High Voltage - Club Dark Jump to content

About the Venue

https://www.facebook.com/highvoltagecph/

★ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er danmarks ubestridt største, sejeste og flotteste rock klub af international topkvalitet. Der er livekoncerter med rock- og metal bands fra ind- og udland, hver fredag og lørdag og på udvalgte hverdage. Fra midnat er der gratis entré til vores vilde rock 'n' roll og metal natklub. High Voltage har desuden en del temafester i løbet af året og er hjem for High Voltage Rock Awards. 

★ ÅBNINGTIDER ★

FRE-LØR: 21:00-5:00

Døre 21:00
Vejl. Koncertstart 22:00
Natklub 24:00 - 5:00

✭ GLEMTE TING ✭

Kan afhentes i garderoben vores normale åbningstid fredag og lørdag ml. 21:00-5:00

✭ KONTAKT ✭

Booking: 666@highvoltagecph.dk
Bordreservation: daniel@highvoltagecph.dk
Job og diverse: 666@highvoltagecph.dk


Upcoming Events


★ OZZY JAM [DK] ★ 3. DECEMBER @ HIGH VOLTAGE ★
High Voltage byder atter engang velkommen til publikumsfavoritterne - suveræne og underholdende Ozzy Jam. Bandet fyrer op under festen, med en perlerække af udødelige heavy metal hits fra The King of Darkness og mere skal der ikke siges til det.
Vi snes og spred ordet! 🤘🏻🦇⚡️
ENTRÉ 150,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

★ HIGH VOLTAGE JÜLEFROKOST FEAT. GRUMPYNATORS [DK] ★ 4. DECEMBER @ HIGH VOLTAGE ★
Som traditionen byder, inviterer landets fineste rock klub High Voltage, indenfor til årets rock 'n' roll julefrokost! Den kommer til at stå på alt hvad hjertet begærer af julemad, grov hygge, hård rockmusik og nisseabefest. Her er chancen for at hive bandet, firmaet, vennekredsen, strikkeklubben eller bare dig selv ud til landets sejeste December-komsammen!
Vi gentager succesen fra forrige år og får maden leveret fra 'Jakobsens Pita' som du kender fra Copenhell og fra vores flinke dørmand René. I tillæg til det bugnende julebord indgår fri øl, vand og vin ad libitum i 3 timer(!) samt et toptunet rock 'n' roll julepersonale og en pænt pyntet klub. Du kan se menuen som opslag her på eventen og så gir' HV selvfølgelig den første snaps, som i år er Linie Aquavit.
Efter endt spiseri overdrager vi festen til motorbilly'erne og HVs husband #1 Grumpynators, som ikke behøver nogen videre introduktion.
Der er 80 kuverter til salg og vi er naturligvis behjælpelige med, at placere grupper ved de samme borde, i det omfang det er muligt. Prisen for hele herligheden er 550,- pr. kuvert. Forsalget begynder torsdag d. 30. september kl 12:00. Det er også muligt at købe billet kun til koncerten, disse er stærkt begrænsede og koster 165,-.
Der blir' sansynligvis udsolgt til denne event, så vent ikke for længe med at købe billet.
Vi glæder os til at se jer, spred ordet og glædelig jul! 🤘🏻🎅🏻⚡
ENTRÉ 550,- / 165,- I FORSALG PÅ BILLETO ✩ DØRE 17:00 / 20:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART 20:30 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

★ TRAILER TRASH [DK] M.A.S.K [DK] ★ 10. DECEMBER @ HIGH VOLTAGE ★
TRAILER TRASH består af fire garvede fyre og er et rockband i ordets reneste forstand. De elsker interaktionen og energien imellem band og publikum og med en autentisk og ærlig fremtræden på scenen, brænder de altid igennem, uanset venue. Inspirationerne er AC/DC og Airbourne, hvor nerven i musikken er ærlig, ægte er rå.
M.A.S.K er et moderne hard rock band som har eksisteret i lidt over 3 år. På den tid har de udgivet deres debut EP og arbejder derudover på en masse nyt materiale. Bandet lader sig inspirere af mange forskellige genre og skaber derigennem deres egen unikke lyd, som rammer det helt rigtige sted - med fængende melodier og vilde vokaler.
Når de spiller live er der altid gang i den og de formår at skabe god stemning blandt publikum. Når M.A.S.K indtager scenen er det bare om at være klar og give den max gas!
Vi snes og spred ordet! ⚡️
ENTRÉ 80,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18 

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

★ DEMOLIZER [DK] RAT EATER [DK] ★ 11. DECEMBER @ HIGH VOLTAGE ★
Da de Københavnske thrash-knægte DEMOLIZER spillede som et af de første bands efter High Voltages forsigtige genåbning i starten af Juni måned, blev der udsolgt på ganske kort tid. Ventelisten var lang og det honorerer vi både bandet og deres talstærke publikum for nu her, hvor i har inviteret drengene tilbage for at spile med fuld kapacitet og uden bagkant.
Vi forventer en fest denne lørdag i December, når førnævnte sammen med de ret nye RAT EATER, som spiller 90er crossover / hardcore i stil med Suicidal Tendencies og Madball som gjaldt det dem livet, kommer og lægger det hele ned!
Vi snes og spred ordet ⚡️
ENTRÉ 90,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

★ ARTILLERY [DK] PERSECUTOR [DK] ★ 17. DECEMBER @ HIGH VOLTAGE ★
Der er lutter hårde pakker under træet, når julen falder tidligt i år på High Voltage, i form af thrash legenderne ARTILLERY der sammen med pisse seje PERSECUTOR kommer lægger det hele ned den 17. december.
ARTILLERY er blandt de bands der har spillet oftest på High Voltage nogensinde og det er vi meget stolte af. De er bandet der næsten naturstridigt bare blir' bedre og bedre (og større og større) med årerne og dem har de efterhånden en hel del af under nittebæltet. ARTILLERY har hele verden som deres legeplads og kommer denne aften også direkte fra endnu en succesfuld europa turné med blandt andre VIO-LENCE, VOIVOD og EXCITER. Forvent et brandvarmt band og en opvisning i dansk thrash i verdensklasse!
PERSECUTOR var et kæmpe positivt højdepunkt, under den koncertrække vi havde under de strenge corona-vilkår i løbet af sommeren, hvor High voltage var blandt de meget få spillesteder der havde åbent og kæmpede for din underholdning. Det karismatiske jyske band har 100% styr på stilen og de ser ikke bare godt ud, de har det også sjovt med at vælte catchy riffs ud over scene kanten, der er lige dele egnet til at hamre bajere som de er til at headbange til. Vi glæder os meget til at se dem folde sig helt ud for et mobilt publikum i en fyldt sal.
Vi snes og spred ordet! ⚡️
ENTRÉ 200,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark

★ UNSEEN FAITH [DK] NOTHING NOBLE [DK] ★ 18. DECEMBER @ HIGH VOLTAGE ★
Prime Collective labelbrødrene UNSEEN FAITH og NOTHING NOBLE holder tidlig juleaften på High Voltage og det er noget vi glæder os meget til!
UNSEEN FAITH leverer en knusende fusion mellem deathcore og metalcore i højeste kvalitet. Bevæbnet med tunge guitarriffs, masser af energi og tordnende breakdowns er nu klar til at vise verden deres andet album 'Evoke'. Med kompositioner, der naturligt bevæger sig mellem mørkt og tungt, til ophøjede atmosfæriske øjeblikke, tager UNSEEN FAITH et stort skridt ind i nye højder, som publikum endelig kan få lov til at føle og mærke.
NOTHING NOBLE, et progressivt metalcore band fra København. De spiller en form for moderne, progressiv metal, hvori de benytter tunge, sykoperede grooves og varierende dynamik til stor
effekt, mens der stadig holdes fokus på atmosfære og stærke melodier.
Vi snes og spred ordet! ⚡️
ENTRÉ 90,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
  • Create New...