High Voltage - Club Dark Jump to content

About the Venue

https://www.facebook.com/highvoltagecph/

★ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er danmarks ubestridt største, sejeste og flotteste rock klub af international topkvalitet. Der er livekoncerter med rock- og metal bands fra ind- og udland, hver fredag og lørdag og på udvalgte hverdage. Fra midnat er der gratis entré til vores vilde rock 'n' roll og metal natklub. High Voltage har desuden en del temafester i løbet af året og er hjem for High Voltage Rock Awards. 

★ ÅBNINGTIDER ★

FRE-LØR: 21:00-5:00

Døre 21:00
Vejl. Koncertstart 22:00
Natklub 24:00 - 5:00

✭ GLEMTE TING ✭

Kan afhentes i garderoben vores normale åbningstid fredag og lørdag ml. 21:00-5:00

✭ KONTAKT ✭

Booking: 666@highvoltagecph.dk
Bordreservation: daniel@highvoltagecph.dk
Job og diverse: 666@highvoltagecph.dk


Upcoming Events


★ FROM DUSK TILL DAWN Feat. HOLA GHOST [DK] + SPECIAL GUESTS ★ 6. MAJ @ HIGH VOLTAGE ★
Vi har hevet vores gamle, seje og sexede koncept 'FROM DUSK TILL DAWN' fra vores spæde start i Boltens Gård frem af gemmerne og inviterer nu igen til fest, kraftigt inspireret af Robert Rodriguez/ Quentin Tarantino kult-klassiker film fra 1996 og TV serien af nyere dato.
Aftenen vil starte med autentisk flamenco sologuitar, efterfulgt af Hola Ghost, garneret med lækre performances, tilsat ikke så lidt Jose Cuervo tequila og et dødemaske-maskeret personale, samt lidt andre små overraskelser. Man er mere end velkommen til at klæde sig ud denne aften og nat, som ikke stopper før solen står op. Vi glæder os ekstra meget til denne genopstandelse af nogle af vores allerbedste fester gennem tiden og håber at se rigtig mange til denne event!
Vi snes og spred ordet! 💃🏻🐍🖤⚡
🎸 KONCERT: 165,- I FORSALG PÅ BILLETO ✩ GARDEROBE GEBYR 35,- ✩ DØRE KL. 20:00 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

★ MARCO MENDOZA [US] ★ 7. MAJ @ HIGH VOLTAGE ★
Endelig kan vi præsentere noget udenlandsk på vores scene igen. Vi siger ikke at de danske bands der har spillet hos os de sidste par år, ikke har gjort en outstanding indsats, men vi har savnet noget musikalsk input udefra og med den amerikanske legende MARCO MENDOZA, får vi omsider forløsning. Tak for det!
HIGH VOLTAGE er MARCO MENDOZAs danske hjemmebane og vi er ovenud stolte og glade for igen at kunne præsentere en af vor tids allerstørste bas-ikoner. MARCO MENDOZA har spillet med stort set alle der er værd at nævne, heriblandt WHITESNAKE, THIN LIZZY, JOURNEY, TED NUGENT, THE DEAD DASIES og BLACK STAR RIDERS.
Materialet denne aften kommer til at bestå af egne kompositioner og et udvalg af numre fra hans mange højt profilerede arbejdsgivere gennem tiderne.
Bandet består af:
MARCO MENDOZA: Bas & Sang
TOMMY GENTRY: Guitar
KYLE HUGHES: Trommer
Vi glæder os og det bør du også gøre. Vi snes og spred ordet! ⚡️🤘🏼🖤
🎸 KONCERT: 185,- I FORSALG PÅ BILLETO ✩ GARDEROBE GEBYR 35,- ✩ DØRE KL. 20:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 21:00

💃🏻 NATKLUB: FRA 23:00 TIL 4:00+ ✩ ENTRÉ 50,- INKL. GARDEROBE ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

STUCK ON PLUTO [DK] ALBUM RELEASE PARTY ★ SUPPORT: BROKEN CHAINS [DK] ★ 13. MAJ PÅ HIGH VOLTAGE ★
STUCK ON PLUTO udgiver debutalbum og det er bandets ønske at så mange ser dem som muligt. Derfor er der FRI ENTRÉ og FRI GARDEROBE + 1 STOR LÆKKERT GRATIS FADØL til alle der dukker op til koncerten. Sådan!
STUCK ON PLUTO et nyt dansk rock band, der lever og ånder for Rock’n’Roll.
Bandet har netop færdig gjort deres debut plade 'Water hole secrets', i samarbejde med producer Finn Jansen.
Bandet er konstant på jagt efter den fængende melodi i deres energiske lyd.
Det er helt klart et band man skal holde øje med i fremtiden.
Denne aftens support BROKEN CHAINS er et upcomming band. Med deres skarpe tekster, varme riffs, eksploderende trommer og den højtenergiske udstråling på scenen er det en oplevelse du sent vil glemme.
De fire gutter har alle en kærlighed til den gamle rå rock lyd fra 80’erne og den skinner så klart igennem når de spiller, at du både vil glemme tid og sted. De formår at levere et brag af show med melodiske sange, fyldt med hæsblæsende guitar soloer og alt dét som hører til.
Vi snes og spred ordet! 🖤🦂⚡️
🎸 FRI ENTRÉ & GARDEROBE ✩ DØRE KL. 20:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 21:00

💃🏻 NATKLUB: FRA 23:00 TIL 4:00+ ✩ ENTRÉ 50,- INKL. GARDEROBE ✩ ALDERSGRÆNSE: 18 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

★ WITCH CROSS [DK] IRON FIRE [DK] ★ 14. MAJ @ HIGH VOLTAGE ★
Det blir' en meget stærk aften, når de to traditionelle heavy metal og power metal veteran bands WITCH CROSS og IRON FIRE tørner sammen, til deres fælles headliner gig på HIGH VOLTAGE!
WITCH CROSS udsendte deres højt anmelderroste album 'Angel of Death' sidste år og er klar til at præsenter nye numre fra albummet til Maj. WITCH CROSS var blandt de første metal band i Danmark som sammen med Mercyful Fate og Pretty Maids satte gang i metalscenen i landet. Bandet blev gendannet i 2012 og har siden spillet i hele Europa til stor succes.
Mægtige IRON FIRE har gennem over 20 år holdt fanen allerhøjest for power metal af international klasse i Danmark. På den ene side et underdog band på den lokale scene og samtidigt ubestridte konger. Bandet skal have kæmpe ros og anerkendelse for, at have stået imod tidens trends og luner og bare kæmpet på, med at holde stilen i med og modgang. Bandets ubestridte frontmand og multiinstrumentalist MARTIN STEENE er et utrætteligt geni i sin egen ret og vi er altid glade for at kunne lægge scene til, når IRON FIRE spiller en af deres få koncerter.
Vi snes og spred ordet! ⚡️🤘🏻🖤
🎸 KONCERT: 160,- I FORSALG PÅ BILLETO ✩ GARDEROBE GEBYR 35,- ✩ DØRE KL. 20:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:30

💃🏻 NATKLUB: FRA 23:00 TIL 4:00+ ✩ ENTRÉ 50,- INKL. GARDEROBE ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

★ THE DOVES [DK] BASTERD [DK] ★ 20. MAJ @ HIGH VOLTAGE ★
THE DOVES gæster endnu engang HIGH VOLTAGE og denne gang har de allieret sig med HV debutanterne BASTERD.
THE DOVES. Med kant og attitude fra rockens verden, blandet med nutidige hooks og medrivende energi, har THE DOVES sit hjem på scenekanten. THE DOVES giver et nutidigt twist på den klassiske rock-trio opstilling, hvor man kan forvente en oplevelse langt udover hvad man ellers ville tillægge et 3-mands band. Med et nik til de store nye britiske bands som Royal Blood og Nothing But Thieves, træder THE DOVES solidt ind i deres helt egen tunge og dynamiske lyd, med omkvæd som man vil elske at synge med på.
BASTERD. I mere end et årti har de priset lydguderne; sved, blodige vabler, knækkede strenge og udbrændte amps er blevet bragt som helligt offer på lydens alter. De har en lang vej foran sig, såvel som en snoet historie bag sig; rækkende langt ind i fremtid og fortid, kulminerende i dette øjeblik, her, nu. Deres rødder udspringer fra blues, såvel som de psykedeliske og progressive rocknumre fra de sene 60ere og ind i 70erne, til det mere alternative heavyrock fra 90erne. Med dette som fundament har de bygget et beskidt, kompromisløst og polyrytmisk lyd-landskab hvorfra alle sindets monstre bygges op, luftes ud, og rives ned, i en endeløs cyklus af ødelæggelse og fornyelse; bjerge rejses fra havene som skal bestiges, før de kværnes til grus igen. Deres historie er så gammel som tiden selv, en historie om at stikke ud og gøre hvad man er drevet til, at spille af ren kærlighed til musikken, hvad end for udfordringer det måtte bringe. De spiller fordi de er nødt til det! Because: Music is life
Vi snes og spred ordet ⚡️🖤
🎸 KONCERT: 80,- I FORSALG PÅ BILLETO ✩ GARDEROBE GEBYR 35,- ✩ DØRE KL. 20:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00

💃🏻 NATKLUB: FRA 23:00 TIL 4:00+ ✩ ENTRÉ 50,- INKL. GARDEROBE ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

★ BLOODY DICE [DK] BURNING ANGER [DK] ★ 21. MAJ @ HIGH VOLTAGE ★
BLOODY DICE er tilbage på HIGH VOLTAGE, som vi på trods af orkesterets relativt korte eksistens, godt tør udråbe som deres absolutte hjemmebane. Bandet havde deres debutkoncert på HV, hvor de havde deres dengang spritnye EP i ryggen. Denne gang tager de et afbræk fra indspilningerne af deres kommende album, så vi kan vidst godt forvente at høre nyt materiale, fra den yderst lovende Københavnske no-nonsense hard rock kvartet. BLOODY DICE har fra dag ét haft et trofast og talrigt følge og vi forventer da også fuldt hus denne aften og en after party, der først stopper når sidste mand bider i betonen!
Supporten denne aftenbliver leveret af BURNING ANGER.
Vi snes og spred ordet! ⚡️
🎸 KONCERT: 100,- I FORSALG PÅ BILLETO ✩ GARDEROBE GEBYR 35,- ✩ DØRE KL. 20:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 21:00

💃🏻 NATKLUB: FRA 23:00 TIL 4:00+ ✩ ENTRÉ 50,- INKL. GARDEROBE ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
  • Create New...