV_Cph.png Hop_house.png Kongebryg.png Lilly_Valhalla.png metalized.png Mighty-Music.png moondrop.png Nocturnefest.png Nordic-Noise.png Rock'n'Gold.png SBR.png Tanja_S.png Target-Shop.png Ursula.png Voodoo.png Watto's-Junkyard.png Ydale.JPG Zeppelin-bar.png 

   

×