High Voltage - Club Dark Jump to content

About the Venue

https://www.facebook.com/highvoltagecph/

★ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er danmarks ubestridt største, sejeste og flotteste rock klub af international topkvalitet. Der er livekoncerter med rock- og metal bands fra ind- og udland, hver fredag og lørdag og på udvalgte hverdage. Fra midnat er der gratis entré til vores vilde rock 'n' roll og metal natklub. High Voltage har desuden en del temafester i løbet af året og er hjem for High Voltage Rock Awards. 

★ ÅBNINGTIDER ★

FRE-LØR: 21:00-5:00

Døre 21:00
Vejl. Koncertstart 22:00
Natklub 24:00 - 5:00

✭ GLEMTE TING ✭

Kan afhentes i garderoben vores normale åbningstid fredag og lørdag ml. 21:00-5:00

✭ KONTAKT ✭

Booking: 666@highvoltagecph.dk
Bordreservation: daniel@highvoltagecph.dk
Job og diverse: 666@highvoltagecph.dk


Upcoming Events


★ DEMOLIZER [DK] RAT EATER [DK] ★ 23. APRIL @ HIGH VOLTAGE ★
NY DATO
Da de Københavnske thrash-knægte DEMOLIZER spillede som et af de første bands efter High Voltages forsigtige genåbning i starten af Juni måned, blev der udsolgt på ganske kort tid. Ventelisten var lang og det honorerer vi både bandet og deres talstærke publikum for nu her, hvor i har inviteret drengene tilbage for at spile med fuld kapacitet og uden bagkant.
Vi forventer en fest denne lørdag i December, når førnævnte sammen med de ret nye RAT EATER, som spiller 90er crossover / hardcore i stil med Suicidal Tendencies og Madball som gjaldt det dem livet, kommer og lægger det hele ned!
Vi snes og spred ordet ⚡️
ENTRÉ 90,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Event details

Club Dark calendar 0 Comments

1 user has RSVPed, including

  • Club Dark
×
×
  • Create New...